- 14 Aralık 2014
- 194
- 385
- 33
Çok teşekkğr ederim:)kardanadammiolurmus canim masallah gordum resmini cok guzel olmus gobegin daha da guzel olacak insallah benimde muhtemelern senin gibi dikey iz olacak gibi gorunuyor hayirlisi oda zamanal siliklesecek zaten
Matruska75 bende gordum ve gercekten bayildim karnina genc kizlarin karni bile bu kadar duz degil sana da masallah canim darisi bana
Pardon kuzucum dediğim gibi yazılar şaşmış garipti sayfaCanim yok vuslat koymus resmi ama hemen kaldirmis goremedim bende
Ayyy yerine ben heyecan yaptim yarin dimi ameliyatinn guzelles canim hatta iyice keselen yikan evin temizligini yap alis verisini yap ev icin bir sure tasiyamazsin yasak guzel haberlerini bekliyorum dualarim seninle oyyyysss mucuksKuafördeyim aml Kısmen düzgün gireyim :)
Bu arkadasin hangi dil konusuyor? Cok site var buna benzer mesela fransizca almanca vs...
Anliyorum da simdi resim eklemezse arkadasiniz kimse onu izlemeye alamiyacak sonucta sahsen benim meme albumum de var yani guvenmedigim ve resmini gormedigim bir kisiye albumlerimi gosterememAlmanca, ama bunun bir önemi yok, sonucta sitelerde yazilanla olay bitmiyor, öyle olsaydi zaten bende bunu söyler basimdan salardim, ama halini görünce yardimci olmak istedim. Bu konudada türk doktorlarin basarisi ortada (istisnalar haric tabi), özellikle fiyat konusunda her zaman dürüst olmasalarda. Bu arada bende bes dil biliyorum, ama böyle bir ameliyat olmak istedigimde ilk secenegim tabiki Türkiye olurdu, istatistiklerdede görüldügü gibi... Bu yüzden kendimden yola cikarak, her zaman karsimdaki insan icinde en iyisini istemisimdir, yani tipik bir kadin degilim cok sükür.
Not: Son cümlem tartismaya acik bir konu degil. Benim ne demek istedigimi, geneldede yaptigim yorumlari okursaniz zaten anlarsiniz, farkli yönlere cekmek isteyen olursa diye söylüyorum.
Ben tipik bir kadın olduğum için sana öneride bulanamayacağım. Zira her zaman karşımdaki insan için en kötüsünü isterim.Almanca, ama bunun bir önemi yok, sonucta sitelerde yazilanla olay bitmiyor, öyle olsaydi zaten bende bunu söyler basimdan salardim, ama halini görünce yardimci olmak istedim. Bu konudada türk doktorlarin basarisi ortada (istisnalar haric tabi), özellikle fiyat konusunda her zaman dürüst olmasalarda. Bu arada bende bes dil biliyorum, ama böyle bir ameliyat olmak istedigimde ilk secenegim tabiki Türkiye olurdu, istatistiklerdede görüldügü gibi... Bu yüzden kendimden yola cikarak, her zaman karsimdaki insan icinde en iyisini istemisimdir, yani tipik bir kadin degilim cok sükür.
Not: Son cümlem tartismaya acik bir konu degil. Benim ne demek istedigimi, geneldede yaptigim yorumlari okursaniz zaten anlarsiniz, farkli yönlere cekmek isteyen olursa diye söylüyorum.
Ben tipik bir kadın olduğum için sana öneride bulanamayacağım. Zira her zaman karşımdaki insan için en kötüsünü isterim.
Not; benim de demek istediğimi genelde yaptığım yorumlara bakarsanız zaten anlarsınız.
Almanca, ama bunun bir önemi yok, sonucta sitelerde yazilanla olay bitmiyor, öyle olsaydi zaten bende bunu söyler basimdan salardim, ama halini görünce yardimci olmak istedim. Bu konudada türk doktorlarin basarisi ortada (istisnalar haric tabi), özellikle fiyat konusunda her zaman dürüst olmasalarda. Bu arada bende bes dil biliyorum, ama böyle bir ameliyat olmak istedigimde ilk secenegim tabiki Türkiye olurdu, istatistiklerdede görüldügü gibi... Bu yüzden kendimden yola cikarak, her zaman karsimdaki insan icinde en iyisini istemisimdir, yani tipik bir kadin degilim cok sükür.
