• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

benim annem bu konuda çok ciddi tepkiler gösterdi öyle saçmalıkmı olur dedi bizim aklımız yokmuyduda biz yaptırmadık dedi ne varmışki halinde dedi( üç çocuklusun otur oturduğun yerde demek istedi) ama hiç bana sen kendini nasıl hissediyorsun, giyinme konusunda sıkıntı yaşıyormusun diye sormadı fakat ben her defasında durumun farklı yönlerini dile getirerek Yaşadığım sıkıntıları kendimce anlattım annemde şuan kabullenmiş durumda umarım sizin süreçte olumlu geçer, sevgiler
bunları bende yaşadım ilk ameliyatım da annem biliyordu ama sonrakilerini ailemden hatta kız kardeşimden bile sakladım çünkü kafam kaldırmadı laf sözlerini en güzel ağızlarını kapatmak hiç bu konularda yorum almamak:)

Birde ameliyat olanlarin resimlerini cok merak ediyorum herkesbakıyomuş birbirinin resmine :)) ben daha yeni üye oldum site hakkinda hiç bir bilgim yok :KK57:

bu konu sıkıntı işte yeni üyesiniz siz tanımamamız gerek direk resim kimse göstermez (erkek üyeler bile olabiliyor bazen aramızda:) sizde olsanız göstermezsiniz meme ve karınınızı tanımadığınız birine:) çoğu arkadaşımla ya telde ya burada çok paylaşşımım olmuştur öyle resim atmışımdır foruma bile 2.sene sonra resim koydum kaldırdım sonra siz yazın paylaşımda bulunun eskiyin biraz:) hoşgeldiniz tekrardan

Son düzenleme:
Merhaba buradan direk şu bu demek doğru olmaz siz başlıkları okuyun doktorlar adına var açılan başlıklar burasıda var bir çoğumuz sürecini öncesi sonrasını koyarak yazdı paylaştı doktor isimlerini de emek isteyen bir süreç en doğrusu kendiniz hem hasta yorumlarına hemde görebiliyorsanız fotolarına bakııp liste yapmanız tek tek görüşmeniz kolay gelsin ben bilirim sıkıntılı süreç en başı doktor seçimi
bu konu sıkıntı işte yeni üyesiniz siz tanımamamız gerek direk resim kimse göstermez (erkek üyeler bile olabiliyor bazen aramızda:) sizde olsanız göstermezsiniz meme ve karınınızı tanımadığınız birine:) çoğu arkadaşımla ya telde ya burada çok paylaşşımım olmuştur öyle resim atmışımdır foruma bile 2.sene sonra resim koydum kaldırdım sonra siz yazın paylaşımda bulunun eskiyin biraz:) hoşgeldiniz tekrardan[/QUOT

Hosbuldum tsk ederim cevap verdiginiz için:) yakup avsar ve ercan karacaoğlunu arastırıyorum onlar hakkinda biraz okudum burdan. Benim ilk ameliyatimi tuğrul maral yaptı mini karin germeydi ve hayatimin pişmanliğini yaşadim bosu bosuna yattim bicak altına sonuc hiç iyi olmadi doktorun tüm israrlarina ragmen tüm karin germeden korktum ve yaptırmadim. Şimdi tekrar olmak istiyorum bu sefer tam karin germe inşallah :KK66:

Hosbuldum tsk ederim cevap verdiginiz için:) yakup avsar ve ercan karacaoğlunu arastırıyorum onlar hakkinda biraz okudum burdan. Benim ilk ameliyatimi tuğrul maral yaptı mini karin germeydi ve hayatimin pişmanliğini yaşadim bosu bosuna yattim bicak altına sonuc hiç iyi olmadi doktorun tüm israrlarina ragmen tüm karin germeden korktum ve yaptırmadim. Şimdi tekrar olmak istiyorum bu sefer tam karin germe inşallah :KK66:

Asya sana da çok teşekkür ederim.. basen liposuction ile ilgili bana bilgi verir misin canım.. Liponun ağrısı morlugu uzun sürüyormuş galiba ne kadar sürdü senin rahatsızlığın ?

