Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

yürüyüşün filan nasıl cnm dışarda normal bi şekilde dolaşabiliyomusun yapıyosan ne kadardır yapabiliyosun :97: dikiş yerlerin yani izin ne durumda

canım ben zaten hemen hemen hiç eğik yürümedim hatta aml öncesi bu konuya çok takmıştım çünkü eşim ve ailem dışında kimse bilmiycek uzun süre eğiik yürümek beni sıkıyodu ama bilmiyorum ben ilk hastanede yürüyüşe kaldırdıklarında bile tam diktim ama dr görünce bu güzel fakat sen biraz eğik yürü dikişler gerilmesin dedi die 1hafta 10 gün eğik yürüdümokadar sonrasında hep diktim şuanda tamamne dik yürüyorum.dışarıda çok hızlı çıktım ilk hafta kısa market alışverişlerine başlamıştım ikinci hafta gezilere falan gitmeye 3 hafta tam gaz:)

ay ende mayis ortasi ya da 3. haftasi olcam cok heyecanliyimmmm umarim guzel olur tas gibi olsun karnim :86:

hakkında hayırlısı canım

canım izimin boyunu ölçmedim kısa deil çok uzunda deil ama beni rahatsız etmiyo en azında önceki karnım kadar hiç ama hiç etmiyo kabartı falan başlarda vardı benide düşünüdrmüştü dr sorduğumda geçicek zamanla dedi içimden acaba dedim ama gerçektende geçiyo şuan çok az kaldı ve halada hızlı bi şekilde düzeliyo emini zamanla çok daha güzel olucak.
bugün banyo sonrası eşim bakim dedi bende hayır dedim (aml sonrası hiç göstermedim başlarda oda görmiyim kötü olurum dedi dayanamaz pek yaralara :)) sonrada bakim dedi ama ben biraz daha düzelsin die göstermedim)neyse çok ısrar etti yaa derken gösterdim amann ne takılıyosun gayet güzel olmuş bayada iyileşmiş yani hiç öle 1 ay önce aml olmuş gibi durmuyo dedi ve bunu söylerken beni kırmmak gibi bi hali yoktu gayet samimiydi hatta bu yaz bikiniler seni bekliyo anlaşıldı dedi :))) ben tabii foraaa

rahat ol biraz canımm

bu arada aml sonrası ilk gördüğünüz zaman hemen moralman yıkılmayın kızlar çünkü ilk gördüğünüz zamanki halinizle bir ay sonraki haliniz çok farklı olucak ben ilk gördüğümde çok fazla fark olmamış die düşüündüm dr ozamanda acele etmee her geçen gün inicek dedi ozamanda acaba dedim ama gerçektende öle gergün dahada incelme oluyo sanırım ödemler şişlikler iniyo ve dr altı ay boyunca değişiklikler devam etcek dedi ben dr güveniyorum gerçektende ne dediyse çıktıı

çok sağol canım bilgiler için ellerim nasıl terliyor anlatamam dün eşimle biraz konuştuk hallaa istemiyor oda çok korkuyor benim gibi garibim ben senden böyle birşeyi asla istemem neden rahatsızsın diyor ... tabikii anlamıyor neler yaşadığımı yaşadığımızı ben kararlıyım bu sefer olsun bitsin yüzdüm kuyruğuna geldim seninde dediğim gibi ömür boyu içimi kemiren bir kurt olacak bu operasyon artık olsun bitsin istiyorum dr bana düzüeltilmeyecak hiç bir şey yok sorun etme dedi ama gelde bana anlat . ya şöyle lursa ya böyle olursa içim içimi yiyor sende böyle korkular içindemiydin sıkıntı bendemi sadece aşamıyorum dün gece sabaha kadar uyumadım desem yeridir haziranda benim günüm yakın böyleyim birde iki hafta öncesine alsam ne olurdum acaba tavsiyen bi tavsiyen varmı bana sadakt amelyaiat sonrası için. ben eşim yanımda olmasın isitoyurm dayananam gibi geliyor valizimi hazırladım çocuklarada söylemeyeceğim zatten bir gece kalınıyor geldikten sonra öğrensinler bütün gece stres yaparlar özellikle kızım çok düşkünüz birbirimize kötü birşeyler var zanneder teyzemde kalıcam diycem kızıma
eğer herşey yolunda giderde sorunsuz atlatırsam dr umunda beklediği gibi ameliyatı ertesi gün yazarım size dualarını bekliyorum

ne kadar güzel ya inş. bende senin gibi olurum gerçi bende meme opr.da var ama dr. o çok basit dedi seni yormucak anlamıcaksın dedi :44: bende eşime göstermeyi dşünmüyorum uzun süre oda çok etkisinde kalan bi tip güzelleşelim derken mazallah soğutmayalım dimi kendimizden :90:
şafak 19

bende cance arkadaşa seslenmek istiyorum görüyorsan ses verirmisin cnm ya senle aml. larımız aynı bişiler sormak istiyorum :78:

bende site üyesiyim ama uzun zamandır giremiyodum.şimdikarın germe ile ilgili yazıları okuyorum.bende düşünüyorum ama cesaret edemiyorum.mayısda yüz germe ameliyatı olcam doktorum ikisini birden yapalım diyor olan arkadaşlar lütfen beni cesaretlendirin

canım sen çok paniksin ne bilim ben senin gibi olmadığım için bişey demek istemiyorum bende hiç korku ve panik olmadı ben sadece ağik yürümeye takmıştım bebeklerimle ilgilenemiycem die okadar..yani bu kadar kasılcak bişey yok okadar zorlu bi aml deil zaten..rahat ol biraz böyle olursan aml günü dahada ppanik olursun canım inan bana çok içten söylüyorumki senin ve eşinin bu kdar abarttığı gibii bişe deil bu.ama biz ne dersek diyelim sendeki bu gerginliği alamayız sanıyorum çünkü sen başından beri bu olayı çok istediğin kadar çokta korkuyodun allah yardımcın olsun canım.

