Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

merhabalar

ben karin germe ve burun icin Op. Dr. Eser Aydoğdu hanimi dusunuyorum bilgisi olan varmi bu konuda? ceevaplarsaniz cok sevinirim

ozlem
merhaba özlem
bende karın germe için eser hanımı düşünüyorum
henüz görüşme yapmadım,ameliyat olacağım tarihe yakın gidip görüşmek istiyorum
bakalım hayırlısı..
:KK55:

merhaba arkadaşlar eser hanıma yeni meme büyültme ameliyatı oldum.karın germe konusunda bir bilgim yok ama ben kendisine 4 martta ameliyat oldum.çok tatlı ve ilgili bir doktor tavsiye ederim.
cnm çok geçmiş olsun.
dr hanımın hastası olarak memnun olmandan mutlu oldum.
bende karın germe için kendisini düşünüyorum. inş. hakkımızda hayırlısı olur..
:79:

Herkese Merhaba,
Limon canım nasılsın iyisindir inşallah
izimi sormussun....izim incecik 6 ay sonra daha da ince bir çizgi haline gelecek dedi doktor

Cance canım,
Ben ameliyattan beri bepanthen kremi sürüyorum ayrıca ben ameliyat olalı 1 ayı geçti
cuma günü kontrol gittigimde doktorum 2 hafta daha sürmemi soyledi çünkü iz iyicene iyileşmeden
"iz kremine" geçilirse izin kolay iyileşmeyeceğini belirtti.Yani tam tamına 1.5 ay bepanthen süreceğim.
Sonra bana tavsiye ettiği iz kremine geçeceğim.Ayrıca korsenin içine bir tülbent koy ki kaşıntını onlesin.
Muhtemelen kemer sana alerji yaptı.Evdeki net problemi hallolamadığı için yine annem
lerden nete bağlanıyorum en yakın zamanda görüşmek üzere...

Çiğdemcim sen de iyisindir inşallah seni de çok optüm...

Kendinize iyi bakın...

Herkese Merhaba,
Limon canım nasılsın iyisindir inşallah
izimi sormussun....izim incecik 6 ay sonra daha da ince bir çizgi haline gelecek dedi doktor

Cance canım,
Ben ameliyattan beri bepanthen kremi sürüyorum ayrıca ben ameliyat olalı 1 ayı geçti
cuma günü kontrol gittigimde doktorum 2 hafta daha sürmemi soyledi çünkü iz iyicene iyileşmeden
"iz kremine" geçilirse izin kolay iyileşmeyeceğini belirtti.Yani tam tamına 1.5 ay bepanthen süreceğim.
Sonra bana tavsiye ettiği iz kremine geçeceğim.Ayrıca korsenin içine bir tülbent koy ki kaşıntını onlesin.
Muhtemelen kemer sana alerji yaptı.Evdeki net problemi hallolamadığı için yine annem
lerden nete bağlanıyorum en yakın zamanda görüşmek üzere...

Çiğdemcim sen de iyisindir inşallah seni de çok optüm...

Kendinize iyi bakın...

ii olman ne kadar güzel canım aml izi canınnı sıkmıştı demekki çok yeni olduğu için öle görünüyordu.senin eğik yürümen düzeldimi canım ve ne kadar sürdü.sana hangi iz kremini önerdi dr beni bugün arayıp bilgi verdiler ama ben bütün ilaçları sordum fakat iz gidericiyi unuttum sormayı.benim eşim eczacı ist gitmeden ilaçlarımı yanıma almak istiyorum.burdaki arkadaşlar contartubex ten bahsetmişti ama önemli olan bizim dr ne istiyceği

Son düzenleme:
cance nasılsın bugün canım ay sen ve yazıcının yerinde olmak isterdim benim bikaç günüm kaldı siz aştınız çok şüükr darısı benim başıma valla.

ayyy kaçtır bakıyorum ne gelen var ne giden nedesiniz kızlar.
essin senide merak ettim aml başarı ile geçmiştir umarımm çok iyisindirr.

ayyy kaçtır bakıyorum ne gelen var ne giden nedesiniz kızlar.
essin senide merak ettim aml başarı ile geçmiştir umarımm çok iyisindirr.

