Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

merhaba arkadaşım özelden bana mesaj atmışsın ama benim mesaj atma hakkım olmadığı icin burdan yazıyorum ameliyatına cok az kalmış ben 3 ameliyatı bir arada oldum karın germe göğüs dikleştirme ve bacak ici liposakşın ve alınan yağlardan da yüzüme enjekte ettirdim ve o kadar sorunsuz ve rahat geciriyorum ki ben bile inanamadım ne ağrı ne morarma ne kanama inan herşey cok iyi gidiyor beni gören inanamıyor ameliyat olduğuma 18 nisan da oldum 10 gün oldu ve ben normal yaşantıma döndüm bile umarım senin ve olacak tüm arkadaşlarınkide sorunsuz gecer sevgilerimle

ayy canım ne kadar sevindim bilemessin senin adına çok geçmişolsun darısı önce bana sonra tüm isteyenlere
senle aml.larımız aynı olucak bacak içi liposunu bende istiyorum sende bacak içinde sarkma veya çatlak varmıydı ?

Haklısın haziranda, böyle neden yaşayalım ki.. Bu arada 37 yaşındayım. Son doğumumdan beri 5 senedir bugünü bekledim artık durmak olmamalı. Bu kadar yakınlaşmışken bırakamam haklısın.

Son hazırlıklarımı yaptım artık. Banyomu yaptım, eşyalarımı hazırladım. Annem çok endişeli, çocukların haberi bile yok. Yarın sabah eşimle birlikte gideceğiz kısmetse.

Bu arada benim doktorum bacak içi lipoya sıcak bakmıyor Haziranda. Çünkü orada deri çok ince olduğu için sarkma yapabilirmiş. Çözümü varmış o da bacak germe. Onu da sadece gerekli ise yaparım dedi. Benim doktorum biraz değişik. Daha önce görüşmeye gittiklerim herşeye olur dediler, üstüne üstlük şuranda da şu var onu da düzeltiriz dediler. Benim doktorumsa herşeye karşı çıktı.Sana lazım olan sadece karın germe geri kalan herşey yoruma açık dedi. Onu bu nedenle tercih ettim zaten.

Bence bacak içi lipoyu iyice bir araştır.Ben uzun zaman spor yaptım. Emin ol bacak ve kol içi en zor toparlanan yerlerden biri ama sonuçta toparlanıyor. O nedenle deri sarkmanız yoksa önce sporu deneyin derim.

kızlar ameilyat olanlar vede olacak olanlarrr doktorunuzzz kim vede ne kadara oldunuz ameliyatlarınızı ben karın germe ve göğüs dikleştirme düşünüyorummm:26:

hah şöyle selda bak düşüncelerin ne güzel olumluya dönmüş
dualarım seninle olucak inş. herşey istedğin gibi olsun dr. yönünden bencede çok şanslıymışsın maddiyatçı değilmiş demek bencede öyle olmalı sonuçta çıkardıkları iş onlara başka hastalarla geri dönücek
ben sağlık sorunları nedeniyle ağır sporlar yapamıyorum cnm ya bi dönem pasif jimnastiğe gitmiştim çok memnun kalmıştım ama şimdi evimi taşıdım ve çok uzakta var gidemiyorum :44: ben bu durumu tamamen dr.uma bırakıcam o nasıl uygun görürse öyle yapsın

esin söylediğini yapacağım çünkü beni çok yordu bu öksürük krizleri ve canımıda çok yakıyor birde olmasın diye kendimi sıkıyorum artık neredeyse öksürük atakları gibi geçiyor

şimdiden geçmiş olsun arkadaşım acıl şifalar

hadi bakalım haziranda çok çok az kaldı olsun geçsin inşlh biran önce

Herkeze günaydın :)
Dün acıbadem kocaelide Abdullah Etöz ile görüştüm. Karın germe ve fıtık için. Bana beni aml edebileceğini söyledi, ordaki genel cerrahlada görüştüm fıtığımın küçük olduğunu estetik drnin de tek başına yapabileceğini söyledi. Her dr farklı konuşuyo bundan öncede yama gerekiyor diyenler oldu. Burada da gerek yok diyorlar. Kafam allak bullak oldu. Aml olmayı çok istiyorum, birkaç gün içinde karar vermem lazım. Bu doktora aml olan var mı aranızda?

bu gün ameliyat olalı 5 gün oldu bu gün biraz daha iyiyim zatten genel olarak çok ciddi ağrılarım olmadı. öksürük krizleri çok canımı yakıyor sadece.şimdi daha dik yürüye biliyorum lipo yapılan yerler çok acımıyor biraz kaşınıyor normal olduğunu düşünüyorum çünkü morarmalar var o bolgelerde. bu gün saat 4 de dr uma gideceğim ameliyat sonrası ilk pansuman olacak korku ile karışık bir merak var nasıl oldu diye .çünkü ben ameliyat bir gün sonra göbeğimi ve kesiği gördüm iyi görünmüyordu şimdi kenarlardan bir cesaret baktığımda fena durmuyor tabii henüz 5 gün oldu sabır gerekiyor .ama içim kıpır kıpır biran önce günler geçsin istiyorum

Geçmiş olsun limon77 en kısa zamanda iyileşip istediğiniz görünüme kavuşursunuz. Bir de ben cesaretimi toplasam.

Arkadaşlar ben çıkıyorum birazdan. Bütün gece garip rüyalar gördüm. Sabah kalktığımda ise vücudumun yarısı kabarmıştı. Ya sıkıntıdan ya da bir şey dokundu. Bakalım hayırlısı artık.

Şimdilik Hoşçakalın... Dua edin olur mu?

Allaha emanet ol selda güzel haberilerini bekliyoruz sen şimdi tatlı tatlı uyu herşey güzel olucak

limon içini ferah tut herşey yolundadır umarım dedğin gibi daha çok sabretmen gerekicek :80:

şafak 9 inanamıyorum tek basamaklı sayılara geldim

dr gittim pansumanım yapıldı .ve kesiği gördüm şimdi içimde büyük bir umut var güzel olacağına dair ilk ameliyat olduğum günden bu günde yüzde bim değişmiş bir görüntü .iyimi hayır hoş görünmüyor ama gelişme gözle görülüyor buda beş günde bunlar oluyorsa demmekki sunu güzel olacak fikrini doğuruyor

çok sevindim limon daha 5 .günde böyle olumlu görmene eminim çok güzel olucak
drenlerin çıktımı ?
ağrın oluyormu gerçi sanırım maşallah hiç olmadı

diğer arkadaşlarda iyilerdir umarım
seldadan hala haber yok umarım en yakın sürede bize yazar :97:
mutlu haftasonları

ay yeniden limoncum gecmis olsun

yarin ucuyorum Turkiyeme ay sonunda ne cabuk geciyor zamn denilen sey. kizlar stresten aldigim hediyelik cikolatalari bavuldan cikarip yemeye basladim ay :87: hem baktim bavulum cok agir olmus boylelikle yukumu hafifletiyorum

ben sey sorcaktim su alt bacak baldiri var ya oraya lipo yapiliyor mu? soruyorum burdaki amerikalilar orda kas ve et var diyorlar yag ne arasin ay ne bileyim belki vardir biraz yag ceksin alsin doktor:) sutun gibi olsun alt baldirimda. tayt giyorum sumo gurescisi gibi oluyor bacaklar:86:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…