Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

ay ne güzel canım yaa hastanede dr ukalalıklarından yana sorun yaşamamışsındır inşşş germemişlerdir senii.aklıma geldikçe sorucam canım inan düşündükçe aklıma geliyoo daha sorucak çok sorum olucak 6 gün kaldı çünkü hatta aklıma geldi hastaneye neler götürmeliyim sence hiç bilgim yok bu konuda,bide iz giderici krem yara iyileştikten sonra kullanılıyo heralde dimi

benim şuan kafama takılan lipo ama sen lipo olmadın bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim lipo yerlerindeki şişlikler ve morarmalar ne kadar süre ile kalıyo ve sıkıntıları nelerdir

senin ayaklanman uzunmu sürmüştü cnm

Esin cnm cok cokgecmis olsun en kisa zamanda toparlanmani ve bize yazmani diluyorum hep guzel haberlerini alma umidiyle seni cok opuyorum kabizlik sorunu deyince bende de olacak diye cok korkmustum eh ilk gunler yiyemiyosun dogru durust ben ne olur ne olmaz diye ilac yadirdim surup cunku normalde de zor um bu konuda ve nerdeyse her seyi denemisim dir en hizli yesil cay bile bende nerdeyse calismaz ama bu surup inan cok guzel DUPHALAC diye cok lezetli bal gibi tadi olan bi surup 3saat icinde en kolay agrisiz sekilde tuvaletine gidiyosun hadi iyles cunku soracagim cok sorular var sana :13:

aman maşallah esin gelmiş eski cıvıltısıyla çok geçmiş olsun cnm iyi haberlerini aldıma çok sevindim şimdi sıra hayırlısıyla evine çık bi an önce sağlığına kavuş darısı hepimizin başına

öncesinde ne zamana kadar içtin sigarayı cnm ?
ben şimdiden azalttım iyileşme sürecini ve yara izlerinin kalıcılığını sigaranın arttırdığını duydumdan beri
bu ay sonunda iyice benm için yok sayılara düşürmeyi planlıyorum inş.
gece ruyama girdi sözde dr. beni aniden arıyomuş hemen geliyosun aml. hiç bi hazırlım yokken gidiyorum hatta diyorumki ay ben ağda yapmamıştım ,gecelik alıcaktım ,çanta yok ama sonrada aman diyorum hemen olimde nasıl olursa olsun hayır olsun bakalım inş. daha erken olucam dün mail atmış dr.um muaynehane yeri bulmuş gibimiş öyle olursa nisanda olucam

yok sedaktcım,
doktorlarla pek muhatap olmuyoruz bu devlet hastanesinde :))) bu nedenle germediler hiç...aklına ne geliyorsa sorabilrisin bana eğer konu hakkında tecrübem ya da bilgim varsa yardımcı olamaya çalışırım elimden geldiğince...
sevgili Sedakt...benim hastane listem şöyleydi...
-terlik (kolay giyilebilir arkası önü açık vs)
-önden açık 2 adet pijama (biri kazara kirlenebilir vs)
-saçların uzunsa lastik saç tokası, kısa ise taç toka :)
-diş fırçası
-kağıt havlu
-su bardağı
-pipet
-okaliptüs şeker
-cep telefonu/şarjı
-viks (boğaz ağrısı için )
-varsa kullandığın ilaçların

benim listem böyleydi devlette olduğum ve 5-6 gün kalacağım için bazı özel şeyler de eklemiştim ben ama sanırım onlar sana gerekmez..

ameliyat öncesi günlerde bağırsaklarını gevşetecek şeyler ye iç yoksa beim gibi ameliyt sonrasında ilaçlarında etkisi ile mahvolursun...valla ameliyatta neymiş dedim kabızlığın yanında...bir de önemli bir bilgi vereyim narkoz dolayısıyla ameliyat sonrası acaip bir öksürük krizi yaşadım ben iki ameliyatta..hatta ilkinde bir ay boyunca 2 şişe şurup 1 şişe balgam söktürücü kulnadım de bana mısın dedi...bunun için gezinmeye başlamadan önce ayağa kalkınca sırtına ciğerlerinin üzerine hafif hafif vuracak birisi olsun mutlaka...bu şekilde akciğerler dolan narkozun atılması kolaylaşıyormuş doktorun bir dedi denedim ve işe yaradı valla.bir ay boyunca boşa çekmişim o gıcığı..boğazına dışardan viks sür yatarken bir tülbentle sar ve sırtını hafifi vurdur rahat rahat uyuyabilirisin sonrasınsa...bir de korse takıldığında bağırsaklar çalışsın diye biraz falza yemişim kompostosyu malum şişiriyor...korseden dolayı nefes alamadım bi ara yeme miktarını biraz düşürmekte fayda var ilk günler için.

