Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

ya bazılarını uyku tutmamış bakıyorum,gece buralarda,kızlar sanırım özür dileyerek hepinizi sollayabilrim,haberınız olsun,sanırım martın ortasını bulmadan olcakmışım gıbı durum

ya bazılarını uyku tutmamış bakıyorum,gece buralarda,kızlar sanırım özür dileyerek hepinizi sollayabilrim,haberınız olsun,sanırım martın ortasını bulmadan olcakmışım gıbı durum

özür dileme hayatım ne mutlu sana bizede anlatırsın tecrübelerini fenamıı ben nisanda olcam ama çok sabırsızım zaman geçmiyo biran önce olsun bitsin yaz gelsin göbüşümle sahillerde boy gösterim istiyorum :)))
kızlar bişi sormak istiyorum lipo denince nasıl oluyoyani okadar araştırdım ama hala tam anlamıyla çözemedim yani lipo denince tüm vücut lipomu yapılıyo yoksa senmi belirtiyosun olmasını istediğin noktaları ben dr görüştüğümde ben karın germe ve bel ile basen lipo istiyorum dedim hatamı ettim ne bilim cahillik böle bişi.bana bilgi verirseniz sevinirim

selam kizlar ben baya uyuyorum gunduzleri ya dun gidecktim kliniye iptal oldu bu gun gitiim drenlerim alindi kizlar baya bi rahatladim goguslerimi gordum amannn nasli guzel olmuslar ben kiz ken bile boyle guzel deiller di gous uclarini kucultmus ve izlerim de igne burnu gibi incecik bayildim karnimi da gordum izimden korkacam diyerek bakmadim onceden ama hic korkunc deil gobek deliyim de cok guzel eyik yuruyorum ve sirtim agriyo yatmaktan yoruldum bu gun cumartesi yine kontrolum var bi kez dus alsam cok daha iyi olacam opuyorum hepinizi

güzel haberler bunlar...

duş alırken kullanılmak üzere üretilmiş flaster bant benzeri sefaf duş bantları var.dikişlerin üzerine yapıştırıyorsun dikişlere su değmiyor.pansumana gittiğinde doktoruna söylersen hastaneden sana o duş bantlarından verebilirler belki..bana 7.gün banyo yapabilirsin demişlerdi...seninde az kaldı :)

kızlar sanırım onuzmudeki hafta gidicem olmaya,bilioysunuz ben başka bir şehıre gidicem,millet istanbula gelir,bende isatnbuldan başak şehre gidiyorum :)tek üzüntüm bir 5 kılo fazlalığımın olması,acaba onu veriptemı olsam dıyorum,ama bu seferde göğüslerim küçülcek ben sılıkon istemedığım için onuda göze alamıyorum,

kızlar doktorla görüştüm,hem dikleşitrme ve karın germe yapmıyormuş,ikisini aynı anda hiç yapmamış,yanı yattı bu iş kızlar,istanbulda bır doktor bulamlıyım,

cance iyi olmana sevindim cnm.
oldu olacak derken bak bitti gitti çok şükür.
hayırlısıyla inş. tüm bekleyenlere ve banada nasip olsun.
ben okul tatlini bekliycem malesef sıcak olacak biliyorum ama
başka zaman seçme şansımda yok..
okul tatil olacak ,ablam yanıma gelicek ,eşimde izin alacak,büyüklerde memlekete gidecek
ancak öyle
:97:

ya kızlar banada bi cevap yazın rica ederim yaa lipo isteyince bölgeyi kendimizmi belirliyoruz misal basen ve belmi demek gerekiyo yoksa dr komple vücuttaki fazlalıklı bölgeleri lipoluyomu :))

Enyrose cnm en hayirli gun ve saatte olmasi dileyi ile zaman gercekten su gibi akip geciyo gecen havta su saatlerde ben ameliyatta ydim hatirliyorum da kiz tek basima gittim ki cok erkenden gitmistim 8 civarlariydi azcik oturdum hastanenin lobisinde bucuk olsun diye ve girisimi oyle yaptim allahtan tum olacak hastalara boyle soukkanlilk sakinlik ve pozitiv dusunceler diliyorum yarin kontrolum var ve ins daha cok kalmam gerekmeyecek bir an once eve donebilsem opuyorum hepinizi

selam kizlar ben bu gun ikinci kontrole gittim masallah her sey iyi gorunuyo band yapistirmadi dilek hanim sargi beziyle korseyi takti ve sutenimin de altinda sargi bezi var veee pazartesi dusss alacam cok mutluyum bebek sampoani ile dedi kiz den bu gobise ne sampoanlar alirim ne bikiniler ondan sonra iste sirasiyla nasil bakim yapacagimi soyledi ikihavta sonra iz kremine baslayacakmisim onu da verdi ben pazartesi geri donuyorum allahin izniyle kizlar hadiyin bi gayret hic te oyle aman aman korkunc agrilar yok inanin ki bizim doum agrimizin en hafifiyle olcunur bi seyler vardi guzel olalim yaa azcik bizde hakkimiz dir

