merhaba kızlar
bır sey sorcktım ben. benım karın germe yapmıs doktor ancak ustte derı cok olmadıgı ıcın gobek delıgım tam ortadan yok olmamaıs yenı gobek delıgım var ama altına da eskı gobek delıgımı dıkmıs. ve cok cok gergın degıl oturdugumda sızdede yumusaklık var mı acaba derıde yoksa cok cok mu gergın tabıkı ıcınde odemler var acaba o yuzden mı yumusak bugun tam 1 hafta oldu burnum cok cıcı olmus ama gobegımı begenmedım sankı ben cok gergın olsun beklıyordum sızın dede yumusak derı mı acabagobegımde dısarı dogru cıkıyor acaba doktor ıcerden dıktım dedı dıkmedı mı ne ay bılemedım morleım bozuk o kadar cı cekmeye ya gergın bır gobegım olmazsa otururken katlanır doktor dedı :84:
slm cnm.
yanlış hatırlamıyosam sana dr. mini karın germe önermşti acaba sebeb bumuydu :44: yani göbek deliği olayı çok ilginç geldi bana o eski göbek deliği dikilince bi süre sonra kayıpmı olucak yani :44:
benm karnım oldukça gergin şu an için ki baya yağlı sarkık bi karna sahiptim malum 2 doğum vardı benmde tek şikayetim göbek deliğimn üstündeki çatlaklar aşağı kaymış tabi eskiye kıyasla harika ama kurtulamadm şu yırtıklardannapalım estetikle bile bu kadar oluyo demek
arkadaşım öyle ümitsizliğe kapılmak yok daha çok yeni bir aml çıktın herşeyin başı moral lütfen daha dikişlerin yeni büyük bir aml olmuşsun lütfen kendine dikkat et benimde aml sonrası karnım oturunca hafif kat yapıyordu ayrıca yan tarafta büzgü gibi dikiş vardı ve onun yaptığı potluk vardı yarım saatlik küçük bir düzeltme ile potluk gitti ayrıca lipoda yapıdı h,ç üzülme bazı doktorlar liponun aml sonra yapılmasını daha uygun buluyorlarmış kısacası arkadaşım lütfen moralini bozma herşey düzeltiliyor kendine iyi bak moralini lütfen bozma herşey zamanla yoluna giricekbende meraktan cikaridm korseyi otrdum bole bir katlanma oldu ay bilmiyorum insallah yapisir tabi kesik kismi beim dahalen bole daha sicak ve uyusuk. ayakta benimde gergin ve guzel ama oturunca yine burus burus olursa kendimi oldururum artik
kızlar yarın saat 10 buçukta ameliyat oluyorum, şuan kafam allak bullak. Bir sürü soru, öylemi olacak böylemi. Biraz heyecan biraz korku, Allahım 3 senedir bekliyordum. Kaç tane doktorla görüştüm, araştırdım sayısını unuttum. Bu gece bitmez, gözüme de uyku girmez :)
işallah herşey gönlünce olur arkadaşım herşeyin yolunda gitmesi dileğiyle bolbol dua et bizim dualarımızda seninle olacak iyi şanslarkızlar yarın saat 10 buçukta ameliyat oluyorum, şuan kafam allak bullak. Bir sürü soru, öylemi olacak böylemi. Biraz heyecan biraz korku, Allahım 3 senedir bekliyordum. Kaç tane doktorla görüştüm, araştırdım sayısını unuttum. Bu gece bitmez, gözüme de uyku girmez :)
kızlar yarın saat 10 buçukta ameliyat oluyorum, şuan kafam allak bullak. Bir sürü soru, öylemi olacak böylemi. Biraz heyecan biraz korku, Allahım 3 senedir bekliyordum. Kaç tane doktorla görüştüm, araştırdım sayısını unuttum. Bu gece bitmez, gözüme de uyku girmez :)
arkadaşlar ben hala dr arayışındayım.
okul kapanana kadar vaktim var.
bu arada sanki fiyatlar artmış gibi.6-7 bin tl den aşağı fiyat veren olmuyo.
oysa benim aklımda 4 bin civarı olur zannediyordum.bakalım artık ne yapıcaz.:44:
günaydın cnm
fiyatların artması ççok normal tam sezonu
günaydın haziranda.
galiba öyle oldu.
oysa yaz estetik için zor bir mevsim.
sen nasılsın cnm.?
inş. daha iyisindir.