Merhaba Vuslat 82, :KK54:
Karın germe ameliyatı o kadar kolay bir olay değil. Fakat çok zor ve feci bir ameliyat da değil. Benim çok ağrım sızım olmadı. 2. gün yürüdüm. 5. gün evime döndüm.
Evde bir müddet yataktan kalkmak zor geldi yani bir yere tutunarak kalkabildim. Genelde divanda yattım daha kolay kalktığım için.
Korsemi 24 saat çıkarmadım. Bu çok önemli.
15 gün sonra ilk muayenem oldu ve duş alabileceğimi söyledi doktorum. Her 2 günde yıkandım. Bu arada yürümek daha rahat olmaya başladı. Başlangıçta öne eğilerek yürüyordum.
1 ay sonra dik yürümek daha rahat oldu.
2 ay sonra her şey normalleşti.
3 ay sonra normal hayatım devam ediyor.
Ben ameliyat olduğuma hiç pişman olmadım. Düz bir karnım var. Lipo olan yerler inceldi. Tabi bu arada spor ve beslenme çok önemli. Baştan dikkat etmediğim için biraz kilo almıştım.
Ameliyatı iyi ki olmuşum. Kendime güvenim arttı. Artık dar pantolon giyebiliyorum. Body giyiyorum. İyi yani tekrar olur muyum? Evet bu defa hiç korkmadan giderim.
Ben doktorumdan memnun kaldım. Adam işini biliyor.:KK54:
BASEN-LİPO ya gelince, Lazer değildi yani klasik LİPO yapıldı. Basen ve kalçadaki fazlalıklar gitti. Düzeldi resmen. Çok da güzel oldu.
Ben Diz ve basen LİPO'dan fazla ağrı falan hissetmedim. Yani karın + lipo birlikte geçti. Durumdan şimdilik çok memnunum. Umarım karın + basen+ dizler uzun zaman böyle kalır.
:KK54:

2 gün sonra bu saatlerde biçilip dikiliyor olacağım :KK64: Ben ne kadar sakin ve soğukkanlı bir insanmışım, bunun farkına vardım. Arada bir aklıma geliyor kalbim bir iki gümlüyor sonra gelip geçiyor. Gün içinde iyimde sabahları yeni uyandığımda ilk yarım saat kara kara düşünüyorum iyimi yapıyorum değermi bunun için diye. Sonra bu da gelip geçiyor 'değer' diyorum kendi kendime. 10 senedir yaz kış göbeğimi kafule etmek içik üzerinden çıkarmadığım korseler için değer. İçleri boş olduğu halde o nazını çektiğim dolgulu sütyenler için değer diyorum. Yazın bu gencecik yaşımda bikimi rahat rahat giyip ailemle mutlu mesut komplekssiz tatiller için, kısacası hayat kalitemi arttırmak için değer.
Başıma neler geleceğini ne sıkıntılar çekeceğimi az çok okudum öğrendim. Okumakla yaşamak arasındaki farkıda cuma günü öğreneceğim. Akşam kabus görmüşüm. Ameliyatımı olmuşum fakat göbeğim çok kötüydü. Umarım rüyamın tersi olur.

2 gün sonra bu saatlerde biçilip dikiliyor olacağım :KK64: Ben ne kadar sakin ve soğukkanlı bir insanmışım, bunun farkına vardım. Arada bir aklıma geliyor kalbim bir iki gümlüyor sonra gelip geçiyor. Gün içinde iyimde sabahları yeni uyandığımda ilk yarım saat kara kara düşünüyorum iyimi yapıyorum değermi bunun için diye. Sonra bu da gelip geçiyor 'değer' diyorum kendi kendime. 10 senedir yaz kış göbeğimi kafule etmek içik üzerinden çıkarmadığım korseler için değer. İçleri boş olduğu halde o nazını çektiğim dolgulu sütyenler için değer diyorum. Yazın bu gencecik yaşımda bikimi rahat rahat giyip ailemle mutlu mesut komplekssiz tatiller için, kısacası hayat kalitemi arttırmak için değer.
Başıma neler geleceğini ne sıkıntılar çekeceğimi az çok okudum öğrendim. Okumakla yaşamak arasındaki farkıda cuma günü öğreneceğim. Akşam kabus görmüşüm. Ameliyatımı olmuşum fakat göbeğim çok kötüydü. Umarım rüyamın tersi olur.

arkadaşım geçmişi okuduysan belki görmüşsündür karın ameliyatımın gecesi ağla zırla eşime vasiyet bıraktım dedim ölürsem doktora parayı ödeme:) evi,arabayı,arsayı yeni hatuna yedirme çocukların hepsi iki elim yakanda olur:) rüyada görürsün kabus da çok normal ilerliyorsun bence :)

Bir sorum olucak.Bu ameliyatı olanlar olduktan sonra nasıl bir beslenme yöntemi izledi ? Yani doktorların protein ve sebze ağırlıklı yemek önerdiğini biliyorum fakat bu beslenme sistemiyle insan kilo vermeye devam eder.bu iyileşme sürecinde kilo verdikçe(ödemler dışında) tekrar sarkma olmaz değilmi ? ne tür beslendiniz tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum

arkadaşım geçmişi okuduysan belki görmüşsündür karın ameliyatımın gecesi ağla zırla eşime vasiyet bıraktım dedim ölürsem doktora parayı ödeme:) evi,arabayı,arsayı yeni hatuna yedirme çocukların hepsi iki elim yakanda olur:) rüyada görürsün kabus da çok normal ilerliyorsun bence :)
Evet hatırlıyorum hepsini okumuştum bunların :) inşallah sonuda sizinkiler gibi güzel biter. Ben ameliyat ekibini tehdit etmeyi düşünüyorum, beni öldürürseniz ruhum la size musallat olurum, peşinizi bırakmam diye:KK62:

