Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

evt cnm arabayla gidicem ve sadece oturup izlicem yani gidebilrisin diyosun ayy nasıl sevindim anlatamam çocuklar çok üzülcekler diye dert ediyorum :KK66:

ayy demek perşembeye oluyosun hadi bakalım ne güzel sen kararı vermenle olup bitmesi bir olucak inş. herşey istedğin gibi olur tuba :KK71:

dr.lar neye göre belirlyolar acaba dren olayını çok ilginç esinde 1 hafta kalırken sende 1 gün hatta diğer arkadaşa takmamışlar bile :44:
haziranda ben dr a bir gün içinde çıkartıyorsunuz ama ben en az üç gün diye biiyorum neden erken çıkartıyorsunuz dedim bana ben yarayı açık bekletmiyorum buda seruma denen sıvının oluşumunu engelliyor dedi ameiyattan sonra kandime geldiğimde drene baktım ne kadar sıvı varsa bir gün sonra çıkartıldığında aynı oranda sıvı vardı hiç gelmemişti bu biraz teknik ile alakalı sanıyorum( tabii kimseyi itam etmeden yorum sadece) sevgiler

Selam herkese:KK3:

Bugün 3 günüm bitti. Tek sıkıntım birşeyler yer yemez hemen doymam. İki lokma birşey atıyorum ağzıma anında şişiyorum. 1-2 saat sonra tekrar acıkıyorum tabi. Bir de tuvalet sorunum oldu. Çıkamıyorum 2 gündür ve karnım çok gerildi.. Onun dışında oturmam kalkmam artık daha rahat. Sezeryan ameliyatı ile karşılaştırmıştım ilk zamanlar ama hata ettim. İkisinin de acısı farklı. Ve de bünyeye göre değişiyordur eminim. Benim ilk yataktan kalkmam karın germe sonrası çok rahattı. Ama sezeryanda tüm dünya benimle birlikte dönüyordu, üstüne üstlük çok acı hissetmiştim. Karın germe de ben dikiş yerinden çok karnımın orta hattında acı çektim ve hala da azalmakla birlikte ağrı var.

Bu arada bugün boğazıma bir şey kaçtı ve öksürmek zorunda kaldım. Aman Allahım o nasıl acıydı öyle:KK43: Limon sen hep öksürükten şikayet ediyordun ya nasıl dayandın o acıya.

Ev işlerini yapıyorum az çok( bulaşık mk. yerleştirme, sofra toplama vb.) Beni zorlayacak birşeyler kaldırmıyorum. Yukarıya uzanmıyorum.

Cuma günü kontrole gideceğim. Umarım her şey yolundadır. Herkese sağlık ve dümdüz bir karın diliyorum. Gelişmeleri yazarım yine.:KK66:
ahhhh ne acı ben bütün dikişler açılıyor sanıyordum her öksürükte ama şimdi o kadar değil tabii üzerinden on gün geçti bana sorarsan yorma kendini çünkü biraz fazla hareket edince karın bölgemde bir şişme oluyor çok sert taş gibi ve rahatsız ediyor dinlenince geçiyor imdi anlamzsın ama sonrasında sıkıntı olur bi süre iş falan bunları ertele sevgiler

slm selda hoşgelmişin :KK71:
iştahsızlıkla ilgili burdaki diğer arkadaşlarda aynı şeylei demişlerdi neyle alakalı bilemiyorum ama bi süre sonra normale dönüyormuş . kabızlık benm normal hayatımda yaşadığım bi sıkıntı ve benide çok korktuyor bunla ilgili dr.a sorcam öncesinde bişi tavsiye edermi diye sende bu konuyla ilgili sor bence fazla gerilmesi iyi değil . benm sezaryenimdede aynı şeleri yaşamıştım senle inş. bunda öyle olmaz . karnının orta yerindeki ağrıda kasları diktikleri için oluyo onların kaynama süresindesin henüz ağrın çok normal :KK34: ..maşallah diyelim selda sen bu gidişle 1. haftanda normale dönersin :nazar:
yemek yiyememe çabuk doymada karın kaslarının birleştiilip dikilmesi ile alakalı alan daraltılınca mideye eskisi kadar yer kalmıyor ve çabuk doluoyr .
kabızlık için ben şöyle bir tedbir aldım hem doğumlarımda (sezeryandım ) işe yaradı hemde bu ameliyatta. kurutulmuş sert kayısı var bilirsiniz hepiniz (kesinlikle yumuşak olanı değil çok gaz yapar ) koyu renk olan sert kayısı kurusunu hoşaf yapın çok az şeker ile blender den geçirin posası ile birlikte ılık ılık için koyu kıvamlı olsun kesinlikle sıkıntı yaşamadan atlatırsınız
sevgiler

