• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Sana dedigi iz lolipop izi canim inan benim izlerim silinmeye basladi henuz iki bucuk aylik izlerim benim terst T izi en altinda kalan iz daha kizarik su an ama sana yapilacak iz benim gibi siliklesecek mutsuz olmazsin bence
Protezsiz de yaptirabilirsin yeterli dokun varsa
Bir arkadas var burda oda kendi dokusuyla yapti Cfaa Cfaa guzel olmus bi kendisine sor istersen gormek istersen

Sağol cnm çok stres oldum korkuyorum acaip..hem karın hem lipo hem göğüs çok mu zor olur nasıl yaparım bilmiyorum..erkek arkadasım,annem hepsi birden olma yapma etme diyor iyice gerildim..destek olan yok bide iyileşme süreci nasıl olur bilmiyorum..moralim acaip bozuldu :(((

Kızlar 12 eylül olabilir diye konusmustuk doktorl ama adet dönemime denk geliyor şimdi aklıma geldi...bu durumda o tarihte olamam heralde...öncesinde olur belki

Sağol cnm çok stres oldum korkuyorum acaip..hem karın hem lipo hem göğüs çok mu zor olur nasıl yaparım bilmiyorum..erkek arkadasım,annem hepsi birden olma yapma etme diyor iyice gerildim..destek olan yok bide iyileşme süreci nasıl olur bilmiyorum..moralim acaip bozuldu :KK43:((
Canim nedense destek olan olmuyor bu tur ameliyatlarda yakinlarimizdan ben destegi guveni kuvveti Cesareti burda buldumEn Büyük KK bence hepsini birden yaptir ben ilk ameliyatimda hem meme protez hem belime basenime karnima lipo olmustum ve cok cabuk atlattim hem bir kere anestezi almak daha iyi hem senin protez olmazsa sadece diklestirme olursa goguste hic aci olmayacak emin ol ;)

Kızlar 12 eylül olabilir diye konusmustuk doktorl ama adet dönemime denk geliyor şimdi aklıma geldi...bu durumda o tarihte olamam heralde...öncesinde olur belki
Bence ya once ya sonra ol ameliyatini birde regl le ugrasma ben ona gore aldim tarihimi

Canim nedense destek olan olmuyor bu tur ameliyatlarda yakinlarimizdan ben destegi guveni kuvveti Cesareti burda buldumEn Büyük KK bence hepsini birden yaptir ben ilk ameliyatimda hem meme protez hem belime basenime karnima lipo olmustum ve cok cabuk atlattim hem bir kere anestezi almak daha iyi hem senin protez olmazsa sadece diklestirme olursa goguste hic aci olmayacak emin ol :KK66:

Bence ya once ya sonra ol ameliyatini birde regl le ugrasma ben ona gore aldim tarihimi

senin ne zaman canım ?

Valla hiç öyle seni güle oynaya aml göndereceklerini Düşünme bizdede öyle oldu en yakın bilenim annemdi ve ciddi tepkiler gösterdi kararlılığımı fark edene kadar hep Karşımda durdu şimdi bana vücudunu sıfırladın diyor :)) ve dün duş alırken beni annem yıkadı geçecek geçecek sen dik dur yeterki

Bu korseyle regli dönemimi nasıl geçiricem bilen varmı :)) iki korse var vücudumda e birde iç çamaşırı giyip kendimi paketliycem galiba tampon kullansam uygun olurmu Tecrübe edinenlerden bilgi bekliyorum please. Sevgiler

Bu korseyle regli dönemimi nasıl geçiricem bilen varmı :)) iki korse var vücudumda e birde iç çamaşırı giyip kendimi paketliycem galiba tampon kullansam uygun olurmu Tecrübe edinenlerden bilgi bekliyorum please. Sevgiler
Canim ben tampon kullanmistim en iyisi zaten her zaman tampon kullanirim :)
Ama sen genitaldan ameliyat olmadin dimi ? Eger olduysan dr una sor

Seracım dış genitalimin yağını çekti tampon yerinde sıkıntı yok :)) tamponu düşünmüştüm bende sağol yardımın için
Canım büyük geçmiş olsun. Bu tür durumlarda adet geciktirici kullanmak en mantıklısı. Oda regl tarihini bilmek gerekiyorki birkaç gün önceden ilaca başlamak için!

