Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

merhaba kızlar

bır sey sorcktım ben. benım karın germe yapmıs doktor ancak ustte derı cok olmadıgı ıcın gobek delıgım tam ortadan yok olmamaıs yenı gobek delıgım var ama altına da eskı gobek delıgımı dıkmıs. ve cok cok gergın degıl oturdugumda sızdede yumusaklık var mı acaba derıde yoksa cok cok mu gergın tabıkı ıcınde odemler var acaba o yuzden mı yumusak bugun tam 1 hafta oldu burnum cok cıcı olmus ama gobegımı begenmedım sankı ben cok gergın olsun beklıyordum sızın dede yumusak derı mı acaba gobegımde dısarı dogru cıkıyor acaba doktor ıcerden dıktım dedı dıkmedı mı ne ay bılemedım morleım bozuk o kadar cı cekmeye ya gergın bır gobegım olmazsa otururken katlanır doktor dedı :84:

slm cnm.
yanlış hatırlamıyosam sana dr. mini karın germe önermşti acaba sebeb bumuydu :44: yani göbek deliği olayı çok ilginç geldi bana o eski göbek deliği dikilince bi süre sonra kayıpmı olucak yani :44:
benm karnım oldukça gergin şu an için ki baya yağlı sarkık bi karna sahiptim malum 2 doğum vardı benmde tek şikayetim göbek deliğimn üstündeki çatlaklar aşağı kaymış tabi eskiye kıyasla harika ama kurtulamadm şu yırtıklardan napalım estetikle bile bu kadar oluyo demek

merhaba hazirandacim

vet 4 5 doktorla orustum 1 i haric herkes full karin germe yapariz dedi ve sonunda full karin germe oldum lakin benim gobeg deligimin ustunde cok deri sarkmasi olmadigindan ama ordada bir sarkiklik vardi orayi asagiya cekmis yeni gobek dligi yapmis benim eski gobek deligimin alti yagli sarkiktan ote burus burustu lakin benim burusukluk gitmis suan ici sis ve hissiyat yok deride ama korkum acaba tam gerdi mi doktor yani ben zimba gibi istiyorum benimde gergun duruyor ama ne kadar gergin bilmiyorum ki senin yumusak mi derin benim yumusak biraz ama catlaklar gitmedi benimde duruyor gitmiyorlar ki ahh ne bulduysam yedim zmaaninda simdi bole islerle ugrasiyoruz :2:

otorunca sizin gobekler katlaniyor mu birde? acaba cok mu erken tam 1 hafta oldu deri yapismadi mi acaba :S ya doktor tam yapamadiysa ben yeniden olamam bu ameliyati cok aci :S

benim öyle yumuşak filan değil zaten his kaybım sadece mide kısmı gibi bi yerde var hani oda kasların zamanla birbirine yapışması gereken yermiş :44:
açıkçası korse oldundan otururken katlanıyomu bilemiyorum korseyide banyodan banyoya çıkarıyorum hiç oturupta denemedim yarınki banyomda denicem merak ettim vala
sen bence daha sabırlı ol cnm hep dedğimiz gibi hepimizin yapması gereken tek şey SABIR

benim göbek deliğim hiç değişmemiş. mini karın gibi ama değil. onuda doktorum boyumun uzunluğundan olduğunu söyledi. karnım biraz vardı çatlakta yoktu fakat 2 hamilelikten sarkma vardı.karnımı şiş hissediyorum bu sebepden de eskisi gibi geliyor bana .belden kalınlaşmıştı o epey inceldi.2-3 kilo zayıflamışım. hazirandanın dediği gibi 24 saat korseli olduğum için katını bilemiyorum

