Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

ankarada yasayan arkadaslar gelin hep birlikte serdar bey veya nebil beye gidip ameliyat olalım hem biraz uygun fıyatlı da yapabilir özelden görüsebiliriz

İzmirde bu ameliyatı yaptıran ve çok memnun kalan kimse yok mu arkadaşlar yada bildiğiniz önerebilceğiniz??
Burun ameliyatı için Ufuk Bilkayı okudum ama karınla ilgili bir bilgiye rastlamadım...
Yardımcı olurmusunuz?

bende cok ıstıyorum ama korkuyorumbıraz olsun cesaret verdı sozlerınız.

nebil bey resım yoladı,işyerındeyım,kalkıp gidip yaptırasım geldi,amannn ne güzle olmuş,anladım ben böle gezmeye değmez kızlar

herkeze mrh kızlar iyisinizdir işallah bende anneme gelince size yazayım istedim ben iyiyim yarın dok gideceğim limon çiğdem siz nasılsınız kızlar haftaya işallah int problemimiz düzelecek cance canım korse 3hafta enaz takılacak haberin olsun

Cancecim korseni uçakta biraz gevşek takıp dolaşımını rahatlatsa idin senin açından iyi olurdu uçağın içindeki hava basıncı ve uzun hareketsiz bir yolculuk ameliyat sonrası henüz tam normalleşmeyen kan doşalımının iyice bozulmasına hatta hatta emboli atımına bile neden olabilirdi...ucuz atlatmışsın geçmiş olsun...korseni ameliayattan sonraki 4 hafta boyunca sıkı bir şekilde takmaya gayret göster...karındaki yağ birikintisinin alımından sonra kaldırılıp yeniden birleştirilen üst karın dokusunun yeni yerine tam olarak yapışması ve iyileşme sürecini bölgenin kan damarları vs ile beslenmesi açısından sorunsuz olarak yaşaması ve iyileşme sürecinin kısalması için önemli bir şey bu sıkı korse uygulaması...karnını ve dikişlerini zorlamadan mümkün olduğunca hareketli olmaya çalış ki... dolaşımın en kısa zamanda normale dönüp yeniden yapılanan karın dokusunu sağlıklı olarak beslemeye başlasın...

öpüyorum seni güçlü -kararlı ve dayanaklı arkadaşım...

benimde yarın naci çelikle görüşmem var.ilk kez lipo hakkında bir dr ile görüşeceğim.umarım sadece lipo yeterli olur der .karın germeden çok korkuyorum.lipoya bile zor karar verdim ama artık yeter.ne mezo ne kavitasyon ne zayıflama ilaçları ne spor göbeğimi eritemedi 59 kg yim.yarın haber veririm sizlere

herkese selamlar arkadaşlar ,
uzun zamandır üyeyim çok faal olmasamda uzaktan izleyiciyim buraya ..
yıllardır düşündüğüm ama maddi manevi karar veremedğim bu operasyona bi kaç gün önce karar verip hemen ufuk bilkaydan randevu aldım .bugün görüştük çok beyefendi bir dr. zaten onu yıllardır kafamda dr.um olarak belirlemiştim başkasını hiç düşünmedim ..
görüşmemiz gayet olumlu geçti karın germe ve meme dikleştirme operesyonunu bi arada yapma kararı verdik tek üzüldüğüm nokta bana verdiği tarih 9 mayıs o süreden önce yapmamız içinde bazı ihitimaller var ama belirsiz ,yapıcak bişi yok bunca yıldır bekledik bu ahlde dolaştık 2 ay daha bekleriz ..
varmı ufuk bilkayla bu operesyonları yaptıran aranızda ?

ya bişey sorsam ilk doğumdan sonra gerdirsen oluyomu yani bu ameliyat 2 kere 2 doğum sonrası 2 kere yaptırılabilinirmi?

canım merhaba iyiolman beni çok mutlu ediyor bakalım dr ne diyecek son durum hakkında morelin nasıl öpüyorum

izmirde dr soran arkadaşa tanıdığım bir drdan bahsetmek isterim adnan menderes çok iyi olduğunu biliyorum doç dr kendisi ve üniv hastanesinde çalışıyor bi araştır istersen (adnan menderesin torunu bu arada )

ya bişey sorsam ilk doğumdan sonra gerdirsen oluyomu yani bu ameliyat 2 kere 2 doğum sonrası 2 kere yaptırılabilinirmi?

bu cok guzel bir fikir deil gibime geliyo 2 kez o zorluklari cekmek en iyi si iki bebeyini guzlce dogurmak 1 yasina getirmek ve bir kez ameliyatini olmak

