- 23 Aralık 2012
- 491
- 677
- 103
Karın ve memedeki dikişler kendiliğinden eriyen dikişmiş. Sadece göbek deliğindekini alacağım dedi.cnm dikişleri doktor mu alcak yoksa kendiliğinden eriyen dikişler mi?doktor ilgili değil mi sanki?kafam karıştı bana 10 günde işe dönebilirsin dedi mesela..ama kıme sorsam donemezsın saçmalama diyo..bayramda d aolmak istemiyorum herkes bayram telaşında olcak..
Sen varya sen bu gidişle bu ameliyatı olamadan kanser olur ölürsün. Bi dur yahu bu ne evham? bu ne panik? Bir sakin olsana
Ben sana diyorum gelip geçici bir dönem, bu kadar düşünüp durma. 10 günde biraz zahmetlide olsa işine başlarsın, korkma.
Yatak kiralama işi bence gereksiz. Çok isteyen onun yerine hastane bir kaç gün fazladan kalsın.
Yoo gülmem :) çünkü aml tan önce bende gün gün neler yaşayacağımı ne halde olacağımı merak ederdim.
Ben ilk 3 gün dışında hiç ağrı hissetmedim. Hele şuanda ağrı acı ve ben çok çok uzağız birbirimize :)
20 günlükken tatile gidilebilir bence. Hatta çok da güzel olur çünkü evde yat yat çok sıkılıyosun ve öyle birşey yapmak istiyorsun.benimde canım şuan tatil istiyor. Denize falan girmek zor ama söyliyim okadar esnek olmuyosun. Öyle danslar aktiviteler falan yapamazsın ama iyi bir hava değişimi olur. Hala yürürken ve iş yaparken çok dikkatli ve yavaşım. Eğik değilim tamamen dik yürüyorum. Akşam arkadaslarımla buluştum birşey anlamadılar mesela. Ama hala karnımda gerginlik hissi var.
Yere düşen birşeyi alabiliyorum ama karın kaslarımı kullanmadan dikkatlice.
Canimamsterdam12 sen su anki karninin resimlerini ekliecekmisin? Ben resimsiz uyeleleri izlemiyorum aslinda sen cok korktugun icin aldim izlemeye
Ne zaman resim yukledik tekrar izlerim
Album yapmak cok zor degil aslindacnm ben resim yüklemeyi cok zor basardım sana da özelden göndereyim.
Albüm yapmayı bi ben beceremedim:) albüm ayarlarını görüyorum ama albüm yap diye bi seçenek göremedimAlbum yapmak cok zor degil aslinda
Gordum canim tsk ederim
AslindaAlbüm yapmayı bi ben beceremedim:) albüm ayarlarını görüyorum ama albüm yap diye bi seçenek göremedim
Hiiimmm bakiyim bi:) sagol
Neeeee kiz masallah odemli oldugun halde kilo farki sok etti beni super ya cok sevindim canim cok fit bir vucuda sahip olacaksin dedigin gibi dedikodu yapilacak kiskanilacaksin nazar boncugu takIki üç ay sonra bende bir Albüm yaparmıyım :)) aml 89 kg girdim çok ilginç bugün ilk defa tartıldım vücudum ciddi anlamda ödemli olmasına rağmen 78,4 çıktım gözlerim fal Taşı oldu Ercan beyde kontrolüm vardı mutlaka tartıl ve takip et demişti ALINAN miktarın tartıya yansıması gerekiyormuş birde şişliklerim inse demek epey fit Olacağım 45 dkk lık yürüyüşler yap dedi birazdan çıkıp yürüyeceğim yediklerime dikkat ediyorum yeni bir ben geliyor ay fısır fısır dedikodular yapacaklarvuhuuuuu
Tartın bozuk değilse Dr un odasını basmaya gidiyorum:)))) (kıskanç kişisi olaraktan):)) maşallah canım aynen devamIki üç ay sonra bende bir Albüm yaparmıyım :)) aml 89 kg girdim çok ilginç bugün ilk defa tartıldım vücudum ciddi anlamda ödemli olmasına rağmen 78,4 çıktım gözlerim fal Taşı oldu Ercan beyde kontrolüm vardı mutlaka tartıl ve takip et demişti ALINAN miktarın tartıya yansıması gerekiyormuş birde şişliklerim inse demek epey fit Olacağım 45 dkk lık yürüyüşler yap dedi birazdan çıkıp yürüyeceğim yediklerime dikkat ediyorum yeni bir ben geliyor ay fısır fısır dedikodular yapacaklarvuhuuuuu
Sağol canım bende çok şaşkınım darısı başınaNeeeee kiz masallah odemli oldugun halde kilo farki sok etti beni super ya cok sevindim canim cok fit bir vucuda sahip olacaksin dedigin gibi dedikodu yapilacak kiskanilacaksin nazar boncugu tak
Al ben sana taktim bile
Bencede herkes baskına gitsin:)) marifeti şimdiden belli ediyor kendini ellerine sağlık. Sanada benden bir nazar boncuğu güzellikTartın bozuk değilse Dr un odasını basmaya gidiyorum:)))) (kıskanç kişisi olaraktan):)) maşallah canım aynen devam
Ay ben olana kadar manken olup karsima gelirsin yahuu bende o zaman heryerim sis aglarim amaSağol canım bende çok şaşkınım darısı başına
Canım ben karın germede oldum Hasan beye,Çok memnunum :)herkese merhaba,
kızlar yardımınıza ihtiyacım var.. annem karın germe ve lipo yaptırmak istiyor. Mersinde yaşıyoruz. İstanbul veya başka bir şehirde yaptırma şansımız var sadece iyi bir dr olmasını istiyoruz. 15 yıl önce karın gerçe ameliyatı yaptırdı ama çok kusurlu bir ameliyat yapmış dru.
Bana tavsiye edebileceğiniz bir dr var mı? Ben yaklaşık 2 ay önce Hasan Fındık'ta meme büyütme operasyonu geçirdim. Hasan Bey iyi bir dr ama biraz ilgisiz. Yine ona gidip gitmeme konusunda çok kararsızım.
yardımınıza ihtiyacım var...
Canım,profilime gir,açtığım konularda Albüm ile ilgili konu var tıkla. Tüm detaylar var oradaAlbüm yapmayı bi ben beceremedim:) albüm ayarlarını görüyorum ama albüm yap diye bi seçenek göremedim
Canım açıkçası Hasan beyin ilgisizligi beni dr dan soguttu. Pek istemiyorum ona birkez daha ameliyat olmak. Ki annem benden çok daha sinirlidir. :OCanım ben karın germede oldum Hasan beye,Çok memnunum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?