Son durum şöyle; öğleden sonra doktorcuğum aradı hazırmısın, yarın bekliyorum dedi :) hazırım dedim. Gerçektende hazırım. Temizliğim bitti, manikür pedikür kişisel temizliğimiz sağladım. Çantamı da yaptım sayılır. Çocuklarımı öpüp kokluyorum bol bolSanki yarın tatile gidicekmişcesine rahat ve mutluyum, hiç korkmuyorum. Bu halimin fotolarını çektim bol bol. Daha sonra karşılaştırmak için. Bir kısmını buraya yükleyeceğim ki vefa borçumu ödeyebileyim. Resim çekerken bir kere daha bu aml kararıyla ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım. Çünkü çok kötüymüş oram buram
çok geçmiş olsun canım agrısız acısız süreç diliyorumKızlar ben 11.30 da başladım 15.30 da çıktım.O saatten beri de uyuyup uzanıyordum ancak kendime gelebildim gözüm açıldı İyi hissesiyorum hafifim mutluyum kardanadam sana da kolay mutlu huzurlu ameliyatlar diliyorum arkadaşım :)
Teşekkür ederim. Kendime geldiğimle yazarım hemen. Şuan koca göbişimle vedalaşıyorum, onunla geçireceğim son gecem :)) bir tuhaf oldum. Ne yani artık orda öylece durup beni sinir edemeyecekmicanım hayırlı amaliyatlar diliyorum allaha emanet ol bizi habersiz bırakma fıstık gibi olacsksın inşallah
İşte bunu duyduğuma çok sevindim!! Harikasın ne mutlu sana en zor zamanlarını atlattın. Dilerim minimum acı maximum mutlulukla iyileşme sürecini atlatırsınKızlar ben 11.30 da başladım 15.30 da çıktım.O saatten beri de uyuyup uzanıyordum ancak kendime gelebildim gözüm açıldı İyi hissesiyorum hafifim mutluyum kardanadam sana da kolay mutlu huzurlu ameliyatlar diliyorum arkadaşım :)
Cok gecmis olsun ilk iki gün ve gece biraz zor ama buda gececek unutmaKızlar ben 11.30 da başladım 15.30 da çıktım.O saatten beri de uyuyup uzanıyordum ancak kendime gelebildim gözüm açıldı İyi hissesiyorum hafifim mutluyum kardanadam sana da kolay mutlu huzurlu ameliyatlar diliyorum arkadaşım :)
Her şey gönlünce olsun bence cm olarakta ölç ben ölçmediğime pişmanım şimdi bilsem mest olurdum heralde:)Son durum şöyle; öğleden sonra doktorcuğum aradı hazırmısın, yarın bekliyorum dedi :) hazırım dedim. Gerçektende hazırım. Temizliğim bitti, manikür pedikür kişisel temizliğimiz sağladım. Çantamı da yaptım sayılır. Çocuklarımı öpüp kokluyorum bol bolSanki yarın tatile gidicekmişcesine rahat ve mutluyum, hiç korkmuyorum. Bu halimin fotolarını çektim bol bol. Daha sonra karşılaştırmak için. Bir kısmını buraya yükleyeceğim ki vefa borçumu ödeyebileyim. Resim çekerken bir kere daha bu aml kararıyla ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım. Çünkü çok kötüymüş oram buram
Kızlar ben 11.30 da başladım 15.30 da çıktım.O saatten beri de uyuyup uzanıyordum ancak kendime gelebildim gözüm açıldı İyi hissesiyorum hafifim mutluyum kardanadam sana da kolay mutlu huzurlu ameliyatlar diliyorum arkadaşım :)
