• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Teşekkür ederim. Ben zaten kararlıydım doktorum içime sindiği anda mümkün olan en yakın tarihe alacağım diye. Çünkü sıcağı sıcağına oldu oldu yoksa cok stres oluyor insan öylemi olur böylemi olur diye. Eşimde çok destek oluyor allah içîn, yoksa tek başına cesaret edemez insan. İnşallah sonuda hayırlı ve mutlu biter. Karın germe, yanlara lipo ve meme büyütme olacagım:KK53::KK53::KK53:
Umarım seninde görüşmen olumlu geçer. İşinin ehli olduğu belli acayip güven verici biri

canım merhaba.bende aynen bu ameliyatları olmayı dusunuyorum yaklaşık 26 kilo verdim.su anda vermem gereken bir 10 kg daha var hemen hemen..ama cok sıkıldım dıyetten ve karın bölgemde catlak ve sarkmalar olustu..ama cok korkuyorum..doktorun kim ücreti vs yardımcı olursan sevinirim çünkü hiçbir fikrim yok..ayrıca kaç gün yatıyorsun işe dönme süreci nedir bilgi verdi mi doktorun?cesaret edip muayne olmaya bile gidemedim canım cok kıymetlidir ama bır an once kurtulmak istiyorumm.lipo,meme küçültme ve karın germe istiyorum..bir ay fln yatmam heralde değil mi ? şimdiden bol şans geçmiş olsun..

teşekkürler canım şimdiden hayırlı olsun sana Ercan Bey çok ilgili bir doktor resim daha hiç yüklemedim ama yüklicem öğreniyim :)

canım ameliyat sonrası ne zaman ayağa kalkabildin?işe ne zaman başlayabilirim bu çok düşündürüyor beni çünkü?1 hafta izin alsam yeterli mi snce?geçmiş olsun..

Evet o başlığıda ziyaret ettim asistanıyla watsapp aracılığı ile epey muhabbet ettik hayatımda en sevmediğim şey kendimi aynada bu haldeyken görmekti resim çekerken iğrene iğrene baktım resmen aynalara küs durumdayımki ben zamanında vitrin camlarında kendime bakmayı çok severdim, yalnız Ercan Bey'le ilgili olumsuz birşeye rastlamadım umarım hepimiz istediğimiz görüntüye kavuşuruz. Sevgiler

Ercan bey in soy ismi ne acaba?

teşekkür ederim.siz ameliyat oldunuz mu acaba?ortalama iyileşme süreci kaç gün sürüyor.bir haftayı geçer mi ?

teşekkür ederim.siz ameliyat oldunuz mu acaba?ortalama iyileşme süreci kaç gün sürüyor.bir haftayı geçer mi ?
Rica ederim, Ercan beyle görüşmemiz gayet olumlu geçti 15 Ağustos için karar verdik kendisi çok naif ve insancıl siz daha ne istediğinizi Anlatmadan sizi özetleyip Güldüren nadide bir insan. Tercih edilmesi gereken kişiler listesinin bir numarası diyebilirim sevgiler

canım merhaba.bende aynen bu ameliyatları olmayı dusunuyorum yaklaşık 26 kilo verdim.su anda vermem gereken bir 10 kg daha var hemen hemen..ama cok sıkıldım dıyetten ve karın bölgemde catlak ve sarkmalar olustu..ama cok korkuyorum..doktorun kim ücreti vs yardımcı olursan sevinirim çünkü hiçbir fikrim yok..ayrıca kaç gün yatıyorsun işe dönme süreci nedir bilgi verdi mi doktorun?cesaret edip muayne olmaya bile gidemedim canım cok kıymetlidir ama bır an once kurtulmak istiyorumm.lipo,meme küçültme ve karın germe istiyorum..bir ay fln yatmam heralde değil mi ? şimdiden bol şans geçmiş olsun..
Öncelikle seni tebrik ederim 26 kg vermek kolay değil. Doktorum ercan karacaoğlu, ataşehir memorial hastanesinde. Ücretler sabit olmuyor yapılacak işlemlere ve kişiye özel belirliyorlar. Şu fiyat diyemem yanlış olur. Ben henüz tecrübe kazanmadım ancak bu konuyu baştan sona okuyunca epey fikrin oluyor. İyileşme kişiden kişiye değişiyor ama 2 haftadan önce işe dönüş zor. Hatta genelde 3 haftayı bulmuş benim okuduğum bilgilere göre. Ama bu 2~3 haftayı yatakta yatma olarak düşünme. Bu süreler sadece normal hayatına tam olarak dönüş süreleri. Cesaret edilemeyecek bir durum yok. Bende cesareti bu forumdan aldım. İlk sayfalardan itibaren okumaya başla çok faydası oluyor ve korkulacak birşey olmadığını anlıyorsun, hatta okumak çok zevkli :)

Rica ederim, Ercan beyle görüşmemiz gayet olumlu geçti 15 Ağustos için karar verdik kendisi çok naif ve insancıl siz daha ne istediğinizi Anlatmadan sizi özetleyip Güldüren nadide bir insan. Tercih edilmesi gereken kişiler listesinin bir numarası diyebilirim sevgiler
Canım hayırlı olsun. Çok sevindim görüşmen olumlu geçmiş, ercan bey senide büyülemiş. Kesin büyücü bu adam :-) Bir hafta arayla taş gibi olacağız inşallah :)

Canım hayırlı olsun. Çok sevindim görüşmen olumlu geçmiş, ercan bey senide büyülemiş. Kesin büyücü bu adam :-) Bir hafta arayla taş gibi olacağız inşallah :)
Özel bir tılsımı olduğu kesin :)) ben aslında bu haftada olabilirdim fakat fransadan görümcem geldi 14 Ağustos'ta Dönüyorlar o yüzden ertesi gününe sarktı bizde hiç vakit kaybetmeyelim dedik bir sonraki günün sabahına anlaşıverdik, dudaklarımı sordum gerek yokki dedi :) basenlerime dokunmayacak onada gerek yok dedi güzel bir yüzede sahipsiniz dedi

Özel bir tılsımı olduğu kesin :)) ben aslında bu haftada olabilirdim fakat fransadan görümcem geldi 14 Ağustos'ta Dönüyorlar o yüzden ertesi gününe sarktı bizde hiç vakit kaybetmeyelim dedik bir sonraki günün sabahına anlaşıverdik, dudaklarımı sordum gerek yokki dedi :) basenlerime dokunmayacak onada gerek yok dedi güzel bir yüzede sahipsiniz dedi
Ne mutlu sana herşey gönlünce olur inşallah

Ödem konusunuda konuştuk çok zayıf birisi olmadığım için sıkıntı yaşamazmışım cilt yapımıda uygun buldu çabuk iyileştirsiniz dedi :KK54::KK54:

Zuzucugum ay seninde gunun yaklasiyor cok sevindim bi ben goremedim ercan beyi yahu metak ettim siz oyle dedikce :)) hadi bakalim sizden sonra ben insallah

Daha iyi ya Sera'cım, bizim üzerimizde biraz daha tecrübe kazanmış olacak doktorumuz, seninkini daha güzel yapar :KK66:
Eminimki sizinkide cok guzel olacak canim emin ellerdesin ercan bey zaten senelerdir bu operasiyonlari yapa yapa artik gozu kapali yapiyordur :))

Back