Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

benmde aml. öncesi en büyük korkumdu hastalanmak yalnız kendmi değil evdeki herkesi hasta olmamaları için çok sıkı korumuştum bol bol portakal ye doğal c vitaminini ondan al taze meyve sebze iyi olan ne varsa ye iç
bu arada benm dr.um 4 gün önceki görüşmemizde aml. öncesinde yasaklar koymuştu ve bunların içinde bitki çayı ve vitamin hapları vardı seninki böyle bişi demedimi sana :44:

hazirandacım bitki çayları ve vitaminler kanı sulandırdığı için bazı dr lar risk olmasın beklenmeyen bir kanama olmasın diye uyarıda bulunuyor

Son düzenleme:
ayyy kızlar benim gibi pimpirikli biri nasıl iyleşcek bilmiyorum korkular ile yaşamak çok zor geliyor 20 gün oldu ama hep hep içimde acaba bişey olurumu korkusu var dikişler açılırmı gerilen deri çürüme yaparmı sabah akşam tek düşüncen bu oldu bunalımdaymmm yardımmm((((((((((

seni çok iyi anlıyorum cnm ben daha çok yeni olduğum için sendeki korkuları fazlasıyla yaşıyorum ki normalde çok canı tez olarak bilinirim ama bu sefer korkuyorum işte napim
olumsuzlukları atalım üstümüzden her şey güzel olucak

Şimdi msjını okuyunca dr aradım , gripsen ertelememiz gerekir o da nekahat döneminde zatüreye çevirmesin diyemiş. B vitamini ve adaçayınıın kanın pıhtılaşmasına etkisi olmazmış. İçebileceğimi söyledi. Şimdilik sadece bir yanma var boğazımda umarım ilerlemez.

xxxxxxxxxxxxxx... eşinden uzak dur nezle mezle bulaşmasın...gerçi beni kaale almıyosunuz ya....kendi kendinizin doktoru olmaya bakın arkadaşlar...:)))

Son düzenleyen: Moderatör:
haziranda cnm msj için teşekkürler.
tekrar geçmiş olsun

xxxxxxxxxxx... eşinden uzak dur nezle mezle bulaşmasın...gerçi beni kaale almıyosunuz ya....kendi kendinizin doktoru olmaya bakın arkadaşlar...:)))

neden böyle bi hisse kapıldın esincim şahsen benm için her kelimen altın değerinde tecrübelerine güveniyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın mutlu pazarlar kızlar
dün akşamdan beri dikilen kaslarımın olduğu mide kısmımda acaip bi şişlik var ağrı diyemem ama çok rahatsız ediyor zaten 1 bardak su içmeye bile korkar oldum bu his yüzünden korse bugüne kadar hiç bu kadar rahatsız etmemişti ne yapmam lazım bi fikri olan varmı :44:

Haziranda canım o şişlik biraz daha devam edecek. Senin dediğin gibi ben de bir şey yemeye ve içmeye korkardım. Gaz yapacak gıdalar yeme, birde az az ye(zaten yiyemiyorsundur 1 tabak falan) . Bir de birşeyler yerken bol çiğne ve hava da yutmamaya çalış. En fazla 1 haftada geçecek. Tekrar geçmiş olsun.

Ben de Cuma günü dikişlerimi aldırdım. Karnımı ilk defa yakından inceledim. Dikişlerimin bazı kısımları büzülmüş. Büzük olmayan yerler ince bir çizgi halinde. Göbeğim kıpkırmızı ama. Sanırım göbeğin iyileşmesi zaman alacak. Korseyi de 15 gün sonra çıkar dedi. Toplam 1 ay takmış olacağım yani. Bu arada 15 gün sonra nihayet banyo yapma izni de çıktı. Bıkmıştım parça parça kendimi yıkamaktan. Ama şimdi de korkuyorum banyo yapmaktan göbeğimi öyle kıpkırmızı görünce.

Ben de tecrübeli arkadaşlara sorayım, sizin de dikişlerde büzüklük var mıydı? Bir de göbeğiniz ne zaman normale döndü?

Son düzenleme:
xxxxxxxxxxxxxx... eşinden uzak dur nezle mezle bulaşmasın...gerçi beni kaale almıyosunuz ya....kendi kendinizin doktoru olmaya bakın arkadaşlar...:)))
böyle düşünme birbirimize çok destek olduk bu konuda sözlerin aynı zamanda tecrübelerin oluyor ve bizim için önemli canm

ilk zamanalrda çok vardı büzüşük görüntü ama şimdi yok benim göbeğim hala çok kırmızı ve böyle olmasıda normalmiş dr sordum
sevgiler

hazirandacım ben korseyi tkmadan önce el yüz havlusunu uzun tarafından ikiye katlayıp belime ve karnıma sarıyorum korseyide üzerinden sıkıca sarıyorum böylelikle korsenin rahatsız ediciliği kalmıyor dene istersen sevgiler

arkadaşlar ameliyatla birlikte bel yada basen lipo oluyor ya
bunun kararını dr gerek görüpmü yapıyor
yoksa bizlermi lipoda olsun diyoruz.?
ameliyata lipoda eklenince fiyat yükseliyor sanırım.
lipo için +ücret ödemeyen,sadece karıngerme ücreti ödeyip bel yada basen gibi bölgelerde lipo olan
varmı acaba.?

evet aynen dediğin gibi selda inan kuş kadar yiyorum dünyaları yedim sanıyorum bide yemeğimi rahat bi pozisyonda yiyeediğimdende oluyı sanırım hala hafif yatar yiyorum tavsiyen için tşkler .göbeğin için bişi diyemicem ben henüz o aşamaya gelemedim :44: bu arada tüm banyo yapmadınmı sen henüz benm dr. yarınki muaynede belki izin veririm dedi :44:

benm dr.um ilk muaynede lipo gerekmez sana dedi aml. 10 dk kala çizimlerimi yaparken belinden alalım biraz dedi fiyat aynı kaldı ama aldığı bölge sadece bel oyuntusu yani :44:

evde kendim korseyi giyip çıkarmaya başlayınca bende senin gibi düşünüyorum cnm ya havlu yada sargı bezi filan yoksa havalarda ısındında kaşıntıdan pişikten mahvolucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…