yemek yiyememe çabuk doymada karın kaslarının birleştiilip dikilmesi ile alakalı alan daraltılınca mideye eskisi kadar yer kalmıyor ve çabuk doluoyr .
kabızlık için ben şöyle bir tedbir aldım hem doğumlarımda (sezeryandım ) işe yaradı hemde bu ameliyatta. kurutulmuş sert kayısı var bilirsiniz hepiniz (kesinlikle yumuşak olanı değil çok gaz yapar ) koyu renk olan sert kayısı kurusunu hoşaf yapın çok az şeker ile blender den geçirin posası ile birlikte ılık ılık için koyu kıvamlı olsun kesinlikle sıkıntı yaşamadan atlatırsınız
sevgiler

çok teşekkürler limon :KK71: alayım ben o dedğin kayısıdan bulunsun evde bu durumu yaşıcağımı biliyorum hazırlıklı olmakta fayda var :44:
sabah kan verdim yarın sonuçları alıp dr.uma gidicem dua edin kızlar bi endişe sardı beni ya kanda bişi çıkarda aml. olamassam filan diye ya :KK59:

çok teşekkürler limon :KK71: alayım ben o dedğin kayısıdan bulunsun evde bu durumu yaşıcağımı biliyorum hazırlıklı olmakta fayda var :44:
sabah kan verdim yarın sonuçları alıp dr.uma gidicem dua edin kızlar bi endişe sardı beni ya kanda bişi çıkarda aml. olamassam filan diye ya :KK59:
gönlünü ferah tut inşlh bir aksilik olmayacak sende ameliyatını olacaksın güzel güzel iyleşeceksin

duş almaktan çok korkar oldum sanki korse yokken karnım göbeğim düşecekmiş gibi öne doğru baskı yapıyor ama dr gün aşırı pansuman yap ama öncesinde mutlaka duş alıp bir önceki pansumanı iyice temizle dedi . çok hızlı davranıyorum korkudan bir anönce korseyi tatmak için:))))kendimi heran infilak edecek bomba gibi hissediyorum.:KK1::KK1:
offfff iyleşmek istiyorum artık yaaaaa :KK52::KK52:

duş almaktan çok korkar oldum sanki korse yokken karnım göbeğim düşecekmiş gibi öne doğru baskı yapıyor ama dr gün aşırı pansuman yap ama öncesinde mutlaka duş alıp bir önceki pansumanı iyice temizle dedi . çok hızlı davranıyorum korkudan bir anönce korseyi tatmak için:))))kendimi heran infilak edecek bomba gibi hissediyorum.:KK1::KK1:
offfff iyleşmek istiyorum artık yaaaaa :KK52::KK52:

ah kıyamam yaa :KK50: korsenin güven hissi verdğini bi kaç arkadaş daha yazmıştı sende sadece belden aşağı fazla kalmadan duşta temizle çık cnm peki temizlerken acıyormu ? dikişlerin durumu nasıl göbek deliğine alıştınmı ?

ayy cok uzgum kizlar doktorla gorusmeye gittim senin derinde sarkma var tamam ama ole cok degil dediler mini karin germe olur yoksa yukaridan deri gelmez dedi doktor:KK43: ay mini karin germe icinde ameliyat masasina yatilmaz ki:KK43::KK43:

ayy cok uzgum kizlar doktorla gorusmeye gittim senin derinde sarkma var tamam ama ole cok degil dediler mini karin germe olur yoksa yukaridan deri gelmez dedi doktor:KK43: ay mini karin germe icinde ameliyat masasina yatilmaz ki:KK43::KK43:

ilahi arkadaşım sevinmen gerek neden üzülesinki :KK25: mini karın germe ile çözümlenebilicekse sorunun ne mutlu sana yanlış düşünüp yanlış kararlar alma derim :KK68:

