• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Kızlar ben 11.30 da başladım 15.30 da çıktım.O saatten beri de uyuyup uzanıyordum ancak kendime gelebildim gözüm açıldı İyi hissesiyorum hafifim mutluyum kardanadam sana da kolay mutlu huzurlu ameliyatlar diliyorum arkadaşım :)
Gecmis olsun canim gormemisim ameliyat olmussun Cok sevindim agrin cok olmadigina insallah senin gibi hafif agriyla atlatiriz
En zorunu basardin simdi kendine dikkat etmen gerek fazla agir tasima aorlama oksurunce iki elinle karnini tut ki agrimasin canim

Benimde küçüğü 3 yaşında ve bana çok düşkün kucağımdan inmiyor. 15 kg :) bende onu düşünüyorum ama 2 3 ay idare edicez artık
Benim oglum da 2 bucuk yasinda ve onu kardesime birakacagim bakmasi icin babasi calisiyor ve ne beni ne babasini gorecek 10 gun bu benim piskolojimi bozuyor cunku bana cok duskun oglum
Kardesim baska bir sehirde oturdugu icin babalarini goremicek kuzularim:(( nede beni cok endiseliyim bensiz napacaklar diye kardesime guvenim sonsuz ama oglum anne diye aglarsa o zoruma gidecek :(
En cok su an onu dusunuyorum aklimdan cikmiyor

Gecmis olsun canim gormemisim ameliyat olmussun Cok sevindim agrin cok olmadigina insallah senin gibi hafif agriyla atlatiriz
En zorunu basardin simdi kendine dikkat etmen gerek fazla agir tasima aorlama oksurunce iki elinle karnini tut ki agrimasin canim
Sağol arkadaşım ikinci gün ilk gunden daha zor oluyormus onu anladım. Ama sanirim 3 gün tekrar kolaylasacak.O öksürük var ya o öksürük beni mahvetti zaten. Dikiş yerlerim kanadı doktor önemli değil dedi ama kanamayı gectim canım da acıyo öksururken :( Yine de hic pisman degilim iyiki oldum :))

Sağol arkadaşım ikinci gün ilk gunden daha zor oluyormus onu anladım. Ama sanirim 3 gün tekrar kolaylasacak.O öksürük var ya o öksürük beni mahvetti zaten. Dikiş yerlerim kanadı doktor önemli değil dedi ama kanamayı gectim canım da acıyo öksururken :KK43: Yine de hic pisman degilim iyiki oldum :))
Canim bogaz pastili al agzina ilik su ic oksuruk gelmeden dikisleri zorlama lutfen
Gececek insallah

Sağol arkadaşım ikinci gün ilk gunden daha zor oluyormus onu anladım. Ama sanirim 3 gün tekrar kolaylasacak.O öksürük var ya o öksürük beni mahvetti zaten. Dikiş yerlerim kanadı doktor önemli değil dedi ama kanamayı gectim canım da acıyo öksururken :KK43: Yine de hic pisman degilim iyiki oldum :))
:( en önce sana yazmak istedim öksürük kelimesini görünce o yaşadığım kabus geldi aklıma çok feeci bir durum ,doktorum bana ılık su pastil ve öksürürken iki elinle bastırarak karnına öksür dedi iç dikişler için sende öyle yap ve ballı eczaneden pastil al hadi çok geçmiş olsun güzel sonuçlar diliyorum

Günaydın. Hastaneye son yarım saatimiz kaldı. Yoldayız. Hala heyecanlı değilim :) lütfen benim için dua edin

beni sabahlarım canlandı gözümde sabah saati ilk ameliyatı severim takıntım var bilinç altım diyor dr dinç,aletler,ameliyathane temiz:))) valla var kafamda biraz:)))
Dualarımız seninle hadi sabret az kalmıştır bir kaç güne başlarsın kızlar çok şişim,dikişim şöyle,göbek deliğim böyle diye:KK48: bu bir 3,6 ay sürer :)))

Benim oglum da 2 bucuk yasinda ve onu kardesime birakacagim bakmasi icin babasi calisiyor ve ne beni ne babasini gorecek 10 gun bu benim piskolojimi bozuyor cunku bana cok duskun oglum
Kardesim baska bir sehirde oturdugu icin babalarini goremicek kuzularim:KK43:( nede beni cok endiseliyim bensiz napacaklar diye kardesime guvenim sonsuz ama oglum anne diye aglarsa o zoruma gidecek :KK43:
En cok su an onu dusunuyorum aklimdan cikmiyor

getir gelirken ben bakarım benim minikle arkadaş olurlar ya cidden bende en ççok miniğe üzüldüm kendime kızdım kucak ister oynamak ister geçiyor serra çabuk oyalasın kardeşin kuzuyu gündüz yoğun geçerse bol hareketli oyun vs vs gece uyur yorgunluktan

getir gelirken ben bakarım benim minikle arkadaş olurlar ya cidden bende en ççok miniğe üzüldüm kendime kızdım kucak ister oynamak ister geçiyor serra çabuk oyalasın kardeşin kuzuyu gündüz yoğun geçerse bol hareketli oyun vs vs gece uyur yorgunluktan
Esimin kafasini yiyorum sabahtan beri sen bakacaksin dedim ne olursa olsun dedim en azindan babasinin yaninda olur yoklugum o kadar cok belli olmaz kabul etti niyahet bana yakin kardesimde kalacaklar ailecek:-)