offf ya of of offffff....konsültasyonumda sorun çıktı (( Ameliyatım 9 mart a ertelendi...vardır bi hayır diye düşünmek istiyorum...kızlar benim için dua edin lütfen
Canım dualarım seninle, her şey gönlünce olsun inşallah. mesajını yeni aldım, evet ben ameliyatı erteledim, en azından emzirme işi bitsin, ben yatınca çocuklarıma bakanlar zorlanmasın istiyorum. Serdar hoca veya nebil beye olacam, büyük ihtimalle nebil bey, çünkü ben göbek deliğim çukur olsun istiyorum, dikişler gözükmesin. ebruli söylemişti, nebil bey farklı bir teknik kullanıyormuş göbek deliği için, ben kendim de yolladığı resimde gördüm, tam istediğim gibi, neyse hayırlısı olsun, ikisiyle de görüşüp kararımı ona göre vermek istiyorum. Bunları sana yazdığım cevap tada anlattım, ama özel mesaj kotası 100 e çıkmış, şaşırdım açıkçası, çocuklardan fırsat bulup zor okuyorum, 100 mesajı nasıl tamamlayacağız bilmiyorum artık. Ben yazamayacağım ama sen bana yaz, her şeyi vaktin olursa etraflıca anlat, çok sevinirim.

kızlar çooookk uzun zamandır girmedim... herkese merhabalar
ebruli 74, çiğdem mert, cance, tuscany ve adını şu an aklıma getiremediğim arkadaşlar...
henüz aradaki boşlugu dolduramadam işallah hızlıca bıraktıgım yerden okuyup günümüze gelirim. sanırım ebruli ameliyatı olmuşsun.. geçmiş olsun cnm.. benim de 5 ay dolmak üzere ama ben biraz kilo aldım ilk zamanki gibi değil karnım.. birazcık dışa çıktı
dikkat etmiyorum sanırım ve hala taş gibi sertlikler de geçmedibenim iyileşme sürecim geç oluyor işte..
hepinizi öpüyorum, yine yazarım..

hoşgeldin cnm.özlemiştik seni.bendede aynı şeyler sözkopnusu ama ben kilo almadım genede karnım ilk hali gibi dümdüz degıl.ozellikle mıde kısmım benı sınır edıo sende aynı şeyi yazınca acaba bunlar iyileşme sürecının son komplıkasyonumu acaba:?benımde yer yer sertlıkler gelıo elıme bel kısmımda ama artık acı ve batma hissi kalmadı sen doktora gıdıyormusun hala be bu sıralar bayağı ihmal ettım

mısmarla senı gördügüme sevindim uzun zaman oldu bu süreçte herşey yolunda gitti mi doktorundan ameliyat sonrası memnun kaldın mı anlattıgın sıkıntılar için doktorun ne diyor yeterince ilgileniyor mu istediğin sonuca ulaştın mı ben hala bekliyorum kızım birinci sınıfa başladı onunla ilgilenebilmek için bir süre erteledim doktorunu hala tavsiye ediyormusu çok oldu ama merak ediyorum seni öpüyorum

ne güzel haberler veriyorsun Cance...sen mutlu olunca ben de mutlu oluyorum inşallah sonunda yuvana da en kısa zamanda gidersin...dokt-orunun izler için verdiği kremin ismini yazarsan çok sevinirim. ben de şimdiden hazırlık yapayım nasılsa benim doktor sölemez onları :))

bende karin ameliyati estetgi olmayi dusunuuorum kanadada yasiyorum umarim kolay gecer cok korkuyorum da

kizlar selam nihaet evime donudum dun insanin evi gibisi yokmus benim aemliyat olan arkadaslara sorum olacak bu korseyi kac zaman takacam bi de ben dun oyle cok germisim ki aman allahim 3 saat ucakta oturdum uyuya kalmisim oyle kotu oldum hi havlanainda anlatamam resmen kanim durmus oralarda eve geldimde deli gibi actik azcik sildim bakim yaptim ve daha gevsek sardim artik o kadar cok germemeye bakacam gece guzel uyudum ama cok yorulmusum genel durumum iyi masallah izlerim kabuk tuttu bakim yapiyorum bi de benim en cok rahatsiz eden kasiniyo gobeyim goguselrim bunlar normal mi kizlar yiyecek icecek konusunda sormadim dikat etmemiz gereken bir sey var mi benim iz kremimi dilek hanim verdi erzaneye sorum gosterdim yok dediler ismi xeragel 3 tane aldim ins yeter bana kontrole gidene kadar su anda gozelmlediyime gore gogulerimde nerdeyse iz kalmayacak gibime geliyo cunku cokk incecik yer yer kabuklar dusmus ve sanki hic islem olmamis gibi karinda oyle cok kotuu gorunmuyo bi de kizlar daha her yerim tas gibi sert ne zaman yumusama oluyo cevap veriseniz cok sevinirim hepinizi opuyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…