• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Canım benim için sorun yokta,gel bunu kocaya anlat..yanımdan mümkün deyil ayrılmaz..oda dr.a sorular sorar..tipine bakar..şimdi bile internetten dr.u araştırıyor..bende bütün iş eli cilveli lafları kullanıyorum..ama bilemiyorum..karına izin çıktıda memeye olmazmış..ah safım benim..ben daha öncede fRklı ameliyatlar olmuştum..tam bayıltılmadığım için her şeyi duydum..doktor hemşireler nasıl kahkahalar atıp espiri yapıyolRdı..bende heralde biyerlerimi açıp gülüyolar diye düşünmüştüm..tabi benim kocanın bunlardan haberi yok:KK48::KK48:

Hep onu düşünmüşümdür acaba neremize ne yorumu yapıp dalga geçiyorlar :)) ne tuhaf onlar eğlenirken bizim ruhumuz duymuyor keşke bir ses kaydı olsada bizde şahit olsak
İnternette araştırıken şu an ismi aklıma gelmedi, bi dr.ameliyat anını,ortamı,yani herşeyi kamera görüntüsüne alıyor isteye bağlı hastaya veriyor..düşünsenize kesilp biçildiğinizi sonra izliceksiniz..:KK57::KK57:

Canım benim için sorun yokta,gel bunu kocaya anlat..yanımdan mümkün deyil ayrılmaz..oda dr.a sorular sorar..tipine bakar..şimdi bile internetten dr.u araştırıyor..bende bütün iş eli cilveli lafları kullanıyorum..ama bilemiyorum..karına izin çıktıda memeye olmazmış..ah safım benim..ben daha öncede fRklı ameliyatlar olmuştum..tam bayıltılmadığım için her şeyi duydum..doktor hemşireler nasıl kahkahalar atıp espiri yapıyolRdı..bende heralde biyerlerimi açıp gülüyolar diye düşünmüştüm..tabi benim kocanın bunlardan haberi yok:KK48::KK48:
Ahahahaha o uykulu halinle bunlarımı düşündün :D vay vijdansız doktorlarr hemşirelerr gülmesinler bize :)) bak keşke uyumadan önce tembih etseydim oram buram üzerinden espiri türetmeyin diye :KK45:

Bol Kayısı suyu ve soda içiyorum kaslar için mineral çok önemli birde sporcu içeceği dediler içen oldumu bilmiyorum fakat soda en makulü arzumcum çok teşekkür ederim tavsiyen için mide bölgem çok Şiş üstelik çok tuhaf acıktığım halde yemek yiyemiyorum size oldumu böyle birşey gerçi bu durum işimede yarıyor :))
Bende eskisi kadar yemek yiyemiyorum. Hatta hâlen devam ediyor az yemek. Mideyide küçülttüler sanırım :))
Bence kaslar dikildiği için mideye baskı yapıyor. Mide bölgesinde şişlik olmadı hiç bende.

Bende eskisi kadar yemek yiyemiyorum. Hatta hâlen devam ediyor az yemek. Mideyide küçülttüler sanırım :))
Bence kaslar dikildiği için mideye baskı yapıyor. Mide bölgesinde şişlik olmadı hiç bende.
Benim belkide midemide küçülttü Ercan bey :) şaka bi yana midemde tamirat yaptı yırtılma varmış bu sebeple az yiyor olabilirim gerçi işimede geliyor birden fıssss diye sönerim :) okullar açılınca çok merak ediyorum sana ne oldu boyle diyenleri ve birde diyemeyip içi içini yiyenleri :)) Hihii hohoooo yaşasın kötülük

C ChAneL81 canım benim koca ameliyatta çırılçıplak olunacağını bilmiyor ve düşünemiyorda garibim..bi bilirse benim bütün ameliyatlar yatar:KK17:
:KK57::KK70:
:KK70:Cok güldüm yorumuna yahu al bendende o kadar. Birkere sordu Lipoda heryerine dokundumu bu herif diye görmedim dedim bende:rolleyes:

Şimdi böyle geyik yapıyorum hava atıyorum akıllıyız diye ama,ben şu meme ameliyatını istediğim erkek dr.a ikna edmezsem benim bütün tezler çürür kızlar..havamda fıs diye söner:KK48:

Al bendende okadar..yalvar yakar dr. İçin ikna ettiğimi zannetim..meyerse adam sadece karına izin vermiş memeye asla erkek dr.olmazmış..sanki dr.Karın ameliyatına girince memeyi görmicek..sanki lipo yaparken bi çok yerini ellemicek..Salak bu kocalar ya

benimde erkek arkadaşım aynı şeyi söylüyor kafayı yicem resmen..ameliyat olduğunda zaten doktor heryerini görüyor inatla göğüs olmaz diyor.

