Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

kızlar sizin yorumlarınızı okuyunca iyice gaza geldim vallahi ama benim canım çok kıymetlidir çok korkuyorum nasıl düzelir diye..spor yapmaya ne zaman baslanılıyor sordunuz mu hiç ? görüşmeye çağırdı doktor aslında en iyisi oraya gitmeliyim .

Burda cogu insan ercan beye ameliyat olmuş sanirim iyi bi doktor bende onu düşünüyorum benim ilk karin germeyi tuğrul maral yaptı mini olduğu için basarisiz gecti malesef( bu yaz kuşadasinda bi bayanla taniştim tesadüf o da tuğrul beye yaptırmiş karnini cok beğendim cok güzel olmuş ama ikinci kez tekrar onami yaptırsam ya da ercan beyemi bilemiyorum kafam iyice karişti !!

canım hayırlı olsun inşallah sağ salim çıkarsın bizimle de paylaşırsın.doktorun ercan bey miydi?
Teşekkür ederim. Çıkarım allahın izniyle niye çıkmıyayım :)) ama bakalım nasıl çıkıcam, üstümden bi kamyon geçmiş gibi olurum heralde. Bakalım göreceğiz. Benimde doktorum ercan bey. Gelişmeleri iyi hissettiğimde paylaşmayı düşünüyorum.
Ben spor yapmadığım için bunu sorma gereği duymadım, bilemiyorum. Çalışmadığım içinde iyileşme süresinin üzerinde durmadım tatlım.

Yanlış hatırlamıyorsam sizin ilki mimi karın germeydi. Üstelik doktorununuz tam germe ısrarına karşılık inatla öyle istemiştiniz. Tam germelik karınlara mini yapıldığında yetersiz olduğunu tatmin edici olmadığını cok okudum buralarda. Bu durumda önceki doktorunuzunda kabahati yok gibi duruyor. Ercan beyinde çok güzel operasyonlarını gördüm burada, cok olumlu şeyler okudum. Bende zaten ona güvendim, yarın kendimi teslim edicem :) karar sizin yani, iyi düşünün

Düşünme aşamadındaki arkadaşlara tavsiyem, yanınızda kim olucaksa eşmi, kardeşmi, annemi, yakın bir arkadaşmı ner neyse.. Bunun duşındaki kimselere söylemekten mümkün olduğunca kaçının. Bol bol kafanızı karıştıracaklardır. Keyfi bir ameliyat sonuçta. ( keyfi dediğime bakmayın onlara göre keyfi ama bizler için bu bir rahatsızlık. Belki fiziksel değil ama görsel ve duygusal bir rahatsızlık ve bunun kesin ve ömürlük çözümü bu ameliyat) benim şuanda sadece eşim biliyor, kafam okadar rahat ki. Çocukları annemlere bırakıyoruz ve kaçamak bir tatile gittiğimizi sanıyorlar.

Ben 6 hafta sonra eskisi gibiydim. 9 gün bana biraz az gibi geldi ben zorlanirdim herhalde ama calisan arkadaslar olduysa onlar daha iyi bilir

Evt haklisiniz kendi doktorumun kabahati yoktu sadece drenleri erken cikardi sanirim karnimin sol tarafinda bayaga su birikti ve siringayla 1 hafta cektiler o yüzdende o kisim daha pot durdu ameliyat olacaklara tavsiyem kesinlikle drenleri erken cikarmayin . Sizede yarin icin güzel ve basarili bir sonuc diliyorum hersey güzel gelisir insallah

kesinlikle haklısın canım bende olursam ofistekilere fln söylemeyi düşünmüyorum dediğin gibi onlara göre keyfi..ama işe döndüğümde 1 hafta sonra anlaşılır mı onu bilemiyorum yürümede vs sorun olur mu acaba?

Yürümede falan sorun olur bence. Yaklaşık 2 haftada ancak diklenmiş herkes. Zorda kalırsan belim tutuldu veya en kötü ihtimalle karın fıtığı ameliyatı oldum dersin. Benim dışarıdan belli olacağı durumlar için b ve c planlarım bunlar :) açık karın fıtığı ameliyatı buna çok benziyor zaten. Sonuçta ondada karından kesi oluyor. Biraz araştır istersen daha sağlam yalan söylersin ben şöyle diyeceğim ' fıtığım vardı, ameliyat zorunluymuş. Karnın ortasında iz kalmasın diye de estetik cerrah karnımı gererek kapattı' :))))

bak direnler önemli, yani bu konularda da sıkıntı yaşadıysan eski doktorun için iyi düşün derim. Maşallah diyeyim ercan beyin hastalarından böyle bir problem duymadım

hahahaha canım süpersin

bak direnler önemli, yani bu konularda da sıkıntı yaşadıysan eski doktorun için iyi düşün derim. Maşallah diyeyim ercan beyin hastalarından böyle bir problem duymadım
Son durumun nedir arkadaşım yarın bizi habersiz bırakmazsın değilmi sıkıntısız bir süreç geçirirsin inşallah, herşey gönlünce olsun sevgiler

Son durumun nedir arkadaşım yarın bizi habersiz bırakmazsın değilmi sıkıntısız bir süreç geçirirsin inşallah, herşey gönlünce olsun sevgiler
Son durum şöyle; öğleden sonra doktorcuğum aradı hazırmısın, yarın bekliyorum dedi :) hazırım dedim. Gerçektende hazırım. Temizliğim bitti, manikür pedikür kişisel temizliğimiz sağladım. Çantamı da yaptım sayılır. Çocuklarımı öpüp kokluyorum bol bol Sanki yarın tatile gidicekmişcesine rahat ve mutluyum, hiç korkmuyorum. Bu halimin fotolarını çektim bol bol. Daha sonra karşılaştırmak için. Bir kısmını buraya yükleyeceğim ki vefa borçumu ödeyebileyim. Resim çekerken bir kere daha bu aml kararıyla ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım. Çünkü çok kötüymüş oram buram

Ahhhh kadın olmak ne kadar güç erkekler olduğu gibi kalıyor hıh sinir oluyorum bende haftaya perşembe gününe kişisel bakım randevumu aldım benim babyler daha küçük olduğundan kafam bi dünya şu aralar sevgi terapisi için kucağıma çıkıp çıkıp duruyorlar Ercan bey karın kaslarımı 2 ay zorlamamamı söyledi 4-5 kg dan fazla ağırlık kaldırmayacaksın dedi gerekirse yere otur ve öyle kucakla dedi bende iyileşme sürecinden çok bunları düşünüyorum

Benimde küçüğü 3 yaşında ve bana çok düşkün kucağımdan inmiyor. 15 kg :) bende onu düşünüyorum ama 2 3 ay idare edicez artık

canım hayırlı amaliyatlar diliyorum allaha emanet ol bizi habersiz bırakma fıstık gibi olacsksın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…