Agri esigin dusukse o zaman memeyi sonrada yaptirirsin sen kendini nasil iyi hissedeceksen oyle yapaynen cnm vazgeçtim..hem erkek arkadaşımla işler çok kötüye sardı..hemde 10 gün içinde işe dönmem gerek..toparlayamam diye korktum..iyileşmesi zor olur diye..onu daha sonra olurum sanırım..bide bnm acı eşiğim cok dusuk..karından zaten cok korkuyorum meme de olursam kollarımı fln kullanamam..bakanda yok gibi bişey su anda..anlayacağın erteledim..inş karın için de pişman olmam..acaip korkuyorum hala :)
Fena olmazdi gorusme ama ben fransadayim biraz zor olurdoktoruma çok güvendim bir kez görüşmeme rağmen cnm..tecrübeli olduğuna eminim...bu gidişle hepimiz yeni yıla fit gireceğiz kızlar..hatta bi görüşme mi ayarlasak yıl sonu
Agri esigin dusukse o zaman memeyi sonrada yaptirirsin sen kendini nasil iyi hissedeceksen oyle yap
Insallah erkek arkadasin da anlayis gosterip seni destekleme gelir
Pisman olacagin bir ameliyat degil bence iyiki yaptirmisim diyeceksin
Fena olmazdi gorusme ama ben fransadayim biraz zor olur
Agri esigin dusukse o zaman memeyi sonrada yaptirirsin sen kendini nasil iyi hissedeceksen oyle yap
Insallah erkek arkadasin da anlayis gosterip seni destekleme gelir
Pisman olacagin bir ameliyat degil bence iyiki yaptirmisim diyeceksin
Fena olmazdi gorusme ama ben fransadayim biraz zor olur
ben daha çok toparlamış olurum bikeremseni hastanede ziyaret ederim cnm yalnızmışsın zaten..o zamana kadar bayağı toparlamıs olurum hem..:)
ben daha çok toparlamış olurum bikerem
amsterdam12 memişlerde çok sorun yoksa karnını gerdir Kurtul eğerki varsa tek seferde ikisini olupta Kurtul derim
Arkadaşınla aranızdaki sular duruldumu kabullendimi bu durumuevdekiler fln dalga geçiyo.bi sinüzit ameliyatı oldum yıllar önce çok sızlandım..şimdi yandın sen..kendini ne hale sokacaksın diyip duruyorlar..erkek arkadaşım dahil bunaağrım olsada heralde iyi rolü yaparım ben bu gidişle hahahah
senide beklerim o zaman sekerim :)ben daha çok toparlamış olurum bikerem
Benim de tam tersi narkozu almisken nerelerimi yaptirsam diye dusunuyorumçok fazla yok aslında..ama yaptırmak istiyorum kilo verince deforme oldu biraz..ben bu korkuyla vazgeçmezsem ameliyat günü iyihem bu kadar kork hem heryerini yaptırmak iste nasıl bir tezatlıktır bu yahu
Arkadaşınla aranızdaki sular duruldumu kabullendimi bu durumu
bence başarılıdır işini çok seviyorsenide beklerim o zaman sekerim :)
Benim de tam tersi narkozu almisken nerelerimi yaptirsam diye dusunuyorumhatta ercan beyin birinin ameliyatlarini gorseydim burnumu da yaptirirdim
senide beklerim o zaman sekerim :)
Benim de tam tersi narkozu almisken nerelerimi yaptirsam diye dusunuyorumhatta ercan beyin birinin ameliyatlarini gorseydim burnumu da yaptirirdim
Bendede sinuzit var arada bir kendini hatirlatiyo ama o ameliyattan korkuyom nedenseevdekiler fln dalga geçiyo.bi sinüzit ameliyatı oldum yıllar önce çok sızlandım..şimdi yandın sen..kendini ne hale sokacaksın diyip duruyorlar..erkek arkadaşım dahil bunaağrım olsada heralde iyi rolü yaparım ben bu gidişle hahahah
Oda dogru ama 10 gun sonra evime dönup uc afacanla yine tek kalan ben olacagimaslında en mantıklısı ama senin dinlenebilme imkanın var bebişim..benim o yok ki..kısa zamanda ayağa kalkmak zorundayım..yoksa bende nelerimi yaptırırım
Bendede sinuzit var arada bir kendini hatirlatiyo ama o ameliyattan korkuyom nedense
benim de önceden verdiğim kilolardan kalma bir takım sarkıklar mevcut fakat çok korktugum bir ameliyat. ayrıca estetik günümüzde çok pahalı.
Oda dogru ama 10 gun sonra evime dönup uc afacanla yine tek kalan ben olacagimodaha beter
Estetik gunumuzde bence pahali deil bana gore tabiki burda fransada estetik yapan kadinlar zengin sayilir :)) cunku bir meme proteze 4500€ istemislerdi benden oha dedim hemen turkiyede buldum kendimi :)) turkiyede estetik ameliyatlari lux deil bence devlet hastaneleri bile cok cok ucuza yapiyor tabi turkiyenin ekonomisine gore size pahali geliyordur o baska biseybenim de önceden verdiğim kilolardan kalma bir takım sarkıklar mevcut fakat çok korktugum bir ameliyat. ayrıca estetik günümüzde çok pahalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?