Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

kardanadammiolurmus şimdiden geçmiş olsun..sağlıkla gir ameliyata,sağlıkla çık inşallah.kendini iyi hissettiğinde yazarsın.Allah'a emanet ol.

çok geçmiş olsun canım agrısız acısız süreç diliyorum

canım hayırlı amaliyatlar diliyorum allaha emanet ol bizi habersiz bırakma fıstık gibi olacsksın inşallah
Teşekkür ederim. Kendime geldiğimle yazarım hemen. Şuan koca göbişimle vedalaşıyorum, onunla geçireceğim son gecem :)) bir tuhaf oldum. Ne yani artık orda öylece durup beni sinir edemeyecekmi

İşte bunu duyduğuma çok sevindim!! Harikasın ne mutlu sana en zor zamanlarını atlattın. Dilerim minimum acı maximum mutlulukla iyileşme sürecini atlatırsın Hem senin için hemde bana moral olması bakımından kendim için çok sevindim.

Cok gecmis olsun ilk iki gün ve gece biraz zor ama buda gececek unutma

Her şey gönlünce olsun bence cm olarakta ölç ben ölçmediğime pişmanım şimdi bilsem mest olurdum heralde:)

Çok sevindim canım. En zor saatler geçti artık. Şimdi iyileşme zamanı...

Bol şans canım. Birkaç saat içinde istediğin bir vücuda kavuşmak için başlangıcı yapmış olacaksın. Bol şans.

Her şey gönlünce olsun bence cm olarakta ölç ben ölçmediğime pişmanım şimdi bilsem mest olurdum heralde:)
İyi hatırlattın. Bunu yapıcaktım unutmuşum :)
Bol şans canım. Birkaç saat içinde istediğin bir vücuda kavuşmak için başlangıcı yapmış olacaksın. Bol şans.
teşekkür ederim, inşallah öyle olur. Ameliyat vaktine doğru zaman hızla akıyor ve ben hiç birşey hissetmiyorum. Sanki rüya görüyorum.

Arkadaşım muhakkak kisiden kisiye degisir ama bence bu dayanmasi cok basit bi acı. Yani bu kadar kesilip bicilmeye göre dusunursek..hafif bi yanma hissi desem yalan olmaz. Biraz ara ara öksürdüğüm de oldu o bile kayda deger bi acı olusturmadi. Ama salı gunu ciciannem olmustu onunki biraz daha agrili gecti iki gün bugün o da daha iyi caner bey bana demişti zaten seninki daha hafif gecer diye aynen de dedigi gibi oldu. Zaten harika sempatik bi adam oldugunu söylemistim. Yakın bir zamanda da estetik merkezine gececek diye duydum istanbul da olacak. Ben şu an Yozgattayım devlet hastanesinde oldum. İster yozgat ister istanbul olsun olmak isteyen arkadaslara kesinlikle tavsiye ediyorum ama tabiki sonuclarimi henüz gormus degilim çok sabirsizlaniyorum :))Kardanamam arkadaşım Allah yardimcin olsun kolayca ve en güzel sekilde olsun inşaAllah.

Yazdıkların nasıl iyi geliyor bir bilsen, sayende yarın uça uça gideceğim hastaneye. İnşallah seninki gibi olur benim durumumda. Çok teşekkürler canım daha bugün olmuş olmana rağmen bizim için buraya yazıyorsun, süpersin

Kardanadammiolurmus iyi geldigine çok sevindim biraz moral olduysam ne mutlu bana :) Arkadaslar matruska asya fati serpil jelesec insallah ismini atladigim olmamistir olduysa nolur kusuruma bakmayin ilgilenen iyi dileklerini sunan heyecanimi paylasan tüm hemcinslerime teşekkür ediyorum paylasmak insanin dogasinda var iyi geliyo yani işte ve da bi ihtiyaç :)) sagolun kızlar klişe bi söz belki ama soylemek istedim iyiki varsiniz.Kardanadam kendini iyi hissettigin zaman senin de güzel haberlerini bekliyoruz inşallah ama ondan önce kendini yorma sakın biz bekleriz.

Ameliyatının iyi geçmesine çok sevindim, çok çok geçmiş olsun işin en zor kısmını atlattın diye düşünüyorum benim en Korktuğum Kısım narkoz o an hep tekrar gözlerimi açabilecekmiyim diye düşünüp dururum. Az ödemli bol baklavalı bir göbeğin olur inşallah sevgiler

O ne güzel bir dilek öyle yaa canım benim sagol var ol. Senin o korktugun narkoz beni rahatlatan tek sey zuzucum çünkü blbiliyorum ki uyuycam ve uyandigimda bitmis olucak ben bisey gormiycem anlamiycam. Narkoz güzel birşey böyle dusun. Diger türlüsü olacaksa biliyosun ki her türlü beklenmedik seyden oluyor Allah korusun.

Bi örnek vermek istiyorum iki hafta önce suriyeli bi genc bogularak öldü. Yanindaki arkadaslari anlatti ki ülkesinde idama mahkum olmus ve kaçmış Türkiye ye gelmiş. Ama işte ! Belki orda kalsa şu an hala hayattaydı. Neyse demek istedigim güzel dusun Allah yardim ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…