Son düzenleme:
bende meraktan cikaridm korseyi otrdum bole bir katlanma oldu ay bilmiyorum insallah yapisir tabi kesik kismi beim dahalen bole daha sicak ve uyusuk. ayakta benimde gergin ve guzel ama oturunca yine burus burus olursa kendimi oldururum artik

arkadaşım öyle ümitsizliğe kapılmak yok daha çok yeni bir aml çıktın herşeyin başı moral lütfen daha dikişlerin yeni büyük bir aml olmuşsun lütfen kendine dikkat et benimde aml sonrası karnım oturunca hafif kat yapıyordu ayrıca yan tarafta büzgü gibi dikiş vardı ve onun yaptığı potluk vardı yarım saatlik küçük bir düzeltme ile potluk gitti ayrıca lipoda yapıdı h,ç üzülme bazı doktorlar liponun aml sonra yapılmasını daha uygun buluyorlarmış kısacası arkadaşım lütfen moralini bozma herşey düzeltiliyor kendine iyi bak moralini lütfen bozma herşey zamanla yoluna giricek

kızlar yarın saat 10 buçukta ameliyat oluyorum, şuan kafam allak bullak. Bir sürü soru, öylemi olacak böylemi. Biraz heyecan biraz korku, Allahım 3 senedir bekliyordum. Kaç tane doktorla görüştüm, araştırdım sayısını unuttum. Bu gece bitmez, gözüme de uyku girmez :)

akocum demek beklenen gün geldi
hadi bakalım dualarımız senle inş. güzel haberlerini alıcaz şimdiden geçmişolsun

işallah herşey gönlünce olur arkadaşım herşeyin yolunda gitmesi dileğiyle bolbol dua et bizim dualarımızda seninle olacak iyi şanslar

ako şimdiden geçmiş olsun cnm.
dualarımız seninle
inşallah çok rahat bir ameliyat geçirirsin.
iyi haberlerini bekliyoruz.

arkadaşlar ben hala dr arayışındayım.
okul kapanana kadar vaktim var.
bu arada sanki fiyatlar artmış gibi.6-7 bin tl den aşağı fiyat veren olmuyo.
oysa benim aklımda 4 bin civarı olur zannediyordum.bakalım artık ne yapıcaz
.
:44:

günaydın cnm
fiyatların artması ççok normal tam sezonu

günaydın haziranda.
galiba öyle oldu.
oysa yaz estetik için zor bir mevsim.

sen nasılsın cnm.?
inş. daha iyisindir.

biz kadınlar hep zoru severiz bilirsin tatlım

her gün daha iyi oluyorum cnm karnımdan çok sıkıntım yok şükür ama göğüslerim kabuk tuttu incecik ve ufak bi ters harekette çıtırdıyo sanki böle yanma sızı oluyo bide sıcaklar çöktü zorlanmaya başladım

AKO ŞİMDİDEN ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞIM
kızlar bu gün tam bir ay oldu sosyal hayatıma başladım hareketlerim yinde biraz kısıtlı rahat değilim ve içimde hala acı var korse canımı yakıyor özellikle göbek çevremde acı çok daha fazla dikişleirmde hiç bir acı yok sorunda yok allah şükür cuma bir aylık kontrolume gidicem bakalım ne diyecek bu arada sol tarafımdaki şişlik hallaaa duruyor ve sıslıyor üzeribde morarmalar devam ediyor ((((( bu beni çok üzüyor ama bekliyorum ve geçmesini umuyorum 5 kilo vermişim bende aml sonrasında banyoları artık daha çok seviyorum çünkü eskisi gibi korkmuyorum göbeğim düşecek diye veeee iyleşme devam ediyor hepimize acıl şifa diliyorum sevgiler

selam kizlar hepinize gecmis olsun bende bu yil karin germe amaliyati olacan malum yurt disi olunca izin cikmasi sigortadan uzun sürüyor birde olacagim hastanede randevuyu en az 6 ay sonra veriyor haziranda termin alirsam ocak veya subata termin verirler cok caniniz yaniyormu ilk 1 ay nasil geciryor
sigortadan kagit bugün geldi simdi randevu alacam kafam cok karisti korkuyorum da 4 cocugum var birde homini girlak yedim sonra baya bir kilo verince karnim aldi basini yerlere dogru egildiii
karin germeden sonra karninizin görüntüsü nasil tam istediginiz gibi oldumu kac gün hastanede yattinizzaslinda daha cok seyler soracam heyacandan aklima gelmiyor sigortadan kagit bugün geldi üzülsemmi sevinsemmi bilemedim bu kagidi almak icin cok cabalamistim aslindaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…