İyileştim burdayım cancecim ...ne istersen sor bana biliyorsam ya da tecrübem varsa cevaplarım seve seve...bu topic bunun için var diil mi?
ameliyat kabızlıktan daha kolaydı Cancecim...böyle bir kabızı bir kez daha kemoterapi alırken olmuştum ama o zaman taze ameliyatlı ve dikişli değildim...:))) fazla ağrılı olsa da daha kolay olmuştu...opresayonları zorda olsa başarılı şeklde sona erdirdik bu seferde...bundan sonra bu şuruplaı sık sık kullanıp ecza dolabımdan eksik etmiycem anlaşıldı :)))..ama yine de tüm arkadaşlara bağırsaklarını gevşetecek bol lifli ve yeşillikli beslenmeleri ameliyat haftasında...

teşekkür ederim haziranda...ben sizleri burda bulduğuma sevindim eksilmemiş artmışız hatta :) darısı sırada bekleyen tüm topic takipcilerinin başınaaaa... sağlıcakla...

essin bi tanesin cnm ya ne kadar yardımcı olucak açıklamalar yapıyosun bu verdiğin liste banada çok lazım olucak merak ediyodum iyi oldu tşkler ben önden düğmeli gecelik düşünüyorum zaten ekstra bişi olmassa 1 gece kalıcam en azından daha rahat ederim eğilip kalkmam gerekmez vc de ..
kabızlık benm günlük hayatımda bile yaşadığım genel bi durum bundan çok korkuyorum hatta 2. kızımın sezaryeninde olmuştumda neler çekmiştim lağma filan bile fayda etmemişti napıcam bilmiyorum dr.la bunu paylaşmam şart ona göre öncesinde belki bi ilaca filan başlatır bende bitkisel bi söktürücü var toz halinde suya atıp içiyosun birebir geliyo ..

benxxxxxxx krem aldım fakat dr um yararına inanmıyor diye hiç sürmedim.. faydasını görüyormusun.. acaba geç de olsa ben de sürsemmi?

önceleri sürmediğimde karnım geriliyordu, izler kızarıyor, kaşınıyordum, iyileşmeye yardımcı, benim doktorumda bana daha iyi sonuç almak için sür demişti, geç kalmış sayılmazsın, daha 5 ay olmuş, faydası var sür.

Son düzenleyen: Moderatör:

benim eşim eczacı bende sizleree bi öneride bulunabilirim hani çok sıkıntı yaşarsanız xxxxxxxx die bi hap var ondanda 1 adet kullanıyosunuz bikaç saat sonra tamamen bağarsakların boşalmasını sağlıyoo hani çok aşırı sıkıntı yaşarsanız kullanın derim

xxxx dene derim canım

benim eşim eczacı bende sizleree bi öneride bulunabilirim hani çok sıkıntı yaşarsanız xxxxx die bi hap var ondanda 1 adet kullanıyosunuz bikaç saat sonra tamamen bağarsakların boşalmasını sağlıyoo hani çok aşırı sıkıntı yaşarsanız kullanın derim

xxxxx dene derim canım

çok teşekkür edrim camım yaa gerçekten verdiğin bilgiler süper bu liste benimde işime süper yarıycak dşünüp duruyodum ne alsam hastaneye die
ay sırada ben varım ve çokk heyecanlıyım bide bugün diş çektirdim yirmilik devamlı kendimi tamir ediyorum :)))

adına sevindim senin içiin güzel haber

ilacın adını hemen not ettim cnm dr.umada sorar kullanırım çok tşkler .dişin içinde çok geçmişolsun yirmilik dişlerin sıkıntısıda herkeste var acil şifalar dilerim

ilacın adını hemen not ettim cnm dr.umada sorar kullanırım çok tşkler .dişin içinde çok geçmişolsun yirmilik dişlerin sıkıntısıda herkeste var acil şifalar dilerim

evet hayatım dr danışman önemli vedeşikayetinin olması önemli belki dr çok daha faydalı olabilecek bi ilaç tavsiye edebilirr.

