• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Yok canim kimse gelmiyor benimle tek basima gelecegim

Cok haklisin canim keske herkes senin gibi dusunse
Cocuklarima canim feda anneyiz sonucta ama bir o kadarda bakimli olmak gerekiyor ne yazikki bu boyle erkegin gobegi goze batmaz ama bizim vucudumuz cok kotu oluyor dogumlardan sonra yada kilo aldiktan sonra

Evet canim herseyin hayirlisini istiyorum zaten
Amin saol guzel dualarin icin..

cnm sen göğüs dikleştirme olmus muydun resımlerın var mı beni izler misin?

Kızlar merhaba. İki gün giremedim bir sürü yorum birikmiş. Tek tek alıntı yapamıyorum kusura bakmayın. Genelde bana aml sonrası yeme içme durumumla ilgili sorular sorulmuş. Cevaplıyayım :)
Ben normalde iştahsızımdır çok yemekle işim olmaz bu yüzden büyük bir farklılık hissetmedim. Sadece akşam yemeğinden sonra biraz şişkinlik hissim oluyor okadar. Birde ilk günlerde mide üzerindeki kas acıyordu azıcık şimdi o pek kalmadı

Merhaba bende karin germe ve meme diklestirme ameliyatiolmak istiyorum, doktorunuz kimdi nasil gecti operasyonunuz dr ahmet karacalar hakkinda bilginiz varmi, dr ercan beyi siteden duydum, bilgi verirsen sevinirim.
Merhaba, Herşeyden Fazlasıyla memnunum tabiki bu bir süreç ileride herşeyim daha güzel olacak :)) fevkaladenin fevkinde diyede bir yorum gelebilir diye düşünüyorum ilerleyen zamanlar adına doktorum memorial ataşehir Ercan Karacaoğlu, sevgiler

Kızlar merhaba. İki gün giremedim bir sürü yorum birikmiş. Tek tek alıntı yapamıyorum kusura bakmayın. Genelde bana aml sonrası yeme içme durumumla ilgili sorular sorulmuş. Cevaplıyayım :)
Ben normalde iştahsızımdır çok yemekle işim olmaz bu yüzden büyük bir farklılık hissetmedim. Sadece akşam yemeğinden sonra biraz şişkinlik hissim oluyor okadar. Birde ilk günlerde mide üzerindeki kas acıyordu azıcık şimdi o pek kalmadı
Şekerim korsen beline bol geliyormu? Benim yarın kontrolüm var

:stop:
Cok saol canim gercekten fazlasiyla yardimci oldun..Bir bakayim belki diger doktorun isimlerini ben bulurum.. Ameliyat olana kadar kalbimle dualarim seninle, Allah dilegine istediginden fazla memnun kalarak kavusturur insallah. Bugüne kadar hic bir duam karsiliksiz kalmadi bu seferde kalmicak insallah merak etme hersey yolunda gidecek
:KK19: Cok saol canim dualarin yeterli bana
Allah seninde gonlune gore versin insallah
Bunu herkese diliyorum
Allah kimseye pismanlik yasatmasin

Şekerim korsen beline bol geliyormu? Benim yarın kontrolüm var
Canım benim korsenin ucları üst üste biniyor, dolası ile her acıp kapatmamda sıkıca kapatıyorum. Yani sıkması söz konusu olamaz sabit bir büyüklükte değil. Yanlız ödemim biraz azaldı sanki bunu farkediyorum belimden ve karnımdan.( memeler hariç, onlar hala ilk günkü gibi)
Ya sen ne sık kontrole gidiyorsun. Dr kendimi arıyor seni? Valla beni unuttu heralde bu adam. En son bir haftalıkken görmüştü, 2 veya 3 hafta sonra görüşcez dedi bir daha çıt çıkmadı. Sen böyle yazdıkça kontrole gidiyorum diye içimi bi kurt kemiriyor.
Benim bu cuma 3. Haftam dolmuş olacak. Şuan dikişlerimin üzerinde hala minik bantlar var. Yıkana yıkana iyice çıkışmaya başladılar.

Dr tavsiyesi soran arkadaşlar var. Ben şuan 3. Haftalık sayılırım ve bu aşamada tavsiye veremem. Şimdilik herşey yolunda ama gerçek sonucu görmemiz en az 3 ay, hatta en gerçek sonuç için 6 ay beklemem gerek. Eğer 5 ay sonra da memnuniyetim devam ederse ozaman dr ismi önerebilirim. Şuan çok erken.

Canım benim korsenin ucları üst üste biniyor, dolası ile her acıp kapatmamda sıkıca kapatıyorum. Yani sıkması söz konusu olamaz sabit bir büyüklükte değil. Yanlız ödemim biraz azaldı sanki bunu farkediyorum belimden ve karnımdan.( memeler hariç, onlar hala ilk günkü gibi)
Ya sen ne sık kontrole gidiyorsun. Dr kendimi arıyor seni? Valla beni unuttu heralde bu adam. En son bir haftalıkken görmüştü, 2 veya 3 hafta sonra görüşcez dedi bir daha çıt çıkmadı. Sen böyle yazdıkça kontrole gidiyorum diye içimi bi kurt kemiriyor.
Benim bu cuma 3. Haftam dolmuş olacak. Şuan dikişlerimin üzerinde hala minik bantlar var. Yıkana yıkana iyice çıkışmaya başladılar.
Kontrolleri Ercan bey ayarlıyor iki defa dren aldırmak için gittim bir defa drensiz kontrole gidiyorum :) benimde hala heryerim davul hele bacaklarım akşamları ciddi şişiyor bildiğin hacmi iki katına çıktı eski kıyafetlerim bile asla olmax valla bi söndükleri günü görsem :)) benim korseminde basıncı ayarlanıyor ama nedense yukarı çıkıyo sürekli