Ohhh misler gibi olup çıkıverirsin inşallah yıllardır Yaşadığın bu sıkıntıları kısa bir süre içinde atlatırsın inşallah, istemek başarmanın yarısıdır ve bunun üstesinden geleceğini düşünüyorum. Eşim dün diyorki ne yapıyorsun hazırlık yapmaya başladınmı hayır diyorum şaşırıyor ben senden heyecanlıyım diyor :)) ben böyle çaktırmam sonra zurnanın zırt dediği yere geldiğimde elim Ayağım buz keser

Ohhh misler gibi olup çıkıverirsin inşallah yıllardır Yaşadığın bu sıkıntıları kısa bir süre içinde atlatırsın inşallah, istemek başarmanın yarısıdır ve bunun üstesinden geleceğini düşünüyorum. Eşim dün diyorki ne yapıyorsun hazırlık yapmaya başladınmı hayır diyorum şaşırıyor ben senden heyecanlıyım diyor :)) ben böyle çaktırmam sonra zurnanın zırt dediği yere geldiğimde elim Ayağım buz keser

Biraz da mecburuz serin kanlı durmaya. Sonuçta keyfi bir ameliyat ve etrafımız bizi vazgeçirmeye hazır insanlarla dolu :) onlara kararlılığımızı ve rahatlığımızı göstermeliyiz ki onlarda korkmasın. Aslında benim şuanda sadece eşim biliyor ama ona karşıda hem öncesinde hemde sonrasında dirayetli olmam gerekiyor

Merhaba Vuslat 82, :KK54:
Karın germe ameliyatı o kadar kolay bir olay değil. Fakat çok zor ve feci bir ameliyat da değil. Benim çok ağrım sızım olmadı. 2. gün yürüdüm. 5. gün evime döndüm.
Evde bir müddet yataktan kalkmak zor geldi yani bir yere tutunarak kalkabildim. Genelde divanda yattım daha kolay kalktığım için.
Korsemi 24 saat çıkarmadım. Bu çok önemli.
15 gün sonra ilk muayenem oldu ve duş alabileceğimi söyledi doktorum. Her 2 günde yıkandım. Bu arada yürümek daha rahat olmaya başladı. Başlangıçta öne eğilerek yürüyordum.
1 ay sonra dik yürümek daha rahat oldu.
2 ay sonra her şey normalleşti.
3 ay sonra normal hayatım devam ediyor.
Ben ameliyat olduğuma hiç pişman olmadım. Düz bir karnım var. Lipo olan yerler inceldi. Tabi bu arada spor ve beslenme çok önemli. Baştan dikkat etmediğim için biraz kilo almıştım.
Ameliyatı iyi ki olmuşum. Kendime güvenim arttı. Artık dar pantolon giyebiliyorum. Body giyiyorum. İyi yani tekrar olur muyum? Evet bu defa hiç korkmadan giderim.
Ben doktorumdan memnun kaldım. Adam işini biliyor.:KK54:
BASEN-LİPO ya gelince, Lazer değildi yani klasik LİPO yapıldı. Basen ve kalçadaki fazlalıklar gitti. Düzeldi resmen. Çok da güzel oldu.
Ben Diz ve basen LİPO'dan fazla ağrı falan hissetmedim. Yani karın + lipo birlikte geçti. Durumdan şimdilik çok memnunum. Umarım karın + basen+ dizler uzun zaman böyle kalır.
:KK54:
Sağol arkadaşım uzun uzun yazmissin. İnşallah istedigin gibi uzuuuun süreli hatta kalıcı olur elde ettigin sonuclar :)

Ameliyatının başarılı geçmesini diliyorum. Ameliyat öncesi stress normaldir.:KK54:

Göbek gidince - ağrılar da dinince mutluluk başlıyor. Yara izleri biraz rahatsız ediyor, fakat o da zamanla düzeliyor. :KK54:
Yani çektiğin sıkıntıya değiyor.:KK54:

Ameliyatının başarılı geçmesini diliyorum. Ameliyat öncesi stress normaldir.:KK54:

Göbek gidince - ağrılar da dinince mutluluk başlıyor. Yara izleri biraz rahatsız ediyor, fakat o da zamanla düzeliyor. :KK54:
Yani çektiğin sıkıntıya değiyor.:KK54:
Teşekkür ederim. İnşallah başaralı geçer ve çabuk toparlanırım

kızlar günaydın.ercan bey e mail attım.göğüs dikleştirme,lipo ve karın germe ameliyatı olmayı istiyorum..ama ortalama kaç gün içerisinde işe dönebilirim diye sorduğumda haftasonlarını birleştirirsen 9 gün yetecektir dedi..daha fazla izin almak istemiyorum..ama bu süre iyileşmek için yeterli bir süre mi bilemedim çünkü evim ve işim arası 1 saat uzaklıkta..gidip gelirken sorun olur mu ağrılarım geçer mi bir sürü soru kafamda..zaten bu ameliyat konusunu henüz aileme bile açmadım kesinlikle karşı çıkacaklar vazgeçirmeye calısacaklar.iyice karıştı kafam anlayacağınız :)

Back