:KK43: en önce sana yazmak istedim öksürük kelimesini görünce o yaşadığım kabus geldi aklıma çok feeci bir durum ,doktorum bana ılık su pastil ve öksürürken iki elinle bastırarak karnına öksür dedi iç dikişler için sende öyle yap ve ballı eczaneden pastil al hadi çok geçmiş olsun güzel sonuçlar diliyorum
Ya bilmiyorum pastil işe yarar mı benim öksuruk bogazdan değil de soluk borusundan hafid sigara balgamı gibi biseyden saniyorum. :(

Kızlar selam. Hastane odamdan yazıyorum şuan:) oldu bitti ameliyatım çok şükür. Saat 11 de alındım. 3 te odama getirildim. Herşey yolundaymıs. 2 saattir narkozunda etkisiyle uyudum uyandım hep, akşamdanda uykusuzdum zaten iyi geldi. Ağrım çok hafif. Keyfim yerimde. Göğüslerde hiç ağrı yok sadece gerginlik var.ellerimi kollarımı çok rahat kullanabiliyorum. Karındaki ağrı ise sanki regl olmuşumda ağrıyor gibi. Allahıma şükürler olsun kurtuldum. Hiç korkulacak bir şey değişmiş.

Kızlar selam. Hastane odamdan yazıyorum şuan:) oldu bitti ameliyatım çok şükür. Saat 11 de alındım. 3 te odama getirildim. Herşey yolundaymıs. 2 saattir narkozunda etkisiyle uyudum uyandım hep, akşamdanda uykusuzdum zaten iyi geldi. Ağrım çok hafif. Keyfim yerimde. Göğüslerde hiç ağrı yok sadece gerginlik var.ellerimi kollarımı çok rahat kullanabiliyorum. Karındaki ağrı ise sanki regl olmuşumda ağrıyor gibi. Allahıma şükürler olsun kurtuldum. Hiç korkulacak bir şey değişmiş.
Ohhh cok sukur canim ya masallah sana kurtuldun ay cok sevindim boyle seyler duyuncz regle agrisi neymis be cekerim ben o aciyi☺️ yinede dikkat et kendine detaylari yaz iyi olunca meraktan catlarimmm

Ya bilmiyorum pastil işe yarar mı benim öksuruk bogazdan değil de soluk borusundan hafid sigara balgamı gibi biseyden saniyorum. :KK43:

hımm aslında ameliyat öncesi bir balgam şurubu başlatmıştı bana doktor siğara bende kullanıyorum ameliyata 15.gün kalada bıraktırmıştı iyi gelir sen den pastili

hadi geçmişler olsun dedim uyu uyan sağlıkla bukadar zoru gitti çok rahat girdin zaten öylede uyandın çok sevindim adına :KK19:

Süper:) artık online bikini mikini almaya başla:)) geçmiş olsun

Ohhhh geçmişler olsun olduda bitti maaşallah nazar değmez inşallah, darısı benim başıma :) Ercan bey yorum yaptımı canım

Ohhh cok sukur canim ya masallah sana kurtuldun ay cok sevindim boyle seyler duyuncz regle agrisi neymis be cekerim ben o aciyi☺️ yinede dikkat et kendine detaylari yaz iyi olunca meraktan catlarimmm
Teşekkür ederim canım, darısı senin başına
hadi geçmişler olsun dedim uyu uyan sağlıkla bukadar zoru gitti çok rahat girdin zaten öylede uyandın çok sevindim adına :KK19:
evet gerçekten çok iyi girdim. Sakinleştirici verdiler ama bence ona bile gerek yoktu. Çıktığımda hep çok iyim çok iyim deyip durmuşum. Eşim dedi. Önüme gelene çok iyim demişim :)
Ohhhh geçmişler olsun olduda bitti maaşallah nazar değmez inşallah, darısı benim başıma :) Ercan bey yorum yaptımı canım
inşallah arkadaşım. Hiç korkulacak bir şey değilmiş. Doktor benim peşimden gelmiş hemen ben hatırlamıyorum. Eşimle konuşmuş. 3 tane fıtık varmış onları temizlemiş, çok güzel göbek yaptım ona demiş. Memeler içinde öyle demiş :)

Back