Son düzenleme:
mismarla arkadaşım son durumunu belirtmiş hemen hemen aynı dönemde operasyon geçirdik benim altı ay olmak üzere bende son durumumu bilgi vermek adına yazıyım, benim dikiş izlerim hafiflemeye rengi açık pembesi hafiflemeye başladı contractubex kullanıyorum üçüncü tüpe başladım hemen hemen hergün sürüyorum banyodan sonra bolca masaj yaparak sürüyorum, şişlik çok hafif var halen, iyiyim :) iyileşme sürecim inşallah böyle devam eder.

canım isstersen yaptırabilirsin ama ikinci çocuktan sonra tekrar aynı sıkıntıları yaşarsın ve bidaha aml olman gerekir mantıklı olaaan hayatındaki doğum olayını bitirdikten sonra aml olmak seçim senin.

06esin cnm bende seni opuyorum gercekten cok zor gun du ama sukur gecti zaten sorsalar neydi bu ameliyatn en zor yani kesin beni korse tek rahatsiz etti bi de kasinti ama bu gun daha rahat im yarin iki havta olacak zaman su gibi akiyo hala eyik yuruyorum mide ustunde icten dikisler engeliyo sanirim allahim senin karsina doktorlain en iyisini ve merhametlisini cikarsin insallah

bende tarihimi aldım kızlar 19 martta oluyorum aml heyecan dorukta 15 ist olucam kısmetse 19 aml
ama eğik yürüme işi çok can sıkıcı yaa 2 hafta sürmesi çokmu ağik yani nasılki anlamadım çok yani biliyodumda okadar uzun sürdüğünü bilmiyodum.

yazıcı canım sen ne kadar süre eğik yürüdün dr aynı olduğu için senin cvb önemli benim için girersen yazarmısın diğer aaml olan ark soruyorum cevap yazarmıısnız

ameliyat olan arkadaşlara bir sorum olucak benim dr.um sigara konusunda çok katı geldi bana 1 ay öncesi ve 1 ay sonrası kesinlikle içmiceksin dedi.okuduğum kadarıyla sizlerde en azından azaltılabiliceğini gördüm ben günde 10-15 içen bir tiryaki olarak bu durum beni çok zorlıcak hatta bugün azaltmaya başladım 4 tane içtim ama çok fenayım

QUOTE=cance;17979109]06esin cnm bende seni opuyorum gercekten cok zor gun du ama sukur gecti zaten sorsalar neydi bu ameliyatn en zor yani kesin beni korse tek rahatsiz etti bi de kasinti ama bu gun daha rahat im yarin iki havta olacak zaman su gibi akiyo hala eyik yuruyorum mide ustunde icten dikisler engeliyo sanirim allahim senin karsina doktorlain en iyisini ve merhametlisini cikarsin insallah[/QUOTE]

duaların için teşekkür ederim Cance... :) evet içteki dikişler dokular normal halini alıp biraz iyileşene kadar içten ve birazda dıştan tuhaf bir şekilde acıyor...bu kadar büyük bir ameliyatın bu kadarda zorluğu ya da sıkıntısı olsun artık...geçirilen operasyonun büyüklüğünün yanında bu skıntılar deve de kulak inanın...

:89:sevgili Haziranda, sigara vücudumuzdaki oksijenin çoğunu tükettiği için hastalık ameliyat vs gibi süreçlerde dokularda yeterli şekilde oksijenle beslenmeyi engelliyor.duymuş olmalısınız diye düşünüyorum oksijen terapi denilen bir tedavi yöntemi var.özellikle iyileşmeyen yaralara bol oksijen verilerek dokuların kendini daha kolay yenilemesi ve bu şekilde de yaraların iyileşmesi sağlanıyor.işte içtiğiniz sigaralar ameliyat sonrası iç ve dış dokuların oksijen ve kanla beslenmesini yavaşlatarak iyileşme sürecini uzatıyor.ayrıca sigara içen kişilerde ameliyat sonrası dikiş vs yapılan dokularda yetersiz beslenme dolayısıyla nekroz denen doku kaybı olayı yaşanabiliyor.bu da dikişlerin tutmaması ve dokuların yeniden kesilip biçilmesi anlamına geliyor...

ameliyata kadar (belkide sonsuza kadar bile olabilir)akupunktur tedavisi ile sigara bırakmayı ya da azaltmayı kendi iyileşme sürecini daha kısa yaşamak için deneyebilirsin ..benim çevremde akupunktur ile sigara bırakan 25 30 yıllık tiryakiler var :) sağlıcakla...:90:

06esin çok doğru diyosun cnm inş. allahım bana tiksinti versin bende kurtulim şu illetten belkide bu ameliyat bi bahane olucak :78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…