selamlar gunaydinnn
bend eucak biletimi aldim mayis basinda Turkiyedeyim yaaaay!
mayis ortasi ya da sonuna dogru oluca bende
hazirandacim merakla bekliyorum senin ameliyatin nasilolucak ay insallah cabucak atlatirsin
taavsiyesi olan varsa dinliyorum. benim bir sürü sorum varda sizlerinde eklemek istedikleri varsa sorarım seve seve bu arada ben dikişlerin büzülmesini istemiyeceğimi söyleyeceğim bakalım ne diyecek görüşmeyi ayrıntıları ile yazarım dedğim gibi eğer merak ettiğiniz bir konu varsa yazın sorarım
sevgiler
canım hiç morelini bozma lokal anestesi ile düzeltilebiliyor o kabartılar . işalh biraz daha iyleş bakalım dikişlierin son durumu nasıl olacak şimdi herşey çok yeni tefferuat çok fazla biraz daha zaman inşalh düzelir sevgiler öpüyorum
kkııızzzzzzzlllaaarrrrr drdan randevu aldım ölüyorum kalbim duracak çok çok korkuyorum eğer her iki tarafiçin de güzel bir görüşme olursa bir hafta içinde randevu alacağım artık beynim duracak düşünmekten aammaaaaa çok korkuyorum yaaaa:18::18:
yazıcı esen sedakt diğer doslarım nolur dua edinbende ameliyatı atlatayım çocuklarıma kavuşayım dua edin
limon noldu görüşmen nasıl geçti yoksa hemen aml.mı oldun ayol :90:
benm dr.cum nihayet mailime teşrif etti tahmin ettğim gibi konuştuğumuz tarihten önce olmıcağını o tarihe hazır olmam gerektini yazmışbende öyle yapıyorum zaten
olsun be haziranda...en azından netleşti ne zaman olacağın...haydi bakalım şafak saymaya devammmm...
selam arkadaslar
ben 25 yasındayım henuz dogum yapmadım. ama göbeim var malesef
nu ıslerle ılgılı pek bılgım yok
doum yaptıktan sonra ılerde yaptırmayı dusunuyorum
önerirmisiniz aranızda yaptıran vardır mutlaka
slm arkadaşım
göbeğim var derken çatlak filan var anlamındamı dedin yani karın gerdirme denen işlem genelde sarkmış ve çatlak oluşmuş karında yapılyo yağ aldırmak için başka yöntemlerde var ..doğum filan yapma hazırlığındaysan şahsi fikrim ondan sonra bu tür işlemleri yaptrmandan yanadır
yapayalnız kaldım buralarda
oysa ben hergün dahada heyecanlanıyorum şafak 23
ben buralardayım haziranda merak etme sana ameliyat sonuna kadar destek olmaya çalışacağım elimden geldiği kadar...
forumda bir sakinlik bir sükunet hakim şu sıralar nedense ben de geliyorum bakıyorum yazan çizen yok...geri gidiyorum bi şi yazmadan.
6.haftanın içindeyim.normal aktif yaşantıma maalesef dönemedim.böğür denilen bölgemde hala hareket ettğimde can yakan bir ağrım var. buna da şükür...ne günlerden geldik buralara deyip yaşamaya devam ediyorum :)) şafak 23...22...21.........3.2.1. ve bir de bakıcaksın sende iyileşme sürecindesin....haydi bakalım...sağlıcakla...
slm esincim haklısın pek bi sakinledi ortalık halbuki tamda estetik ve güzelleşme çılgınlığının başladığı aylardayız :86:
6. haftada hala ağrı sızı şikayetlerinin olması açıkçası üzücü bi durum yani özür dileyerek kendimi kıyaslıyorum ve korkularım artıyorama tabiki senin durumun birazdaha farklıydı aynı aml. kişiden kişiye değişeblir bununda bilincindeyim gerçi diceksin dönermisin aslaaa ölmek var dönmek yok bu yoldan
sedakttanda haber yok o nasıl oldu acaba ?
senin için dua ediyorum cnm bi an önce artık normal yaşantına dönmen için