Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

senacım öncelikle gecmiş olsun diyorum. Seni okadar iyi anlıyorum ki bende göbek ve yüz germe aynı zamanda göz üstü göz altı torbalarından oldum vallahi göbek icin bişi demicem ama bu yüz germe ameliyatı beni mahvetti cok zor geldi sabırla şişlerimin inmesini bekliyorum.inşallah sıkıntılara deger.

ayser hanım siz göz kapağı oldunuzmu durumunuz nasıl benim tüz şiş aynı zamanda gözler iki dağın arasında çukur gibi moralim ondan bozuluyor diğer yerleri görenler zaten çok farktmez gerçi belim baya inceldi ama insanın yüzü daha çok etkiliyor.işallah değer 10 yaş gençleşeğiz diye pişman olmakta istemiyorum

mrb sena :KK71:
inş. kontrolün güzel geçer büyük ihtimal drenlerin alınır benmde 6. gün filandı alındnda gerçi rahatsız olmamıştım ben onlardan göğsümdekileri sargının içinde tutmuştu görmedim bile.karnımdakide 2 ucu birleşen bir tüpten ibaretti :44:
kim ne derse desin bizlerin işi tamamen sabır öyle kolay olmuyomuş vala şahsen olup bit,cek bi anda sihir gibi değişcem sanırdım ben :KK37:

senacımbenim bütün yüzümşiş icinde yalnız burnuma ve agzıma elimi dokunabiliyorum diger yerlere dokunamıyorum cok acıyo sürekli sırtüstü ve oturur pozusyonda yatabiliyorum görüntüm cok garip ama kendi doktorumdan başka bi doktor daha gördü iyi olmuş şişler inince güzel olcak dedi. ben göbegimi yaptırmaktan cok korkuyodum ama o yüzün yanında hic bişi diilmiş. benim bügün 6. günüm10 gün sonra bi dügüne katılmak zorundayım inşallah o zamana kadar biraz düzelir.

mrb sena :KK71:
Inş. Kontrolün güzel geçer büyük ihtimal drenlerin alınır benmde 6. Gün filandı alındnda gerçi rahatsız olmamıştım ben onlardan göğsümdekileri sargının içinde tutmuştu görmedim bile.karnımdakide 2 ucu birleşen bir tüpten ibaretti :44:
Kim ne derse desin bizlerin işi tamamen sabır öyle kolay olmuyomuş vala şahsen olup bit,cek bi anda sihir gibi değişcem sanırdım ben :KK37:

benim direnler uzun hortum yere değiyor ben onları etek toparlar gibi dolaşıyorum.benim doktora 3.kontrole gidişim olacak.senin direnler çok iyimiş hazirandacım benim moralimi bunlar ve yüzüm bozuyor diğer taraflarım mükemmel diyebilirim göğüslerim hiç sorun çıkarmadı sadece ilk günler orada tutturulmuş sert bir kupa gibiydi şimdi yumuşamaya başladı karnımda fena değil korse liposakşın yerlerini acıtıyor onuda sizden aldığım atlet havlu fikriyle dün hallettim hepinize teşekkürler bilgi yaşantılarınızı paylaştığınız için canım

canım hastanede önü açık bol bir gecelikyada tişört almanı tavsiye ederim direnler takılınca onlar alttan sarkacak.birdebenim direnler tam iç çamaşırın oradan sarkıyor o yüzdenbeni pijama ve kilot bile rahatsız ediyor bol tişörtler alta tayt olabilr

iç çamaşırı kullanmayın bir süre... en rahatı bu oluyor sena007...yoksa çamaşır dikişlerin üstüne ve bitiş yerlerine gelerek çok can acıtıyor.