slm sedakt :KK71:
seninde heyecan dorukta dimi için içine sığmıyordur eminim sen diğerlerine özenirken bende sana özeniyorum :78:
essini bende merak ediyorum hafta sonu aramızda olur belki iyi haberleriyle inş. :nazar:

slm sedakt :KK71:
seninde heyecan dorukta dimi için içine sığmıyordur eminim sen diğerlerine özenirken bende sana özeniyorum :78:
essini bende merak ediyorum hafta sonu aramızda olur belki iyi haberleriyle inş. :nazar:

ay öle canım yaa son 9gün pazar günü ist yolcusuyuz inşş kısmetse bikaç gün işlerimi güçlerimi halletcem sonrasıda aml Allahta inş hızlı iyileşirim bende aml korkusu heyecanı yok ben çok tez canlıyımdır sadece aml sonrası hızlıca iyileşmek istiyom bebeklerim içiin
valla özeniyom ne yalan söylim sende haklısın yaz yaklaştıkça aml olma süreside uzadıkça insan stres oluyoo Allah yardımcımız olsun yaan olalım bitsin biran öncee

ay öle canım yaa son 9gün pazar günü ist yolcusuyuz inşş kısmetse bikaç gün işlerimi güçlerimi halletcem sonrasıda aml Allahta inş hızlı iyileşirim bende aml korkusu heyecanı yok ben çok tez canlıyımdır sadece aml sonrası hızlıca iyileşmek istiyom bebeklerim içiin
valla özeniyom ne yalan söylim sende haklısın yaz yaklaştıkça aml olma süreside uzadıkça insan stres oluyoo Allah yardımcımız olsun yaan olalım bitsin biran öncee

senin işin bebekler yönünden daha zor gibi Allah yüzüne bakarda inş. çabucak düzelirsin .sen tahlillerini filan yaptırmadın dimi daha ben onuda çok düşünüyorum dr.um 4-5 gün önce yap gel yanıma dedi aklıma kötü şeyler geliyo ya olamazsın filan derse ay düşünemiyorum 2 ay bekle sonra öylece kal halbuki bi ön tahlil filan yapsa olmazmıydı :KK59:

sedakt cnm ben sana cevap yazdim gunduz gitmemis demek ki nasil im bu gun daha iyi yim diyebilirim azcik daha dik yuruyorum bu gun yarin 3 havta oluyo zaman nasil su gibi akiyo ya hic oyle konusuldugu kadar agrili gecmedi benim ameliyatim ve allahtan her keze oyle ameliyat diliyorum tek zorluk benim icin korse oldu ve de kasintilarim ben zaten alerjim var bakim yapiyorum gunde iki kez krem suruyorum ve gizliden de hmm ne guzel oldu yaa iyi ki allahim bana sundu diyorum hayatimda boyle guzel gobek ve gogus bi kez daha iyi ki olmusum kizlar hadiyin bi gayret biz kadinlar cok gayretliyiz bu kuz de bizim icin bi guzellik yapalim guzel olalim opuyorum hepinizi esini de cok merak ediyorum bu arada her seyi cok guzel gecmistir insalllah

senin işin bebekler yönünden daha zor gibi Allah yüzüne bakarda inş. çabucak düzelirsin .sen tahlillerini filan yaptırmadın dimi daha ben onuda çok düşünüyorum dr.um 4-5 gün önce yap gel yanıma dedi aklıma kötü şeyler geliyo ya olamazsın filan derse ay düşünemiyorum 2 ay bekle sonra öylece kal halbuki bi ön tahlil filan yapsa olmazmıydı :KK59:

evet cnm işim çokk zor tahlillerim benimde yapılmadı aml günü yapılcak Allahın izniyle bişey çıkmaaz die düşünüyorum.sende aklına kötü şeyler getirme ii düşün herşey ii olsun.

sedakt cnm ben sana cevap yazdim gunduz gitmemis demek ki nasil im bu gun daha iyi yim diyebilirim azcik daha dik yuruyorum bu gun yarin 3 havta oluyo zaman nasil su gibi akiyo ya hic oyle konusuldugu kadar agrili gecmedi benim ameliyatim ve allahtan her keze oyle ameliyat diliyorum tek zorluk benim icin korse oldu ve de kasintilarim ben zaten alerjim var bakim yapiyorum gunde iki kez krem suruyorum ve gizliden de hmm ne guzel oldu yaa iyi ki allahim bana sundu diyorum hayatimda boyle guzel gobek ve gogus bi kez daha iyi ki olmusum kizlar hadiyin bi gayret biz kadinlar cok gayretliyiz bu kuz de bizim icin bi guzellik yapalim guzel olalim opuyorum hepinizi esini de cok merak ediyorum bu arada her seyi cok guzel gecmistir insalllah

ay ne güzel sevindim valla demekki 3 hafta sürer bizdede eğiik yürüme işi burdaki arkadaşlardan biri korsenin altına sargı bezi biride tülbent sar demişti hani belki kaçırmışsındır istersen dene ii bi fikir gibi geliyo bana özellikle tülbent çok ince dokulu bi kumaş rahatlatır gerçi işine yararmı bu saatten sonra bilmem ama .

