Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Şimdi benimde kafamı kurcalayan durum var. Mesela mini karın germede üst kaslar onarılamaz ok,bu durumda endoskopik yöntemle karın kasları dikilir ve güzel sonuç alınır.
Fakat kesi izi kıssa tamam,ama eski göbek deligi alınana kadar fazla deri çıkartılıyor... Birleştirmek için deri çekiliyor. ... Bu durumda kesi son kısımda potluk oluşmazmı??? Yani bir kumaşı ortadan kıssa kesin ama orta kısmı fazla alın. Nasıl büzüştürmeden birleştireceksiniz??
Valla sonuçları bende çok merak ediyorum. Açıkcası kasların endoskopik olarak dikilmesi mini karın germeler için güzel bir yöntem .
Iste bende anlamadim eger sadece orta kismi sarkmissa potluk olmaz ama yanlardada sarkiklik veya fazla deri varsa potluk olusur sanirim
Mini karin germede gobege dokulmadigi zaman bu endoskopi yontemi iyi tabi ama eger gobek deligi yeniden yapiliyorsa bu demektirki deri gobegin ust tarafina kadar kaldiriliyor o deriyi de kaldirmak icin kesi uzun oluyor burda arkadasimizin kesisi kisa olsun diye ust kaslara ulasmak icin endoskopi yontemini kullandi dr. Sanirim .. Bende merak ediyorum o deriyi birlestirince nasil bir goruntu olacagini ..

Canim cok gecmis olsun sonucundan memnun kalacagindan eminim.. doktorunu ovmek niye reklam olsunki isini iyi yapiyorsa tabiki oveceksin bildigin yoldan devam isini iyi ve guzel yapan her dr. ovulmeli

Can can bana kızma tabi herkesi görüşü bakışı başka ama ben dr övme işine karşıyım ya adını çok sık gördüğüm dr ye bende antipati oluşuyor arada adını yazarsın o başka sürecini yazarsın buda normal bence yaptığı işlerle doktorlar zaten kendini gösteriyor çok övmeye gerek yok fiyatlar tavan sonra :KK14: bu her dr için geçerli alyanak x dr ye dr :KK14:

Teşekkür ederim canım. Çok merak ediyorum izi ve göbek deliğimi. Meraktan ölecem yani salıya kadar. Bakmaya da korkuyorum ayrıca. İnşallah güzel olmuştur

benimde bildiğim çok az problemi olanlarda bu yöntem uygulanıyor açıkçası öncesi sonrasın la sürecini çok merak edenlerdenim

Günaydın kızlar. Benim dr yeni yöntemler kullanmak konusunda çok ısrarlıydı. Ben hatta klasik yapılsa fiyat epey düşecekti diye klasik olsam fln dedim. Levent bey 1940 larda kullanılan yöntemi ben kullanmak istemiyorum dedi. Şimdi herkes merak ediyor tabi farkı ne oldu diye bunun klasikten. Benim anladığım 1. Lipo yaparken kullandığı cihaz daha farklı gelişmiş bir cihaz adı slimlipo2. Tam germe oldu benim kaslar mideden alta kadar dikildi, göbek deliğim yeniden yapıldı, fıtık varmış az onu onardı ama kesinin kısa olacağını söyledi. Yanlara kadar olmayacakmış yani. Sezeryandan biraz uzun dedi. Dikey iz yok. Çünkü endeskopikle yukarıya kadar girdiği içim deriyi fazla açıp kaldırması gerekmiyormuş. Düzenli ağrı kesicilerimi alıyorum. Ameliyattan gülerek çıktım, pek ağrım olmadı. 6 saat sonra yürüdüm. 12 saatte direnler çıktı. 24 saat sonrada hastaneden çıktım, otele geçtim. Henüz 48 saat olmadı ama yalnız başıma yatıp kalkabiliyorum. Fazla ağrım yok. Tuvalete yalnız gidiyorum şindi aşağıya inecem kahvaltıya. Sonucu hiç bilemiyorum. Salı günü bandajlar çıkacak. Merakla bekliyorum. Yeni yöntemler kullanıldığında ameliyat sonrası süreç sanırım daha rahat geçiyor. Şişme ve morarma da daha az bekleniyor. Bakalım görücez. Sadece az önce hapşurdum. Çok acıdı :p dikişlere bişey olur mu hapşurunca? Siz ağrıkesici ne alıyordunuz?
Cokkk gecmis olsun Canimmm sonuclarini merakla bekliyorum sorunsuz bir iyilesmen olur insallah..

