aslında ben ilk zaman 2 buçuk ay sonrasına randevu verdinde dşündüm başka dr.la konuşmayı ama eşim sağolsun çok karışır herşeye yok bu olcak yok kafanı karıştırma bak iyi olmasa bu kadar dolu olurmu filan dedi anlıcağın geldik bugünlere napim artık sabır taşına döndüm beklemek çok zor yakızlar karnımızdaki şişlik ne zaman inecek bilen var mı? çok merak ediyorum o şişliklerden ne zaman kurtulacağımı...
bu cevap vermeyenden başka alternatif bir doktor yok mu düşünebileceğin.kaale alınmamak da can sıkıcı...
slm sibel aynı tedirginlikleri hepimiz yaşıyoruz ama ya bu şekilde hayatmızın kalan kısmını sürdürcez yada şu an ki sezaryen izinden çok az belli olan bir izle dümdüz karınla ben şahsen çatlak ve sarkıktansa ize razı gelenlerdenimarkadaşlar bende karın germeyi araştırıyorum.ama biraz bilgilendikçe dahada korktum.3 sezeryenden sarkmış göbeğim var.sezeryan ve karın germe amaliyatı yaşamış olan varsa kıyas yapabilir mi?fırsat buldukça bütün sayfaları okuyacam.birde bir yeni teknik duydum.aşağıya kopyalayacam.duyan ya da uygulayan varmı?ben özellikle iz konusunda çok tedirgin oluyorum.
slm sibel aynı tedirginlikleri hepimiz yaşıyoruz ama ya bu şekilde hayatmızın kalan kısmını sürdürcez yada şu an ki sezaryen izinden çok az belli olan bir izle dümdüz karınla ben şahsen çatlak ve sarkıktansa ize razı gelenlerdenimaşağıdaki teknikle ilgili bilgi sahibi değilim malasef :97:
esin bakıcak biri konusunda benimde sıkıntım var ya zaman yaklaştıkça dahada tasam artıyo şu sıralar neye elimi atsam ben yatarken nasıl yapıcaklar diye düşünüp duruyorumeşim kendine çok güveniyor ama keşke bende güvenebilsem ailemden kimse yok eşimin ailesindende kimseye söylemicem uzaktalar zaten eşimde diyo baktıkki çok sıkışıyoruz haftada 1 gelen bayana söyleriz 3 gelir napalım yapıcaz artık bişiler allah yardımcımız olsun ...
ESSİN canım benim nerdeyse2.5ay oldu hala eski kotlarım bana tam oluyor sanki hiçbir eksilme olmamış gibi bende hep hiç ödemim olmadı diye sevinirdim demekki varmış ayrıca kızlar aml bir süre sonra hiç iştahınız olmuyor ama unutmayın geçici tekrar iştahınız yerine gelicek dikkatli olun ayrıca essin tam olarak bilmiyorum senin aml üzerinden nekadar zaman geçti 1.5 aydan sonra göbek kaslarını çalıştırman gerekecek haberin olsun arkadaşım ve kızlar yürüşleride unutmayın
esin bakıcak biri konusunda benimde sıkıntım var ya zaman yaklaştıkça dahada tasam artıyo şu sıralar neye elimi atsam ben yatarken nasıl yapıcaklar diye düşünüp duruyorumeşim kendine çok güveniyor ama keşke bende güvenebilsem ailemden kimse yok eşimin ailesindende kimseye söylemicem uzaktalar zaten eşimde diyo baktıkki çok sıkışıyoruz haftada 1 gelen bayana söyleriz 3 gelir napalım yapıcaz artık bişiler allah yardımcımız olsun ...
mrh canım senin yazdıklarını okuyunca aklıma geçirdiğim günler geldi aynı kaygıları ben de yaşamıştım kaldıki benim eşimin elinden hiçbir iş gelmez ama korkma inan atlatılıyor haftada yarım gün olmak üzere4 gün kadın aldım eşimlede beraberde kahvaltı gibi işleri hallettik ayrıca ben birkaç çeşit yemekte yapmıştım enazından 1 hafta umduğumdan kolay geçmişti
hımmm.... demek ki şişlikler insin die en az 2 ay beklemek lazım. ben de 5 haftanın içindeyim. ama karnımın sağında solunda hafif şişlik var... bunuancak ayaktayken görmek mümkün oluyor...neyse nasılsa gececekmiş..:))) yapmam gereken başka bişiler varsa szlerden öğreneceğim bu nedenle bildiklerinizi benden esirgemeyin :) benim doktorlar bana hiç bişi söylemediler...((
bulduğunuz çözüm gayet mantıklı...yemekleri önceden yapmak,eşinin yardımcı olacak olması iyi fikirler.gündeliğe gelen bayana bir kaç gece yatılı olarak kalıp sana bakmasını da teklif edebilirsiniz...
ben ancak bu hafta kendimi iyi hissedebildim ve ancak dün ilk kez uzun sayılabilecek bir süre dışarda yürüyüş yapabildim ve bu zaman zarfında da öyle büyük çaplı iş güç yapamadım evde.allahtan annemlerde kalıyorum da bu süreyi sayelerinde atlattım. benim ameliyatım biraz ağır bi ameliyattı malum...ama diğer arkadaşlar daha çabuk toparlandılar duruma burdan da bakınca senin de iyileşme sürecin daha kısa olacaktır die düşünüyorum. inşallah bir an önce ameliyatını olup sende hemen iyileşme sürecine geçersin...
