Canim ilk 1-2 saat haricinde dayanilmayacak ağri kalmiyor. 2-3 gün halsizlik yorgunluk tansiyon düşmeleri gibi sorunlar olabilir. E yatarak atlatiyorsun zaten bu süreyi. 4. Günden sonra her gün daha iyiye gidiliyor. Eğik yürümekten belin ağriyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim ilk 1-2 saat haricinde dayanilmayacak ağri kalmiyor. 2-3 gün halsizlik yorgunluk tansiyon düşmeleri gibi sorunlar olabilir. E yatarak atlatiyorsun zaten bu süreyi. 4. Günden sonra her gün daha iyiye gidiliyor. Eğik yürümekten belin ağriyor
Gece yatarken sirt üstü hareketsiz olmak rahatsiz ediyor. Kısa aralıklarla yan döner gibi bişeyler yapıyorum tabi bu esnada dizlerimi büküyorum. Halsizlik yorgunluk hissetmiyorum. Bir ara bakıyorum epey dike yakın duruyorum farkeder etmez biraz eğiliyorum. Ya zaten dik durunca karnın biraz ağriyor eğik durunca da belin. Karnimi biraz daha inmiş görsem çok mutlu olacağim ama ...canm çok şükür bugün daha iyiyim bira var hala şişliğim ama daha dik durabilyorum yatıp kalkarken kendim artık hafif tutunarak kalkıp yatıyorum oturmak daha rahat geliyo bana tatlım dün banyosu yaptım kafamı hafif eğim saç şampuanlarımı kullandım vücudumu bebe şampuanı ile yıkadım çıktıktan sonra iyce kurulanıp fön ile dikiş yerlerini ve göbek deliğini kurut tum korseyi fln yıkayıp kurut tum karnımı gördüm çok şükür iyi biraz daha grrebilirmiydi acaba onuda soracağım dr bnde durumlar bu canm senden ne haber
Kızlar bugün nasilsiniz,evde tatil nasil gidiyor. Durumlarinizla ilgili gelişmeleri bi yazsaniz
@elmaliiisekerr , mercimekceku , @carena, G gulseray , C ChAneL81 , @kardanadammiolurmus , @Jelesec ,@enik, @zuzu53 , ve takip ettiğim ,mesajlastiğim, ameliyati yeni ilan,ilk bir yil içerisinde olan herkes.
Canim ben hemen dik yuruyebilmistim bu neyden kaynaklaniyorki ? Cokmu gergin karnin yani karninmi izin vermiyor diklesmene yoksa senmi dik yurumek istemiyosun ?Canim benim 8. Gunum bugun ilk kez yan yattim ama oda v seklinde tabiki hala dik yuruyemiyorum dikislerim arada aciyor evde genelde geziniyorum hele dun misafir agirladim hep ayaktaydim oyle yorulmusumki bugun 11 e kadar uyudum evde cok canim sıkıliyor saglik durumum genel olarak iyi
Hmm zor bir soru canim sanirim kisiden kisiye degisiyor dik duramiyorum ben dik durunca geriliyor korkuyorumCanim ben hemen dik yuruyebilmistim bu neyden kaynaklaniyorki ? Cokmu gergin karnin yani karninmi izin vermiyor diklesmene yoksa senmi dik yurumek istemiyosun ?
Ya canim çok üzülüyorum bu duruma. Revizyon yine genel anesteziyle mi olacakmiş. Sadece belden uyuşturma yada damardan uyutma ile olmuyor muymuş. Onca şeyi yeniden mi yaşayacaksin yani. Bide korktum şimdi ya. Benim de bu ameliyattan beklentim genelde göğüs altimdan başlayan mide-karin bombeleşmesinden kurtulmakti. Şimdi bakiyorum özelllikle aşağilara doğru yine bombeli duruyor. Derisi yumuşak bombe değilde şuan gergin bir bombe sadece. Ama dr. Boydan boya bütün kası ve yandaki kaslari diktim dedi. Ödemden midir acaba inermi dümdüz olur mu . of fffff.....K kakulem 13 gun sonra tam 4 ay olmus olacak ameliyat olali .. Benim odemlerim kalmadi diyebilirim ama durum ayni bende resimlerimi gorduysen oturunca buyuk bir katlanti ve yagli bir karin goruntusu var.. Yan yatinca bile gobegim yana dogru yigiliyor sanki ben de dietteyim hergun yuruyus yapiyorum ara sira squat ve hafif karin kaslarimi calistirmaya basladim... Allaha sukur bir batma aci yok sirt ustu yuz ustu bile uyuyorum normal hayatima coktan dondum ben darisi size insallah ama mayis ayinda yeniden revizyon olacagim karnim duzelmez ise..
K kakulem bnmde öyle canm sarkık diil ama yine bombeli gergin göbekli gibiyim düzelirmi bende bilmiyom birde bnm göbek deliği üstü çatlaklar aşağı inecek göbek deliği altına dd ama bnm göbek deliği hizasında o delik üstündeki çatlaklar inermi aşağa doğru acaba kızlarYa canim çok üzülüyorum bu duruma. Revizyon yine genel anesteziyle mi olacakmiş. Sadece belden uyuşturma yada damardan uyutma ile olmuyor muymuş. Onca şeyi yeniden mi yaşayacaksin yani. Bide korktum şimdi ya. Benim de bu ameliyattan beklentim genelde göğüs altimdan başlayan mide-karin bombeleşmesinden kurtulmakti. Şimdi bakiyorum özelllikle aşağilara doğru yine bombeli duruyor. Derisi yumuşak bombe değilde şuan gergin bir bombe sadece. Ama dr. Boydan boya bütün kası ve yandaki kaslari diktim dedi. Ödemden midir acaba inermi dümdüz olur mu . of fffff.....
