Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

inş. dediğin gibi düzelir cnm ya .potluk filan görmedim ben o nasıl oluyor açıkçası bilmiyorumda ama dümdüz bel boyunca yarılmışım yani :KK37: göğüslerim içinde zaten inseler iyi olur diye düşünüyorum böle füze gibi çok yapmacıklar :KK1:
sen bence korseni fazla sıkma dr.um rahatsız oldunda gevşet diyo bana :44:
eşin uzakta filanmı senin nasıl görmedi :KK53: gerçi hoş ben bugün eşimin yüzünü bembeyaz görünce dedim keşke imkanım olsaydıda görmeseydin en az 1 ay ama malasef başka bakanım yok ev işine gelen bayanada hiç açılamam doğrusu :KK50: nese eşler bugünler içindir iyi gün kötü gün dimi :86:
hayır eşim yanımda ama görmesini istemediğim için ben ilk duşumuda yanlız yaptım pansumlarımıda yalnız yaptım kimse öyle görsün istemedim ama eşime göstermem için sanıyorum bir iki ayın geçmesini beklerim :) şu anda sürekli sargı bezi var artı korse :KK30:

Karnın neden hayalkırıklığı hazirandacım çok mu kötü beklediğinden? Genellikle hemen hemen tüm estetik ameliyatlar sonucu için 6 ay beklemek gerekiyormuş, özellikle şişlikler sertlikler için
cnm seninde dediğin giibi bi süre geçmesş gerekiyor ben fazla aceleciyim anladım :KK34:
hayır eşim yanımda ama görmesini istemediğim için ben ilk duşumuda yanlız yaptım pansumlarımıda yalnız yaptım kimse öyle görsün istemedim ama eşime göstermem için sanıyorum bir iki ayın geçmesini beklerim :) şu anda sürekli sargı bezi var artı korse :KK30:

tbrk ederim seni limon ben tek yapmamam sanırım bi süre daaha bunda göğüsleriminde etkisi var sanıırım kollarımı rahat kullanamıyorum :KK50:

bu arada hepinize günaydın :KK71:

hazirancım korkma ilk günler gerçekten kötü beni kızkardeşim görmüştü korkudan bayılacaktım demişti 1ay sonra görünce inanamamıştı yara kısa bir zamanda o kötü görüntüden kurtuluyor ayrıca korse lipo yapanların özellikle iyice sıkması gereken koruyucu bir kalkan böylece iç karın iyicene yerini bulup oturuyor tabiiki arada açıp rahatlatmalı insan kendini ama genelde sıkı tutulması gerektiğini düşünüyorum

Ben de eşime hala göstermedim. Ameliyat yerim pek kötü değil , yani ben daha kötü olacak diye umuyordum ama. Beni görüntü olarak rahatsız eden tek şey göbek deliğim. Ben de daha göstermek istemiyorum o nedenle. Eskisinden daha kötü görünüyor diye düşünmesini istemiyorum açıkça.

Benim göbek üzerimde hiç büyük çatlağım yoktu. Bir iki tane ince çizgi halinde vardı. Onlarda Tam dikişimin üzerine gelmişler. Ona da şükür. O kadar kötüydü ki göbek altı çatlaklarım...Parmak kalınlığında ve büzüş büzüştü.

Limon benim dikiş yerlerindeki sızlamalarım gün geçtikçe arttı. Önceden kaşınmalar oluyordu. Dikişler alındıktan sonra sızlamaya döndü. İğne batar gibi acılarım oluyor. Özellikle de dikişin bittiği uç kısımlarda. Seninkiler de bu şekilde mi?

Ben de eşime hala göstermedim. Ameliyat yerim pek kötü değil , yani ben daha kötü olacak diye umuyordum ama. Beni görüntü olarak rahatsız eden tek şey göbek deliğim. Ben de daha göstermek istemiyorum o nedenle. Eskisinden daha kötü görünüyor diye düşünmesini istemiyorum açıkça.

Benim göbek üzerimde hiç büyük çatlağım yoktu. Bir iki tane ince çizgi halinde vardı. Onlarda Tam dikişimin üzerine gelmişler. Ona da şükür. O kadar kötüydü ki göbek altı çatlaklarım...Parmak kalınlığında ve büzüş büzüştü.