Canım büyük geçmiş olsun. Bu tür durumlarda adet geciktirici kullanmak en mantıklısı. Oda regl tarihini bilmek gerekiyorki birkaç gün önceden ilaca başlamak için!
Doktorlar pek müsade etmiyorlar regli tarihini geciktirmeye söylediğimde kabul etmediler, teşekkür ederim. Sizde aml için hazırlanıyorsunuz galiba başarılar dilerim, sevgiler

Kızlar aml olmamı hiç istemiyor erkek arkadaşım.ona göre onu aldatmamdan bir farkı yokmus şaka gibi..10 yılı geçmiş ilişkimiz bitti resmen.olma diye tutturdu bende vazgeçmek istemiyorum.kafayı ycem zaten stresliyim moralim bozuk nasıl olcak bitcek diye kafaya takarken adam benim iyice hevesimi kaçırdı moralimi bozdu.bu moralle aml ol şimdi ne güzel..mahremiyet diye bişey olmalıymıs da doktorda olsa erkekmıs de aptal aptal konusup delirtti beni.kaldıramazmıs fln filan..ben de bu sebeple beni bırakıyosan sen bilirsin ddm..şaka gibi ya

Canim nedense destek olan olmuyor bu tur ameliyatlarda yakinlarimizdan ben destegi guveni kuvveti Cesareti burda buldumEn Büyük KK bence hepsini birden yaptir ben ilk ameliyatimda hem meme protez hem belime basenime karnima lipo olmustum ve cok cabuk atlattim hem bir kere anestezi almak daha iyi hem senin protez olmazsa sadece diklestirme olursa goguste hic aci olmayacak emin ol :KK66:

4/5 eylül gibi olursam aml den 6 gün sonra fln adet olacağı ..atlatabilir miyim hepsini bilmiyorum.23 arife günü aml olursM da bayrM byrM ailem bnmle uğrşmak zorunda kalcaklar istemiyorum bunu..iyice keyfim kaçtı :(

Doktorlar pek müsade etmiyorlar regli tarihini geciktirmeye söylediğimde kabul etmediler, teşekkür ederim. Sizde aml için hazırlanıyorsunuz galiba başarılar dilerim, sevgiler

Cnm sen ne durumdasın kendin hareket edebiliyor musun artık sanırım 10 gün oldu seninde?10.gün işe gideceğim için soruyorum..gidilir mi dersin mecbur gidcem çünkü

Kızlar aml olmamı hiç istemiyor erkek arkadaşım.ona göre onu aldatmamdan bir farkı yokmus şaka gibi..10 yılı geçmiş ilişkimiz bitti resmen.olma diye tutturdu bende vazgeçmek istemiyorum.kafayı ycem zaten stresliyim moralim bozuk nasıl olcak bitcek diye kafaya takarken adam benim iyice hevesimi kaçırdı moralimi bozdu.bu moralle aml ol şimdi ne güzel..mahremiyet diye bişey olmalıymıs da doktorda olsa erkekmıs de aptal aptal konusup delirtti beni.kaldıramazmıs fln filan..ben de bu sebeple beni bırakıyosan sen bilirsin ddm..şaka gibi ya
Öncelikle hakkında hayırlısı olsun. Sana ait bir bedene müdahele etmelerine müsade etme derim bu her kim olursa sen vücudunun bazı yerlerinden hoşlanmıyorsun yada eski formuna geri getirmek istiyorsun bu bence çok doğal bir istek. Insanın kendi bedenine SAYGI göstermek istemesi ve bunun için çabalaması bence alkışlanacak bir durum, estetik operasyonlara halkımız Hiçte sıcak bakmıyor fakat gizliden gizliye en çokta yapılan işlemler bu yönde oluyor kime ne bundan tabularımızı yıkamıyoruz Herkes farkı şeylerden zevk alır ve mutlu olur sende bunu tercih ediyorsun, umarım herşey gönlünce olur.