Son durum şöyle; öğleden sonra doktorcuğum aradı hazırmısın, yarın bekliyorum dedi :) hazırım dedim. Gerçektende hazırım. Temizliğim bitti, manikür pedikür kişisel temizliğimiz sağladım. Çantamı da yaptım sayılır. Çocuklarımı öpüp kokluyorum bol bolSanki yarın tatile gidicekmişcesine rahat ve mutluyum, hiç korkmuyorum. Bu halimin fotolarını çektim bol bol. Daha sonra karşılaştırmak için. Bir kısmını buraya yükleyeceğim ki vefa borçumu ödeyebileyim. Resim çekerken bir kere daha bu aml kararıyla ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım. Çünkü çok kötüymüş oram buram
Geçmiş olsunKızlar ben 11.30 da başladım 15.30 da çıktım.O saatten beri de uyuyup uzanıyordum ancak kendime gelebildim gözüm açıldı İyi hissesiyorum hafifim mutluyum kardanadam sana da kolay mutlu huzurlu ameliyatlar diliyorum arkadaşım :)
İyi hatırlattın. Bunu yapıcaktım unutmuşum :)Her şey gönlünce olsun bence cm olarakta ölç ben ölçmediğime pişmanım şimdi bilsem mest olurdum heralde:)
teşekkür ederim, inşallah öyle olur. Ameliyat vaktine doğru zaman hızla akıyor ve ben hiç birşey hissetmiyorum. Sanki rüya görüyorum.Bol şans canım.Birkaç saat içinde istediğin bir vücuda kavuşmak için başlangıcı yapmış olacaksın. Bol şans.
İşte bunu duyduğuma çok sevindim!! Harikasın ne mutlu sana en zor zamanlarını atlattın. Dilerim minimum acı maximum mutlulukla iyileşme sürecini atlatırsınHem senin için hemde bana moral olması bakımından kendim için çok sevindim.
Yazdıkların nasıl iyi geliyor bir bilsen, sayende yarın uça uça gideceğim hastaneye. İnşallah seninki gibi olur benim durumumda. Çok teşekkürler canım daha bugün olmuş olmana rağmen bizim için buraya yazıyorsun, süpersinArkadaşım muhakkak kisiden kisiye degisir ama bence bu dayanmasi cok basit bi acı. Yani bu kadar kesilip bicilmeye göre dusunursek..hafif bi yanma hissi desem yalan olmaz. Biraz ara ara öksürdüğüm de oldu o bile kayda deger bi acı olusturmadi. Ama salı gunu ciciannem olmustu onunki biraz daha agrili gecti iki gün bugün o da daha iyi caner bey bana demişti zaten seninki daha hafif gecer diye aynen de dedigi gibi oldu. Zaten harika sempatik bi adam oldugunu söylemistim. Yakın bir zamanda da estetik merkezine gececek diye duydum istanbul da olacak. Ben şu an Yozgattayım devlet hastanesinde oldum. İster yozgat ister istanbul olsun olmak isteyen arkadaslara kesinlikle tavsiye ediyorum ama tabiki sonuclarimi henüz gormus degilim çok sabirsizlaniyorum :))Kardanamam arkadaşım Allah yardimcin olsun kolayca ve en güzel sekilde olsun inşaAllah.
Ameliyatının iyi geçmesine çok sevindim, çok çok geçmiş olsun işin en zor kısmını atlattın diye düşünüyorum benim en Korktuğum Kısım narkoz o an hep tekrar gözlerimi açabilecekmiyim diye düşünüp dururum. Az ödemli bol baklavalı bir göbeğin olur inşallah sevgilerBu da bi ihtiyac yazmak istemistim ve da yazmisim siz anlayin kizlar. Ve seraparis i unuttugumu farkettim bi de bi zaman ozo vardı ona da selamlarimi gonderiyorum dilerim haberi olur sonuclarini merak ediyorum ozo beni okursan bana ulaş canım.
Ameliyatının iyi geçmesine çok sevindim, çok çok geçmiş olsun işin en zor kısmını atlattın diye düşünüyorum benim en Korktuğum Kısım narkoz o an hep tekrar gözlerimi açabilecekmiyim diye düşünüp dururum. Az ödemli bol baklavalı bir göbeğin olur inşallah sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?