selda üzgünüm ama ben vazgeç diyemicem anlattıkların aynı ben yani artık böyle yaşamamalıyız yaşın kaç bilmiyorum ama kaç olursa olsun hher kadının en doğal hakkıdır güzel görünmek
sakın vazgeçme eline böyle bir fırsat geçmişken değerlendir şimdi tüm olumsuzlukarı kafandan sil ve bugün yapmak istedğin seni en mutlu edicek şeyleri yap yarın bu saatlerde güzellik uykunda olucaksın her şey çok güzel olucak
benm şafak 10
merhaba arkadaşım özelden bana mesaj atmışsın ama benim mesaj atma hakkım olmadığı icin burdan yazıyorum ameliyatına cok az kalmış ben 3 ameliyatı bir arada oldum karın germe göğüs dikleştirme ve bacak ici liposakşın ve alınan yağlardan da yüzüme enjekte ettirdim ve o kadar sorunsuz ve rahat geciriyorum ki ben bile inanamadım ne ağrı ne morarma ne kanama inan herşey cok iyi gidiyor beni gören inanamıyor ameliyat olduğuma 18 nisan da oldum 10 gün oldu ve ben normal yaşantıma döndüm bile umarım senin ve olacak tüm arkadaşlarınkide sorunsuz gecer sevgilerimle
Haklısın haziranda, böyle neden yaşayalım ki.. Bu arada 37 yaşındayım. Son doğumumdan beri 5 senedir bugünü bekledim artık durmak olmamalı. Bu kadar yakınlaşmışken bırakamam haklısın.
Son hazırlıklarımı yaptım artık. Banyomu yaptım, eşyalarımı hazırladım. Annem çok endişeli, çocukların haberi bile yok. Yarın sabah eşimle birlikte gideceğiz kısmetse.
Bu arada benim doktorum bacak içi lipoya sıcak bakmıyor Haziranda. Çünkü orada deri çok ince olduğu için sarkma yapabilirmiş. Çözümü varmış o da bacak germe. Onu da sadece gerekli ise yaparım dedi. Benim doktorum biraz değişik. Daha önce görüşmeye gittiklerim herşeye olur dediler, üstüne üstlük şuranda da şu var onu da düzeltiriz dediler. Benim doktorumsa herşeye karşı çıktı.Sana lazım olan sadece karın germe geri kalan herşey yoruma açık dedi. Onu bu nedenle tercih ettim zaten.
Bence bacak içi lipoyu iyice bir araştır.Ben uzun zaman spor yaptım. Emin ol bacak ve kol içi en zor toparlanan yerlerden biri ama sonuçta toparlanıyor. O nedenle deri sarkmanız yoksa önce sporu deneyin derim.
esin söylediğini yapacağım çünkü beni çok yordu bu öksürük krizleri ve canımıda çok yakıyor birde olmasın diye kendimi sıkıyorum artık neredeyse öksürük atakları gibi geçiyorlimoncum o öksürükten ben de çok çektim. ciğerler narkoz dolduğu için atmaya çalışıyormuş. sırtının her tarafına özellikle ciğer üzerine el içini çukurlaştırıp tokatllama şeklinde vurdur birine .dayana bildiğin kadar hızlı ve uzun süreli vurdur.ciğerlerin açılmasını sağlıyor ben bu şekilde hafifleterek atlttım ama benim ki ay sürdü...bunu bana bi dr söylemişti sağolsun çok işe yaradı.
şimdiden geçmiş olsun arkadaşım acıl şifalarHaklısın haziranda, böyle neden yaşayalım ki.. Bu arada 37 yaşındayım. Son doğumumdan beri 5 senedir bugünü bekledim artık durmak olmamalı. Bu kadar yakınlaşmışken bırakamam haklısın.
Son hazırlıklarımı yaptım artık. Banyomu yaptım, eşyalarımı hazırladım. Annem çok endişeli, çocukların haberi bile yok. Yarın sabah eşimle birlikte gideceğiz kısmetse.
Bu arada benim doktorum bacak içi lipoya sıcak bakmıyor Haziranda. Çünkü orada deri çok ince olduğu için sarkma yapabilirmiş. Çözümü varmış o da bacak germe. Onu da sadece gerekli ise yaparım dedi. Benim doktorum biraz değişik. Daha önce görüşmeye gittiklerim herşeye olur dediler, üstüne üstlük şuranda da şu var onu da düzeltiriz dediler. Benim doktorumsa herşeye karşı çıktı.Sana lazım olan sadece karın germe geri kalan herşey yoruma açık dedi. Onu bu nedenle tercih ettim zaten.
Bence bacak içi lipoyu iyice bir araştır.Ben uzun zaman spor yaptım. Emin ol bacak ve kol içi en zor toparlanan yerlerden biri ama sonuçta toparlanıyor. O nedenle deri sarkmanız yoksa önce sporu deneyin derim.
hadi bakalım haziranda çok çok az kaldı olsun geçsin inşlh biran öncehah şöyle selda bak düşüncelerin ne güzel olumluya dönmüş
dualarım seninle olucak inş. herşey istedğin gibi olsun dr. yönünden bencede çok şanslıymışsın maddiyatçı değilmiş demek bencede öyle olmalı sonuçta çıkardıkları iş onlara başka hastalarla geri dönücek
ben sağlık sorunları nedeniyle ağır sporlar yapamıyorum cnm ya bi dönem pasif jimnastiğe gitmiştim çok memnun kalmıştım ama şimdi evimi taşıdım ve çok uzakta var gidemiyorum :44: ben bu durumu tamamen dr.uma bırakıcam o nasıl uygun görürse öyle yapsın
Arkadaşlar ben çıkıyorum birazdan. Bütün gece garip rüyalar gördüm. Sabah kalktığımda ise vücudumun yarısı kabarmıştı. Ya sıkıntıdan ya da bir şey dokundu. Bakalım hayırlısı artık.
Şimdilik Hoşçakalın... Dua edin olur mu?
bu gün ameliyat olalı 5 gün oldu bu gün biraz daha iyiyim zatten genel olarak çok ciddi ağrılarım olmadı. öksürük krizleri çok canımı yakıyor sadece.şimdi daha dik yürüye biliyorum lipo yapılan yerler çok acımıyor biraz kaşınıyor normal olduğunu düşünüyorum çünkü morarmalar var o bolgelerde. bu gün saat 4 de dr uma gideceğim ameliyat sonrası ilk pansuman olacak korku ile karışık bir merak var nasıl oldu diye .çünkü ben ameliyat bir gün sonra göbeğimi ve kesiği gördüm iyi görünmüyordu şimdi kenarlardan bir cesaret baktığımda fena durmuyor tabii henüz 5 gün oldu sabır gerekiyor .ama içim kıpır kıpır biran önce günler geçsin istiyorum
hadi bakalım arkadaşım birde bakmışsın olmuş bitmiş kısmetselimon içini ferah tut herşey yolundadır umarım dedğin gibi daha çok sabretmen gerekicek :80:
şafak 9 inanamıyorum tek basamaklı sayılara geldim
dr gittim pansumanım yapıldı .ve kesiği gördüm şimdi içimde büyük bir umut var güzel olacağına dair ilk ameliyat olduğum günden bu günde yüzde bim değişmiş bir görüntü .iyimi hayır hoş görünmüyor ama gelişme gözle görülüyor buda beş günde bunlar oluyorsa demmekki sunu güzel olacak fikrini doğuruyor