Cnm sen ne durumdasın kendin hareket edebiliyor musun artık sanırım 10 gün oldu seninde?10.gün işe gideceğim için soruyorum..gidilir mi dersin mecbur gidcem çünkü
Henüz 10 gün olmadı dün bir hafta oldu aml olalı dediğim gibi lipo yerleri beni zorluyor ama 10. Günde ne değişir bilemiyorum bir kaç gün sonra onuda bildiririm.

Öncelikle hakkında hayırlısı olsun. Sana ait bir bedene müdahele etmelerine müsade etme derim bu her kim olursa sen vücudunun bazı yerlerinden hoşlanmıyorsun yada eski formuna geri getirmek istiyorsun bu bence çok doğal bir istek. Insanın kendi bedenine SAYGI göstermek istemesi ve bunun için çabalaması bence alkışlanacak bir durum, estetik operasyonlara halkımız Hiçte sıcak bakmıyor fakat gizliden gizliye en çokta yapılan işlemler bu yönde oluyor kime ne bundan tabularımızı yıkamıyoruz Herkes farkı şeylerden zevk alır ve mutlu olur sende bunu tercih ediyorsun, umarım herşey gönlünce olur.

Bende aynen öyle yapacağım cnm yaptığı bencillikten başka bişey değil,beni böyle beğeniyormus ne gerek varmıs..ben beğenmiyorum diyorum anlamıyo..hayırlısı olsun artık ne diyim çıktık bi yola..

Bende aynen öyle yapacağım cnm yaptığı bencillikten başka bişey değil,beni böyle beğeniyormus ne gerek varmıs..ben beğenmiyorum diyorum anlamıyo..hayırlısı olsun artık ne diyim çıktık bi yola..
Benim esimde seni boyle begeniyorum yaptirma demisti ama BEN begenmiyosam kendimi yaptirrim arkadas o ne derse desin yok iz sevmiyorum yok su yok bu! ya benim piskolojim nasil bu durumda? Kendimi iyi hissetmiyosam bunu hayatim boyunca yansitirim ama degilmi ? Sen bosver ne derse desin kendini nasil iyi hissedeceksen Oyle yap canim
Ameliyat oncesi strese girme kafana takma
Bana bunlari diyen esim ne diyor biliyormusun sen yaptir da sonra sira bende:D diyor yani bakma sen erkek arkadasina yaptirdiktan sonra tipis tipis geri donecek sana ;)

Benim esimde seni boyle begeniyorum yaptirma demisti ama BEN begenmiyosam kendimi yaptirrim arkadas o ne derse desin yok iz sevmiyorum yok su yok bu! ya benim piskolojim nasil bu durumda? Kendimi iyi hissetmiyosam bunu hayatim boyunca yansitirim ama degilmi ? Sen bosver ne derse desin kendini nasil iyi hissedeceksen Oyle yap canim
Ameliyat oncesi strese girme kafana takma
Bana bunlari diyen esim ne diyor biliyormusun sen yaptir da sonra sira bende:KK70: diyor yani bakma sen erkek arkadasina yaptirdiktan sonra tipis tipis geri donecek sana :KK66:

Boyle sacma sapan bisey yuzunden benim yanimda olmuyorsa donmesin zaten kendi bilir.inanilmaz moralim bozuldu..bu gidisle gidip tek basima aml a girecegim kimseyi istemiyorum yanimda:(

Boyle sacma sapan bisey yuzunden benim yanimda olmuyorsa donmesin zaten kendi bilir.inanilmaz moralim bozuldu..bu gidisle gidip tek basima aml a girecegim kimseyi istemiyorum yanimda:KK43:
Bende tek oldum ameliyatimi canim tabi kolay deil istersen benimLe ayni tarihi al en azindan ayni odada oluruz olmasakta ayni hastanede ne bilim
Ben destek olmaya calisirim sana elimden geldikce

Back