sağol haziranda...
dediğin gibi benim durumum çok farklıydı...ve bu böğür bölgesinde biraz daha fazla oynaştılar sanırım onun için hala ağrısı rahatsız ediyor. karnımın sol tarafındaki yağ ve kas dokusu damarlarla beraber memeye taşındı dolayısıyla hem meme hem de dokunun alındığı yer bayağı bir ellendi. bu durumda da transfer olan doku taşındığı yere uyum sağlamak için baya bir çaba harcıyor. ee tüm bunları düşünecek olursak bu ağrı benim ameliyatım için normal. zaten doktorların bana tek söylediği şey ilk opersayona göre çok daha ağır bir operasyon olacak ve toparlanman uzun sürebilirdi...
sen içini ferah tut benim durumum istisnai bir durum..bak diğer arkadaşların hepemn hepsi normal hayatına hemen döndüler buraya dahi uğramıyorlar :))) şaka bir yana gerçekten durum benimkinden daha kolay olacak sen de rahat ol..sağlıcakla...
iyiki varsınız yaa
ay canim az kalmis heyecan basmistir vallahi
ben sey sorcaktim dr ufuk beyle gorusmeye gittginde muanne ucreti aldi mi kendisi? cunku bazi doktorlar aliyor bazilari almiyormus . burdan biliyorum ben alanlar da ameliyata karar verirsen ameliyat ucretinden duyorlar filan.
burnumu da yaptirmak istiyorum ama ya cirkin olursa diye korkuyorum sonucta cok cirkin burnum yok sadece biraz daha kucuk olsun istiyorum heyecalandim ben vallahiiiii
slm cnm valla hemde ne bastı bilirsin daha çok sabırsızlıkta diyebilirz buna
muayne ücreti almadı bizden bende öyle biliyordum ama biz eşimle baya sohpet ettik orda çok içten buldu bizi hatta ne kadar şanslı bi çiftsiniz herkes buraya bu şekilde gelemiyor dedinormaldede alığ almadığını bilemiyorum yani :44:
burnun çok kemerli filan değilse hiç elletme derim cnm
ŞAFAKKKKK 22...... Hazirandaaaa.... Haziranda değil Mayısta Mayısta...
evet esincim artık haziran değil mayıs benm hayatımın bir dönüm noktası gibi olucak
bugün daha iyisindir inş. ağrısız günlerin olsun cnm
sağol canım..her geçen gün bir diğerinden 1 gr daha iyi oluyorum :))
bendeki bu yavaşlıkla sen de beni geçersin iyileşme konudunda
slm kızlar
kusura bakmayın uğrayamıyorum ist evime döndüm öyle bi haldeydi ev fena yani kadın çağırdım temizlet halıları yıkat vs ee bide yapmışken dip köşe bahar temizliği olsun dedik işimiz uzadıda uzdı ikibebek olunca bide aml istanbula gidişimiz baya bi valizli olmuştu onların hepsi elden geçti ayyy anlatmak bile yoruyo çok uğraştık aa bitti şükürr
dünde girdim yazdım yazdım ama gönderemedim bi türlüü sonundada pes ettimm
ben iiyim hemde çok iiyim korseler hala takılı artık rahatsızda etmiyo önceki gibi alıştık birbirimizee arada fenalık gelmiyoda deil hani :))) ama iiyimmm atlattım çok şükür benim ağrım ilk üç gün yatma kalkma sıkıntılarım bir hafta iş görememezliğimde max iki hafta sürdüüsonra herşey bitti gitti geçmiş birikmiştir okuyamıyorum ama sorunuz olursa yazarım haziranda son sayfada şafak gördüm hayırlı olsun canım sonunda almışsın tarihini hadi hayırlısı artık
esincim sen nasılsın canım
limon naptı aldı oda tarih falan hadi çok sıcaklara kalmadan bitirin bu olayı sıcaklardsa çekilmez bu korsee
ooo maşallah herşey normale dönmüş temizlikler bile yapılmış çok sevindim senin adına cnm
peki görüntün nasıl memnunmusun halinden iyiki diyomusun içinden gelerek :97:
benim şafak 21 artık hayırlısıyla inanamıyorum hergün takvimden tek tek sayıyorum acaba yanlışmı saydım diyesıcaklarda inş. geç gelir bu giidişle öyle olucak gibi hayırlısı bakalım
cnm görüntüm çok ii yani aml öncesi ile şiimdi arası çok fark var ama hala yüzde yüz deil yani dr bu son halin deil tamamen otuırması en az 3 en fazla 6 ayı bulur dedi kii bu doğru her geçen gün dahada fark ediyoo görüntüm
ama bu aml olmak isteyen şunu bilmeli bu zayıflama aml deil sadece fazla yağlardan ve katlardan kurtulma aml benimde aml öncesi vermediğim ama artık vermem gereken kilolarım var bunlarıda verirsem süper olucağına eminimm
sedakt hoşgeldin yeniden...))
