Insallah canim boyle oluncada kendimi daha da guclendiriyorumo da çok zor cnm tabi..Allah kolaylık verir inş sana da.
HahahahaMasallah sana canim
Uzulme o dikis izine dedigin gibi eski haline gore o kucuk iz hic bisey cok takilirsanda silinmezse lazer yaparsin cagreler tukenmez takma kafana
O duz karinla yuksek bel bikiniler bile hos duracak bide memeler guzel olunca daha ne olsun
Belki bendede olacak o iz kendimi hazirladim en kotusune ki hayal kirikligi yasamak istemem..
Insanin ozguveni geldigi zaman cok mutlu oluyosun baska bisey bu yahuu adriana limam benim
Eğer meme ameliyatına gerçekten ihtiyacın varsa seni son defa uyarıyorum sakın vazgeçmeeeeeee! Çünkü nasıl oluyor biliyormusun; o çok hayal ettiğin karnına kavuştuktan sonra gözün ona 2 günde alışıyor ve başka kusurlar bulmaya başlıyorsun. Karnın sanki doğuştan öyleymiş gibi gelmeye başlıyor. Sonrasında memelere takarsan bu seni tatmin etmez. Ha memelerim fena değil beğeniyorum diyorsan orası ayrı. Ben aml tan sonra karnımdan çok memelerimle mutlu oldum. Meğer kadın için ne kadar önemliymiş bu naneler :)))aynen cnm vazgeçtim..hem erkek arkadaşımla işler çok kötüye sardı..hemde 10 gün içinde işe dönmem gerek..toparlayamam diye korktum..iyileşmesi zor olur diye..onu daha sonra olurum sanırım..bide bnm acı eşiğim cok dusuk..karından zaten cok korkuyorum meme de olursam kollarımı fln kullanamam..bakanda yok gibi bişey su anda..anlayacağın erteledim..inş karın için de pişman olmam..acaip korkuyorum hala :)
Eğer meme ameliyatına gerçekten ihtiyacın varsa seni son defa uyarıyorum sakın vazgeçmeeeeeee! Çünkü nasıl oluyor biliyormusun; o çok hayal ettiğin karnına kavuştuktan sonra gözün ona 2 günde alışıyor ve başka kusurlar bulmaya başlıyorsun. Karnın sanki doğuştan öyleymiş gibi gelmeye başlıyor. Sonrasında memelere takarsan bu seni tatmin etmez. Ha memelerim fena değil beğeniyorum diyorsan orası ayrı. Ben aml tan sonra karnımdan çok memelerimle mutlu oldum. Meğer kadın için ne kadar önemliymiş bu naneler :)))
İyileşme süreci daha uzun olmayacak, ikiside aynı sürede iyileşiyor. Sadece çektiğin zorluk biraz daha fazla olucak. Ama bir taşla iki kuş vurup hop kurtulacaksın. Lütfen aml sabahı doktorunla iyi konuş.
Slm canım az kaldı ameliyata hala tereddüt ediyosun :) gögüsleride mi düsünüyosun
Ay memeyi de ol gitsin bide senin ikinci ameliyatinin nazini cekemicezben aml olsam herkes kurtulcak benımle bırlıkte burdao kadar cok soru sordum ki sabırla cevapladınız hepinize teşekkür ederim :)
Ay memeyi de ol gitsin bide senin ikinci ameliyatinin nazini cekemicezzaten bizim ameliyat stresimiz kendimize yetiyor dermisim :))
Hayırlısı yla olup bitecek cnm sonra korkulacak bişey yokmus dieceksin ve sonrada surayida yaptirsam fena olmaz diceksin
O sonrasi kolay canim :)) hersey ameliyat olana kadar sonra bittiahhahhaha koptum serapcım bu çok iyiydi valla haklısınız.diyorum ya siz olmasanız hayatta cesaret edemezdimbide bunun ameliyat sonrası var :d : d
En iyisi toptan kurtulmak
O sonrasi kolay canim :)) hersey ameliyat olana kadar sonra bittiis olana kadar ayiya dayi deriz ya atasozu yanlis anlamda deil
Seninkide biraz oyle hahhahaha
Sen ameliyat olda gerisi kolay canim hatta what appatan bile taciz edebilirsin artik :))
Hahhaha kiz kiskanclikdir o simdi sen bomba gibi olursan belki onun kusurlarini goreceksin ya seninde kusurlu bir yerin kalsin istiyordoğru valla.zaten terkedildim aml mevzusu bahanesiyle deay sinirlerim bozuldu iyice vallahi :) nasıl memeyse bende ki memem yüzünden terkedildim
Hahhaha kiz kiskanclikdir o simdi sen bomba gibi olursan belki onun kusurlarini goreceksin ya seninde kusurlu bir yerin kalsin istiyor
Bak simdiden soyliimm sana meme ameliyati baska sayfada hahaha ben o sayfalari terkettim artik karnima odaklandim yao kadar alıştım tacizlerine diyosun bak süper olur bu :) yok ben eminim olsam da destek olursunuz siz bana:) zaten sevgilim bile terketti :)
Kismet canim takma kafana kendine oz guven gelince bak nasil degisiyorlar :)bilmiyorum ki vallahi çözemedim.11 yıl oldu nerdeyse neyin kıskançlığı..belki de başkası var.kabul etmiyo gerçi de..kısmet ne diyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?