• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Haha sevinirim neden olmasin sagol canim

Sagol canim insallah esim coluk cocuk gidelim diyor, herhalde hepberaber gidecegiz iyimi kötümü bilmiyorumo_O

sagol canim
Git tabi ailece canim gezersiniz ucuncu gunden itibaren zaten dayanilmayacak acin olmaz :KK66:

Günaydın kızlar. Bugün 13. günüm. Sabahları okadar iyi kalkıyorum okadar hafifim ki anlatamam. Ama akşamları bildiğiniz bir kütüğe dönüşüyorum, ağırlaşıyorum iki büklüm oluyorum. Ödem, yediğim yemekler ve şuan da birde regl eklendi bunların üstüne, halimi tahmin edin işte. Akşam oldumu kaslarım acıyor tüm bu şişkinliklerden. Birde göğüslerim hala taş gibi hiç yumuşamadı. Sabahları kaltığımda onlar hiç hafif değiller karnımın aksine.
Canim goguslerin hemen yumsamiyacak kafana takma sabirli ol benimkiler yana yatinca hafiften onlarda uyum sagliyor:)) simdiden begeniyosan karnini ilerde daha cok begeneceksin canim:)

Git tabi ailece canim gezersiniz ucuncu gunden itibaren zaten dayanilmayacak acin olmaz :KK66:
Insallah ya coluk cocuk hastalik yemek ayyy ameliyatli ameliyatli nasil cekecem bilmiyorum bide adam kiskanclik krizlerine girer diye korkuyorum malum doktorum erkek, karnimda bile kötü kötü bakmisti ama birsey dememisti, simdide birsey demiyor ama muayene sirasinda yanimda olursa tepesi atar diye korkuyorum :)

Insallah ya coluk cocuk hastalik yemek ayyy ameliyatli ameliyatli nasil cekecem bilmiyorum bide adam kiskanclik krizlerine girer diye korkuyorum malum doktorum erkek, karnimda bile kötü kötü bakmisti ama birsey dememisti, simdide birsey demiyor ama muayene sirasinda yanimda olursa tepesi atar diye korkuyorum :)
Oyleyse seni daha cok strese sokar gelmesinler:)) rahat kafayla gir ameliyatina insallah

Al bendende okadar..yalvar yakar dr. İçin ikna ettiğimi zannetim..meyerse adam sadece karına izin vermiş memeye asla erkek dr.olmazmış..sanki dr.Karın ameliyatına girince memeyi görmicek..sanki lipo yaparken bi çok yerini ellemicek..Salak bu kocalar ya

Al bendende okadar..yalvar yakar dr. İçin ikna ettiğimi zannetim..meyerse adam sadece karına izin vermiş memeye asla erkek dr.olmazmış..sanki dr.Karın ameliyatına girince memeyi görmicek..sanki lipo yaparken bi çok yerini ellemicek..Salak bu kocalar ya
:D ayy zaten cirilciplak oluyosun ki ameliyata girerken heryerine dokunuyorlar bide sonda koyarken dusun :D

Valla geçen drenim çekilirken düşünün üstümü başımı eşimde yanımdaydı hiç gıkını çıkarmadı hangi aml giyinik giriyoruzki :)) baktıki bu işten Kaçış yok artık ses etmiyor ama içten içe yiyor Kanımca kendini :)

Tüm karın yada mini karın gerdiren Arkadaşlarıma soruyorum göbek deliğiniz ağrıdımı hangi Sıklıkla duş aldınız ne kasar v pozisyonunda yattınız ya bu germe hiç birşeymiş liponun yanında ben herhalde şimdiye kadar zıpkın gibi olurdum lipo yerlerim beni mahvediyor

Ameliyathane ortamını bilmediği için sorun olmazda,muayene esnası benim için çok ama çok zor olucak ( tabiki ikna edebilirsem )..kadın kadındiye tutturdun bak bi memeyi bile beceremedi, kimbilir karnımı ne hale getirir diye etkilemeye çalişıyorum ..inşallah başarırım..:KK51:

