Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

amsterdam12 göbeğin çokmu gevşek duruyor mesela benimki benden bağımsız hareket ediyordu :)) bıngıl bıngıl sallanıyordu

çok cnm ya okadar bişey değil aslında fotoğraf çekip koyayım bir ara..göbeğin alt kısmında sarkma var hafif aşağı doğru düşük.göbek deliğinin üstünde bişi yok mesela.ama doktor yine de tam karın germeyle sonuc alabilirsin dedi..senin ağrıların geçti mi peki nerdeyse 10 gün olcak.kendi basına dışarı çıkabilir misin mesela?bnm bide göğüs dikleştirme var.acaba diyorum göğüsü yaptırmasam daha mı kolay iyileşirim..

Tek başıma dışarı çıkabilirimde akıbetim ne olur kestiremiyorum :) mesela karın kaslarımdaki tamirattan ötürü tam dik yürüyemiyorum benim geniş bir karın çevrem vardı belimde lipo var yani tek başına karın germe olsaydı daha çabuk tölere edilirdi diye düşünüyorum doktorum 15 dkk lık yürüyüşlere başlayabilirsin dedi bugün çıkıp yürüyüşümü yapacağım birde o kas ağrısı beni aşağıya çekiyor belimde ağrı oluşuyor dediğim gibi çok işlem gördü vücudum yorgun işte böyle

Bide ben üstüne göğüs düşünüyorum.be doktor 10 gün yeter işe dönebilirsin dedi kafam iyice karıştı..destek olan kimsede yok vazgeçebilirim her an..Sinir oldum kendime acaip korkuyorum

Bide ben üstüne göğüs düşünüyorum.be doktor 10 gün yeter işe dönebilirsin dedi kafam iyice karıştı..destek olan kimsede yok vazgeçebilirim her an..Sinir oldum kendime acaip korkuyorum
Bu ikisini olan bi arkadaşımız var kardanadamolmazmış gayet iyi durumda bence benimle hiç kıyaslama işlemlerini seninkiler daha hafif çabuk iyileşirsin o kadar Düşünme 1000 in Yarısı 500 :))

Bu ikisini olan bi arkadaşımız var kardanadamolmazmış gayet iyi durumda bence benimle hiç kıyaslama işlemlerini seninkiler daha hafif çabuk iyileşirsin o kadar Düşünme 1000 in Yarısı 500 :))

bnmkilerde pek hafif olmayacak sanırım yanlara lipo dedi ama göbeğim çok muhtemelen benden de bayağı yağ çeker..üstüne göğüs..bilemedim korkunun ecele faydası yok cidden..

bnmkilerde pek hafif olmayacak sanırım yanlara lipo dedi ama göbeğim çok muhtemelen benden de bayağı yağ çeker..üstüne göğüs..bilemedim korkunun ecele faydası yok cidden..
Bak ben bile bu şartlarda herşeyi göz önünde bulundurdum gözümü kararttım ve aml oldum işte bu kadar. Olduda bitti maaşallah :))

Karın için cevap veremem ama göğüs dikleştirme sıkıntılı bi ameliyat deyil..benim ağrım olmamıştı..sadece bi müddet kol hareketlerinde kısıtlama oluyor..göğüste baskı ve şişlik oluyor..ben ameliyattan çıktığım andan itibaren yavaş hareketlerle her işimi kendim yaptım..niyetin varsa ikisini bi anda yaptır gitsin..tekrar tektar ameliyat stresi yaşama

sağol cnm..bişey kaldırabiliyor muydun mesela ben klasörlerle çalıştığım için indir kaldır çok zorlanır mıyım sence?aslına bayramda tatile gidecektim küçük valiz alsamda gidemem sanırım değil mi 20 günde iyişebilir miyim sencE?şu aml olsam da hepiniz benden kurtulsanız hahahaha

Canım şöyle anlatayım..hastanede ayılma faslından sonra yürütmek istedi hemşire başım çok döndü kalkamadım.sonra kaldırırz dediler..daha sonra ben kendimi iyi hissettim tuvalete kendim kalktım..tabi hemşire çok kızdı bana niye haber vermedin diye..hasteneden çıkarken üstümü yardımsız kendim giyindim..ewe gelirken pazarada dolaştım..tabiki bişey taşımadım..dördüncü gün otomatik vites araba kullandım..onuncu gün normal vites kullanmaya başladım..ewdede her şeyi çok fazla ağır kaldırmadan her şeyimi kendim yaptım..bi kaç parça ütü,yemek hatta süpürgeyi bile çalıştırdım..malum çocuklar olunca yatak istirahatim pek olmadı..benim sürecim böyle geçti herkezde böyle olurmu bilemem..çünkü bu süreç kişiden kişiye deyişir..Klasör çok ağır olmamak şartıyla taşınabilir..yirmi günde çok çok rahat toparlanmış olursun..valizini çekmendede bence sorun olmaz..başka sormak istediklerin olursa rahat rahat sorabilirsin

Şunu belirtmedim..bu yazdıklarımı ben göğüs ameliyatına göre söyledim..karınla ilgili hiç bi fikrim yok..

cnm cok teşekkür ederim siz olmasanız ne yapardım hiç bilmiyorum..senin dikleştirme protezle mi oldu ?

Peki izler çok kötü mü cnm acaba göğüsü hiç elletmesem mi karındaki i neyse de göğüsde çok iz olursa çok kötü durur
Benim izlerden yana hiç bi şikayetim yok..gün geçtikçe silikleşiyo..hatta iz kremi bile kullanmıyorum..iz konusu kişinin biraz deri yapısana birazda dr.un dikiş yeteneyine bağlı diye düşünüyorum..hatta bazılarında his kaybı oluyomuş,çok şükür bende öyle bi sıkıntıda olmadı..izler için biraz zaman gerk tabiki..
Yani en iyi kararı kendin vericeksin canım..ben korktuğum için ikisini bi anda yaptırmamıştım..şimdi çok pişmanım karnıda aradan çıkartmadığım için

Valla kizlar kafayi yicem az kaldi..ameliyattan cok korkuyorum ustune destek olan bir kisi bile yok cok uzuluyorum.en sonunda gidip tek basima olacagim.

Valla kizlar kafayi yicem az kaldi..ameliyattan cok korkuyorum ustune destek olan bir kisi bile yok cok uzuluyorum.en sonunda gidip tek basima olacagim.
Canim inan korkulacak bisey yok bosuna korkuyosun gercekten kesi uzun olsa bile hissemiyosun hic sadece gergin oluyosun ve oksurmek hapsirmak canini yakiyor o kadar biz destegiz sana burda her zaman burdayiz yanindayiz
Bak benim de kimsem yok destek olan takma kafana

Sagol cnm gercekten sizde olmasani ne yapardim bilmiyorum iyice sinirlerim
Bozuldu.bir an evvel aml gunu gelsin istiyorum arrik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…