Iki üç ay sonra bende bir Albüm yaparmıyım :)) aml 89 kg girdim çok ilginç bugün ilk defa tartıldım vücudum ciddi anlamda ödemli olmasına rağmen 78,4 çıktım gözlerim fal Taşı oldu Ercan beyde kontrolüm vardı mutlaka tartıl ve takip et demişti ALINAN miktarın tartıya yansıması gerekiyormuş birde şişliklerim inse demek epey fit Olacağım 45 dkk lık yürüyüşler yap dedi birazdan çıkıp yürüyeceğim yediklerime dikkat ediyorum yeni bir ben geliyor ay fısır fısır dedikodular yapacaklarvuhuuuuu
Canım,senin bileceğin yani sizin bileceğiniz bir konu tabiCanım açıkçası Hasan beyin ilgisizligi beni dr dan soguttu. Pek istemiyorum ona birkez daha ameliyat olmak. Ki annem benden çok daha sinirlidir. :O
Ağlama seroşum senin sonuç daha çabuk olur benim şişlikler biraz daha zor gider ama 15 Ekim'e kadar epey toparlarım galiba tam 2 aylık oluyorum o zamanAy ben olana kadar manken olup karsima gelirsin yahuu bende o zaman heryerim sis aglarim ama
Insallah canım. . Artık bulamazsak Kürkçü dükkanına gideceğiz yine :)Canım,senin bileceğin yani sizin bileceğiniz bir konu tabiÇok daha ilgili doktorlara denk gelirsiniz inşallah o zaman :)
Insallah canım. . Artık bulamazsak Kürkçü dükkanına gideceğiz yine :)
Sağol canımMasallah kiz
Tam 45 dkk Yürüdüm üzerine birde parkta oturup Oğlumu eğlendirdik lipo yerlerimin ağrısı Bayağı hafifledi tabi hareketlerim çok seri değil o günlerde gelecek inşallah :))
Iki üç ay sonra bende bir Albüm yaparmıyım :)) aml 89 kg girdim çok ilginç bugün ilk defa tartıldım vücudum ciddi anlamda ödemli olmasına rağmen 78,4 çıktım gözlerim fal Taşı oldu Ercan beyde kontrolüm vardı mutlaka tartıl ve takip et demişti ALINAN miktarın tartıya yansıması gerekiyormuş birde şişliklerim inse demek epey fit Olacağım 45 dkk lık yürüyüşler yap dedi birazdan çıkıp yürüyeceğim yediklerime dikkat ediyorum yeni bir ben geliyor ay fısır fısır dedikodular yapacaklarvuhuuuuu
Tatlılıksın sen:) çok tenku yaa:)Bencede herkes baskına gitsin:)) marifeti şimdiden belli ediyor kendini ellerine sağlık. Sanada benden bir nazar boncuğu güzellik
Teşekkür ederim:)Canım,profilime gir,açtığım konularda Albüm ile ilgili konu var tıkla. Tüm detaylar var oradaTakıldığın yer olursa yaz konuya yardımcı olmaya çalışırım
Bugün 12. Gün teşekkür ederim, benden 7 lt yağ Çekildi biliyorsun dimi Ercan bey rekor sende dedi bana :)) 7 eylüldede benim kontrolüm var çok beğendi göbeğimicnm oh oh süper darısı basıma kaç gun olmustu bugün?
Tatlılıksın sen:) çok tenku yaa:)
Eee tabiki inecek zaten seni o fit halinle gorursem bende senin gibi olacagima inanarak guc kuvvet alirimAğlama seroşum senin sonuç daha çabuk olur benim şişlikler biraz daha zor gider ama 15 Ekim'e kadar epey toparlarım galiba tam 2 aylık oluyorum o zaman
Inşallah canım inşallahEee tabiki inecek zaten seni o fit halinle gorursem bende senin gibi olacagima inanarak guc kuvvet alirimen azindan nasil olacagimi az cok kestirrim
Benimde emeğine çok saygım var. Yine de insan her şeyi sormak istiyor druna.ilahi kız güldürdün beni
Ben uzun zamandır tanıyorum kendisini yani ilk ameliyatım 2011 de idi. Tüm operasyonlarımı ona yaptırdım, birçok sıkıntıdan kurtardı beni Sağolsun. Ilgisi hep güzeldi bilemiyorum .. Olabilir,insanlık hali. Bir günü diğer güne uymayabilir.. Ben sonuclardan çok memnun kaldığım için belkide mutluluktan havalardayımdım
Kızlar hangi dr dan bahsediyorsunuz??Tatlılıksın sen:) çok tenku yaa:)
Dr Ercan KaracaoğluKızlar hangi dr dan bahsediyorsunuz??
Bugün 12. Gün teşekkür ederim, benden 7 lt yağ Çekildi biliyorsun dimi Ercan bey rekor sende dedi bana :)) 7 eylüldede benim kontrolüm var çok beğendi göbeğimidaha doğrusu eserini
Günaydın, gidebilirsin diye düşünüyorum mesela bugün hareketlerim düne göre biraz daha iyi zaten hergeçen gün çok daha iyi oluyorsun. Bu arada hangi acentada çalışıyorsun? Iyi çalışmalarvalla süper cnm.bende seyahat edebilir miyim ameliyatın 20. günü dedim.edebilirsin dedi..ama kafama takıldı valiz fln taşıyabilir miyim acaba gerçi çekmeli de yalnız gidiyorum bide yurtdısı istiyorum.gidebilirsin deyince sevindirik oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?