Ameliyathane ortamını bilmediği için sorun olmazda,muayene esnası benim için çok ama çok zor olucak ( tabiki ikna edebilirsem )..kadın kadındiye tutturdun bak bi memeyi bile beceremedi, kimbilir karnımı ne hale getirir diye etkilemeye çalişıyorum ..inşallah başarırım..:KK51:
Kıskanç koca yorumlarınıza koptum :KK70: :KK70:
Evet bayağı bir garip oluyor koca yanında muayene, ama doktorun benim memelere bakması sadece 2 dk. sürdü. Bundan çok korkmayın ve mümkünse odaya tek girin. Muayene bitince ayrıntılar konuşulurken eşinizi çağırabilirsiniz. Ameliyatta çırılçıplak sadece dr görse iyi. Gelen geçen görüyor ki :)) ben masada yatarken sadece başımda 5~6 kişi vardı. Bir okadarda başka şeylerle uğraşan insanlar vardı. Ben uyuduktan sonra muhtemelen onların hepsi benim her yerimi gördü hatta espiriler bile dönmüştür eminim buna :)) sonuçta silikon aml da vardı. Sadece bundan onlarca espri üretilir :KK70:(yani ben olsam yapardım) amaaann hastane ortamında garip gelmiyor bu insana rahat olun, onlar hergün görüyor böyle şeyler.

Kıskanç koca yorumlarınıza koptum :KK70: :KK70:
Evet bayağı bir garip oluyor koca yanında muayene, ama doktorun benim memelere bakması sadece 2 dk. sürdü. Bundan çok korkmayın ve mümkünse odaya tek girin. Muayene bitince ayrıntılar konuşulurken eşinizi çağırabilirsiniz. Ameliyatta çırılçıplak sadece dr görse iyi. Gelen geçen görüyor ki :)) ben masada yatarken sadece başımda 5~6 kişi vardı. Bir okadarda başka şeylerle uğraşan insanlar vardı. Ben uyuduktan sonra muhtemelen onların hepsi benim her yerimi gördü hatta espiriler bile dönmüştür eminim buna :)) sonuçta silikon aml da vardı. Sadece bundan onlarca espri üretilir :KK70:(yani ben olsam yapardım) amaaann hastane ortamında garip gelmiyor bu insana rahat olun, onlar hergün görüyor böyle şeyler.

Aç karnına kuru Kayısı,hatta gün kurusu diyorlar ondan ye 7-8 tane. Hatta daha fazla. Sonra üstüne ılık su iç,seni rahatlatır :KK66:
Sıvı gıdalar ye,gaz Yapıcı şeylerden uzak dur. Bol yeşillik falan iyi gelir.
Bol Kayısı suyu ve soda içiyorum kaslar için mineral çok önemli birde sporcu içeceği dediler içen oldumu bilmiyorum fakat soda en makulü arzumcum çok teşekkür ederim tavsiyen için mide bölgem çok Şiş üstelik çok tuhaf acıktığım halde yemek yiyemiyorum size oldumu böyle birşey gerçi bu durum işimede yarıyor :))

Tüm karın yada mini karın gerdiren Arkadaşlarıma soruyorum göbek deliğiniz ağrıdımı hangi Sıklıkla duş aldınız ne kasar v pozisyonunda yattınız ya bu germe hiç birşeymiş liponun yanında ben herhalde şimdiye kadar zıpkın gibi olurdum lipo yerlerim beni mahvediyor
Göbek deliğim pek ağırmadı sadece ilk hafta hani gözümüz seğirir ya aynı öyle minik bir atma hissi vardı( ay tarifte edemedim :D) v pozisyonunu değil ama yatarken bacaklarımın altına yastığı 3 hafta koymalıymışım dr dedi. Canım senin lipo çoktu ondan heralde bu sıkıntın, gecicek hepsi bak düğünlerde göbek show yapacaksın bunu düşün :))

Back