- 25 Eylül 2009
- 2.133
- 2.297
- 333
Hastalarının resimlerini görmebilme şansınız oldumu?Öyle olmasını canı gönülden diliyorum, aksi halde yandıkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hastalarının resimlerini görmebilme şansınız oldumu?Öyle olmasını canı gönülden diliyorum, aksi halde yandıkk
EvetHastalarının resimlerini görmebilme şansınız oldumu?
benim annem bu konuda çok ciddi tepkiler gösterdi öyle saçmalıkmı olur dedi bizim aklımız yokmuyduda biz yaptırmadık dedi ne varmışki halinde dedi( üç çocuklusun otur oturduğun yerde demek istedi) ama hiç bana sen kendini nasıl hissediyorsun, giyinme konusunda sıkıntı yaşıyormusun diye sormadı fakat ben her defasında durumun farklı yönlerini dile getirerek Yaşadığım sıkıntıları kendimce anlattım annemde şuan kabullenmiş durumda umarım sizin süreçte olumlu geçer, sevgiler
Ben de zayıfım diye herkes biseyin yok diyo ama zayif olmam deformasyonumu kapatmiyor. Sonucta orda kötü bi görüntü oluştu ben de eskisi gibi olsun istiyorum. Benimkiler de kabullenecek inşallah. Babam bile korktugum gibi tepki vermedi anladigini bisekilde belli etti üstü kapali bisekilde destek oldu ama annem nuh dedi peygamber demedi. Benden de sevgiler :)
Kararin hayirli olsun canimKizlar ben de persembe günü karin germeyle basenden liposuction olucam kısmet olursa en sonunda sıram geldi :))))))
Ben cok heyecanli ve hevesliyim ama herkes karşı çıkıyor moralimi bozuyolar inşallah iyi olur..
Bu işin sağlıkla oynamayla ilgili olduğunu nasıl düşünürler sırf bu işin kan dolaşımımıza bile çok ciddi Katkıda bulunduğunu daha aktif bir Hayatımız olacağını diyaframımızı daha iyi kullanacağımızı bilseler keşke...
Elekteik alman cok iyi bisey canim icine sinmesi gerek ki rahat korkusuz bir ameliyat olsun guzel dusun guzel olsun insallahSeraparis teşekkür ederim doktorum Caner Kaçmaz. Genç ve harika bir elektriği var. Henüz referans olacak bir hastasıyla karşılaşmadım ama gozlerindeki ışıltı ve konuşma ve tavırlarıyla yaydığı elektrik bana güven verdi. Vermeseydi de belki olacaktım çünkü maddi olarak bu ameliyatı başka yerde karşılamam için para biriktirmem ve bi süre daha beklemem gerekiyordu ama ben artık beklemek istemiyorum. İki senedir bu işin peşindeyim geçen sene ertelemek zorunda kaldım artık beklemek istemiyorum. Ama doktorum da doktorum diyecek kadar bi sempati beslemeye başladım adama.Yani tereddütsüz giricem ameliyata inşallah sonrası da güzel olacak.
Arkadaslar mrb bende ikinci kez karnimi gerdirmek istiyorum önerebileceginiz doktorlar varmi en cok kim yapıyo istanbulda ??