Günaydın kızlar. Benim dr yeni yöntemler kullanmak konusunda çok ısrarlıydı. Ben hatta klasik yapılsa fiyat epey düşecekti diye klasik olsam fln dedim. Levent bey 1940 larda kullanılan yöntemi ben kullanmak istemiyorum dedi. Şimdi herkes merak ediyor tabi farkı ne oldu diye bunun klasikten. Benim anladığım 1. Lipo yaparken kullandığı cihaz daha farklı gelişmiş bir cihaz adı slimlipo2. Tam germe oldu benim kaslar mideden alta kadar dikildi, göbek deliğim yeniden yapıldı, fıtık varmış az onu onardı ama kesinin kısa olacağını söyledi. Yanlara kadar olmayacakmış yani. Sezeryandan biraz uzun dedi. Dikey iz yok. Çünkü endeskopikle yukarıya kadar girdiği içim deriyi fazla açıp kaldırması gerekmiyormuş. Düzenli ağrı kesicilerimi alıyorum. Ameliyattan gülerek çıktım, pek ağrım olmadı. 6 saat sonra yürüdüm. 12 saatte direnler çıktı. 24 saat sonrada hastaneden çıktım, otele geçtim. Henüz 48 saat olmadı ama yalnız başıma yatıp kalkabiliyorum. Fazla ağrım yok. Tuvalete yalnız gidiyorum şindi aşağıya inecem kahvaltıya. Sonucu hiç bilemiyorum. Salı günü bandajlar çıkacak. Merakla bekliyorum. Yeni yöntemler kullanıldığında ameliyat sonrası süreç sanırım daha rahat geçiyor. Şişme ve morarma da daha az bekleniyor. Bakalım görücez. Sadece az önce hapşurdum. Çok acıdı :p dikişlere bişey olur mu hapşurunca? Siz ağrıkesici ne alıyordunuz?
Ameliyat sürecini ne güzel sorunsuz ve az ağrı ile atlatmışsın.devamında da mutlu olmanı dilerim.sonucunu da çok merak ediyorum.

Evt kızlar ben de aynı sizin gibi çok kafa yordum bu konulara yani ordan mı keser burdan mı diker diye. Ama benim biraz da kısmetle alakalı oldu doktoru seçmem ve bu dr da bu tekniklerde ısrar ettiği için ona güvenip kabul ettim. 2 tane daha dr la görüşmeyi istemiştim ben ve ona göre karar verecektim ama biri hiç randevu veremedi yakın gelecekte. Diğeri ise randevuyu son dakka iptal etti. Kısmet böyleymiş demek ki. Dilerim en hayırlısı olmuştur. Benden deri çıkarıldı evt ama sadece göbeğin alt kısmından. Yani tam göbek hizasından kesildi. Piramit gibi çizmişti dr öncesinde. En uç nokta göbek deliği sezeryana doğru inerken genişleyen çizgiler çizdi. Üçken gibi düşünün, tabanı da sezeryan izi. Endeskopun devreye girdiği nokta göbeğin yukarısı yani mide kasları. Göbek deliğinin üstündeki deriyi kaldırmadı. Anladığım bu. Belki üstteki deri fazla sarkık değildi diye gerek duymadı ona müdahale etmeye. Artık potluk sarkma fln olursa bilemicem. Bekleyip görücez.

