Bol protein tüket derim kaslar ne kadar güçlü olursa o kadar sıkı olursun yağlarla savaşması için bol yoğurt süt lifli gıdalar yemende faydalı olur.zuzu53 cnm sen aml öncesi beslenmene dikkat ettin mi?bu hafta dukan yapıyorum mesela haftasonu stresten yemediğim kalmadı çünkü..4 gün diyet yapıp gircem acaba sorun olur mu?özellikle yapmış olduğun bişey var mıydı senin?
Drenlerim farklı günlerde çıktı biri 4. Günde diğeride 7. Günde çıkartıldıkoptum ya hahahah cidden paketlemişler seni..sen tek gece kalmıştın değil mi?drenleri kaçıncı gün çıkardı bide Ercan Bey?
Benimkide kesin diz altina kadar olur eger basenime bacaklarima lipo yapilirsaO halde korse seni çok bunaltmaz çünkü sadece bel korsen olacak. Bel korsemi 1,5 ay kullanacakmışım vücut korsem 2 hafta sonra çıkacak alıştım desem yalan olmazeee güzellik için herşey mübah :))
Ercan bey bana günde 2 saat çıkarma izni verdi valla korkumdan çıkartamıyorumBenimkide kesin diz altina kadar olur eger basenime bacaklarima lipo yapilirsa
Ben haziranda lipo yaptirmistim basenime korseyi kullanmadigimdan iz olustu onun icin korse cok onemli
Tabi o güzel göbeğinle gezip duruyorsun değilmi bizde evde şişip şişip patlayalımÇok geçmiş olsun olmuşsun ameliyatını pek takip edemedim gezmekten :)
Tabi o güzel göbeğinle gezip duruyorsun değilmi bizde evde şişip şişip patlayalım
Inan dört gözle bekliyorum genitalimde Şiş ay zaten tontişti iyice tontik olduhahahahah bende geçtim bu yollardan bekle az sabır :))) ben hem şiştim hemde dikişim niye yukarda diye dr nin başının etini yedim geçiyor hepsi sende salınacaksın:)
hahahahah sen şanslısın dr el atmış oraya küsüm bana yapmadı:)))) ayy koptum gulu guluInan dört gözle bekliyorum genitalimde Şiş ay zaten tontişti iyice tontik oldugöğüsümün alt kısmı bir şişiyor hindi gibi gulu gulu diyesim geliyor :))
canım özel mesajına yazdım cevapzuzu53 cnm sen aml öncesi beslenmene dikkat ettin mi?bu hafta dukan yapıyorum mesela haftasonu stresten yemediğim kalmadı çünkü..4 gün diyet yapıp gircem acaba sorun olur mu?özellikle yapmış olduğun bişey var mıydı senin?
Gül gül hep gül Yüzünden gülücükler eksik olmasın, genitalim toparlayana kadar epey zaman alır iki dren deliği birde lipo darbesi zavallı neye uğradığını şaşırdı :))hahahahah sen şanslısın dr el atmış oraya küsüm bana yapmadı:)))) ayy koptum gulu gulu
Çok geçmiş olsun olmuşsun ameliyatını pek takip edemedim gezmekten :)
Teşekkürler:) herşey yolunda şimdilik. Umarım böyle devam eder. İyi eğlenceler, bol gezmeler:)
Gül gül hep gül Yüzünden gülücükler eksik olmasın, genitalim toparlayana kadar epey zaman alır iki dren deliği birde lipo darbesi zavallı neye uğradığını şaşırdı :))
Bakalım bende ne renk olacak :))hahahahah lip zede deseene geçer yakında mutlu olursun ha o iki dren izi bendede var ve beyaz kaldı geçmedi neyseki beyaz mor kırmızı olsa sorun
O odem bir aydan fazla
Surmez sanirim degil mi cnm
Doktor ne diyor?
sende hangi işlemler yapılacak cnm bende suan ödem yok denilecek kadar az 5 hafta olduO odem bir aydan fazla
Surmez sanirim degil mi cnm
Doktor ne diyor?
Ayy o dren yerleri izmi kaliyor ne kotu yahuuhahahahah lip zede deseene geçer yakında mutlu olursun ha o iki dren izi bendede var ve beyaz kaldı geçmedi neyseki beyaz mor kırmızı olsa sorun
Iner o sislikler insallah kiz bende yaptiracagim genitali iyice duz olsun istiyorum bakalim nasil olacakGül gül hep gül Yüzünden gülücükler eksik olmasın, genitalim toparlayana kadar epey zaman alır iki dren deliği birde lipo darbesi zavallı neye uğradığını şaşırdı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?