Ameliyat sonrasında evine hastahane yatağı kiralayan oldu mu hiç? Ben sanırım kiralayacağım 2 haftalık :) Baş ve ayak kısmı kumandasıyla istenilen pozisyonda ayarlanabildiği için mantıklı olacağını ve rahat edeceğimi düşündüm.

Dr tavsiyesi soran arkadaşlar var. Ben şuan 3. Haftalık sayılırım ve bu aşamada tavsiye veremem. Şimdilik herşey yolunda ama gerçek sonucu görmemiz en az 3 ay, hatta en gerçek sonuç için 6 ay beklemem gerek. Eğer 5 ay sonra da memnuniyetim devam ederse ozaman dr ismi önerebilirim. Şuan çok erken.

cnm su an ağrın sızın var mı?ben 4 eylül gibi aml olmayı dusunuyorum..24 ü bayram gibi de yurtdısına gıtmek ıstıyordum ama tatile gidilmez değil mi 20 günlük aml iken..vbide çok mu gergin hissediyorsun dik yürüyemiyor musun hala ya da bişey düşse kaldırabılıyor musun eğilip?aklıma tuhaf sorular geliyo gülme sakın merak ediyorum :)

Ameliyat sonrasında evine hastahane yatağı kiralayan oldu mu hiç? Ben sanırım kiralayacağım 2 haftalık :) Baş ve ayak kısmı kumandasıyla istenilen pozisyonda ayarlanabildiği için mantıklı olacağını ve rahat edeceğimi düşündüm.

ben 1 hafta evde olcam malesef sonra işe döneceğim..şimdi yatak kiralıcam fln deyince iyice panik oldum çalışamaz mıyım yoksa :)

Kontrolleri Ercan bey ayarlıyor iki defa dren aldırmak için gittim bir defa drensiz kontrole gidiyorum :) benimde hala heryerim davul hele bacaklarım akşamları ciddi şişiyor bildiğin hacmi iki katına çıktı eski kıyafetlerim bile asla olmax valla bi söndükleri günü görsem :)) benim korseminde basıncı ayarlanıyor ama nedense yukarı çıkıyo sürekli

cnm bacakların neden şiş lipodan mı?dışarı cıkmıyosun allahtan ben ne yapacağım bilmiyorum işe giderken :)

cnm dikişleri doktor mu alcak yoksa kendiliğinden eriyen dikişler mi?doktor ilgili değil mi sanki?kafam karıştı bana 10 günde işe dönebilirsin dedi mesela..ama kıme sorsam donemezsın saçmalama diyo..bayramda d aolmak istemiyorum herkes bayram telaşında olcak..

cnm su an ağrın sızın var mı?ben 4 eylül gibi aml olmayı dusunuyorum..24 ü bayram gibi de yurtdısına gıtmek ıstıyordum ama tatile gidilmez değil mi 20 günlük aml iken..vbide çok mu gergin hissediyorsun dik yürüyemiyor musun hala ya da bişey düşse kaldırabılıyor musun eğilip?aklıma tuhaf sorular geliyo gülme sakın merak ediyorum :)
Yoo gülmem :) çünkü aml tan önce bende gün gün neler yaşayacağımı ne halde olacağımı merak ederdim.
Ben ilk 3 gün dışında hiç ağrı hissetmedim. Hele şuanda ağrı acı ve ben çok çok uzağız birbirimize :)
20 günlükken tatile gidilebilir bence. Hatta çok da güzel olur çünkü evde yat yat çok sıkılıyosun ve öyle birşey yapmak istiyorsun.benimde canım şuan tatil istiyor. Denize falan girmek zor ama söyliyim okadar esnek olmuyosun. Öyle danslar aktiviteler falan yapamazsın ama iyi bir hava değişimi olur. Hala yürürken ve iş yaparken çok dikkatli ve yavaşım. Eğik değilim tamamen dik yürüyorum. Akşam arkadaslarımla buluştum birşey anlamadılar mesela. Ama hala karnımda gerginlik hissi var.
Yere düşen birşeyi alabiliyorum ama karın kaslarımı kullanmadan dikkatlice.

ben 1 hafta evde olcam malesef sonra işe döneceğim..şimdi yatak kiralıcam fln deyince iyice panik oldum çalışamaz mıyım yoksa :)
Sen varya sen bu gidişle bu ameliyatı olamadan kanser olur ölürsün. Bi dur yahu bu ne evham? bu ne panik? Bir sakin olsana:KK67:
Ben sana diyorum gelip geçici bir dönem, bu kadar düşünüp durma. 10 günde biraz zahmetlide olsa işine başlarsın, korkma.
Yatak kiralama işi bence gereksiz. Çok isteyen onun yerine hastane bir kaç gün fazladan kalsın.

Back