hayır ameliyatın ertesi gün ayaga kalktım zaten mecburen ama kolay yürümeye başlamamı kastediyorsan en 15 gün geçmesi gerek.

ameliyattan 2 gün önce zaten kesinlikle bi fırt bile çektirmiyorlar, çünkü ayılma problemleri yaşayabiliyormuşsun.. hatta ameliyattan önceki gün de akşam 6 dan sonra su ve yemek de yasak.

belki de haklısın en iyisi süreyim, zaten ilaç evde var en azından bitiririm. saol cnm.

slm arkadaşlar
herkes iyidir umarım
esinden bugünde ses çıkmamış umarım herşey yolundadır evine çıkmıştır

Arkadaşlar sitenin acemisiyim ama Değerli doktorum Selahattin ÖZMEN hakkında soru görmüştüm giden varmı diye bana ulaşabilirsiniz.. Şimdilik şunu söyleyebilirim önce başarısıyla sonra da kişiliğiyle mükemmel bir doktor.. en büyük ameliyata en ufak operasyon gibi girip çıkıyorsunuz.. korku yok panik yok sonuç ise yüz güldürücü... herşey gönlünüzce olsun...

slm arkadaşlar
herkes iyidir umarım
esinden bugünde ses çıkmamış umarım herşey yolundadır evine çıkmıştır

Buralardayım Haziranda,

yazılanları okuyorum sadece...

halen hastanedeyim malum durumum farklı... cumartesi günü yeni göbeğimi gördüm nihayet önceki kalın yorgan gitmiş dümsüz bir çarşaf gelmiş yerine...eski koca koca çatlaklar kayıplara karışmış ...lakin ben yazdan bu yana biraz fala kilo almıştım (62 den 70 çıktım ) karındaki simit denilen bölgenin son tarafları artık dikişin sonuna doğru alttaki dikilen yere sanki biraz fazla gelmiş de büzük dikilmiş gibi geldi bana...ama yatar pozisyonda olduğum için ve dr lara soru sorulamayan bi yerde ameliyat olduğum için kimseye bişi soramadım...belki ayakta yara iyişeşince değişir falan bilemem artık orasını ama yine merak eden arkadşlarıma bilidiririm durumumu...

dikişi böyle görmüş olmaktan rahatsız oldun mu?moralin bozuldu mu? dersen...hayır olmadım...moralim bozulmadı...benim ne meme konusunda ne karın konusunda estetik bir kaygım ya da yüksek beklentim olamdığı için olsa gerek...ne çıkrsa bahtıma modundaydım her zaman... kaldı ki önceki 22 yılda beraber yaşadığım çatlaklarımı çok da severdim...şaka gibiyim biliyorum ama böyle işte...estetik kaygı ile bir dünya para ödeyerek böyle bir sonuçla karşılaşsam saece verdiğim paraya üzülürdüm hrehalde :))) neyse ya ben size daha sonra çıplak dikiş durumuna göre dr ismini özelden paylaşırımmerak etmeyin :))) sizleri seviyorum...kalın sağlıcakla...

essin cnm çok geçmiş olsun en kısa zamanda toparlanman dileğiyle:)

çok çok çok geçmiş olsun güzel arkadaşım allah şifa versin sanada diğer ameliyat olan tedavi sürecinde olan bütün arkadaşlarıma da dikişlerinbüzüşük olması bana sorarsan kesik boyunu kısa tutmakla alkalıda olabilir ve geçeceğini düşünüyorum morelini bozmasınki sen çok metanetli bir insansın bu konda ayrı bir tebrik sebebi işlh herşey gönlünce olsun

yazıcı 1975 hala net düzelmedi sanıyorum bahar bitmeden bende bi çıksaydım aradan dr resimleri de görebileceğimi söyledi bu ctesi gitsem bi diyorum korkuyorummmmmmmm çok (((( çiğdem mert yaşadıklarını paylaştın çok teşekkür ederim şimdiye kadar bi sorum olacak bir sürü stres ,sıkıntılı yara iyleşmesi üzüldün ...... şuanki görüntün iyi yapmışım dedirtiyor mu ????? 74 kiloyum sizce çokmu bu ameliyat için yardımmmm kızlar :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…