niye hic kimse bişi demiyo bütün bir gün yazılanları okudum .ve cok sıkıntılı ama sonucu güzel bir dönemoldugunu anladım acaba 50 yaşında bu sıkıntıyı cekmeye degermi arkadaşlar lütfen olan arkadaşlar degip degmicegini yazar mısınız.

ilk önce hoşgeldiniz aramıza herkadın heryaşta güzel olmak ister bence değer çokta zor bir operasyon değil sonuçta siz aml zaten olacakmışsınız buda aradan çıkar ama bence en önemlisi doktorunuz size verdiği güven işallah herşey gönlünüzce olur

yazıcı1975 canımmm nerelerdesin gel bi haber ver nasılsın iyimisin öpüyorum canım seni

canım buralardayım oğlumun sınavları var bu hafta sırf dikkati dağılmasın diye gizligizli int giriyorum sabahtanda spora gidiyorum evde olmuyorum gelincede yemek içmek ancak bu saatlerde kaçamak yapıyorum sedakat senden haber aldığıma ve iyi olduğuna çok sevindim ben sana hiç eğik yürümedim 2 hafta oda psikolojık olarak birşey olmasın diye belirmiştim hatırlarsan LİMON bunu sana duyuruyorum arkadaşım seninde öyle olacak inan bana hiç korktuğun gibi değil işallah çokta ağrısız geçecek bolbol duayla atlatacağız canım sen zaten herşeyi doktorunlada görüşmüşsün oluşabilecek herşeye karşı adam arkasındayım demiş kiiiiiii benim doktorum öyle eminim senin doktorunda öyledir daha tasalanmak için sebebimiz yokkk herşeyin hayırlısı deyip aml gireceksin ve senelerce hayalini kurduğun güzel göbeğe sahip olacaksın sabırrrrrla ve inançla korkma bizde senin yanında olacağız

aa hiç cevap vermez olurmuyum ben karın germeyi gözden kaçırmışım sadece yüz germe olarak algıladım onla ilgilide bilgim olmadığı iiçin cvp yazmadım lütfen kusura bakmayın bende yazıcı arkadaşıma katılıyorum kadın her yaşta güzel olmayı hakeder sizde mutlakaki güzel bir bayansınızdır ama kendinizi bu aml sonrası dahada güzel hissedecekseniz hiç düşünmeyin vbe yaptırın derim bende ee zaten olucakmışınız ikisi birden çıkıversin

evet canım dediğin gibi psikolojik oldu aman dikişlerim zarar görmesin diee ve benide zorlamadı.

hanımlar merhaba benim de göbek bölgemle ilgili sıkıntım var aslında zayıf bir bayanım ama göbek bölgemde fazlalığım var sporda yapamıyorum böyle olunca başka çözümler aramaya başladım PLAZMALİPO diye bir uygulama varmış yaptıran arkadaş varmıdır?

sorma ne panik hemde ince eliyen sık dokuyan biriyim sevmediğim huyum bu ama can çıkar huy çıkmaz işte allahtan az kaldı .bir yandanda sabırsızlıkla bekliyorum günümün gelmesi için:))) yinede yazdıkların içimi rahatlatıyor tşk ederim sevgiler

ALLAH oğluna sınavlarında zihin açıklığı versin inşlh güzerl geçer. tabiii çok çalışarak olacak bu da emekleri boşa gitmesin dilerim.
canım arkadaşım azz kaldı hafta sonu son bir kaç işim var onları yapıcam sonra kısmetse olacağım bakalım .dua ediyorum sizler gibi atlatmış olayım diye sizlerdende dua bekliyorum sevgiler

kızlarrr iyiki varsınız yaaa .beni anlayan, benim gibi hisseden, yol gösteren ,güven, cesaret veren arkadaşlarım , kardeşlerim allah sizleri hep güzellikleri ile sevindirsin

bana cevap yazan arkadaşlar öncelikle size teşekkür ederim.valahi kac gündür başka bişi düşünemiyorum ameliyatla yatıp kalkıyorum eşimkarın gerdirme ameliyatına karşı .oda basında duydugu ölüm vakalarından etkileniyo ben nasıl olsa ameliyat olucam oldu bittiye mi getirsem diyorum

ay korkutma bizi ne olum vakasi ben hic duymadim:S

her ameliyat riks taşır bu bir gerçek, ama ben de şimdiye kadar ölüm vakası duymadım...

sigara içimiyorsanız yara iyileşmesi ile ilgili bir probleminiz de yoksa ve yüz gerdirme ameliyatınız da ağrı sızı fazla olmayacaksa doktorunuzda bu işe onay veriyorsa bence yaptırın... yıllardır kaybettiğiniz ve görmeyi özlediğiniz düz bir karın insanın moralini çok olmlu etkiliyor...

sağlıcakla...

çok doğru düşünyorsun bende aynı fikirdeyim sende yazmıyorsun uzun zamandır nasılsın

merhaba bende arkadaşlarım gibi güzelliğin yaşla sınırının olmağını düşünüyorum kombine bir ameliyat olabilir.yüz germe ile karın germenin aynı riskte olduğu kanaatindeyim bu arada eşinizin basında nasıl vakalar duyduğunu merak ettim bu konuyu açarsanız bende açıkcası hiç raslamadım ölüm vakasına bu konuya bir yılı aşkın süredir takıp ediyorum hemde deli gibi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…