Teşekkkurler canim. Şuan herşeyi unutttuk sonuca odaklandik. Sonuçtan bi emin olsam 3-5 ay inmemeiş bombeli kalmiş tabiki de önemli olmaz . sizlerdede durum ayniysa sorun yoktur o zamanKizlar bi sakin olun yahu oyle boyle kendi capimizda arastirdik hepimiz imkaninin el verdigi olcude guvendigi kisiye aml. Oldu. En fazlamiz 10 gunluk elimizi derin kesince 2 gun sis duruyo ki bizi bildigin ortadan 2 ye bolduler sislikler odemler bombeler agrilar hepimizde olacak tabiki olmazsa var bi sıkınti zaten soyle biraz sabredip bekleyelim en azindan 3 haftamizi atlatip rahat hareket edicek duruma gelelim sorunlarimiz icin bu kadar panik yapip kendimizi iyice strese sokmayalim.. zaten zor bir aml. Gecirdik birde kendimizi bu sorunlarla yormayalim umarim sizi biraz rahatlatabilmisimdir
İnşallah düzelir.inşallah süreç böyledir diyelim canim. Benim göbek civari çatlaklarda yeni göbek deliğinin hemen altinda şuan. Yani çok aşağilara inmemiş.
hemen hemn bnmki gibi inşallah istediğimiz gibi olur sonuç çok mutlu eder inşallah hepimizi sonuçlarımızİnşallah düzelir.inşallah süreç böyledir diyelim canim. Benim göbek civari çatlaklarda yeni göbek deliğinin hemen altinda şuan. Yani çok aşağilara inmemiş.
Teşekkkurler canim. Şuan herşeyi unutttuk sonuca odaklandik. Sonuçtan bi emin olsam 3-5 ay inmemeiş bombeli kalmiş tabiki de önemli olmaz . sizlerdede durum ayniysa sorun yoktur o zaman
Ben hic gerginlik hissetmiyordum yaHmm zor bir soru canim sanirim kisiden kisiye degisiyor dik duramiyorum ben dik durunca geriliyor korkuyorum
Bende cok uzuluyorum piskolojim bozuluyor resmen sanirim yeniden genel anestezoyle olacak cunku lipo ve tekrar gerilecek bide ben yurt disindan geliyorum yine yavrularimdan uzak tek basima ameliyata girecegim insallah siz memmun kalirsiniz hangi dr a olursaniz olun ben her zaman insanlarin mutlu olmasini dilerim!Ya canim çok üzülüyorum bu duruma. Revizyon yine genel anesteziyle mi olacakmiş. Sadece belden uyuşturma yada damardan uyutma ile olmuyor muymuş. Onca şeyi yeniden mi yaşayacaksin yani. Bide korktum şimdi ya. Benim de bu ameliyattan beklentim genelde göğüs altimdan başlayan mide-karin bombeleşmesinden kurtulmakti. Şimdi bakiyorum özelllikle aşağilara doğru yine bombeli duruyor. Derisi yumuşak bombe değilde şuan gergin bir bombe sadece. Ama dr. Boydan boya bütün kası ve yandaki kaslari diktim dedi. Ödemden midir acaba inermi dümdüz olur mu . of fffff.....
Cnm zaman ne çabuk geciyo hangi ara 4 ay olduK kakulem 13 gun sonra tam 4 ay olmus olacak ameliyat olali .. Benim odemlerim kalmadi diyebilirim ama durum ayni bende resimlerimi gorduysen oturunca buyuk bir katlanti ve yagli bir karin goruntusu var.. Yan yatinca bile gobegim yana dogru yigiliyor sanki ben de dietteyim hergun yuruyus yapiyorum ara sira squat ve hafif karin kaslarimi calistirmaya basladim... Allaha sukur bir batma aci yok sirt ustu yuz ustu bile uyuyorum normal hayatima coktan dondum ben darisi size insallah ama mayis ayinda yeniden revizyon olacagim karnim duzelmez ise..
Evet ya zaamn cabuk geciyor seninde gunun yaklasiyor ne guzel isteCnm zaman ne çabuk geciyo hangi ara 4 ay oldu
canm bnm sanada çok üzüldüm şu revizyon işine inşallah kendiliğinden düzelir gerek kalmaz inşallah iyi olursun mutlu olursunEvet ya zaamn cabuk geciyor seninde gunun yaklasiyor ne guzel iste
SLm Benim yara kabukları düşmeye başladı bugün.iyileşiyorum,fakat dikişlerin başladığı ve bittiği yerlerde bombe oluşmuş bugünde bunu taktım kafamaKızlar bugün nasilsiniz,evde tatil nasil gidiyor. Durumlarinizla ilgili gelişmeleri bi yazsaniz
@elmaliiisekerr , mercimekceku , @carena, G gulseray , C ChAneL81 , @kardanadammiolurmus , @Jelesec ,@enik, @zuzu53 , ve takip ettiğim ,mesajlastiğim, ameliyati yeni ilan,ilk bir yil içerisinde olan herkes.