çok tşk ederim canım darısı başına .bende alt bacakda yağ oranın çok az olduğunu biliyorum bu sebeple oralara lipo yapılmıyor . işlh sende sorunsuz atlatırsın sevgileray yeniden limoncum gecmis olsun
yarin ucuyorum Turkiyeme ay sonunda ne cabuk geciyor zamn denilen sey. kizlar stresten aldigim hediyelik cikolatalari bavuldan cikarip yemeye basladim ay :87: hem baktim bavulum cok agir olmus boylelikle yukumu hafifletiyorum
ben sey sorcaktim su alt bacak baldiri var ya oraya lipo yapiliyor mu? soruyorum burdaki amerikalilar orda kas ve et var diyorlar yag ne arasin ay ne bileyim belki vardir biraz yag ceksin alsin doktor:) sutun gibi olsun alt baldirimda. tayt giyorum sumo gurescisi gibi oluyor bacaklar:86:
slm canım hangi şehirde yaşadığını yazarsan daha kolay bilgi alabilirsin ama genel olarak4000 ile 6000 arası fiyatlar oluyor bence en önemlisi güzel güvenilir işinin ehli bir dr bulmak çünkü zor bir süreçya kızlar hangi doktora ne kadara oldunuz acaba kimse cevao vermiyorrr:26:
hadi bakalım gel vatana güzelliğine güzellik gelsinay yeniden limoncum gecmis olsun
yarin ucuyorum Turkiyeme ay sonunda ne cabuk geciyor zamn denilen sey. kizlar stresten aldigim hediyelik cikolatalari bavuldan cikarip yemeye basladim ay :87: hem baktim bavulum cok agir olmus boylelikle yukumu hafifletiyorum
ben sey sorcaktim su alt bacak baldiri var ya oraya lipo yapiliyor mu? soruyorum burdaki amerikalilar orda kas ve et var diyorlar yag ne arasin ay ne bileyim belki vardir biraz yag ceksin alsin doktor:) sutun gibi olsun alt baldirimda. tayt giyorum sumo gurescisi gibi oluyor bacaklar:86:
kızlar bu sabah duşumu aldım ve biraz daha rahatladım
bi şey sorucam
batikon sürduğum zaman soğukluğunu hissediyorum ama elimi gezdirdiğim zaman hissiz geliyor ve çok sert karnım taş gibi ödemden normalmı ? bu sizdede oldumu ?
ve ben çok şişmişim korse giyiyyoruz ya açtığımda neredeyse bir santim içeri çökmüş oluyor
sevgiler
ya kızlar hangi doktora ne kadara oldunuz acaba kimse cevao vermiyorrr:26:
Ben geldim kızlar. Dün sabah 11'de girdim 12.30 da çıkmışım ameliyattan. İlk 1-2 saat ağrım fazlaydı. Sonra azalarak devam etti. Bugün sabah da 10'da çıktım hastaneden. Benim doktorum dren takmıyor. Ameliyatın bir kısmını drene ihtiyaç kalmaması için uğraşarak geçiriyormuş.
Korsemi de asla ve kata 20 gün boyunca çıkarmayacağım. Gevşetmem bile yasak. 1 hafta sonra pansumana,15 gün sonra da göbekteki dikişi aldırmaya gideceğim. Sezaryen olanlar bilir, bu ağrı ile karşılaştıracak olursak sezaryen daha acılı. Yalnız anestezi doktorununa buradan binlerce kez daha teşekkür edeyim, ameliyat sonrası ne bulantım, ne baş dönmem ne de boğazımda bir gıcık ya da öksürük olmadı.
Benim doktorumda tam psikopat, kendisi de ben psikopatım diyor zaten:) Aklınız varsa gitmeyin derim:) Asla siz istediğiniz için estetik yapmıyor çünkü. Dün sabah beni tam 3 kez vazgeçirmeye çalıştı. Benim hazır olmadığımı görmüş çünkü. O kabarmalarımın stresten olduğunu demek ki benim bu ameliyat için hazır olmadığımı söyledi. Günde sadece 1 kişiye ameliyat yaptığı için de bana düşünmem için tekrar zaman verdi. Ne zaman istersen, ne zaman hazır olursan o zaman yapalım dedi. Sonra tekrar gelip ne sıkıntın var dedi bana, benim o zamana kadar kendime bile itiraf etmediğim bir cümle döküldü dudaklarımdan " suçluluk duygusu" .
