- 23 Mayıs 2011
- 3.731
- 3.979
- 158
Ne zamandi ameliyat tarihin?
4 eylul tabi vazgecmezsem..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zamandi ameliyat tarihin?
Vazgecme canim bi daha bu firsat eline gecmez pozitif dusun ki olsun eger boyle karamsar dunursen hic bir sey oluruna varmaz az kalmis ne guzel4 eylul tabi vazgecmezsem..
Benimde eşim ve iki kişi haricinde,annem dahil kimsenin haberi yok..karnımıda söylemicem..bilseler deyil destek olmak beni topa koyarlar..başkalarından destek bekleme..her şeyi önce kendin için yap canımValla kizlar kafayi yicem az kaldi..ameliyattan cok korkuyorum ustune destek olan bir kisi bile yok cok uzuluyorum.en sonunda gidip tek basima olacagim.
Vazgecme canim bi daha bu firsat eline gecmez pozitif dusun ki olsun eger boyle karamsar dunursen hic bir sey oluruna varmaz az kalmis ne guzel
Bosver canim benimde moralim bozuk dun gece hic uyumadim . Ben ameliyat oldugumda cocuklari kardesime birakacaktim son anda yine yapacagini yapti bana guvenme dediaynen öyle yapacağım bende cnm..kimse kimseyi anlamıyo malesef su durumda yalnız kaldım..keyfi bişeymiş de..keyfimden aml oluyomusum :)
Hastanede zaten hemsireler bakar sana bir iki gun fazla kalirsan hastanede daha rahat olur ben oyle yapacagim sonra arkadasimda kalacagim ama yine orda yanliz olacagim gunduz cunku kendisi calismak zorundakızlar kesin kararımı verdim 4 eylül de olacağım sadece karın germe ve lipo.yalnız gircem 2 gece kalıcaksın dedi doktor..yanımda biri olmasa kendi basıma halledebilir miyim sizde lavabo vs?anneme olduktan sonra eve gidince söylemek istiyorum şimdiden panikledi..panik atak hastası zaten..arkadaslarımada gel demek ıstemıyorum acıkcası..ne diyorsunuz sizce halledebilir miyim?
Hastanede zaten hemsireler bakar sana bir iki gun fazla kalirsan hastanede daha rahat olur ben oyle yapacagim sonra arkadasimda kalacagim ama yine orda yanliz olacagim gunduz cunku kendisi calismak zorunda
Idare edecegiz artik wc ye felan kalktigimizda yavas yavas kalkip gidecegiz
Zaten annen olacak yaninda daha ne olsun
Bosver canim benimde moralim bozuk dun gece hic uyumadim . Ben ameliyat oldugumda cocuklari kardesime birakacaktim son anda yine yapacagini yapti bana guvenme dedi
Kendi kardesim bunu yapiyosa daha ne diyeyim ki sanki ben tatil yapmaya gidiyorum kimse destek olmuyor
Kimseye guvenim kalmadi oz kardesime bile
Ama vazgecmiyorum bak hala cagresini bulmaya calisiyorum
Kararlarınızdan vazgeçmeyin kimse size fikir değiştirdiğinizde ödül vermeyecek benim kadar sıkıntılı bir süreciniz olsa tırlatabilirdiniz az ve öz kişilere durumunuzu bildirin seracım ne demek istediğini çok iyi Anlıyorum yaşadım bilirim bu konuda olmasada son dakika golü hepimiz yemişizdir çokta acı olur ama çekeceğiz sineye, ben bu ameliyatın çokta keyfi olduğunu düşünmüyorum insanlar aya çıkıyorlar Çinliler gıda boyasıyla yapay marul yapıyorlar biz karın gerdirmişiz çokmu kadınlarımızın kendine değer verdiğini görmek gurur verici bir şey alkışlıyorum hepinizi, bu kadar yaklaşmışken uzaklaşmayın derim. Sevgiler
Inşallah, herşey gönlünüzce olsun 2.ve 3. Kişiler çokta mühim değil. Tın tın tın :)) çokta tınkeşke herkes senin gibi düşünse cnm..inş bizde olur kurtuluruz bir an önce..
