Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Cnm sen sadece germe ve lipo mu oldun?kc kg ile girdin ameliyata?

Çok makbule geçer cnm..sağolun sizin sayenizde inanılmaz cesaret gelfi bu arada kg 72 bnm belki biraz daha kg ver der diyebilir karın bölgem çok yağlı heryerden hgitti orda kaldı koca bir göbek sınırlerım bozulıyor ayrıca alt göbek sarkık duruyor belki mini karın germe der bilmiyorum..bir an önce olup kurtulmak ıstıyorum bayrMdan bıkac gun once..inş hemen yaparda kurtulurum:///

Özelden yazismistik.. Ercan Beye ameliyat olmustunuz galiba..? Önce/sonra resimlerinizi görmem mümkün mü?

doğrudur yazışma özelden çok oluyor, evet öncesi sonrasım var burada gören arkadaşlarım da var foruma da koydum kaldırdım tanıdığım arkadaşalarıma ve albümü olanlara göseterdim şimdide atmayı foruma beceremiyoru ben yapmadım buradan arkadaşım yapmıştı birde aynı doktora çok ameliyat olan var resimleri de boy boy duruyor:) benimki fazlaydıı rica et eklerler

ha ha ha ha ha yüzde az olur yahu daha fazla iste millet bangır bangır yazıyor pik yapmıyor sen fazlasını hak ettin :)))hatta benide kolla jelonun göz kapağını sevabına yap diye

Ohh canim cok sukur aklim sende kalmisti bugun cok yogundum bakamadim foruma sag salim burdasin masallah sana daha iyi ol insallah cok otpum canim kendine dikkat et

zuzu53 slm daha iyisindir inşallah.
sizde fıtık germe lipo ve genital mı vardı ameliyat da hepsini halletti sanırım doktor
birde 7 kg yağ mı aldı ?
daha iyi hissettiğinde cvp yazarsan sevinirim

Canim genitale el atmis dedin ne yapti ercan bey labiplastimi? Senmi istemistin dogru hatirliyosam oyleydi..
7 kilo nasil cikti yag olarakmi aldigi karin parcasimi baya cok cunki:)) insallah yarine agrilarin hafifler canim ya
Bacaklarini surekli hareketlendir cnm

canım çok geçmiş olsun umarım daha iyisindir şimdi kendine iyi bak öptüm

zuzu53 slm daha iyisindir inşallah.
sizde fıtık germe lipo ve genital mı vardı ameliyat da hepsini halletti sanırım doktor
birde 7 kg yağ mı aldı ?
daha iyi hissettiğinde cvp yazarsan sevinirim
Bende karın germe uyluk diz içleri basen ve karın liposu vardı genitalimdeki potluktan ötürü onada el atmış sürpriz yaptı :)) sevgiler

Benim bugün 9. Günüm. Düne göre inanılmaz ilerledim. Artık evdeki en önemli işlerimi çok rahat yapabiliyorum. Bu sabah bulaşıkları yıkadım, çamaşır yıkadım 2 posta astım. Yanlız başıma duşumu aldım geniş geniş. Küçük oğlumu wc ye götürüp poposunu yıkayabiliyorum :) Normal bir koltukta oturabiliyorum, belimi küçük bir minderle desteklemek şartıyla. amsterdam12 merak ediyordun ya bence 9 gün sonra biraz sıkıntılı olsa da işe başlanabilir. Çok büyük bir problem olmaz.

Cnmm çok teşekkür ederimmm..bende kesin ameliyat olmaya karar verdim korka korka da olsa..inş bir an önce olur toparları. Acaip stres oldum dün gece sürekli rüyamdaa ameliyat olduğumu gördüm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…