Öff kızlar içime kurt düşürdünüz şimdi. Acaba üstte sarkıklık olur mu? Üstten germiycekti çünkü. Üstteki sorun biraz yağlanmadan ve kas gevşekliğinden demişti. Kası dikip lipoyla düzelir demişti. Ya düzelmediyse!!! Bu bandajlar çıkana kadar çatlıycam meraktan. Bu arada öncesi foto koydum. Sonrası da sonra artık :p

Evt kızlar ben de aynı sizin gibi çok kafa yordum bu konulara yani ordan mı keser burdan mı diker diye. Ama benim biraz da kısmetle alakalı oldu doktoru seçmem ve bu dr da bu tekniklerde ısrar ettiği için ona güvenip kabul ettim. 2 tane daha dr la görüşmeyi istemiştim ben ve ona göre karar verecektim ama biri hiç randevu veremedi yakın gelecekte. Diğeri ise randevuyu son dakka iptal etti. Kısmet böyleymiş demek ki. Dilerim en hayırlısı olmuştur. Benden deri çıkarıldı evt ama sadece göbeğin alt kısmından. Yani tam göbek hizasından kesildi. Piramit gibi çizmişti dr öncesinde. En uç nokta göbek deliği sezeryana doğru inerken genişleyen çizgiler çizdi. Üçken gibi düşünün, tabanı da sezeryan izi. Endeskopun devreye girdiği nokta göbeğin yukarısı yani mide kasları. Göbek deliğinin üstündeki deriyi kaldırmadı. Anladığım bu. Belki üstteki deri fazla sarkık değildi diye gerek duymadı ona müdahale etmeye. Artık potluk sarkma fln olursa bilemicem. Bekleyip görücez.
Evet canım fotolarına baktım üstte hiç sarkıklık yoktu.potluk olacağını sanmam dr un tabiki bunun hesabını yapmıştır.negatif şeyler düşünmeyelim.rahat ol dinlen bol bol.

Öff kızlar içime kurt düşürdünüz şimdi. Acaba üstte sarkıklık olur mu? Üstten germiycekti çünkü. Üstteki sorun biraz yağlanmadan ve kas gevşekliğinden demişti. Kası dikip lipoyla düzelir demişti. Ya düzelmediyse!!! Bu bandajlar çıkana kadar çatlıycam meraktan. Bu arada öncesi foto koydum. Sonrası da sonra artık :p

gördüm cheri yani önceki halinde zaten sorunlu karın değilmiş iyiki boydan boya kestirip biçtirmemişsin endoskopik yöntemle halletmişsin az sorunlu karında uygunsa hasta yapılması iyi bu tekniğin benim gibi koca göbeklilerde olmazmış zaten :) iyi olur iyi sonucun sıkıntısız süreçlerin olsun geçmiş olsun tekrardan

Resim koydugun iyi oldu boylece guzel karnini gorduk cok sorunlu degilmis zaten rahat ol bencede guzel olmustur kaslarin zaten onarildi ilerde biraz karin kasi yapip daha da guzel goruntu olur ust tarafda boylece kaslarla sikilasir :KK66:

Peki göbek deliği hizasına kadar kesilen göbek mide kısmı biraz da olsun kaldırılmadan nasıl aşağı çekilip dikiliyor onu anlayamadim illaki aşağı çekmesi için deriyi kastan ayırması gerekmiyor mu

İyiyim ben canım.bugün 11. gün bitti.kendimi iyi hissediyorum.hayatım normal akışına dönmeye başladı.dr um dik yürümeme izin verdiği anda daha da iyi olurum diye düşünüyorum.çarşamba kontrolüm var.
Kendini zorlama vucudun izin verirse dikles canim yoksa izlerin genisler
Iyi olmana sevindim canim :KK19:
Kontrolda iki eliyle belini tutup cok guzel kavisin olmus dicek bak gor :KK66:

Peki göbek deliği hizasına kadar kesilen göbek mide kısmı biraz da olsun kaldırılmadan nasıl aşağı çekilip dikiliyor onu anlayamadim illaki aşağı çekmesi için deriyi kastan ayırması gerekmiyor mu
Mide kısmı aşağa çekilmiyor cnm. Kameralı robot giriyor içeriye uzay filmlerindeki gibi. Robot kendisi dikiyor içten :)) gerçekten öyle.

X