kaç hafta oldu senin ameliyattan sonra? hala korseyi lipo olduğun için mi kullanmaya devam ediyorsun? yoksa dr 2 ay kullan mı dedi nedir nedeni merak ettim ...ben 6 haftadayım ve haftam dolar dolmaz korseyi fırlatıcam.... ben hala tam olarak düzelip normale dönemedim böğür ve üst karın ala ağrı acı veriyor. senin tamamen düzelmil olmana çok sevindim ..darısı bana ve hazirandaya :))
cnm benim bugün tam bir ay oldu dr bana 6 hafta yani 1,5 ay kullanmamı söyledi bende iki korse var biri göğüs altından kalça ortasına kadar bel korsesi diğeri karın üstünden dize kadar kısa tayt şeklinde ama beni artık çok rahatsız etmiyo alıştım o nedenle 2 ay kullanmayı düşünüyorum bir ay daha yani.
senin ağrılarında biticek canım az kaldıı yanii anlattıklarına bakılırsa çok zor bi aml seninki bizim öyle deilki o nedenle bu kadar erken ayaklandık bizz yani senin aml ile ilgili yazdıklarını okuyunca bile tuhaf oluyorum ben sen bide yaşamışsın bunları
hoş geldin merakta bıraktın vallaa iyi olman çok güzel çok sevindim .. ben bişey sorabilirmiyim sana dikişlerinde geçmeyecekmiş gibi bir şiş görüntü varmı yani dikiş sonralrında değil izin hattı boyunca hani iki şeyi birbirne diikersinde hafif bir kabarık lık kalır böyle bi şey varmı birde en çok ne lazım olacak bana bunların bilgisine verimisin hastanedecnm görüntüm çok ii yani aml öncesi ile şiimdi arası çok fark var ama hala yüzde yüz deil yani dr bu son halin deil tamamen otuırması en az 3 en fazla 6 ayı bulur dedi kii bu doğru her geçen gün dahada fark ediyoo görüntüm
ama bu aml olmak isteyen şunu bilmeli bu zayıflama aml deil sadece fazla yağlardan ve katlardan kurtulma aml benimde aml öncesi vermediğim ama artık vermem gereken kilolarım var bunlarıda verirsem süper olucağına eminimm
bu amelyata karar vermek benim için de çok zamanımı aldı bir cesaretle gitttiğim dr da yanılınca bir korku başladı ancak toparlandım işte ne kadar takıntılı isem artık neyse hepimiz için hayırlısı olsun kızlar inşlh herkezin beklentilerini karşılar bu operasyonlar doğru kişiler ile karşılaaşırız sevgilerkeşke bu kararı eylül ekim gibi alsaydım vala herkese tavsiyem budur yani her yönden kışın olup bitmesi yaza kadar toparlanılması açısından daha mantıklı :97:
ben zayıflamak gibi bi hayalle yatmıyorum şahsen o masaya sadece karnımdaki haritalarımdan ve göğsümün sürekli yere bakmasından kurtulmayı hayal ediyorum
sende eminim böyle bir zorluğu aştıktan sonra iradeni kullanarak kilonuda rahatça vericeksin
bu amelyata karar vermek benim için de çok zamanımı aldı bir cesaretle gitttiğim dr da yanılınca bir korku başladı ancak toparlandım işte ne kadar takıntılı isem artık neyse hepimiz için hayırlısı olsun kızlar inşlh herkezin beklentilerini karşılar bu operasyonlar doğru kişiler ile karşılaaşırız sevgiler