- 23 Mayıs 2011
- 3.731
- 3.979
- 158
Çok ağrım var canım benim genitalimede el atmış :) heryerime birşeyler batıyor midemden Başlayan ağrım dizlerime kadar normal insan ne zaman olurum diye sordum yarın Kısmen daha iyi olursunuz dedi Özlem hemşirem 7 kg çekilmiş içimden insan çıkmış resmen sen sanki daha iyiydinağrı kesici getiriyorlar neyseki hafifliyorum
Yahu netten niye izliyosun senmi yapıcan ameliyatı :) sen orasını düşünme çünkü hiç bir şey ne duyucan ne hissedicen, uyuyucaksın bi uyanacaksın olmuş bitmiş. Bak fıtık aml dersen isabet olur. 10 günde geçse üzerinden eski gücünde olmayacaksın bu yüzden çevrendekilerin ameliyatlı olduğunu bilmesi lazım. Zaten ele vericeksin kendini. Bende baştan kimseye söylememiştim sonra annemlere kayınvalidemlere fıtık aml demek zorunda kaldım.( gerçi yalan değilmiş 3~4 tane kocaman fıtığım varmış)
Benden görüşme ücreti almadı, hatta bana çıkarken sıkı sıkı tembih etti görüşme de birşey verme diye. Sana asistanının nosunu vereyim. Ben randevu ondan almıştım. Anladığım kadarı ile ercan bey o hastanenin kadrolu dr. u değil, yani kendi özel muayanehanesi var ams ameliyatlarını hastanede yapıyor( ben böyle tahmin ettim) çünkü asistanım dediği kişi hastanede yok. Ve benim aml raporlarımda misafir hekim diye geçiyordu. Sen asistanını bul ve onunla bi görüş derim
Sağol canım, sevgiler
Özelden yazismistik.. Ercan Beye ameliyat olmustunuz galiba..? Önce/sonra resimlerinizi görmem mümkün mü?
Masallah sana canim yinede dikkatli ol SIKILIYOSAN baska seylere odaklan temizligi bosver allah korusun yanlis hareket edersin bilmeden .. Yan yatmaya bile baslamissin ne guzel
Evet yahu ben ercan bey dedim herkes beni gordu sankikesinlikle yuzdelik istemem gerek kardanadammiolurmus ve zuzu53 ercan beyi gorurseniz fransadan seraba indirim yapin dersiniz artik yerime
Ohh canim cok sukur aklim sende kalmisti bugun cok yogundum bakamadim foruma sag salim burdasin masallah sana daha iyi ol insallah cok otpum canim kendine dikkat etKızlar ben aml çıktım iki dkk önce ilk yürüyüşümü yaptım midemde Yırtık varmış onu tamir etmiş iki fıtık temizlemiş idrara az çıktığım için 4 saatlik bir serum taktılar tek elimle yazıyorum :) matruşkam geldi tanıdığıma ve gördüğüme çok sevindim iyiki geldin arkadaşım
Kocaman maşallah sana canımÇok sağol kefeni yırttım neyseki birde bu Süreci atlatırsam bomba olucam
Canim genitale el atmis dedin ne yapti ercan bey labiplastimi? Senmi istemistin dogru hatirliyosam oyleydi..Çok ağrım var canım benim genitalimede el atmış :) heryerime birşeyler batıyor midemden Başlayan ağrım dizlerime kadar normal insan ne zaman olurum diye sordum yarın Kısmen daha iyi olursunuz dedi Özlem hemşirem 7 kg çekilmiş içimden insan çıkmış resmen sen sanki daha iyiydinağrı kesici getiriyorlar neyseki hafifliyorum
canım çok geçmiş olsun umarım daha iyisindir şimdi kendine iyi bak öptümÇok ağrım var canım benim genitalimede el atmış :) heryerime birşeyler batıyor midemden Başlayan ağrım dizlerime kadar normal insan ne zaman olurum diye sordum yarın Kısmen daha iyi olursunuz dedi Özlem hemşirem 7 kg çekilmiş içimden insan çıkmış resmen sen sanki daha iyiydinağrı kesici getiriyorlar neyseki hafifliyorum
Teşekkür ederim canım bugün Düne göre çok daha iyiyim ağrılarım daha hafif, öpüldüncanım çok geçmiş olsun umarım daha iyisindir şimdi kendine iyi bak öptüm
Bende karın germe uyluk diz içleri basen ve karın liposu vardı genitalimdeki potluktan ötürü onada el atmış sürpriz yaptı :)) sevgilerzuzu53 slm daha iyisindir inşallah.
sizde fıtık germe lipo ve genital mı vardı ameliyat da hepsini halletti sanırım doktor
birde 7 kg yağ mı aldı ?
daha iyi hissettiğinde cvp yazarsan sevinirim
Maşallah:)Teşekkür ederim canım bugün Düne göre çok daha iyiyim ağrılarım daha hafif, öpüldün
Sağol canımMaşallah:)
Ayy bende isterim genitale el atsin soylerim ben cok tombul gozukuyor hahahha:))Bende karın germe uyluk diz içleri basen ve karın liposu vardı genitalimdeki potluktan ötürü onada el atmış sürpriz yaptı :)) sevgiler
Ayy bende isterim genitale el atsin soylerim ben cok tombul gozukuyor hahahha:))
Hahaha sen bi kosu gel yapsin canim gozunle beraber kurtulsildim defterden doktoru onca ameliyat oldum oraya el atmadıaynen ya karın gerilince bende de ora
Benim bugün 9. Günüm. Düne göre inanılmaz ilerledim. Artık evdeki en önemli işlerimi çok rahat yapabiliyorum. Bu sabah bulaşıkları yıkadım, çamaşır yıkadım 2 posta astım. Yanlız başıma duşumu aldım geniş geniş. Küçük oğlumu wc ye götürüp poposunu yıkayabiliyorum :) Normal bir koltukta oturabiliyorum, belimi küçük bir minderle desteklemek şartıyla.amsterdam12 merak ediyordun ya bence 9 gün sonra biraz sıkıntılı olsa da işe başlanabilir. Çok büyük bir problem olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?