Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Hic korkma sezaryan daha cok aciliymis cunku daha derin kesi oluyormus bunda sadece biraz deri gergin olunca egik yuruyeceksin ve kaslar onarildigi icin kas agrisi cekebilirsin
Fazla kilolu da degilsin bence guzel sonuc alirsin
Ize gelince oda siliklesecek sezeryan izin gibi

Uy kizlar meme diklestirme tarihim belli oldu 25.12.2015 te ameliyat olacagim biletleri alinca bu is tamam :)
Uyyy canim hayirli olsun ameliyat tarihin noel gunu:)) saka bi yana ilk meme ameliyatim da 24 aralikti benim
Biletini alda geriye donusun olmasin:)

Günaydın kızlar. Bugün 13. günüm. Sabahları okadar iyi kalkıyorum okadar hafifim ki anlatamam. Ama akşamları bildiğiniz bir kütüğe dönüşüyorum, ağırlaşıyorum iki büklüm oluyorum. Ödem, yediğim yemekler ve şuan da birde regl eklendi bunların üstüne, halimi tahmin edin işte. Akşam oldumu kaslarım acıyor tüm bu şişkinliklerden. Birde göğüslerim hala taş gibi hiç yumuşamadı. Sabahları kaltığımda onlar hiç hafif değiller karnımın aksine.

Canım en zor kısımları atlattın gögüslerin taş gibi olması iyi kollarını rahat kullanabiliyor musun?
Günlük aktivitelerini rahatça yapabiliyor msn?
İşlemden sonra 1 kez mi kontrole gittin?diren alındığında ?
Sabah ki hafifliğinin akşamda devam edebilmesi dileğimle

geçmiş olsun cnm bişey kalmadı en zorunu atlattın sonuçta..darısı başımıza cesaretim olursa :)

1 haftadan itibaren kollarımı tam olarak kullanmaya başladım. Memelerin taş gibi olması neden iyi? Günlük herşeyimi yapabiliyorum hatta bugün evi silip süpürmeyi planlıyorum, sonrasında çok yorulurum ama dişimi sıkınca herşeyi yapabiliyorum. Drenler alındıktan sonra 1 kez gittim kontrolle. 2 veya 3 hafta sonra yine çağırıcam dedi

geçmiş olsun cnm bişey kalmadı en zorunu atlattın sonuçta..darısı başımıza cesaretim olursa :)
Evet yolun %90 nını aştım bence de :) bu çok güzel bir duygu. Sabah ödemsizken bi baktım da karnıma dümdüz çok güzel duruyordu :) böyle bir karnı ancak rüyamda görürdüm, zaten bazen hala rüya da gibi hissediyorum inanamıyorum. Alt taraf daha şiş diye yakınıyordum ya sanırım o gerçekten ödemdenmiş, bu sabah dümdüzdü çünkü. Darısı hayalini kuran herkese Birde tam olarak bu ödemlerde geçsede tadını çıkarmaya başlasam ahh ahh :)

Yumusak benim o nedenle taş gibisi makbul ya öyle dedim
Çocuklar için çok eğilip kalkmak gerekiyor beni o kısmı düşündürüyor birazda korkular ama sizlerden iyi hbrler alınca motive oluyorum

merhaba arkadaslar ben de tam karin germe +meme diklestirme +liposuction yaptirmak istiyorum. Devlet hastaneleri bu ameliyatlari yapiyor mu. Yani heyet raporu vs. saglik gerekcesi olmadan ama ozl hastane gibi parasini odeyerek ameliyat olabilirmiyiz.

Yumusak benim o nedenle taş gibisi makbul ya öyle dedim
Çocuklar için çok eğilip kalkmak gerekiyor beni o kısmı düşündürüyor birazda korkular ama sizlerden iyi hbrler alınca motive oluyorum
Canım bunlar o anlamda taş gibi değil bildiğin beton gibi semsert :))) kıpırdamıyorlar bile. Mesela yan yatınca normal olarak memelerinde yana düşmesi gerek ya, bunlar öylece duruyor karşıya bakıyorlar hahaha Eğilip kalkmak zor tabi kolay olmuyor ameliyat sonrası ama geçici bir süre olduğundan katlanabilir bir zorluk bunlar

Hadi hayırlısı nerede olacaksın fit vücudumla seni görmeye gelirim belki :))
Haha sevinirim neden olmasin sagol canim
Uyyy canim hayirli olsun ameliyat tarihin noel gunu:)) saka bi yana ilk meme ameliyatim da 24 aralikti benim
Biletini alda geriye donusun olmasin:)
Sagol canim insallah esim coluk cocuk gidelim diyor, herhalde hepberaber gidecegiz iyimi kötümü bilmiyorum
sagol canim

merhaba arkadaslar ben de tam karin germe +meme diklestirme +liposuction yaptirmak istiyorum. Devlet hastaneleri bu ameliyatlari yapiyor mu. Yani heyet raporu vs. saglik gerekcesi olmadan ama ozl hastane gibi parasini odeyerek ameliyat olabilirmiyiz.
Ben bu konunun tamamını okududuğumda böyle onlarca kişi görmüştüm devlet hastanelerinde aml olan. Çok güzel sonuçlar alanlar da olmuş. En son vuslat nickli arkadasımız ve ciciannesi olmuştu devlette, sanırım yozgattaydı onlar. Heyet raporu falan gerekmiyor benim bildiğim, ama sigortada kapsamıyor. Yani sen parasını veriyorsun, seçtiğin dr yapıyor. ( özele göre gayet makul ücretlere yapıyorlar) ama sen sen ol doktorunu çok ama çok iyi araştır. Bu konuda çok tecrübeli olmalı kesinlikle bu çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…