Konunun pek öncesi yok zaten arkadaş kendini övücem derken tüm kadınların üzerine sifonu çekmiş :) bir de tartışmaya açık bir konu değil demiş, bunun da kararını vermiş. Üstelik karşısındaki için kötü düşünenen kadınların(!) yardımlaştığı paylaşım yaptığı bir platformda derdine çare arıyor. Enterasan bir çelişki :)Konuyu bilmediğim için yorum yapamayacağım ama sana yorumum var yat dinlen gerilme :))))tadını çıkar yatmanın sonra ev çocuk iş yemek uğraşacaksın
Seracım yarın misafirlerimi Paris'e uğurluyorum Cumartesi günüde aml oluyorum kimse bilmiyor :)Ayyy yerine ben heyecan yaptim yarin dimi ameliyatinn guzelles canim hatta iyice keselen yikan evin temizligini yap alis verisini yap ev icin bir sure tasiyamazsin yasak guzel haberlerini bekliyorum dualarim seninle oyyyysss mucuks
Ay ben cuma diye aklimda surekli tutuyordum yine yanilmisim:) simdi bir suru temizlik seni bekliyordur eve misafir gelince ev darmadagin oluyor benim de ondan oyle dedimSeracım yarın misafirlerimi Paris'e uğurluyorum Cumartesi günüde aml oluyorum kimse bilmiyor :)
Siz bilin yeter canım misafirim görümcem bu arada :) Sonrada Londra'dan kayınvalidemler geliyor o vakite kadar iyileşeyim diye hemen cmts gününe planladıkAy ben cuma diye aklimda surekli tutuyordum yine yanilmisim:) simdi bir suru temizlik seni bekliyordur eve misafir gelince ev darmadagin oluyor benim de ondan oyle dedim
Biz biliyoruz ya yetmezmi
Evet bende Ercan beyde aml Olacağım nasip kısmet olursa, kararınızın sonuçlanmasını diliyorum. Sevgilerzuzu53 sizde ercan bey de aml olacaksnz? şimdiden heyecanlandım bende sizin adınıza..
bgn asistan ile grştm ekim ilk hafta gibi düşündüğümü belirttim randevulaştk haftaya yüzyüze görüşecgz.
çok sigara kullanıyrm inş azaltacağım işleme kadar
bir de fiyat yaklaşık verildi ve tahminimin üstünde şimdiden bütçe planlaması yapmaktayım
benden hbrler böyle.
Cnm ne kadar fiyat ??zuzu53 sizde ercan bey de aml olacaksnz? şimdiden heyecanlandım bende sizin adınıza..
bgn asistan ile grştm ekim ilk hafta gibi düşündüğümü belirttim randevulaştk haftaya yüzyüze görüşecgz.
çok sigara kullanıyrm inş azaltacağım işleme kadar
bir de fiyat yaklaşık verildi ve tahminimin üstünde şimdiden bütçe planlaması yapmaktayım
benden hbrler böyle.
Anliyorum da simdi resim eklemezse arkadasiniz kimse onu izlemeye alamiyacak sonucta sahsen benim meme albumum de var yani guvenmedigim ve resmini gormedigim bir kisiye albumlerimi gosteremem
Bu arada haklisiniz turk drlar bence cok cok iyi estetik konusunda ben bile fRansadan gidip orda ameliyat oluyorum :
Merhaba, evet katılıyorum size türk hekimleri daha başarılı (aşkkatibinin doktorunun sonucunu beğenmiştim yurt dışında oldu arkadaşımız) istisnalar var tabi başırılı bulmadıklarım da, şuda var en iyi dr nin bile memnun olmayan hastalarını duyduk okuduk yani beklenti ilede orantılı eski halinden iyiyse bana göre sonuç başarılı demektir bbuda değişiyor tabi kişiden kişiye mükemmel bekleyen de var....
Bu forumun en sevdiğim özelliği herkes birbirine yardımcı umarım herkes doğru dr doğru teknikle mutlu olur
Evt ya niye öyle sitemli yazmiş anlamadim yanliş bi konusma veya cevap mı verdik farkinda olmadan ben güzel bi cevap yazmiştim aslinda
Yaniliyorsun herkes ercan beye olmadi burdaBende böyle düsündügüm icin, onun yerine ben arastiriyorum (yani kendimi sizin yerinize koyuyorum, bende resim yollamak istemezdim) , sonucta yeni degilim, az cok güvenirligimde ortada.
Sizinle yazismistik zaten, her zaman gercekten yardimci olmaya calisan nadir üyelerden birisiniz...
Önerdiginiz üyeye bakacagim...Tekrar tesekkürler.
(Son cümlenizi sonradan okudum..) herkes demiyelim sonucta not ekledigimiz halde, kendi bile bile gülünc duruma düsürmek isteyende var, bilerek yardimci olmayanda, ama dedigim gibi, sizin gibi insanlar sayesinde bende burda olmaktan gayet memnunum.
Siz, size yazdigimi okumadiniz herhalde... Isterseniz bir okuyun. Bu arada bu topikten hedef aldigim biri yoktu, ama üzerine alinan olduguna göre, varmis. :)
Birde.. herkes Ercan beyde ameliyat oluyormus gibi bir durum var? Aranizda baska doktorlarla tecrübesi olan yok mu?
Yaniliyorsun herkes ercan beye olmadi burda
Degisik dr issimleri okuyabilirsin
Bu kadar sayfayi okuyun arkadasiniza o zaman cunku hepimiz okuduk .
goreceksiniz ki !!degisik dr isimleri de var!! Iyi arastirmalar size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?