ayy senin fazlan çokmuydu hayatım ne güzel kendinle barışmann Allahhh daha güzel günler göstersin o güzel göbişinle ve o güzel göğüslerinlee:)))
esini bende çok merak ediyorum onun aml dr açısından sıkıntılıydı acaba herşey istediği gibi oldumu inşş çok mutludurrr sonuçtannnn

Son düzenleme:

bu tür yorumları okuyupta gaza gelmemek mümkünmü bir kez daha verdğim kararın doğruluğuna inanıyor ve iyiki diyorum ve inşallah bu iyikilerim sizler gibi aml. sonrasıda olucak .
senin adına çok sevindim cance güzelliğin daim olsun arkadaşım :KK1:

evet cnm işim çokk zor tahlillerim benimde yapılmadı aml günü yapılcak Allahın izniyle bişey çıkmaaz die düşünüyorum.sende aklına kötü şeyler getirme ii düşün herşey ii olsun.

ay ne güzel sevindim valla demekki 3 hafta sürer bizdede eğiik yürüme işi burdaki arkadaşlardan biri korsenin altına sargı bezi biride tülbent sar demişti hani belki kaçırmışsındır istersen dene ii bi fikir gibi geliyo bana özellikle tülbent çok ince dokulu bi kumaş rahatlatır gerçi işine yararmı bu saatten sonra bilmem ama .

ayy senin fazlan çokmuydu hayatım ne güzel kendinle barışmann Allahhh daha güzel günler göstersin o güzel göbişinle ve o güzel göğüslerinlee:)))
esini bende çok merak ediyorum onun aml dr açısından sıkıntılıydı acaba herşey istediği gibi oldumu inşş çok mutludurrr sonuçtannnn

:nazar::nazar::nazar:

kızlarrrrr ben geldimmmm... çarşamba günü sabah 9 da başladı ameliyatım narkozdan uyandığımda saat
akşamın 5 ydi.odaya yerleştirdiler ve sabaha kadar uyudum...
ertesi sabah oda içinde küçük bir tur attım. sonrasında ben biraz tez canlıyımdır fıldır fıldır geziyorum ama eğik yürmesem herhalde koşucam...ağrı kesici ve antibiyotiğimi bugündan itibaren ağızdan almaya başladım.haftasonunu da hastanede geçirecem..

benimm ameliyat işini biliyorsunuz daha öncede anlatmıştım. 7-8 saat süren zor bir ameliyattı.sadece karın germe olmadığı için benim bağrımda deri altından açılan kanalla yağ dokum ve damarları yeni meme olarak taşındı...canımı sadece meme altına yerleştirilen diren sapları acıtıyor o sürekli değil ters hareket ettiğimde...kısacası sanırım çok iyiyim karnımı hala görmedim yapılan memede henüz bi şiye benzemiyor :KK53: ama moralim hala devam ediyor ve güzel olacağı konusunda da hala ümitliyim..

bu zor günümde bana destek olduğunuz ve moral verdiğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar...
bi kaç güne kadar tekrar yazarım hepinizi öpüyoum güzellikler...sağlıcakla...

kızlarrrrr ben geldimmmm... çarşamba günü sabah 9 da başladı ameliyatım narkozdan uyandığımda saat
akşamın 5 ydi.odaya yerleştirdiler ve sabaha kadar uyudum...
ertesi sabah oda içinde küçük bir tur attım. sonrasında ben biraz tez canlıyımdır fıldır fıldır geziyorum ama eğik yürmesem herhalde koşucam...ağrı kesici ve antibiyotiğimi bugündan itibaren ağızdan almaya başladım.haftasonunu da hastanede geçirecem..

benimm ameliyat işini biliyorsunuz daha öncede anlatmıştım. 7-8 saat süren zor bir ameliyattı.sadece karın germe olmadığı için benim bağrımda deri altından açılan kanalla yağ dokum ve damarları yeni meme olarak taşındı...canımı sadece meme altına yerleştirilen diren sapları acıtıyor o sürekli değil ters hareket ettiğimde...kısacası sanırım çok iyiyim karnımı hala görmedim yapılan memede henüz bi şiye benzemiyor :KK53: ama moralim hala devam ediyor ve güzel olacağı konusunda da hala ümitliyim..

bu zor günümde bana destek olduğunuz ve moral verdiğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar...
bi kaç güne kadar tekrar yazarım hepinizi öpüyoum güzellikler...sağlıcakla...