benim direnler uzun hortum yere değiyor ben onları etek toparlar gibi dolaşıyorum.benim doktora 3.kontrole gidişim olacak.senin direnler çok iyimiş hazirandacım benim moralimi bunlar ve yüzüm bozuyor diğer taraflarım mükemmel diyebilirim göğüslerim hiç sorun çıkarmadı sadece ilk günler orada tutturulmuş sert bir kupa gibiydi şimdi yumuşamaya başladı karnımda fena değil korse liposakşın yerlerini acıtıyor onuda sizden aldığım atlet havlu fikriyle dün hallettim hepinize teşekkürler bilgi yaşantılarınızı paylaştığınız için canım

drenlerinizi bir poşetin içinde toplayabilirsiniz.salkım saçak gezmekten daha iyi oluyor :))

az önce tartıldım 10 gün sonra ilk kez 4 buçuk kiloya yakın vermişim o kadar et çıktımı benden ya :KK53:

süper yaaa... ben de 3 kg zayıflamış olarak çıktım ameliyattan :)))ameliyatın ardından biraz diyet biraz da sporla varsa fazlalıklarda gider artık...daha bir heves geliyor insana zayıflama konusunda :))

iç çamaşırı kullanmayın bir süre... en rahatı bu oluyor sena007...yoksa çamaşır dikişlerin üstüne ve bitiş yerlerine gelerek çok can acıtıyor.

drenlerinizi bir poşetin içinde toplayabilirsiniz.salkım saçak gezmekten daha iyi oluyor :))

süper yaaa... ben de 3 kg zayıflamış olarak çıktım ameliyattan :)))ameliyatın ardından biraz diyet biraz da sporla varsa fazlalıklarda gider artık...daha bir heves geliyor insana zayıflama konusunda :))

evt esin hemde ne heves insan yediği lokmaları sayıyor nerdeyse bu kadar acı çekmişken form tutmak lazım :KK34:
sen nasılsın sıkınıtların iyice azalmıştr dimi :KK71:

evt esin hemde ne heves insan yediği lokmaları sayıyor nerdeyse bu kadar acı çekmişken form tutmak lazım :KK34:
sen nasılsın sıkınıtların iyice azalmıştr dimi :KK71:

"sıkıntı" diyecek bir şeyim kalmadı çok şükür...korseye devam... sen takip ediyorum :) artık kendi kendine yataktan kalkıyor olman lazımdı çoktan...biraz naz mı yapıyorsun ne ? :))

ay ilahi çok güldüm cnm ya oğluna :KK60:
ah ah benm çoçuklarımda beni dehşetle izliyorlar yürüyüşümü filan :kk77:
annelerinin çılgınlıklarıyla gurur duysunlar En Büyük KK

sorma hazirandacığım tam çılgınlık bizimki:KK1:bazen insanın kendini bu kadar uzun bir şekilde çizdirmesini akıl işi değil diye düşünüyorum:KK53:amaaaaa kurtulmak güzel göbişlerden ,pişik ve koku da oluyordu bende. ben bile kendi kokumdan iğreniyordum.cildimin rengi değişmişti pişikten,birde ağrılar sancılar bitse... ben pazartesi işe başlarım diyordum ama bu gidişle zor yorulunca üşüyünce ağrılarım çok oluyor.çocukların bana ihtiyacı var üzülüyorum.ama köydeyim ve 23 km gidiyorum sallanarak ,araba tutuyor, cesaretim de yok dikişlerime bir şey olur diye .bir an önce toparlanıp gitmek istiyorum:KK58:

Son düzenleme:
bu arada bende gicik filan olmuadi sigara icmedigim icin sanirim tek derdim uyku yok 35 saat oldu uykulu halde yataktayim ama uykuya dalamiyorum korkuyorum burnumu eliicem geceleyi aniden tuvalate kalkicam ameliyat oldugumu unutup ama nasil dondurma yedim bugun migdemin bu yanigini alsin diye bana misin demedi hele burun da olunca cok zor surkeli agzidan nees alion hem burun hem aml onermiyorum ikisi bir arada aml basli basina cok zor bir ameliyat. .

