• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Teşekkür ederim canım, darısı senin başına
evet gerçekten çok iyi girdim. Sakinleştirici verdiler ama bence ona bile gerek yoktu. Çıktığımda hep çok iyim çok iyim deyip durmuşum. Eşim dedi. Önüme gelene çok iyim demişim :)
inşallah arkadaşım. Hiç korkulacak bir şey değilmiş. Doktor benim peşimden gelmiş hemen ben hatırlamıyorum. Eşimle konuşmuş. 3 tane fıtık varmış onları temizlemiş, çok güzel göbek yaptım ona demiş. Memeler içinde öyle demiş :)
Uyyyyy çok güzel göbek ve meme süpermiş :) banada fıtıkların vardır alırım demişti yarın taburcu olacakmısın

Ya kızlar ben dün ilk çıktığımdan bu sabaha kadar çok iyiydim. Bugün bir şiştim bir şistim görmeyin gitgide canım acır oldu. Hareket edemiyorum çok gerildi karnim dikişlerim. Hep böyle mi olur acaba ya çok zormus bu iş :(
Kardanadamcim cok gecmis olsun cnm inşallah hep bu hafiflikte ilerler gidişatın. Valla ben cok zordayim bugün :( dün o rahatlikla ters hareketler mi yaptim ki acaba :/

Kızlar selam. Hastane odamdan yazıyorum şuan:) oldu bitti ameliyatım çok şükür. Saat 11 de alındım. 3 te odama getirildim. Herşey yolundaymıs. 2 saattir narkozunda etkisiyle uyudum uyandım hep, akşamdanda uykusuzdum zaten iyi geldi. Ağrım çok hafif. Keyfim yerimde. Göğüslerde hiç ağrı yok sadece gerginlik var.ellerimi kollarımı çok rahat kullanabiliyorum. Karındaki ağrı ise sanki regl olmuşumda ağrıyor gibi. Allahıma şükürler olsun kurtuldum. Hiç korkulacak bir şey değişmiş.
Çok geçmiş olsun..bundan sonrasınıda çok rahat atlatırsın inşallah.darısı @SeraParis le bana artık

Ya kızlar ben dün ilk çıktığımdan bu sabaha kadar çok iyiydim. Bugün bir şiştim bir şistim görmeyin gitgide canım acır oldu. Hareket edemiyorum çok gerildi karnim dikişlerim. Hep böyle mi olur acaba ya çok zormus bu iş :KK43:
Kardanadamcim cok gecmis olsun cnm inşallah hep bu hafiflikte ilerler gidişatın. Valla ben cok zordayim bugün :KK43: dün o rahatlikla ters hareketler mi yaptim ki acaba :/
Merak etme,sakin ol.Bir kac ay bile sürebilir gerginlik şişlik vs ters bi durum yok herşey çok güzel olucak

Ya kızlar ben dün ilk çıktığımdan bu sabaha kadar çok iyiydim. Bugün bir şiştim bir şistim görmeyin gitgide canım acır oldu. Hareket edemiyorum çok gerildi karnim dikişlerim. Hep böyle mi olur acaba ya çok zormus bu iş :KK43:
Kardanadamcim cok gecmis olsun cnm inşallah hep bu hafiflikte ilerler gidişatın. Valla ben cok zordayim bugün :KK43: dün o rahatlikla ters hareketler mi yaptim ki acaba :/
Bende aml günü iyiydim, 2.3.gün daha zordu benim icin sonra baya toparladim bunlar normal. Her gecen dün dahada iyi hissedeceksin kendini 6 hafta sonra tam eski haline gelirsin insallah

Kızlar selam. Hastane odamdan yazıyorum şuan:) oldu bitti ameliyatım çok şükür. Saat 11 de alındım. 3 te odama getirildim. Herşey yolundaymıs. 2 saattir narkozunda etkisiyle uyudum uyandım hep, akşamdanda uykusuzdum zaten iyi geldi. Ağrım çok hafif. Keyfim yerimde. Göğüslerde hiç ağrı yok sadece gerginlik var.ellerimi kollarımı çok rahat kullanabiliyorum. Karındaki ağrı ise sanki regl olmuşumda ağrıyor gibi. Allahıma şükürler olsun kurtuldum. Hiç korkulacak bir şey değişmiş.
Cok gecmis olsun canim sevindim senin adina darisi benim meme ameliyatina ;)

senin neznin de yazayım hayatım özel yazan buradan yazanlara iz konusun evet karın germe izli bir ameliyat kişiye göre az çok kalabiliyor genelde bikini çamaşır içinde kalıyor bu iz @SeraParis arkadaşım gördü bende de bikinide kalıyor kesi altta ama ben dövme yaptırdım düşük bel bikini giyiniyorum yani izi kapattırdım :)))

sera heyecan normal ya sen alıştın artık tecrüben çok balımmm geçer süre hop diye :KK19:
Canım resimlerini görme şansım var mı
Benim de aklımda dövme vardıersk ettim simdi

