evde kendim korseyi giyip çıkarmaya başlayınca bende senin gibi düşünüyorum cnm ya havlu yada sargı bezi filan yoksa havalarda ısındında kaşıntıdan pişikten mahvolucaz
herkese mrh arkadaşlar haziranda nihayet kurtulmuşsun arkadaşım geçmiş olsun sabahtan beri topiği okuyorum ben yokken bayağı arkadaşlar aramıza katılmış ve aml olmuş benide eve bağlayan ve tekrar sizi hatırlatan yaşadığım revizyon oldu aml sonra tam hayata dönmüşken alışveriş .kuaför .spor derken aml psikolojisinden kurtulmuşken tekrar ama bu seferki gerçekten zorladı beni işallah bu aml olan sizlere doktorunuz gerek görmez ayrıca ESINCIM senin fikirlerin benim için herzaman önemli oldu lütfen bizi kendinden mahrum etme
herkese mrh arkadaşlar haziranda nihayet kurtulmuşsun arkadaşım geçmiş olsun sabahtan beri topiği okuyorum ben yokken bayağı arkadaşlar aramıza katılmış ve aml olmuş benide eve bağlayan ve tekrar sizi hatırlatan yaşadığım revizyon oldu aml sonra tam hayata dönmüşken alışveriş .kuaför .spor derken aml psikolojisinden kurtulmuşken tekrar ama bu seferki gerçekten zorladı beni işallah bu aml olan sizlere doktorunuz gerek görmez ayrıca ESINCIM senin fikirlerin benim için herzaman önemli oldu lütfen bizi kendinden mahrum etme
dr bana lipo yaptı ve sağtarafımdaki büzgümü düzeltti bana bundan önceki ameliyatımda göbeğime lipo yapılmamış ayaktayken göbeğim düz oturunca azda olsa göbeğim çıkıyordu aslında rahatsızda dğildim ama doktorum herhalde öyle uygun gördü ufak bir rütuş diye gidip lipo olup eve döndüm yazısını okuduğum bir arkadaşımın doktoruda lipo aml sonra olması gerektiğinden bahsetmiş benim doktorumda herhalde zayıf olduğum için bu mantıkla hareket etti
işteyim bu gün işlerrr çok birikmiş karnımdaki sertliğin ne olduğunu dr sordum içeride kanama olunca böyle sertlikler olurmuş ve vücut bu kanı bir sure sonra emermiş korkma dedi bende sabırsızlıkla bekliyorum bir ayın dolmasını dr um ile görüşmek durum değerlendirmesi yapmasını istiyorum inşlh iyi şeyler söylede içim biraz olsun rahatlar
sevgiler
Kızlar ne güzel iyileşmeye başladınız. Ben hasta oldum ve bugün doktorumla görüştüm ameliyatım haftaya çarşambaya ertelendi, offf çok üzüldüm10 gün nasıl geçecek. Havalarda ısınmaya başladı, ilk kez havaların ısınmasına üzülüyorum
canım benim korsemde sert bir kumaş likralı bence açabiliyorsan biraz aşağıya doğru indir üst tarafı rahatlatmış olursun kıvrılmaz .benim korsem tam göğüs altından kalça kemiklerine kadar cırt cırtlıkızlar çok acil bişi sorcam size .sizin korseleriniz nasıl bişi ya benmki çok sert bi kumaşı var bide fazla yüksek diyemidir bilmm üstten kıvırmışlar bana ilk taktıklarında anlıcağınız hem rahatsız ediyor hemde giysilerimden çok görünüyor yarında önemli bi geceye katılıcam napsam acaba iyi bi korse alimi medikalden sizce :44:
üzülme canım her işte hayır vardır derler inşlh sorunsuz ve çabucak iyleşirsinde aradaki bir haftalık açık kapanır sevgilerKızlar ne güzel iyileşmeye başladınız. Ben hasta oldum ve bugün doktorumla görüştüm ameliyatım haftaya çarşambaya ertelendi, offf çok üzüldüm10 gün nasıl geçecek. Havalarda ısınmaya başladı, ilk kez havaların ısınmasına üzülüyorum
canım benim korsemde sert bir kumaş likralı bence açabiliyorsan biraz aşağıya doğru indir üst tarafı rahatlatmış olursun kıvrılmaz .benim korsem tam göğüs altından kalça kemiklerine kadar cırt cırtlı
ayyy ne güzel canım benim işede başladın başka meşkuliyetlerin artınca göbeğini unutacaksın yani eskisi kadar ilgilenmiyceksin vakit daha çabuk geçecek bakacaksınkiii iyileşmişsin allahın izniyle hazirancım seninde kendini iyi hissetmene çok sevindim en fazla 2 ay ufak tefek sorunların olur ondan sonra herşey düzene girecek kendinize iyi bakın kızlarkızlar benim dikişlerimden hiç sıkıntım yok ama karın üstü ve yanlarım ağırıyor ve içten içe sızlıyor halaa iyleşmemiş demmekki(((((((
ama dikişlerim sorunsuz duruyor inşlh da bozulmaz böyle devam eder
iş bıraz sıkıntılı geçti tabii üç hafta yatıp rahatta alışınca bu normal aslında ama nasıl iş birikmiş çalışmayıda özlemişim akşam nasıl oldu anlamadım zamanda geçti evde otur kalk dakıkalar geçmiyorki iyleşeyim:))))))