Limon benim dikiş yerlerindeki sızlamalarım gün geçtikçe arttı. Önceden kaşınmalar oluyordu. Dikişler alındıktan sonra sızlamaya döndü. İğne batar gibi acılarım oluyor. Özellikle de dikişin bittiği uç kısımlarda. Seninkiler de bu şekilde mi?
o dikiş sızlamalrı oldu bendede ama sonra geçti kesik acısı gibi .benim söylediğim sızlama lipo yapılan yerlerde olan sızlamakar belimde göbek çevremde ve sırtımın yan kısımlarında olan sızlamalar

Ameliyat olan arkadaşlara büyük geçmiş olsun. Ben hala bekliyorum, güya geçen eylül ekim gibi bu işi halledecektim, daha herhangi bir doktor görüşmem bile olmadı. Bunda hala da emziriyor olmamın rolü büyük tabi. Neyse vazgeçmiş değilim, hala çok istiyorum ama çok fazla korkuyorum.

Limon canım senden yorum istiyorum, ol çektiğin acılara değecek diyor musun, sonuçta bakmam gereken 3 çocukla çok zorlanacam, gerçekten iyi gözüküyor mu. Göbek deliğin çukur mu, yoksa dikişler gözüküyor mu. Bir de yara dikişlerin çamaşırın içinde mi kalıyor, bazılarıninki çamaşırdan gözüküyor da. Bütün yorumları okuyup dikkate alıyorum zaten ama seninkini ayrıca duymak istiyorum, çünkü benim kadar pimpiriklenen korkan seni gördüm, sevgiler.

Karnın neden hayalkırıklığı hazirandacım çok mu kötü beklediğinden? Genellikle hemen hemen tüm estetik ameliyatlar sonucu için 6 ay beklemek gerekiyormuş, özellikle şişlikler sertlikler için

inşallah öyledir,bugün karnıma krem sürerken 1.5 yaşındaki oğlum girdi odama aniden çocuk karnımı gösterip anne ee ee diyor pis bir şey görünce yaptığı gibi.:KK1:bilmiyorum benim karımda yamuk bir şekilde şişlik var sağ tarafım biraz daha şiş ve göbek deliğim biraz solda:KK53:ne zaman iner acaba.13 gün oldu ben ameliyat olalı ilk dışarı yürüyüşümü yaptım,çok yavaş olsa da:KK1:sizde durumlar nasıl.gayrca hala ağrılar ve gerilme hissi oluyor...

merhaba kizlar dun bende izmir gazi hastanesinde oldum atay atabey e. aml ve burun ameliyat saat surmus 1 gece hastanede yattim ama cok agrim var bugun anlatamam eve geldim iste aksam 5 gibi bugun hocamiz geldi sabah pansuman yapti karnimin icinde alev topu var snaki yalniz basima kalkamiyorum annem yardimci oluyor sagolsun cok agrim var anlatamam cuma yine doktora pansumana gidicem ay direnlerimi bugun cikardi doktoromuz bende cok kanli su cikmadi doktor o yuzden ciakridm dedi dikislerimide gordum gayet ciciydi.:) ama gozlerim mosmor oldu burnum guzel bisi olur insallah :) :nazar:

birde dun aksma uzeri 7 gibi geldim odama 7 dne beri uyuyamiyorum 24 saai gecti yatakta saga sola donuyorum . birde kabizlik icin bir ilaconcermisti burdan daha once naisl olucka alayim eczanaedende iceyim. ayy bu arilar ne zaman gecer kizlarrrr yaptrdigima pismanim cidden

bu arada bende gicik filan olmuadi sigara icmedigim icin sanirim tek derdim uyku yok 35 saat oldu uykulu halde yataktayim ama uykuya dalamiyorum korkuyorum burnumu eliicem geceleyi aniden tuvalate kalkicam ameliyat oldugumu unutup ama nasil dondurma yedim bugun migdemin bu yanigini alsin diye bana misin demedi hele burun da olunca cok zor surkeli agzidan nees alion hem burun hem aml onermiyorum ikisi bir arada aml basli basina cok zor bir ameliyat. .

tam karin germe yapildi bana. ben ameliyathaneyei girdim ole tak etmiski catlaklik ve sarkik deri hic korkmadan yattim ameliyat masasina anestezi uzmanina basim agriyor dedim hemen basinin agrisini gecirleim dedim 15 ml bisi yapti derken doktorum geldi yuzune guulumsedin sonra uyumusum uyandigimda hafifi bir titreme vardi cok az migde bulantisi oldu ama kusmadim . suan dedigim gibi dek derdinkarin ici ates topu. birde agri kesici doktorum apranax ford diye bir ilac verdi ise yararmi bilmiyorum sizin kullandiginiz baska agri kesiciler var mi allahim var ya ne zmana iyilesicem su agri gitsin bari burnumdkai alci alinsin kendimi uzayl gibi hisediyorum burun goz altlari kipkirmizi dalak gibi guzeligim kayboldu :KK43: guzel olcam derken:KK43:

özland çok geçmşolsun cnm kurtulmuşsun :nazar:
anlattıklarını kısmen hepimiz yaşadık burun hariç :44: ama herkesin acı eşiği farklı olabiliyo senin dayanılmaz dediklerine ben 2 doğumuma yaşadıklarımdan daha kolay dedim :KK1:
aldığın ağrı kesici çok iyi dr. çok zorlanırsan 3 tane al demişti bana ben 2 tane aldım 5 gün .
uykusuzluğuna etken kesnlkle burnundur nefes alamadığından dolayı sabırlı olman lazım zor biliyorum ama sonu selamet olucak inş. bu arada ben 9. günümdeyim hala tek kalkamıyorum yataktan ille birinden destek almam gerekiyor malum göğüslerimde olunca işin içinde kollarımı kullanamıyorum .
aynı hastanede olmuşuz :KK34:

Son düzenleme:
inşallah öyledir,bugün karnıma krem sürerken 1.5 yaşındaki oğlum girdi odama aniden çocuk karnımı gösterip anne ee ee diyor pis bir şey görünce yaptığı gibi.:KK1:bilmiyorum benim karımda yamuk bir şekilde şişlik var sağ tarafım biraz daha şiş ve göbek deliğim biraz solda:KK53:ne zaman iner acaba.13 gün oldu ben ameliyat olalı ilk dışarı yürüyüşümü yaptım,çok yavaş olsa da:KK1:sizde durumlar nasıl.gayrca hala ağrılar ve gerilme hissi oluyor...

ay ilahi çok güldüm cnm ya oğluna :KK60:
ah ah benm çoçuklarımda beni dehşetle izliyorlar yürüyüşümü filan :kk77:
annelerinin çılgınlıklarıyla gurur duysunlar En Büyük KK

Ameliyat olan arkadaşlara büyük geçmiş olsun. Ben hala bekliyorum, güya geçen eylül ekim gibi bu işi halledecektim, daha herhangi bir doktor görüşmem bile olmadı. Bunda hala da emziriyor olmamın rolü büyük tabi. Neyse vazgeçmiş değilim, hala çok istiyorum ama çok fazla korkuyorum.

Limon canım senden yorum istiyorum, ol çektiğin acılara değecek diyor musun, sonuçta bakmam gereken 3 çocukla çok zorlanacam, gerçekten iyi gözüküyor mu. Göbek deliğin çukur mu, yoksa dikişler gözüküyor mu. Bir de yara dikişlerin çamaşırın içinde mi kalıyor, bazılarıninki çamaşırdan gözüküyor da. Bütün yorumları okuyup dikkate alıyorum zaten ama seninkini ayrıca duymak istiyorum, çünkü benim kadar pimpiriklenen korkan seni gördüm, sevgiler.
canım tekrar aramızda görmek seni güzel evet ne kadar da acıların dayanılmaz olmasada çok zorlu bir dönem iyleşmenin ilk günleri ben ilk günlerde nasıl pişmandım anlatamam yazıcı1975 saolsun hep geçecek düzelecek diye destek oldu inan onun sözleri ile sabredip bekledim yok sa korkunç görüntü .çok büyük acılar çekmiyordum ama morel çok önemli 23 gün oldu şimdi aynada bakıyorum ve inan bi bu kadar daha acı olsa değer ve hala da toparlanma aşamasındayım . göbeğime gelince ben bu kadar güzel bir göbek olacağını hiç düşünmemiştim çünkü göbek takıntım vardı (tam yerinde olurmu acaba büyük mu yaparlar küçükmü olur ) doğal duruyor görünün dikişlerde var görünmeyende şu an için söylüyorum hallaa çok şiş var karın bölgemde .
sana tavsiyem iyi bri dr bul güven bu aml ol. benim kadar kaygılanma korkma biliyorsun ne kadar uğraştım bekledim ama sonu güzel oldu :KK71::KK71:

inşallah öyledir,bugün karnıma krem sürerken 1.5 yaşındaki oğlum girdi odama aniden çocuk karnımı gösterip anne ee ee diyor pis bir şey görünce yaptığı gibi.:KK1:bilmiyorum benim karımda yamuk bir şekilde şişlik var sağ tarafım biraz daha şiş ve göbek deliğim biraz solda:KK53:ne zaman iner acaba.13 gün oldu ben ameliyat olalı ilk dışarı yürüyüşümü yaptım,çok yavaş olsa da:KK1:sizde durumlar nasıl.gayrca hala ağrılar ve gerilme hissi oluyor...[/QUOTE
o şişlik bendede var ve inmesi biraz zaman alacak içerde oluşan kanama bu şişliği sağlayan ve vucut bu kanı zamanla geri emicek buda iyleşme süresinde olacak ağrılar gerilme hissi hepsi bendede devam ediyor 23 gün oldu zaman gerekli arkadaşım sevgiler

merhaba kizlar dun bende izmir gazi hastanesinde oldum atay atabey e. aml ve burun ameliyat saat surmus 1 gece hastanede yattim ama cok agrim var bugun anlatamam eve geldim iste aksam 5 gibi bugun hocamiz geldi sabah pansuman yapti karnimin icinde alev topu var snaki yalniz basima kalkamiyorum annem yardimci oluyor sagolsun cok agrim var anlatamam cuma yine doktora pansumana gidicem ay direnlerimi bugun cikardi doktoromuz bende cok kanli su cikmadi doktor o yuzden ciakridm dedi dikislerimide gordum gayet ciciydi.:) ama gozlerim mosmor oldu burnum guzel bisi olur insallah :) :nazar:

birde dun aksma uzeri 7 gibi geldim odama 7 dne beri uyuyamiyorum 24 saai gecti yatakta saga sola donuyorum . birde kabizlik icin bir ilaconcermisti burdan daha once naisl olucka alayim eczanaedende iceyim. ayy bu arilar ne zaman gecer kizlarrrr yaptrdigima pismanim cidden
hiç üzülme arkadaşım zatten çok pişmanım aşamasındasın bir hafta kadar da bu aşamada kalıyorsun sonra yavaş yavaş "dur bakayım sanki güzel olacak" aşaması başlıyor biraz daha rahatlıyorsun sabret düzelecek arkadaşım geçmiş olsun sevgiler:KK71:

bu arada bende gicik filan olmuadi sigara icmedigim icin sanirim tek derdim uyku yok 35 saat oldu uykulu halde yataktayim ama uykuya dalamiyorum korkuyorum burnumu eliicem geceleyi aniden tuvalate kalkicam ameliyat oldugumu unutup ama nasil dondurma yedim bugun migdemin bu yanigini alsin diye bana misin demedi hele burun da olunca cok zor surkeli agzidan nees alion hem burun hem aml onermiyorum ikisi bir arada aml basli basina cok zor bir ameliyat. .

tam karin germe yapildi bana. ben ameliyathaneyei girdim ole tak etmiski catlaklik ve sarkik deri hic korkmadan yattim ameliyat masasina anestezi uzmanina basim agriyor dedim hemen basinin agrisini gecirleim dedim 15 ml bisi yapti derken doktorum geldi yuzune guulumsedin sonra uyumusum uyandigimda hafifi bir titreme vardi cok az migde bulantisi oldu ama kusmadim . suan dedigim gibi dek derdinkarin ici ates topu. birde agri kesici doktorum apranax ford diye bir ilac verdi ise yararmi bilmiyorum sizin kullandiginiz baska agri kesiciler var mi allahim var ya ne zmana iyilesicem su agri gitsin bari burnumdkai alci alinsin kendimi uzayl gibi hisediyorum burun goz altlari kipkirmizi dalak gibi guzeligim kayboldu :KK43: guzel olcam derken:KK43:
canım tekrar geri gelicek hiç morelini bozle tabiki kızarması normal yüzünde karnında bir sürü işlem gördü ama biraz sabredersen inan üç gün sonrasaındakendinde farkedeceksin güzelliğinin seni terketmediğini bende aml sonrası uyuyamadım ne gece nede gündüz sanıyorum korkudandı sonra sonra geçti hepsi

Herkeze merhaba

yeni ameliyat olan arkadaşlarım çok geçmiş olsun.

Dün akşam çok fena oldum, hastayım iyileşeceğime daha da kötüleştim. Neyse bu sabah biraz daha iyiyim, dedim yoksa ben çarşambaya kadar da iyileşemicem. Korkularım da azalmaya başladı artık biran önce olayım da bitsin diye bakmaya başladım :KK34: bazı arkadaşların mesajlarında sanki alınan dikişleri varmış gibi anladım. Benim alınacak dikişim olmayacakmış. Özellikle kesi yeri izinin kötü olduğunu söylüyorsunuz umarım öyle kalmıyordur. Kızlar bir sorum olacak hastanede gecelikmi pijama mı giydiniz?

