- 23 Mayıs 2011
- 3.731
- 3.979
- 158
Şu an bende aynı Duyguları yaşıyorumZamanı iyi seçmişsin
Sıcaklarda korse çekilmiyor, yani zor oluyor. Sen de korseyi uzun zaman giy. Çok önemli..
Umarım ameliyatın başarılı olur. Sonradan dünyan değişiyor.
Bugün sahilde yürüdüm. Göbek yok o koca kalça yok bacaklar incelmiş... :)))
Ameliyat öncesi sokağa çıkmak istemiyordum... Çok mutluyum.
Şu an bende aynı Duyguları yaşıyorumbu halde çıkmak hiç içimden gelmiyor serseri Mayın gibiyim sinirimi Sağdan soldan alıyorum şişiyorum diye :)) benimde popom düzelse göbeğim fıs diye sönse bacaklarım çırpı gibi olsa :)))
Kizlar aml olunca herkes kurtulcak hem sorularimdan hem durmadan korkuyorum dememden
Merak ettim canim yeni halini album yapacakmisin?Zamanı iyi seçmişsin
Sıcaklarda korse çekilmiyor, yani zor oluyor. Sen de korseyi uzun zaman giy. Çok önemli..
Umarım ameliyatın başarılı olur. Sonradan dünyan değişiyor.
Bugün sahilde yürüdüm. Göbek yok o koca kalça yok bacaklar incelmiş... :)))
Ameliyat öncesi sokağa çıkmak istemiyordum... Çok mutluyum.
Bende merak ettim öncesi ve Sonrasını görebilme şansımız olabilirmi? Seracım sen lipo yaptıracakmısın bacaklarınaMerak ettim canim yeni halini album yapacakmisin?
Evet sicaklarda yapmak istemedim esim git yaptir dedi ben o sicakta korse giyip havuza gidemicem ekime biraktim iste hayirlisi olsun
ödem konusu değişken mesela dün bu kadar şişmemiştim :)) sabredeceğiz cumadan sonra sende bu kervandasın şişip şişip söneceksin
Aslinda ic bacagima yapilsa fena olmaz ama dr a sormam gerek dalgalanirsa yapmasin Ve basenimde eski lipodan kalma cukur olustu oraya yag dolgusumu yapar ne yapacaksa onu da yaptiracagim isteBende merak ettim öncesi ve Sonrasını görebilme şansımız olabilirmi? Seracım sen lipo yaptıracakmısın bacaklarına
O halde korse seni çok bunaltmaz çünkü sadece bel korsen olacak. Bel korsemi 1,5 ay kullanacakmışım vücut korsem 2 hafta sonra çıkacak alıştım desem yalan olmazAslinda ic bacagima yapilsa fena olmaz ama dr a sormam gerek dalgalanirsa yapmasin Ve basenimde eski lipodan kalma cukur olustu oraya yag dolgusumu yapar ne yapacaksa onu da yaptiracagim iste
Belime karnima zaten lipo yapilacak
Bide aslinda gidiyi dusunuyorum yaptirsammi diye :))
Ve tabiki göz kapagi estetigim var onu ercan beye soracagim ne yapabilir diye gerek yok derse vazgecebilirim göz kapagindan
Ben sezeryanda dr kontrolünde lasix kullanmıştım Ödemler için bu defa hiç Teşebbüs etmedim Ercan beye danışacağımolup bir an önce ayaklanayım da ödem için yapılacak bişeyler vardır illa cnm ya
Ben sezeryanda dr kontrolünde lasix kullanmıştım Ödemler için bu defa hiç Teşebbüs etmedim Ercan beye danışacağım
O halde korse seni çok bunaltmaz çünkü sadece bel korsen olacak. Bel korsemi 1,5 ay kullanacakmışım vücut korsem 2 hafta sonra çıkacak alıştım desem yalan olmazeee güzellik için herşey mübah :))
Yapılan işleme göre Değişiyor korsenin paça boyu benimki dizlerimin bir karış aşağısına kadaro ne ki cnm ilaç fln mı?bide su korsenin paçalı olanı değil de normal olanlarını vermiyor mu Ercan bey alttan çıtçıtlı mayo gibi olanlar.gittiğimde soracağım gerçi..hiç rahat olmaz ya diğeri.
Yapılan işleme göre Değişiyor korsenin paça boyu benimki dizlerimin bir karış aşağısına kadar
Sen zaten hiçbirşey bilmiyor olacaksın benim korsemi sormak aklıma bile gelmemişti, aml sonra bir güzel paketleyip odama servis etmişler benisenin bayağı uzunmuş ya..bakalım benim nasıl olcak..yanlara lipo demişti sadece cuma belli olur..
Sen zaten hiçbirşey bilmiyor olacaksın benim korsemi sormak aklıma bile gelmemişti, aml sonra bir güzel paketleyip odama servis etmişler beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?