Selam herkese
Bugün 3 günüm bitti. Tek sıkıntım birşeyler yer yemez hemen doymam. İki lokma birşey atıyorum ağzıma anında şişiyorum. 1-2 saat sonra tekrar acıkıyorum tabi. Bir de tuvalet sorunum oldu. Çıkamıyorum 2 gündür ve karnım çok gerildi.. Onun dışında oturmam kalkmam artık daha rahat. Sezeryan ameliyatı ile karşılaştırmıştım ilk zamanlar ama hata ettim. İkisinin de acısı farklı. Ve de bünyeye göre değişiyordur eminim. Benim ilk yataktan kalkmam karın germe sonrası çok rahattı. Ama sezeryanda tüm dünya benimle birlikte dönüyordu, üstüne üstlük çok acı hissetmiştim. Karın germe de ben dikiş yerinden çok karnımın orta hattında acı çektim ve hala da azalmakla birlikte ağrı var.
Bu arada bugün boğazıma bir şey kaçtı ve öksürmek zorunda kaldım. Aman Allahım o nasıl acıydı öyle
Limon sen hep öksürükten şikayet ediyordun ya nasıl dayandın o acıya.
Ev işlerini yapıyorum az çok( bulaşık mk. yerleştirme, sofra toplama vb.) Beni zorlayacak birşeyler kaldırmıyorum. Yukarıya uzanmıyorum.
Cuma günü kontrole gideceğim. Umarım her şey yolundadır. Herkese sağlık ve dümdüz bir karın diliyorum. Gelişmeleri yazarım yine.