Dr umdan hiç bahsetmemişim. Reklam fln asla değil ama çok çok iyi bir insan. Sempatik, canayakın, ilgili. Benimle hem dr hem arkadaş gibi konuştu. İlk görüşmede hiç sıkılmadan uzun uzun herşeyi anlattı. Resimler gösterdi. Yorumladı. Vakit konusunda da rahattı. Hiç aceleye getirmedi. Sohbet havasında geçti ilk görüşme ve muayene. Karar verince hemen cep numarasını verdi. Her saniye arayabilirsin dedi. Ameliyattan önce odama geldi. Yine oturdu. Ben bişeyler daha sordum konuştuk. Ameliyathanede bayılmadan yine onu gördüm. Ayılınca da yine odama geldi. Ertesi gün sabah 8 de geldi, drenlerimi kendisi çıkardı. Henüz karnımı göremedim ama şu ana kadar herşey mükemmeldi diyebilirim. Bu arada levent beyin yaptığı memişlerin resimlerini gördüm. Şahanee. Ben daha bunu atlatmadan onu planlamaya başladım :)
Benimde 35 gün oldu. Karnım davul gibi hala ama doktorum en az 2 ay daha sabret asıl o Zaman net sonucu görürsün dedi. Seneye bende dikleştirme düşünüyorum. Dr um baktı dolguya proteze gerek yok dedi. Duyduğum kadarıyla protezler çok ağrı yapıyormuş. Bu arada benide izlersen sevinirim.