canımmm sevindim ii olduğuna hemde çok sevindim sen gittin kimseler uğramaz oldu benim aml günüm yaklaşıyo ama tekim buralarda günde kaç kez girip bakıyorum ne var ne yok kimseden haber varmı die ama yok yok gecenin bu saatinde senden aldığım haberle çok sevindim umarımm herşey istediğin gibi olmuşturr ve inşş bende senin gibi hemen kalkarr ayaklanırım darısı benim başşımaaa.atlattın canım çok geçmişler olsun artık iyileşmene bakk

canımmm sevindim ii olduğuna hemde çok sevindim sen gittin kimseler uğramaz oldu benim aml günüm yaklaşıyo ama tekim buralarda günde kaç kez girip bakıyorum ne var ne yok kimseden haber varmı die ama yok yok gecenin bu saatinde senden aldığım haberle çok sevindim umarımm herşey istediğin gibi olmuşturr ve inşş bende senin gibi hemen kalkarr ayaklanırım darısı benim başşımaaa.atlattın canım çok geçmişler olsun artık iyileşmene bakk

çok teşekkür ederim canım.benim ameliyatım bile normal karın germe dışında zor bir ameliyaken bu kadar çabuk toparlandımsa eminim sen de hemen ayaklanırsın. evet cance nin dediği gibi eğik yürümekten dolayı biraz sırt ağrım oluyor. o zmanada hemen yatıyorum.onun dışında artık dün geceden beri yataktan kendim yatıp kalkıyorum:KK1:direnlerimden gelen sıvının rengi açıldı ve miktarı biraz azaldı her halde pazar a da pazartesi çıkarırlar. maalesef bağırsaklarda kazbızlık sorunu var biraz da doğru düzgün lifli bişi yemediğim için wc ye çıkamadım.ilaç verecekler bugün:KK19:

pc m yanımda zaman zaman girip bakarım topiğe...sen sorularını vs ne isersen yaz canım ben arada girer yazarım...öpüyorum sizleriiiii...sağlıcakla..

merhaba özlem
bende karın germe için eser hanımı düşünüyorum
henüz görüşme yapmadım,ameliyat olacağım tarihe yakın gidip görüşmek istiyorum
bakalım hayırlısı..
:KK55:

merhaba enyrosecum

evet ben cok heyecanliyim e mail ve telefon ile konustum eser hanimla hem youtubede bir kac videosunu izledim ama yinede korkuyorum sonucta benim tekrr tekrar turkieye gelme sansim yok hem burun hem gobek icin. mayis gibi dunsuyorum bakalim hayirlisi

ozelmEn Büyük TÜRKİYE

hoşgeldin cnm.özlemiştik seni.bendede aynı şeyler sözkopnusu ama ben kilo almadım genede karnım ilk hali gibi dümdüz degıl.ozellikle mıde kısmım benı sınır edıo:KK43: sende aynı şeyi yazınca acaba bunlar iyileşme sürecının son komplıkasyonumu acaba:?benımde yer yer sertlıkler gelıo elıme bel kısmımda ama artık acı ve batma hissi kalmadı sen doktora gıdıyormusun hala be bu sıralar bayağı ihmal ettım:KK20:

yok canım ya ben de çok ihmal ettim.. nerdeyse 3 aydır gitmiyorum... bu şişlik ve sertlikler ödem değildir heralde... umarım.. gitsem rahatlicam aslında ya azarı yicem kilo aldım diye yada ödemse eger çaresini bulucaz artık.. öpüyorum çok..:nazar:

mısmarla senı gördügüme sevindim uzun zaman oldu bu süreçte herşey yolunda gitti mi doktorundan ameliyat sonrası memnun kaldın mı anlattıgın sıkıntılar için doktorun ne diyor yeterince ilgileniyor mu istediğin sonuca ulaştın mı ben hala bekliyorum kızım birinci sınıfa başladı onunla ilgilenebilmek için bir süre erteledim doktorunu hala tavsiye ediyormusu çok oldu ama merak ediyorum seni öpüyorum:KK16:

evet canım uzun zamandır vakitsizlikten giremedim ... hiçbir sıkıntım yok sadece sertlik şişkinlik var gibi geliyor bana.. ama yine de karnım çok gergin hala
hissizlik ne zamn bitecek bilmiyorum5 ay oldu benim.. dr umdan memnunum fakat ben kontrolleri ihmal ettim işe geri dönünce izin sıkıntısı çekiyorum dolayısıyla gidemiyorum. en kısa zamanda gidicem sizi de bilgilendiririm
öpüyorum.:nazar:

mismarla arkadaşım son durumunu belirtmiş hemen hemen aynı dönemde operasyon geçirdik benim altı ay olmak üzere bende son durumumu bilgi vermek adına yazıyım, benim dikiş izlerim hafiflemeye rengi açık pembesi hafiflemeye başladı xxxxxxex kullanıyorum üçüncü tüpe başladım hemen hemen hergün sürüyorum banyodan sonra bolca masaj yaparak sürüyorum, şişlik çok hafif var halen, iyiyim :) iyileşme sürecim inşallah böyle devam eder.