Kime karşı diye sordu, ben de " estetik olmak için parası olmayan fakat deformasyonlar( dudak yarığı, yanık vb..) yüzünden dışarı çıkamayan insanlara karşı " dedim. Bu lafı söyler söylemez de üzerimden sanki bin tonluk bir ağırlık kalktı ve ben şimdi hazırım dedim ve beni hemen ameliyathaneye aldılar:))
Kısaca iyiyim, mutluyum, Allah ihtiyacı olan herkese nasip eder inşallah.
selda çok geçmişolsun
bak olduda bitti bile darısı bana ve tüm isteyenlere
aml. ne kadar kısa sürmüş öyle sana ne yapıldı şimdi tam olarak :44:
Çok teşekkür ederim Haziranda. Senin de çok az kaldı. Allah sağlıkla atlatmanı nasip etsin inşallah.
Bana tam karın germe yapıldı. Kaslar arasındaki boşluk giderildi, fazla deri alındı. Lipo yapacakmısınız dedim, asla karın germe ile birlikte yapmam dedi. Önce vücudun yeni şekline bir alışsın, tam otursun , ihtiyaç varsa 6 ay sonra yaparım dedi.
Ben şimdilik çıkıyorum. Tekrar gelirim.
slm canım hangi şehirde yaşadığını yazarsan daha kolay bilgi alabilirsin ama genel olarak4000 ile 6000 arası fiyatlar oluyor bence en önemlisi güzel güvenilir işinin ehli bir dr bulmak çünkü zor bir süreç
ben kendimi güvende hissetmek için annemi aldım yanıma. ama ufak tefek yardımları oluyordu hareket edemediğim için. sen bilirsin ama yanlız zor olabilir . bu arada benim ailem çok büyük kimse bilmeyecek diye plan yapıyordum küçük yiğenlerime kadar öğrendiler:))))))) sevgileraml. olan arkadaşlarım kafama takılan bi konuda yardımınıza ihtiyacım var ,
ben bu aml. olucağımı çevrem ve aileden kimseye söylemedim söylemicemde
şöyle bir sorun varki aml. olduğum ilk gece hastanede yalnız kalabilirmiyim sizce çünki eşim çocukların yanında kalmak zorundasizce birine ihtiyaç duyarmıyım yani kendimce düşünüyorum o gece sanırım sürekli uyurum ilaç ve narkozların etkisiyle zaten sonda takılı olucandan wc filanda kalkmam sabahta erkenden eşim gelir olmazmı bana fikir verirmisiniz olmaz derseniz artık ücretli bakıcı filan bulucaz 1 gece için :44:
canımm çok çok geçmiş olsun acil şifa diliyorum sanda istanbuldamı ameliyat oldun ?? dr kimdi?Ben şimdilik çıkıyorum. Tekrar gelirim.
ben kendimi güvende hissetmek için annemi aldım yanıma. ama ufak tefek yardımları oluyordu hareket edemediğim için. sen bilirsin ama yanlız zor olabilir . bu arada benim ailem çok büyük kimse bilmeyecek diye plan yapıyordum küçük yiğenlerime kadar öğrendiler:))))))) sevgiler[/QUOTE
Merhaba kızlar,hepinize geçmiş olsun.Gözünüz aydın,kurtuldunuz.Ben de artık bu ameliyatı olmak istiyorum.cesaretlendirdiniz beni.Ama zamanı konusunda kararsızım.:2 oktorum ne zaman istersem yapabileceğini söylüyor.Ben öğretmenim malum çocukların sınavları var.Önümüzdeki cuma yani 6 Mayısta ameliyat olsam 19 Mayıs haftasında tatil falan derken,toparlanıp 22 Mayısta işe dönebilir miyim?Yoksa 14 Haziranı mı beklesem?korse ve sıcaklar nasıl olur?Doktorum,"Dönersin." diyor ama sizin fikriniz benim için önemli, ne de olsa tecrübeniz var artık.Cevaplarsanız cok sevinirim.Sevgiler...