tam karin germe yapildi bana. ben ameliyathaneyei girdim ole tak etmiski catlaklik ve sarkik deri hic korkmadan yattim ameliyat masasina anestezi uzmanina basim agriyor dedim hemen basinin agrisini gecirleim dedim 15 ml bisi yapti derken doktorum geldi yuzune guulumsedin sonra uyumusum uyandigimda hafifi bir titreme vardi cok az migde bulantisi oldu ama kusmadim . suan dedigim gibi dek derdinkarin ici ates topu. birde agri kesici doktorum apranax ford diye bir ilac verdi ise yararmi bilmiyorum sizin kullandiginiz baska agri kesiciler var mi allahim var ya ne zmana iyilesicem su agri gitsin bari burnumdkai alci alinsin kendimi uzayl gibi hisediyorum burun goz altlari kipkirmizi dalak gibi guzeligim kayboldu :KK43: guzel olcam derken:KK43:

geçmiş olsun arkadaşım, üzüldüm gerçekten:KK58: ben aprol 250mg kullanıyorum oldukça memnunum ama daha etkili olan aprol 500 mg da varmış yine de doktoruna bir danış istersen acil şifalar dilerim.:KK5:

"sıkıntı" diyecek bir şeyim kalmadı çok şükür...korseye devam... sen takip ediyorum :) artık kendi kendine yataktan kalkıyor olman lazımdı çoktan...biraz naz mı yapıyorsun ne ? :))

ay esin vala naz değilde inan kalkamıyorum aslında bunu ben bizim koltukların fazla gömülmesine bağladım :KK1: ille bi destek olucak düşünsene 10 yaşındaki küçük kızım bile elini verse güç alıyorum sanki :kk77:

sorma hazirandacığım tam çılgınlık bizimki:KK1:bazen insanın kendini bu kadar uzun bir şekilde çizdirmesini akıl işi değil diye düşünüyorum:KK53:amaaaaa kurtulmak güzel göbişlerden ,pişik ve koku da oluyordu bende. ben bile kendi kokumdan iğreniyordum.cildimin rengi değişmişti pişikten,birde ağrılar sancılar bitse... ben pazartesi işe başlarım diyordum ama bu gidişle zor yorulunca üşüyünce ağrılarım çok oluyor.çocukların bana ihtiyacı var üzülüyorum.ama köydeyim ve 23 km gidiyorum sallanarak ,araba tutuyor, cesaretim de yok dikişlerime bir şey olur diye .bir an önce toparlanıp gitmek istiyorum:KK58:

bugünki banyomda daha cesurdum aynada bol bol inceledim kendimi vay be dedim ortadan ikiye ayrdn kendini helal olsun sana :KK33: değer inş. :KK68:
bencede başlayamassın gibi geliyo yane şahsen ben 10. günümde yapabilirim sandığım çok şeyi yapmayorum :KK50:

bu arada deprem oldu uykum kaçtı korktum yaa zaten kalkamıyorum dedim ev başıma yıkılsa dikişlerimede yazık olcak :KK1:

saolun arkadaslar bugun cok cok daha iyiyiym egik yurume haricinde herhangi bir sikintim yok karnim icin yarin pansumana gidicem. ay birde deprem oldu nasil korktum anlatamam kosmaya calissan kosamassin kacsan egik kambur sekilde nereye kacicam. allahtan ucuz atlattik izmire kadar hisedildi deprem yani. yuzumdeki sislikler de insin haziran sou amerikaya donmem gerekli cunku. bakalim bende ilk dusumu alsam sizler ne zaman aldiniz ilk duslarinizi? doktor bana cumrtesi alabilrisn d edi ama 5 gun sonrasi cok erken ben bir 10 gun sonrasi alayim dedim gerci kokmazsam 10 gun sonraya kadar :) tuvalet sorunu oluyor kabizlik yokta afadersiniz ikanamiyor insna sanki icinden bisi kopcakmis diye :) bende zar zor yapiyorum yani .neyse su 15 gun gecsinde daha iyi olcma inslah birde kuyruk sokumum cok agriyor sirt ustu yatmaktan allhim bir an once acil sifa versin ameliyat olanalra opuyorums evgilerrrrrr:nazar:

