merhaba arkadaslar benim bu ilk mesajim;
bugune kadar uye olmama ragmen sadece okumakla yetiniyordum ama karin germe konusunda benimde soyluyeceklerim var.Ben gecen sene karin germe ameliyati oldum cunku iki cocuktan sonra ne yaparsam yapiyim karnimin geri yerine gelmiyecegini anladim daha dogrusu doktorlarda oyle dedi.ameliyatimin uzerinden bir sene gecti ve mukemmel bir gobegim oldu hala alisamadim bakip duruyorum ayrica bel oyuntusuda bayaha belirginlesiyor bu amelyat sayesinde korkulcak hic birsey yok agri bile hissetmedim birde en agir ameliyatin karin germe ameliyati oldugunu soylerler.Eger bu agirsa digerlerini dusunemiyorum.Eger cesaretiniz varsa tavsiye edebilirim.
kizlar selam nihaet evime donudum dun insanin evi gibisi yokmus benim aemliyat olan arkadaslara sorum olacak bu korseyi kac zaman takacam bi de ben dun oyle cok germisim ki aman allahim 3 saat ucakta oturdum uyuya kalmisim oyle kotu oldum hi havlanainda anlatamam resmen kanim durmus oralarda eve geldimde deli gibi actik azcik sildim bakim yaptim ve daha gevsek sardim artik o kadar cok germemeye bakacam gece guzel uyudum ama cok yorulmusum genel durumum iyi masallah izlerim kabuk tuttu bakim yapiyorum bi de benim en cok rahatsiz eden kasiniyo gobeyim goguselrim bunlar normal mi kizlar yiyecek icecek konusunda sormadim dikat etmemiz gereken bir sey var mi benim iz kremimi dilek hanim verdi erzaneye sorum gosterdim yok dediler ismi xeragel 3 tane aldim ins yeter bana kontrole gidene kadar su anda gozelmlediyime gore gogulerimde nerdeyse iz kalmayacak gibime geliyo cunku cokk incecik yer yer kabuklar dusmus ve sanki hic islem olmamis gibi karinda oyle cok kotuu gorunmuyo bi de kizlar daha her yerim tas gibi sert ne zaman yumusama oluyo cevap veriseniz cok sevinirim hepinizi opuyorum
herkeze mrh kızlar iyisinizdir işallah bende anneme gelince size yazayım istedim ben iyiyim yarın dok gideceğim limon çiğdem siz nasılsınız kızlar haftaya işallah int problemimiz düzelecek cance canım korse 3hafta enaz takılacak haberin olsun
ya bişey sorsam ilk doğumdan sonra gerdirsen oluyomu yani bu ameliyat 2 kere 2 doğum sonrası 2 kere yaptırılabilinirmi?
ya bişey sorsam ilk doğumdan sonra gerdirsen oluyomu yani bu ameliyat 2 kere 2 doğum sonrası 2 kere yaptırılabilinirmi?
ameliyat olan arkadaşlara bir sorum olucak benim dr.um sigara konusunda çok katı geldi bana 1 ay öncesi ve 1 ay sonrası kesinlikle içmiceksin dedi.okuduğum kadarıyla sizlerde en azından azaltılabiliceğini gördüm ben günde 10-15 içen bir tiryaki olarak bu durum beni çok zorlıcak hatta bugün azaltmaya başladım 4 tane içtim ama çok fenayım