Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sende hangi işlemler yapılacak cnm bende suan ödem yok denilecek kadar az 5 hafta oldu
Benim genitalim lazer epilasyonlu ama tamamen bitirmiyor sarımsı olanlar kalıyor onlarıda 3-4 ayda bir toparlatıyorumGenital dedinizde aklima bi sey geldi
Siz ameliyattan once ne tur epilasiyon yaptiniz i bolgeye?
Ben ilerde lazer epilasiyon yaptiracagim cunku baya yukari cikiyormus o tuglu bolge
anladım cnm lipo da sanırım ödem daha fazla oluyo bende göbek çok sarkikti yağ fazla olmadığı için lipo ya gerek duymadi drbnm yanlara lipo dedi ve tam karın germe..ama göbek çok lipo bayağı yapar gibi...cuma ayrıntılı konuscaz aml öncesi dedi doktor cnm.
anladım cnm lipo da sanırım ödem daha fazla oluyo bende göbek çok sarkikti yağ fazla olmadığı için lipo ya gerek duymadi dr
Bende ogluma hamile kalmadan baslamistim ne yazikki hamile kalinca bi daha yaptiramadimBenim genitalim lazer epilasyonlu ama tamamen bitirmiyor sarımsı olanlar kalıyor onlarıda 3-4 ayda bir toparlatıyorum
Evet acıyor ama rahatlığına değer koltuk altımda iğneli Epilasyon o zaman lazer yöntemi pek uygulanmıyorduBende ogluma hamile kalmadan baslamistim ne yazikki hamile kalinca bi daha yaptiramadim
SeneYe tekrar baslicam seanslara hic sevmiyorum cok aciyor yaptirinca
ozaman daha iyiye cnm diyetle ugrasmicaksin :) nezamandi cnm ameliyat merakla bekliyorum sonucunu :)benim maşallah yağlı ve ötesi:) ama doktor yaparım dedi sonucu bende merak ediyorum..bnm fikrim 5 6 kg ver öyle gel der gibiydi..ama yaparım dedi hem şaşırdım hem sevindim..bakalım göbeğin nekadarı gidcek:)
ozaman daha iyiye cnm diyetle ugrasmicaksin :) nezamandi cnm ameliyat merakla bekliyorum sonucunu :)
Evet acıyor ama rahatlığına değer koltuk altımda iğneli Epilasyon o zaman lazer yöntemi pek uygulanmıyordu
Canım diş hekimlerinin sıktığı uyuşturucu fısfıs baya etkili oluyor..tavsiye ederimBende ogluma hamile kalmadan baslamistim ne yazikki hamile kalinca bi daha yaptiramadim
Canım diş hekimlerinin sıktığı uyuşturucu fısfıs baya etkili oluyor..tavsiye ederim
Bende ogluma hamile kalmadan baslamistim ne yazikki hamile kalinca bi daha yaptiramadim
Ewet onuda duydum..kullanmadım amaepilasyon için emla diye bir krem var onu da kullanabilirsiniz uyusturuyo biraz..ilk üç seans kullanmıstım korkup sonra bıraktım..
Ewet onuda duydum..kullanmadım ama
Benimkide alexandrit di canim biliyorum :) tsk ederim emla krem denedim o kadar uyusturan bisey degillazer çok iyi alex makine olsun mutlaka cnm..sor yptırırken markasını...
Hatunlar nereyesunuz? kimseler uğramıyor ne oliiiiii :))
bende bu sonbahar kış başlayacağım korkudan hep öteledim ama şart yahuBenimkide alexandrit di canim biliyorum :) tsk ederim emla krem denedim o kadar uyusturan bisey degil
sardunyam16 o discilerin kullandigin uyusturucu ilaci fransada kullanmiyorlar