ben xxxxxxx krem aldım fakat dr um yararına inanmıyor diye hiç sürmedim.. faydasını görüyormusun.. acaba geç de olsa ben de sürsemmi?

Son düzenleyen: Moderatör:
ameliyat olan arkadaşlara bir sorum olucak benim dr.um sigara konusunda çok katı geldi bana 1 ay öncesi ve 1 ay sonrası kesinlikle içmiceksin dedi.okuduğum kadarıyla sizlerde en azından azaltılabiliceğini gördüm ben günde 10-15 içen bir tiryaki olarak bu durum beni çok zorlıcak hatta bugün azaltmaya başladım 4 tane içtim ama çok fenayım :KK50:

canım dr lar sigarayı ilk 2 ay kesinlikle önermiyorlar nedeni de sigaranın yara iyileşmesini geciktirmesi ve kötü yara iyileşmesi imiş... zinhar yasak olmasına ragmen ben 15 gün sonra başladım ve eskisi gibi içmeye devam ettim.. belki yaralarım geç iyileşmiştir bilemiyorum.. tabiki önermiyorum ama ben içmiştim..

sevgili Sedakt,

neden kimse benim sorularıma cevap vermiyor diye yazmışsın son mesajında...konu ile ilgili net tecrübem olmadığı için ,tecrübe edip ameliyat olan arkadaşlar cevap veriri diye düşünerek yazmamıştım ben...ama madem herhangi bi cevap da kabulün ben kendi eksik tecrübemi aktarayım... ben meme rekonstirüksiyon ameliyatım için geçirdiğim karın ve meme ameliyatında 3- 4 hafta kadar eğik yürümek zprunda kaldım.hem kesilip dikilen karın dikişlerim hem de yeni mem için doku esnetmesi yapılan alanda gerginlik had safhada idi.sanki en ufak bir harekette dikişlerinin yırtılacağını ya da kötü bir şey olup canını çoooook acıtacağını sanıyorsun.bu nedenle de eğik yürümek zorunda kalıyorsun... ama beni asla zorlşamadı eğik yürümek.çünkü vücut kendini acıya karşı korumak üzere o şekilde eğik yürümeye ayarlıyor.

karın germe ameliyatı sonrası da birleştirilen üst karın derisi ile kasık dersinin birbiri ile kaynaşması ve üst karın derisinin dik yürümene mani olmayacak şekilde esnemesi için belli bir zaman geçmesi gerekiyor.ütü yaparken kırışıkşıkları açmamız gibi yavaş yavaş esneyen üst karın derisi sayesinde zamanla dik yürümek mümkün olacak ama...başlangıçta dikişler taze dokular tam kaynaşmamaış olacağı için dikişlere zarar vermemk ve vücudun acısını artırmamak için istesende dik yürüyemeyeceksin...kendiliğinde gelişen ve sonlanan bir süreç bu da.ben ilk ameliyatımın üzerinden 4 hafta geçtikten sonra yavaş yavaş dikleşeye başlamıştım bile...

karın germe ameliyatrını tam tecrübe eden arkadaşların cevapları gelene kadar benimkiyle idare edeceksin...bu arada yine bir aksilik olmazsa 9 martta ben de meme + karın germe ameliyatımı olduktan olucam ...ameliyattan sonra en geç 3 gün içinde yine pc me sarılır yaşadıklarımı merak eden arkadaşlarla paylaşmaya devam ederim ...herkese geçmiş olsun..en kısa zamanda herkes isteklerini yaptırabilsin inşallah...sağlıcakla...

canım sorunu yeni gördüm ben.. epeydir siteyede girmiyordum. ben 1 ekimde ameliyat oldum( karın germe) 1 aydan fazla eğik yürüdüm istesem de dik yürüyemiyordum zaten.. açıkçası dikişlerin tutana kadar egik yürüyorsun.. buda 1 ay gibi bi süreç benim iyileşme sürecim hep geç oldu.. etimle derimle alakalı bir durum ortalama 1 ay diyelim..

X