Adına çok sevindim
Darısı basimiza

Kanamam var derken? direnlere dolandan mı bahsediyorsun?
Son anda labioplasti de yapmış bana çıkmadan. Bayilmadan önce konusmustuk bastan soyleseydin keske demisti ben de akıl edemedim ameliyat masasinda aklima geldi doktorda bakalım uygun vakit kalırsa durumuna göre onu da yaparız belki ama söz vermiyorum demişti. Yapmış. Orda kanamam oluyo ayrica karnimda dikiş yerlerimdeki bantin küçük bi kenarından da kanamam oluyo

Kızlar tek tek alıntı yapamıyorum. Beni düşünen iyi dilekte bulunan herkese teşekkür ederim. 11 de girip 3 te çıkmıştım. Ağrım pek olmadı zaten zırt pırt ağrı kesici içiriyorlar. Sat 5 te ilk defa yürüttüler. Sezeryan yürümesinden daha kolaydı. Biraz başım döndü ve midem bulandı ama çok şükür ne kustum ne de bayıldım. Akşam 10 da yine yürüdüm o cok daha kolaydı.sonra uyku ilacı verdiler zaten 6:30 a kadar mışıl mışl uyumuşum. Uyandığımda hareketsiz yatmaktan sırtım ve belim ağırıyordu. Eşm yardım etti bir tur yürüdüm.iyi geldi. Az öncede kahvaltımı ettim o da cok iyi geldi. Bugün sondam çekilecek ve duruma göre direnler çekilebirmiş. 2 meme 2 karın toplam 4 drenim var. Göğüslerde biraz gerginlik hissediyorum

Kızlar tek tek alıntı yapamıyorum. Beni düşünen iyi dilekte bulunan herkese teşekkür ederim. 11 de girip 3 te çıkmıştım. Ağrım pek olmadı zaten zırt pırt ağrı kesici içiriyorlar. Sat 5 te ilk defa yürüttüler. Sezeryan yürümesinden daha kolaydı. Biraz başım döndü ve midem bulandı ama çok şükür ne kustum ne de bayıldım. Akşam 10 da yine yürüdüm o cok daha kolaydı.sonra uyku ilacı verdiler zaten 6:30 a kadar mışıl mışl uyumuşum. Uyandığımda hareketsiz yatmaktan sırtım ve belim ağırıyordu. Eşm yardım etti bir tur yürüdüm.iyi geldi. Az öncede kahvaltımı ettim o da cok iyi geldi. Bugün sondam çekilecek ve duruma göre direnler çekilebirmiş. 2 meme 2 karın toplam 4 drenim var. Göğüslerde biraz gerginlik hissediyorum
Maşallah maşallah...ay valla böyle rahat OLDUĞUNU
duyunca hemen Bıçak altına yatasım geliyo...Tekrar geçmiş olsun..

Son anda labioplasti de yapmış bana çıkmadan. Bayilmadan önce konusmustuk bastan soyleseydin keske demisti ben de akıl edemedim ameliyat masasinda aklima geldi doktorda bakalım uygun vakit kalırsa durumuna göre onu da yaparız belki ama söz vermiyorum demişti. Yapmış. Orda kanamam oluyo ayrica karnimda dikiş yerlerimdeki bantin küçük bi kenarından da kanamam oluyo
Acil şifalar dilerim.Kısa zaman da eski sağlığına kavuşursun inşallah

Oldu da bitti maşallah

Bende aml günü iyiydim, 2.3.gün daha zordu benim icin sonra baya toparladim bunlar normal. Her gecen dün dahada iyi hissedeceksin kendini 6 hafta sonra tam eski haline gelirsin insallah
Bunun normal oldugunu duymak beni rahatlatti sağol. İlk gün kolay olunca hep öyle olucak sandim. Meğer asıl zorluk sonra basliyomus.6 hafta demissin ama inşallah daha kisa surer çünkü 5 eylül de kardesimin düğünü var :( cok zamansiz mi oldum ne..

Labioplasti ne canim

Back