Son düzenleme:
ameliyat olduktan sonra kilo alanlar oldu mu? olduysa herhangi bir dezavantıjnı falan gördüler mi? en çok bunu merak ediyorum :97:

merhaba esincim yazmıyorsun uzun zamandır sen karıının bir tarafında benim ki gibi şiş olduğunu yazmıştın o şişlik duruyormu hallaa bilgi verirmisin benim takıntım oldu geçmeyecek die çok korkuyorum:KK43:((

canım hastanede önü açık bol bir gecelikyada tişört almanı tavsiye ederim direnler takılınca onlar alttan sarkacak.birdebenim direnler tam iç çamaşırın oradan sarkıyor o yüzdenbeni pijama ve kilot bile rahatsız ediyor bol tişörtler alta tayt olabilr

Saol senacım bende zaten drenleri düşünerek sormuştum, ayağa kaldırdıklarında onları ne olacak diye aklıma takılıyordu. Tecrübelerinizden faydalanmak istedim :)

saolun arkadaslar bugun cok cok daha iyiyiym egik yurume haricinde herhangi bir sikintim yok karnim icin yarin pansumana gidicem. ay birde deprem oldu nasil korktum anlatamam kosmaya calissan kosamassin kacsan egik kambur sekilde nereye kacicam. allahtan ucuz atlattik izmire kadar hisedildi deprem yani. yuzumdeki sislikler de insin haziran sou amerikaya donmem gerekli cunku. bakalim bende ilk dusumu alsam sizler ne zaman aldiniz ilk duslarinizi? doktor bana cumrtesi alabilrisn d edi ama 5 gun sonrasi cok erken ben bir 10 gun sonrasi alayim dedim gerci kokmazsam 10 gun sonraya kadar :) tuvalet sorunu oluyor kabizlik yokta afadersiniz ikanamiyor insna sanki icinden bisi kopcakmis diye :) bende zar zor yapiyorum yani .neyse su 15 gun gecsinde daha iyi olcma inslah birde kuyruk sokumum cok agriyor sirt ustu yatmaktan allhim bir an once acil sifa versin ameliyat olanalra opuyorums evgilerrrrrr:nazar:

Geçmiş olsun arkadaşım depremi bizde hissettik ve epey sallandık 17 ağustos depremini yerinde yaşamış biri olarak çok panikledim. Kabızlık problemi için hergün bir tane kabuklarıyla beraber elma yemek ve probiyotikli yoğurtlar çok iyi geliyor.

Bir estetik doktorun internet sitesinde sırt ağrısı yaşamamak için kalçanızın yatağın köşelendiği yere tam yerleşmesi gerekli olduğunu söylemiş, sırtın düz durması lazımmış. Dizlerinde biraz bükülmesi lazımmış. Tabi bu hastane yataklarında kolay ayarlanıyordur ama evdede benzer bir ortam hazırlanabilir. paylaşmak istedim

Herkese selam. Ameliyat olanlara geçmiş olsun!

Dikişlerle ilgili soru vardı, benim göbek deliğimdeki dikişler alındı sadece. Alttaki uzun kesi ile ilgili birşey yapılmadı. Hatta bana pansuman filan da yapılmadı.

Ameliyat sonrası kendime geldikten sonra alt üst pijama takımı giydim, iç çamaşırımı da giydim. Zaten kesi yeri korsenin altında kalmıştı o nedenle bir rahatsızlık yaşamadım. Ama ben de dren yoktu tabi.

Yatakta yatarken arkanızı yastıklarla destekleyin. Hastanede yatak ayarlanıyor çok güzel oluyor da evde de artık yastıklar yardımcı oluyor. Dizlerin bükülü olması da ben de 2 gün sonra ağrı yapmıştı. Ben de bacaklarımı sırayla uzatıyordum:)

Uff ya hala rüyalarımda göbeğimle ilgili kabuslar görüyorum. Çok kilo almışım karnım sarkmış, göbeğim hep kırmızı kalmış ve yamuk olmuş, alttaki dikiş yerlerim iyileşmemiş falan. Sabahta bu sıkıntıyla uyanıyorum , karnımı açıp bakmaya korkuyorum.

Umarım hepimizin sıkıntısı en kısa zamanda geçer, sağlıklı günlerimize döneriz.

X