slm arkadaşlar
benim bi sıkıntım var konumuzla alakalı değil belki ama aml. tan kaynaklı oldunu düşündüğüm vajinal bi akıntı var bende, hemde kokulunapsam kendi dr.um yardımcı olurmu sizce bana arasammı .ben sondayla alakalı oldunu sanıyorum enfeksiyonmu kaptım acaba varmı sizlerde bunu yaşayan :44:
Hazirandacım kullandığın antibiyotikten olabilir. Bazı antibiyotikler mantar enfeksiyonu yapıyor.Onun içinde ilaç kullanman gerekecek. Bence kadın doğumcuna git.
slm arkadaşlar
benim bi sıkıntım var konumuzla alakalı değil belki ama aml. tan kaynaklı oldunu düşündüğüm vajinal bi akıntı var bende, hemde kokulunapsam kendi dr.um yardımcı olurmu sizce bana arasammı .ben sondayla alakalı oldunu sanıyorum enfeksiyonmu kaptım acaba varmı sizlerde bunu yaşayan :44:
inşallah öyledir,bugün karnıma krem sürerken 1.5 yaşındaki oğlum girdi odama aniden çocuk karnımı gösterip anne ee ee diyor pis bir şey görünce yaptığı gibi.bilmiyorum benim karımda yamuk bir şekilde şişlik var sağ tarafım biraz daha şiş ve göbek deliğim biraz solda ne zaman iner acaba.13 gün oldu ben ameliyat olalı ilk dışarı yürüyüşümü yaptım,çok yavaş olsa da sizde durumlar nasıl.gayrca hala ağrılar ve gerilme hissi oluyor...
slm herkese
kimse yokmu
yoksa herkes iyileştide gezmeleremi gitti havayı güzel görüp
ben 2 gündür baya iyiyim en güzelide ESİNN senin gazınla yataktan kendm kalkmayı öğrendmevdekiler çok mutlu :90: bide çabuk yorulmasam unutucam yani aml. filan :44:
merhaba esincim yazmıyorsun uzun zamandır sen karıının bir tarafında benim ki gibi şiş olduğunu yazmıştın o şişlik duruyormu hallaa bilgi verirmisin benim takıntım oldu geçmeyecek die çok korkuyorum((
valla gaz falan değildi...ama sanırım dediğin gibi fazla rahat koltuklardan kendin kalkmata zorlanmış olmalısın..sevindim kendi işini artık kendin halletmene...halsizlik biraz daha devam edecektir sanırım o da geçecek netice de :))
keyfim yok limon...buraya girmeyi bile unutuyorum...meme kanseri geçirmiştim 2 yıl önce şimdi de koltuk altı lenflerimin alınması gerekiyor tekrar bir ameliyat olacağım galiba gerginim yine...karnımdaki şişlik duruyor korseyi çıkarıp yatıyorum geceleri sabaha kadar sanki biraz daha şişiyor...bilmiyorum neden. ama önem ve ilgi sırası karnımdan uzaklaştı yine...dr una sor istersen sen durumunu...belki belli bir sebebi vardır...
valla gaz falan değildi...ama sanırım dediğin gibi fazla rahat koltuklardan kendin kalkmata zorlanmış olmalısın..sevindim kendi işini artık kendin halletmene...halsizlik biraz daha devam edecektir sanırım o da geçecek netice de :))
keyfim yok limon...buraya girmeyi bile unutuyorum...meme kanseri geçirmiştim 2 yıl önce şimdi de koltuk altı lenflerimin alınması gerekiyor tekrar bir ameliyat olacağım galiba gerginim yine...karnımdaki şişlik duruyor korseyi çıkarıp yatıyorum geceleri sabaha kadar sanki biraz daha şişiyor...bilmiyorum neden. ama önem ve ilgi sırası karnımdan uzaklaştı yine...dr una sor istersen sen durumunu...belki belli bir sebebi vardır...
esincim benim burada dikkatimi çeken isimilerden birisin gerçekciliğin ve özgüveninle bu konuda çok ciddiyim . evet bazılarımız belki sorunlar açısından daha rahat olabiliyor ama sıkıntıları bizler belirlemiyoruz gelip birilerimizi buluyor bulmayada devam edecek herbirimiz için bu sözkonusu. her zaman hayat mücadele ile geçiyor bunu çok geniş düşüne biliriz senin de bir mücadelen var ben bütün kalbimle yüreğimle dua ediyorum en kısa sürede sağlığına kavuşsun Allah şifa versin sevgilervalla gaz falan değildi...ama sanırım dediğin gibi fazla rahat koltuklardan kendin kalkmata zorlanmış olmalısın..sevindim kendi işini artık kendin halletmene...halsizlik biraz daha devam edecektir sanırım o da geçecek netice de :))
arkadasım ben 1.5 ay sonra spora başladım oda 45 dak yürüyüş ve beli destekleyen aletlerle mekik şeklinde oda 10 adet olarak zamanla artırarak devam ettim bence acele etme karnndaki hissizlik 2. aydan sonra azalacak karnının kendine ait olduğunu hissedeceksin zamanla herşey yoluna girecek sabırHaziranda maşallah nazar değmesin. Şimdi ayağa kalktın ya artık gerisi gelir. Kendini fazla yorma yine de.
Yazıcı1975 sen ne ne zaman spora başladın? Ben de başlayacağım ama korkuyorum. Doktorum 2 hafta sonra başlayabilirsin dedi ama hala yorulduğumda karnımda gerilme oluyor. Spor yaparsam taş kesilir hehalde. Ya bir de bu karnımda uyuşukluk ne zaman geçer ki? Dokunduğumda çok garip oluyorum. BAna ait değilmiş gibi...