selam limon bugün nasılsınben kendimi güvende hissetmek için annemi aldım yanıma. ama ufak tefek yardımları oluyordu hareket edemediğim için. sen bilirsin ama yanlız zor olabilir . bu arada benim ailem çok büyük kimse bilmeyecek diye plan yapıyordum küçük yiğenlerime kadar öğrendiler:))))))) sevgiler
ben kendimi güvende hissetmek için annemi aldım yanıma. ama ufak tefek yardımları oluyordu hareket edemediğim için. sen bilirsin ama yanlız zor olabilir . bu arada benim ailem çok büyük kimse bilmeyecek diye plan yapıyordum küçük yiğenlerime kadar öğrendiler:))))))) sevgiler[/QUOTE
Merhaba kızlar,hepinize geçmiş olsun.Gözünüz aydın,kurtuldunuz.Ben de artık bu ameliyatı olmak istiyorum.cesaretlendirdiniz beni.Ama zamanı konusunda kararsızım.:2 oktorum ne zaman istersem yapabileceğini söylüyor.Ben öğretmenim malum çocukların sınavları var.Önümüzdeki cuma yani 6 Mayısta ameliyat olsam 19 Mayıs haftasında tatil falan derken,toparlanıp 22 Mayısta işe dönebilir miyim?Yoksa 14 Haziranı mı beklesem?korse ve sıcaklar nasıl olur?Doktorum,"Dönersin." diyor ama sizin fikriniz benim için önemli, ne de olsa tecrübeniz var artık.Cevaplarsanız cok sevinirim.Sevgiler...
sizde sadece karın germemi var ? bence dönersiniz kendinizi çok yormadan kimsecikler anlamaz bileçokta sıcaklara kalmamak gerek
tşk darısı başına diyelim canım .ben kendimi güvende hissetmek için annemi aldım yanıma. ama ufak tefek yardımları oluyordu hareket edemediğim için. sen bilirsin ama yanlız zor olabilir . bu arada benim ailem çok büyük kimse bilmeyecek diye plan yapıyordum küçük yiğenlerime kadar öğrendiler:))))))) sevgiler[/QUOTE
ben ameliyat olalı yarın bir hafta olack ve kendimden pay biçerek söylüyorum 15 gün bu ameliyat için eğer bir aksilik ile karşılaşılmazsa yeterli bir süre .ve haziranda nında söylediği gibi kesinlikle sıcaklara birak ma hatta eğer ayarlayazda hazırana ameliyat olurum diye düşünürsen sonbaharı bekle .korse normal korseler gibi değil kalın ve likralı sıcaklarda kullanan arkadaşlar neler yaşadı düşenemiyorum bile .
korse kullanma süresi bir buçuk ay aşağıyukarı erkenden ameliyatını ol sıcak günlerin başındada korse kullanma süren dolmuş olur zatten sevgiler
selam limon bugün nasılsın
bilmiyorum napıcağımı :44: neyse bekleyip görelim ..ben gurbetteyim zaten öğrenmeleri imkansız gibi bişi
canım ben sabahları turp gibi kalkıyorum akşamları hoşaf gibi yatıyorum:)))))sizde sadece karın germemi var ? bence dönersiniz kendinizi çok yormadan kimsecikler anlamaz bileçokta sıcaklara kalmamak gerek
gün içinde rahat durmuyorum iyiym diye biraz yoruyorum kendimi sanıyorum. ama önceki günlere göre çok çok iyiyim .ayakta fazla durduğumda yada oturduğumda karın bölgemde sertlik hissediyorum . biraz sırtım ağırıyor dik yürüdüğümde dikişlerim sızlıyor bende biraz eğik yürüyorum buda sırtımı yoruyor .birazda eşime naz yapıyorum laf aramızda:)))))))))
sevgiler
bilmiyorum napıcağımı :44: neyse bekleyip görelim ..ben gurbetteyim zaten öğrenmeleri imkansız gibi bişi
sizde sadece karın germemi var ? bence dönersiniz kendinizi çok yormadan kimsecikler anlamaz bileçokta sıcaklara kalmamak gerek
Çok teşekkür ederim kızlar.Evet sadece karın germe var.Doktorumla görüşüp kurtulayım bir an önce o zaman.İyi ki bu siteyi görmüşüm. Bana da dua edin atlatayım bir an önce.İlk sayfalardan itibaren yazılanları okudum sayenizde epey bilgi sahibi oldum bu konuda,iyi ki varsınız.
canım ben sabahları turp gibi kalkıyorum akşamları hoşaf gibi yatıyorum:)))))
gün içinde rahat durmuyorum iyiym diye biraz yoruyorum kendimi sanıyorum. ama önceki günlere göre çok çok iyiyim .ayakta fazla durduğumda yada oturduğumda karın bölgemde sertlik hissediyorum . biraz sırtım ağırıyor dik yürüdüğümde dikişlerim sızlıyor bende biraz eğik yürüyorum buda sırtımı yoruyor .birazda eşime naz yapıyorum laf aramızda:)))))))))
sevgiler
limon kendini yorma cnm iyi hissedipte :96: dikişlerin için tehlikeli olur mazallah ..
ben naz yapamam sanırım eşim kendin ettin kendin buldun der