13.de ameliyat oldum toplam 7 saat sürmüş ablam dışarda ölmüş ölmüş dirilmiş .yani kötü bir gündü ssat 7 de uyandım cok üşüyodum ve agrım vardı agrı kesiciler falan cok da kötü olmayan bi gece gecirdim.
bütün hafta sonu hastanede kaldım korkunc bi görüntüm vardı.bazartesipansumanlarım yapıldı öglende eve geldik agrı kesicilerin etkisiyle cok iyiydim ama gece hic de iyi gecmedi gıcık nöbetleri sırt agrısı baş agrısı göbek agrısı hepsi birbirine karıştı.sabah güne cok erken başlamak zorunda kaldım cünkü yatacak halim yok
kızlar beni görseniz resmen ucube gibi görünüyorum başım mumyalanmıi gibi sarılı yüzüm cok şiş göz kapaklarım bandaşlı egik yürüyorum yani garip bir görüntü
ablam ramsese benzedigimi sölüyo eniştem sürekli karşıma gecip rasimlerimi cekip bana gülüyo.coooook iyi bakılıyorum .eniştem beni gördükten sonra kendi eşide ameliyat olmasın diye herhalde kozmetik dükkanında ne kadar bakım kremi kırışık önleyici varsa eşine almış gelmış .yani konmik olaylarda yaşıyoruz bu arada.şimdilik bu kadar sonucu hepimiz cokkk merak ediyoruz acaba degicekmi.