Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok surmedim bir tane aldim ama oyle cok kirmizi degil iyisi degil sanirim .. Bakalim bana kargo yapacak birini ariyorum turkiyeden en iyisi bizim ulkemizde canim burdakileri begenmedimCnm valla keşke isteseydin sen surmedin mi izine
Verdim sipariş
Sağol canım
Ben tam 1 yıl sonra yaptırdım doku anca kendine geliyormuş
Benimde 21Slm kızlar aml olmuş arkadaşlara çok geçmişler olsun inş en az ağrı acı ile istediğiniz sonuca ulaşırsınız geri sayımdayım bende .kaldı 20 gün
Ercan bey dedi zaten ama sarı kantaron kullan dedicanım sen yine sor öyle kullan dikeşe alerjin vardı buna da olmasın dr ye sor sıkıntı olmasın
Ben sezeryandan sonra kullanmistim doktor vermişti iki sezeryan iz nerdeyse yok gibiSlm
Bende bugün 1 aylık kontrolüme gittim. Dr.um contractubex jel yazdı. İzler için bunu kullan dedi. Kantoronu sordum ona bu ilaç bitince başlarsın dedi ama rengini söylemedi.
Bu ilacı kullanan oldu mu bende onu sormak istedim sizlere. Sevgiler.
Ben sezeryandan sonra kullanmistim doktor vermişti iki sezeryan iz nerdeyse yok gibi
Sarı kullanıyorum ve memnunumdaErcan bey dedi zaten ama sarı kantaron kullan dedi
Kırmızı iyi gelmiyor mu dedim farketmez dedi
Sarı kullanıyorum ama faydası olmadı zaten
Kırmızı kullanayım
Sabah kantaron gecede contractubex kullanıyorum :))Slm
Bende bugün 1 aylık kontrolüme gittim. Dr.um contractubex jel yazdı. İzler için bunu kullan dedi. Kantoronu sordum ona bu ilaç bitince başlarsın dedi ama rengini söylemedi.
Bu ilacı kullanan oldu mu bende onu sormak istedim sizlere. Sevgiler.
Cnm senin ne kadar oldu germe olalı ne zamana kadar kullanılıyor krem yağSabah kantaron gecede contractubex kullanıyorum :))
Doktorum iz kremine başla dedikten sonra kullandım ve kullanıyorum bir hafta sonra yedi ay olacakCnm senin ne kadar oldu germe olalı ne zamana kadar kullanılıyor krem yağ