Son düzenleme:
ah kıyamam yaa :KK50: korsenin güven hissi verdğini bi kaç arkadaş daha yazmıştı sende sadece belden aşağı fazla kalmadan duşta temizle çık cnm peki temizlerken acıyormu ? dikişlerin durumu nasıl göbek deliğine alıştınmı ?
valla haziranda şu hali çok alışılacak gibi değil korku ile bakıyorum amaaaa ilerisini düşündüğümde eğer bir aksilik çıkmazda iyleşme esnasında bir enfeksiyon yada açılma olmazsa dr çok güzel bir iş çıkarmış bunu söylüye bilirim çok muntazam bir düzeltme olmuş göbek çok doğal duruyor geniş olan kesik de güzgün bir hat izliyor yani istediğim gibi olmuş inşlh sorunsuzda iyleşe bilirim (ben ve bütün burada ki arkadaşlarım)diliyorum bu iyleşmeyi

bu gerçekten de sevinilecek bir durum tabbii eğer göbek üzerindede çatlakların yoksa
mini karın germe çok daha kolay bir operasyon bencede hemen karar verme deymez diye düşün ki saha sorunsuz bir ameliyat geçireceksin ve dümdüz bir karın
sevgiler

bilirim o duyguları derin bir nefes al ve hiç düşünme perşembeye kadar bu stresini biraz olsun azaltır. dualarımız seninle olacak sevgiler

Çok teşekkür ederim,dualarınıza ihtiyacım var.Umarım yarın " Her şey çok güzeldi,hiç korktuğum gibi değilmiş".diyebilirim.Sevgiler.:97:

Son düzenleme:
valla haziranda şu hali çok alışılacak gibi değil korku ile bakıyorum amaaaa ilerisini düşündüğümde eğer bir aksilik çıkmazda iyleşme esnasında bir enfeksiyon yada açılma olmazsa dr çok güzel bir iş çıkarmış bunu söylüye bilirim çok muntazam bir düzeltme olmuş göbek çok doğal duruyor geniş olan kesik de güzgün bir hat izliyor yani istediğim gibi olmuş inşlh sorunsuzda iyleşe bilirim (ben ve bütün burada ki arkadaşlarım)diliyorum bu iyleşmeyi
Gözün aydın.:KK9:Ne güzel memnun olman inşallah bir aksilik olmaz ve en kısa zamanda tamamen iyileşirsin.

Çok teşekkür ederim,dualarınıza ihtiyacım var.Umarım yarın " Her şey çok güzeldi,hiç korktuğum gibi değilmiş".diyebilirim.Sevgiler.:97:

slm tuba naber nasılsın neler hissediyosun :KK66:
allah yardımcın olsun inş. dediğin gibi olucak bize en yakın zamanda güzel haberlerini verirsin :KK71:
dualarım senle :KK54:

hepinize çok geçmiş olsun :KK64:fiyatları ve kime yaptırdığınız konusunda da bilgiler yazarsanız sevinirim ankarada hangi doktoru tavsiye edersiniz

aa kimsecikler uğramamış :KK53:
herkes iyidir inş. :KK71:
benm herşeyim aml. a uygun çıktı pazartesi bu iş tamam :KK52:

selamlar arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar :KK71:
son 2 günümde kimsecikler kalmadı yanımda :KK59: oysa çok ihtiyacım var sizden alıcağım desteğe çok karışmaya başladım ben :97: nolur bi iki bişi söyleyin bana tavsiyelerde bulunun öncesin ve sonrası için tecrübeleriniz aylardır okuyorum ama şimdi yeniden duymak istiyorum :KK59:

selamlar arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar :KK71:
son 2 günümde kimsecikler kalmadı yanımda :KK59: oysa çok ihtiyacım var sizden alıcağım desteğe çok karışmaya başladım ben :97: nolur bi iki bişi söyleyin bana tavsiyelerde bulunun öncesin ve sonrası için tecrübeleriniz aylardır okuyorum ama şimdi yeniden duymak istiyorum :KK59:

hazirandacim

simdiden gecmis olsun vallahi umarim kolay hemencicik gecer. guzel haberlerini bekliyoruz :nazar:

X