Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Zaten kimsede gelmesin tarihi sen ayarla regli Dönemi'nin üstesinden geleceksen bence olsun bitsin en axından bayrama kadar kendi işlerini görür hale gelirsin, nacizane bir fikirdi durumları sen değerlendir hastanede bakım sıkıntısı yaşamazsın sevgiler amsterdam12

Ha ha ..canım aynı muhabbeti benim eşimde demeye başladı..sen bitir bende biyerlerimi yaptırayım diyor..adamın artık estetikle başının etini yedim..Uyuyorum karın kalkıyorum meme yatıyorum göz..oda bana ayak uydurmaya başladı..bu arada dr .konusunda baya ikna ettim..

Sukur canim ikna etmene sevindim zaten kadin olsa bile drun muahakak erkek de giriyodur tek basina yapmiyorlarki ameliyati :)
Valla benimki karin germe istiyor dedim bosuna lipo yapma sana germe gerek dedi dr kesildim basina oda diyorki insallah sondur bu ameliyatin bi bilse ilerde burun ameliyati dusundugumu yer beni:)))

C ChAneL81 canım benim ameliyatta tüm ekip bayandı.öyle ayarladık..eyerki etcan beye gidersek içimdeki his anestezisti bayan dr.isticek diyor..ben bi görüşmeye gitsem gerisini düşünmüyorum şeytanın bacağını kırmak gerekir..gözle beraber burnu bende istiyorum..ercan beyin burun ameliyatı sonuçları nasıl acaba gördünm hiç

Ercan beyin burun ameliyatlarini gormedim canim eger burun olursam bu sefer adanada olmak istiyorum eger iyi bir dr bulursam yazin tatile gelince anneme birakirim coculari oyle gider ameliyat olurum
Annemler adanada oldugu icin boyle mantikli geldi bana cunku burun ameliyatlarinda bir cok muane oluyor sanirim onun icin istanbula gel git yapamam

Bende tek oldum ameliyatimi canim tabi kolay deil istersen benimLe ayni tarihi al en azindan ayni odada oluruz olmasakta ayni hastanede ne bilim
Ben destek olmaya calisirim sana elimden geldikce

Cnm benim cokkkk tesekkur ederim.ben korkuyorum acaip vazgecebilirim hatta her an.o yuzden olsun bitsin kurtulayim diyorum.sen istanbulda miydin?o zaman kadar ins iyilesirim seni ziyarete gelirim

Cnm oyle agri kesicilerle dayanilmayacak agrilar yasamadin degil mi??muhtemelen benimde lipoyla az cok senin kadar yag alinir.kuzenim cok aglamisti agrim
Var diyip durmustu fena korkuyorum

Cnm oyle agri kesicilerle dayanilmayacak agrilar yasamadin degil mi??muhtemelen benimde lipoyla az cok senin kadar yag alinir.kuzenim cok aglamisti agrim
Var diyip durmustu fena korkuyorum
Korkunun ecele faydası yok :)) başa gelen çekilir bu işin gerilme kısmı çok sıkıntı şiştikte bacaklarım uyuşuyor

Cnm benim cokkkk tesekkur ederim.ben korkuyorum acaip vazgecebilirim hatta her an.o yuzden olsun bitsin kurtulayim diyorum.sen istanbulda miydin?o zaman kadar ins iyilesirim seni ziyarete gelirim
Ben fransadayim canim sirf ameliyat olmak icin geliyorum onun icin tarihlerim belli allahtan bir mani cikmazsa insallah degismiyecek tarihler
Beklerim mutlaka gelebilirsen sevinirim :)

Ben fransadayim canim sirf ameliyat olmak icin geliyorum onun icin tarihlerim belli allahtan bir mani cikmazsa insallah degismiyecek tarihler
Beklerim mutlaka gelebilirsen sevinirim :)
Metal kutulardaki tereyağlı bisküvilerden getirirsen kulun kölen olurum :)) şaka bir yana eğer imkanlarım el verirse ziyaretine gelmek isterim

Metal kutulardaki tereyağlı bisküvilerden getirirsen kulun kölen olurum :)) şaka bir yana eğer imkanlarım el verirse ziyaretine gelmek isterim
Istedigin biskuvi olsun canim gercekten hangisiyse markasini soyle getireyim cunku cesit bol :)herkesi beklerim ameliyata girmeden oda numarami da yazarim :))
Meme ameliyatimda burda bir arkadasim supriz yapmisti gelmisti tabi Taniyamamistim basta sonra burdaki ismini soyleyince kafam dank etti :)) ve tabi unutmadigim tboz canim arkadasim her zaman yanimda oldu

Sağol düşünmen yeterli, Allah nasip ederse aksilik olmazsa karşılaşırız

Sezeryan doğumumda dr um kadındı ama asistanlar o bu su derken bir sürü erkek vardı
İkinci doğumda yine aynı
Dr un kadınına erkeğine boşuna takiliyorlar

Sezeryan doğumumda dr um kadındı ama asistanlar o bu su derken bir sürü erkek vardı
İkinci doğumda yine aynı
Dr un kadınına erkeğine boşuna takiliyorlar
Tek cinsiyetli aml imkansız gibi :)) düşünsenize Kapısında erkekler giremez yazısı olan zaten dedikodudan iş yapamazlar :))

Bi aksilik çıkmazsa ben gelicem canım yanına :))

günaydın kızlar.resmen bütün gece rüyamda aml olduğumu gördüm...bir an önce olsa da bitse acaip stresli bişeymiş bu ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…