Tüm karın yada mini karın gerdiren Arkadaşlarıma soruyorum göbek deliğiniz ağrıdımı hangi Sıklıkla duş aldınız ne kasar v pozisyonunda yattınız ya bu germe hiç birşeymiş liponun yanında ben herhalde şimdiye kadar zıpkın gibi olurdum lipo yerlerim beni mahvediyor

benim kuzenimde çok ağlıyordu lipo olduktan sonra..bende cesaret edemiyorum hala germe daha korkunc geliyo...çok korkuyorum ağrılardan :S

Benim belkide midemide küçülttü Ercan bey :) şaka bi yana midemde tamirat yaptı yırtılma varmış bu sebeple az yiyor olabilirim gerçi işimede geliyor birden fıssss diye sönerim :) okullar açılınca çok merak ediyorum sana ne oldu boyle diyenleri ve birde diyemeyip içi içini yiyenleri :)) Hihii hohoooo yaşasın kötülük

cnm sen kaç kg ile girmiştin ameliyata?

karın kasları gevşeyince iç organlar birmiktar aşagı iniyormuş karıngermede kaslar dikilince aşagı inen bütün organlar eski yerine geliyormuş ve migde ye sagdan soldan baskı oluyormuş şıkışıyormuş yani az yemek yiyince doyacaksın amaliyattan sonra bu şekilde daha kolay zayıflarsın diye açıklama yapmıştı görüştügüm bir doktor

fırsat buldukça okuyorum bu forumu... 50. sayfadayım henüz. ameliyatının üzerinden birkaç sene geçen arkadaşlar hala foruma yazıyorlar mı? onlara bir sorum olacak. özellikle sezeryandan sonra karın germe yaptıranlara. öncelikle dikiş izleri nasıl. sezsryan dikişi belli belirsiz bişey. onun gibimi acaba? daha uzun biliyorum... birde sezeryan dikişin altındanmı kesiliyor? son olarak görüntü olarak doğum yapmadan önceki göbek görüntüsüne kavuşuluyor mu? dikiş izine ve çatlaklara razıyım yeterki gergin düz olsun. şu an hamur gibi sarkık :KK61:

Valla drensiz gezmek ne kadar büyük bir keyifmiş bir tanesi bile hareketlerimi kısıtlıyordu ohhhhh biraz önce kurtuldum :)) doktorcuğum diyorki bir ay sonra ciddi anlamda belli olacak ama biz 2. Yada 3. Ayda asıl şeklini görürüz ve öncesi sonrası yaparız dedi yapalım tabiki dedim :) göbek deliğim için pomad verdi korsemide günde 1-2 saat çıkartabilirmişim hay Allah razı olsun dedim bu akşam duş alabilirmişim ama ben yarın alacağım garanti olsun heryerim Kutulanmış gibi oluyor dedim iyileşiyorsun ne güzel dedi

Valla drensiz gezmek ne kadar büyük bir keyifmiş bir tanesi bile hareketlerimi kısıtlıyordu ohhhhh biraz önce kurtuldum :)) doktorcuğum diyorki bir ay sonra ciddi anlamda belli olacak ama biz 2. Yada 3. Ayda asıl şeklini görürüz ve öncesi sonrası yaparız dedi yapalım tabiki dedim :) göbek deliğim için pomad verdi korsemide günde 1-2 saat çıkartabilirmişim hay Allah razı olsun dedim bu akşam duş alabilirmişim ama ben yarın alacağım garanti olsun heryerim Kutulanmış gibi oluyor dedim iyileşiyorsun ne güzel dedi
Baya gec cikarmis drenlerini canim ya iyiki kurtulmusun gercekten hareketleri cok kisitliyo o drenler
Ilk dusunuda mutlaka biri olsun yaninda canim birden korseyi cikarip dus alinca tuaf oluyor insan

Gözün aydın canım

:KK15::KK68::KK15:Veeee ilk duşumuda aldım resmen kan kokuyordum bacaklarımı tanıyamadım 15 kişi tarafından darpa uğramış gibi kanülün Girdiği yerlerde minik dikişler var bu arada bacak boyutum iki katına çıkmış şişliklerden ötürü :) bi balon gibi sönmeye başlasam sol drenimin yeri acıyor karın bölgem ciddi anlamda Şiş birde şu bandajları çıkarmak ne zormuş saf alkol sıktık olmadı su ile ıslattık olmadı resmen tenimle özdeşleşmişler tek katta değil kat kat sarmışlar işin zor kısmıda buydu duş jeliyle köpük yapıp yumuşattık duş almak güzel bir duygu şuan esniyorum uykum geldi vücut yorgun yenidoğan bebek gibi :) göbek deliğimin bakımını yaptık kesi yeri için ayrı birşey söylemedi doktorcuğum :KK15::KK15::KK15:

Back