Herkeze merhaba

Dün akşam çok fena oldum, hastayım iyileşeceğime daha da kötüleştim. Neyse bu sabah biraz daha iyiyim, dedim yoksa ben çarşambaya kadar da iyileşemicem. Korkularım da azalmaya başladı artık biran önce olayım da bitsin diye bakmaya başladım :KK34: bazı arkadaşların mesajlarında sanki alınan dikişleri varmış gibi anladım. Benim alınacak dikişim olmayacakmış. Özellikle kesi yeri izinin kötü olduğunu söylüyorsunuz umarım öyle kalmıyordur. Kızlar bir sorum olacak hastanede gecelikmi pijama mı giydiniz?

çok geçmişolsun ako aman bu hafta çok dikkat et kendine artık olsun bitsin .
benm sadece göbek deliğimdeki dikişler alınmıştı gerisi kendi eriyendi aslında bende aradaki farkı çok merak ediyorum bi bilen açıklarsa çok sevinicem .
ben yanıma hem gecelik hemde kaprili takım pijama almıştım zaten ben gece çıktım için aml. hertarafım mumya gibidi sbaha karşı ilk kalkışımdada kaprimi tercih ettim sende yedekl al o anki duruma göre giyinirsin :KK34:

Aml olan arkadaşların hepsine geçmiş olsun. Bugün ameliyatımın 6.günü kendimi çok daha iyi hissediyorum.ben ameliyattan önce buradaki yorumları çok okudum .birbirine benzeyen ve benzemeyen hikayeler çünkü kişiden kişiye değişiyor. Ben göz kapağı göğüs karın germe liposakşın yüze dolgu oldum .hepsi birden olması güzel fakat psikolojik açıdan beni çok üzdü.direnlerim 4 tane işallah bugün çıkmasını umuyorum.onlar 6 gündür canımı sıkıyor.yüzümdeki şişlik göz kapaklarımın dikişleri aynaya baktıkça benim moralimi bozuyordu.göğüs ve karından yana hiç sorunum yok.göğüslerim 2.günden kaynamış görünüyor.sadece yüzümü sorun ediyorum .ama ilk3 gün hayatımın en sıkıntılı günlerini yaşadım .uyku sorun yatış sorun yemek zaten hiç canınız istemiyor.ama moral destek çok önemli eşim gece gündüz hiç yanımdan ayrılmadı.benle yattı benle kalktı.o olmasaydı kafayı yemiştim herhalde geceler sırtüstü yatarak hiç geçmiyor uykusuzluk beni mahvetti.ama çok ilginç dikişlerle hiçbir sorunum yok ağrısı bile yok korse ve direnler ve gözümdeki dikişler beni daha çok rahatsız etti.neyse belki yazacak çok şey var fakat psikolojiniz çok çok önemli bence ne kadar pozitif olunursa okdar çabuk iyileşirsiniz.bugün kontrole gideceğim işallah herşey umduğum gibi gider.:nazar:

herkeze merhaba

Dün akşam çok fena oldum, hastayım iyileşeceğime daha da kötüleştim. Neyse bu sabah biraz daha iyiyim, dedim yoksa ben çarşambaya kadar da iyileşemicem. Korkularım da azalmaya başladı artık biran önce olayım da bitsin diye bakmaya başladım :KK34: Bazı arkadaşların mesajlarında sanki alınan dikişleri varmış gibi anladım. Benim alınacak dikişim olmayacakmış. özellikle kesi yeri izinin kötü olduğunu söylüyorsunuz umarım öyle kalmıyordur. Kızlar bir sorum olacak hastanede gecelikmi pijama mı giydiniz?

canım hastanede önü açık bol bir gecelikyada tişört almanı tavsiye ederim direnler takılınca onlar alttan sarkacak.birdebenim direnler tam iç çamaşırın oradan sarkıyor o yüzdenbeni pijama ve kilot bile rahatsız ediyor bol tişörtler alta tayt olabilr

senacım öncelikle gecmiş olsun diyorum. seni okadar iyi anlıyorum ki bende göbek ve yüz germe aynı zamanda göz üstü göz altı torbalarından oldum vallahi göbek icin bişi demicem ama bu yüz germe ameliyatı beni mahvetti cok zor geldi sabırla şişlerimin inmesini bekliyorum.inşallah sıkıntılara deger.

X