Ben senin gobusi gormedim sanirim bi atsana bakim:))Yok canım çok kötü deyil..ama mide kasım gevşek olduğu için ne kadar zayıflarsam zayıflayayım mide hep dışarda..birazda çatlaklar var..yani kötünün iyisi..
Canim yeni hanlini bir yuklermisin meraktan catlicam heAy yesinler sizin doktorunuzu! Bu kızlar dr larını çokmu severmiş amanda aman
Laf aramızda bende seviyorum kendisini. Bu sabah karnım belim daha bi ince geldi gözüme. Belime dokunduğumda kaburga kemiklerimi hissediyorum artık, nasıl çektiyse yağları resmen bir deri bir kemik kalmış oralar
Pzrtsi atarım canımBen senin gobusi gormedim sanirim bi atsana bakim:))
Bende isteremPzrtsi atarım canım
Canim hastanede iki gece kalmani tavsiye ediyorum hem agri kesiciler hem hemsireler iyi bakar sana wc ye felan da onlar kaldirir bende tek kalacagim sorun etme bunuKizlar selam kimseler yok bu aralar burda..cuma aml oluyorum kismetse..yalniz kalcam gece.sizce tek basima kalmam da sorun olur mu?bide iki gece kalirsin demisti doktor..iki gece cok degil mi ki?
Bugun çok şişti göbeğim :) duşumu aldım birazdan yemek yapacağım ama çok yorgunum
Canim hastanede iki gece kalmani tavsiye ediyorum hem agri kesiciler hem hemsireler iyi bakar sana wc ye felan da onlar kaldirir bende tek kalacagim sorun etme bunu
Merhaba canim ben 15 ekimde ameliyat oluyorum insallah canimSeraParis merhaba
Sen ne zaman ameliyat olacaksın?
Merhaba canim ben 15 ekimde ameliyat oluyorum insallah canim
Canim hastanede iki gece kalmani tavsiye ediyorum hem agri kesiciler hem hemsireler iyi bakar sana wc ye felan da onlar kaldirir bende tek kalacagim sorun etme bunu
Zamanı iyi seçmişsin
Sıcaklarda korse çekilmiyor, yani zor oluyor. Sen de korseyi uzun zaman giy. Çok önemli..
Umarım ameliyatın başarılı olur. Sonradan dünyan değişiyor.
Bugün sahilde yürüdüm. Göbek yok o koca kalça yok bacaklar incelmiş... :)))
Ameliyat öncesi sokağa çıkmak istemiyordum... Çok mutluyum.
Merhaba kizlarSen de korseyi uzun zaman giy. Çok önemli..
Umarım ameliyatın başarılı olur. Sonradan dünyan değişiyor.
Bugün sahilde yürüdüm. Göbek yok o koca kalça yok bacaklar incelmiş... :)))
Ameliyat öncesi sokağa çıkmak istemiyordum... Çok mutluyum.
Merhaba kizlarEvet bencede zamanlama süper 5 hafta önce amlt oldum en çok sıcaktan cektim
[/QUOTE]Senin çok ağrın oldu mu cnm?en çok sonrasında çekeceğim acıdan korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?