hımmm.... demek ki şişlikler insin die en az 2 ay beklemek lazım. ben de 5 haftanın içindeyim. ama karnımın sağında solunda hafif şişlik var... bunuancak ayaktayken görmek mümkün oluyor...neyse nasılsa gececekmiş..:))) yapmam gereken başka bişiler varsa szlerden öğreneceğim bu nedenle bildiklerinizi benden esirgemeyin :) benim doktorlar bana hiç bişi söylemediler...
((
bulduğunuz çözüm gayet mantıklı...yemekleri önceden yapmak,eşinin yardımcı olacak olması iyi fikirler.gündeliğe gelen bayana bir kaç gece yatılı olarak kalıp sana bakmasını da teklif edebilirsiniz...
ben ancak bu hafta kendimi iyi hissedebildim ve ancak dün ilk kez uzun sayılabilecek bir süre dışarda yürüyüş yapabildim ve bu zaman zarfında da öyle büyük çaplı iş güç yapamadım evde.allahtan annemlerde kalıyorum da bu süreyi sayelerinde atlattım. benim ameliyatım biraz ağır bi ameliyattı malum...ama diğer arkadaşlar daha çabuk toparlandılar duruma burdan da bakınca senin de iyileşme sürecin daha kısa olacaktır die düşünüyorum. inşallah bir an önce ameliyatını olup sende hemen iyileşme sürecine geçersin...