inş. dediğiniz gibi olucak kızlar bu kaygılarım birazda benm fazla mükemmelliyetçi olmamdan kaynaklanıyo herşey düzgün olucak hiç bi program bozulmucak v.s öncelikle bunlara kendimi alıştırmam gerekicek kim ne yaparsa beğenip seyretmekten başka çarem yok :44:
öyle çok şey düşünüyorumki siz beni anlarsınız o nasıl olur bu nasıl olur aslında bencillik ediyorum farkındayım bu evde bensizde bişilerin yürüyebildiğini bu sayede görüp öğrencem
bu arada sizlerin çatlaklarınız tamamen yok oldumu hani şu göbek üstündekiler filan kalıyo diyolar varmı o sıkıntı sizde ?
slm canlarım şişliklr 6 aya kadar yavaş yavaş iniyor genel anlamda ilk bakışta kilo gibi durabilir ama sen zayıfladığını zannederken aslında şışlikler iniyor sertlik öyle sanıyorum ki o kadar zaman alır amahissizlik bir yılı buluyor düzelmesi hatta tam büyük skarın olduğu yer çok uzun bir süre hissiz kalabılır ayyyyy artık uzman oldum yemin ederimhımmm.... demek ki şişlikler insin die en az 2 ay beklemek lazım. ben de 5 haftanın içindeyim. ama karnımın sağında solunda hafif şişlik var... bunuancak ayaktayken görmek mümkün oluyor...neyse nasılsa gececekmiş..:))) yapmam gereken başka bişiler varsa szlerden öğreneceğim bu nedenle bildiklerinizi benden esirgemeyin :) benim doktorlar bana hiç bişi söylemediler...((
bulduğunuz çözüm gayet mantıklı...yemekleri önceden yapmak,eşinin yardımcı olacak olması iyi fikirler.gündeliğe gelen bayana bir kaç gece yatılı olarak kalıp sana bakmasını da teklif edebilirsiniz...
ben ancak bu hafta kendimi iyi hissedebildim ve ancak dün ilk kez uzun sayılabilecek bir süre dışarda yürüyüş yapabildim ve bu zaman zarfında da öyle büyük çaplı iş güç yapamadım evde.allahtan annemlerde kalıyorum da bu süreyi sayelerinde atlattım. benim ameliyatım biraz ağır bi ameliyattı malum...ama diğer arkadaşlar daha çabuk toparlandılar duruma burdan da bakınca senin de iyileşme sürecin daha kısa olacaktır die düşünüyorum. inşallah bir an önce ameliyatını olup sende hemen iyileşme sürecine geçersin...
hıııhhıııı benimde var küçük küçük ama göbek üzerindede vareğer mide üstünde çatlağınız varsa ki benim vardı aşağıya iniyor geriliyor çok fazla rahatsız edici olmuyor ama sonoçta çatlakğın oluyor
hakkında hayırlısı artık haziranda. benin çatlaklarım göbek deliğimin altında idi ama aşağıya doğru (genital bölgeye kadar) çok iniyordu. genital bölge dışında bütün çatlaklar çıkarılmış.
eğer mide üstünde çatlağınız varsa ki benim vardı aşağıya iniyor geriliyor çok fazla rahatsız edici olmuyor ama sonoçta çatlakğın oluyor
slm canlarım şişliklr 6 aya kadar yavaş yavaş iniyor genel anlamda ilk bakışta kilo gibi durabilir ama sen zayıfladığını zannederken aslında şışlikler iniyor sertlik öyle sanıyorum ki o kadar zaman alır amahissizlik bir yılı buluyor düzelmesi hatta tam büyük skarın olduğu yer çok uzun bir süre hissiz kalabılır ayyyyy artık uzman oldum yemin ederim
yazıcı1975 canım köpek kullağı dedğim siteyi bulursam tekrar yazarım o dikişlerin her iki tarafında bittiği yerde bir iki santimlik bir tümsek hanı hatılarsan bir yalan furyası vardı reklam düşkünlüğü o tuzağa düşün bir hasta da oluşmuştu ki acemi drların en büyük ahtalarıda bu oluyor daha sonra tekrar bir operasyonla traşlıyorlar şükür sende bu olmamış ama keşke büzmesemiydi iz kısa olsun diye dr
ben açıkcası büzülmesinden yana değilim uzun olsun nolurki
canım hiç morelini bozma lokal anestesi ile düzeltilebiliyor o kabartılar . işalh biraz daha iyleş bakalım dikişlierin son durumu nasıl olacak şimdi herşey çok yeni tefferuat çok fazla biraz daha zaman inşalh düzelir sevgiler öpüyorumslmm...bende de var o kulaklardan((. ve pek de kaybolacağa benzemiyor. bana soran olsa köpek kulağındansa uzun dikiş izine razı olduğumu zaten söylerdim...ama soran söyleyen olmadı. bazne dikişlerime bakıp bakıp allahtan estetikçiler yaptı diyorum. özellikle de memedeki dikişlerin kasaplar tarafın atıldığını düşünmek içten bile değil... yani dikişleri estetikçilerin yaptığına 100 bin şahit gerek...allah herkesi uzman doktorlara düşürsün :)
Antalya ve çevresinde yaşayıp estetik olmak isteyen arkadaşlar, Prof.Dr Ahmet Karacalar'ı düşünüyorsanız belirli bir sayıda olursak eğer Antalya'ya gelebileceğini söyledi..Düşünen varsa organize olabiliriz..