Kararlarınızdan vazgeçmeyin kimse size fikir değiştirdiğinizde ödül vermeyecek benim kadar sıkıntılı bir süreciniz olsa tırlatabilirdiniz az ve öz kişilere durumunuzu bildirin seracım ne demek istediğini çok iyi Anlıyorum yaşadım bilirim bu konuda olmasada son dakika golü hepimiz yemişizdir çokta acı olur ama çekeceğiz sineye, ben bu ameliyatın çokta keyfi olduğunu düşünmüyorum insanlar aya çıkıyorlar Çinliler gıda boyasıyla yapay marul yapıyorlar biz karın gerdirmişiz çokmu kadınlarımızın kendine değer verdiğini görmek gurur verici bir şey alkışlıyorum hepinizi, bu kadar yaklaşmışken uzaklaşmayın derim. Sevgiler
Yok canim kimse gelmiyor benimle tek basima gelecegimsen aml ıcın yalnız mı geleceksın almanyadan?kimse gelemiyor mu senınle cnm?
Cok haklisin canim keske herkes senin gibi dusunseKararlarınızdan vazgeçmeyin kimse size fikir değiştirdiğinizde ödül vermeyecek benim kadar sıkıntılı bir süreciniz olsa tırlatabilirdiniz az ve öz kişilere durumunuzu bildirin seracım ne demek istediğini çok iyi Anlıyorum yaşadım bilirim bu konuda olmasada son dakika golü hepimiz yemişizdir çokta acı olur ama çekeceğiz sineye, ben bu ameliyatın çokta keyfi olduğunu düşünmüyorum insanlar aya çıkıyorlar Çinliler gıda boyasıyla yapay marul yapıyorlar biz karın gerdirmişiz çokmu kadınlarımızın kendine değer verdiğini görmek gurur verici bir şey alkışlıyorum hepinizi, bu kadar yaklaşmışken uzaklaşmayın derim. Sevgiler
Evet canim herseyin hayirlisini istiyorum zatencogu birakin, hic keyfi degil. Kimse can sikintisindan bicak altina yatmaz. Kadinlar dogdugundan itibaren neler cekiyor..Vücutlari haberleri bile olmadan hangi süreclerden geciyor en sonunda ya cocuk sahibi oluyorlar yada yine hamilelikten sonra esleri icin tekrar güzellesmeye calisiyorlar..aslinda kendimiz icin bile degil yaptigimiz cünki bir kadin anne olmaya karar verdiginde gercekten anac bir kisilige sahipse can verdiginin onda biraktigi izler hediyedir. Yinede bütün cabalari eslerinin begenmesi icin..ayni zamanda bu esler kilo aldiginda veya baska negatif degisimlere ugradiginda ona baktigimizda o degisikligi degil yine ayni asik oldugumuz adami görende yine bizleriz. Bizi bunlar düsündürmeli..kimin ne düsünecegi degil.
SeraParis: Hayirda serde Allahtandir. Yasadiginiz aslinda ne kadar üzücü olsada, hepimiz yasiyoruz..bundada bir hayir vardir, insallah kisa zamanda halledersiniz.
Burda poshlady10 arkadasim vardi oda baska bir dr a oldu konusu var onunda sonucu super masallah sonra C capoeira arkadasim var oda izmirde ameliyat oldu Can kopala sonucu da guzel mavi ay var zekeriya kula ameliyat oldu sonucunu gormedim FatiFat mini germe oldu sonucu super dr ismini unuttum :/ ama aslinda daha varda aklimda tutamiyorum hepsini :)Bu arada konuya dahil olma sebebimi unuttum..Hasan ve Ercan bey haricinde vücut ameliyatlarinda önerebileceginiz basarili, güvenilir iyi cerrahlar varmi?
Yok canim kimse gelmiyor benimle tek basima gelecegim
Cok haklisin canim keske herkes senin gibi dusunse
Cocuklarima canim feda anneyiz sonucta ama bir o kadarda bakimli olmak gerekiyor ne yazikki bu boyle erkegin gobegi goze batmaz ama bizim vucudumuz cok kotu oluyor dogumlardan sonra yada kilo aldiktan sonra
ozaman sen de benım gıbı gece yalnız kalacaksın..sadece karın germe oluyorsun değil mi cnm?muhtemelen bende sadece karın germe olcam.inş çabuk iyileşir işime gücüme dönerim yatmaktan nefret ederım cunku.
Burda poshlady10 arkadasim vardi oda baska bir dr a oldu konusu var onunda sonucu super masallah sonra C capoeira arkadasim var oda izmirde ameliyat oldu Can kopala sonucu da guzel mavi ay var zekeriya kula ameliyat oldu sonucunu gormedim FatiFat mini germe oldu sonucu super dr ismini unuttum :/ ama aslinda daha varda aklimda tutamiyorum hepsini :)
Merhaba bende karin germe ve meme diklestirme ameliyatiolmak istiyorum, doktorunuz kimdi nasil gecti operasyonunuz dr ahmet karacalar hakkinda bilginiz varmi, dr ercan beyi siteden duydum, bilgi verirsen sevinirim.Sağol canım