• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Çokta cesur sayılmam fakat canımı dişime takıp kendimi önce Allah'a sonrada Ercan beye emanet edeceğim bu dönemde aradan çıkartmazsam başka zamanda fırsat bulamayabilirim aynalara küs yaşamak ve ezilmiş hissinden kurtulmak istiyorum eşim özgürce alışveriş yaparken ben en sevdiğim şeyden mahrum kalıyorum yanında annesi gibi durmaktan sıkıldım :KK61::KK61::KK61:
Hayirlisi canim artik annesi gibi degilde kizi gibi durursun :D insallahh bak gor bu karin ameliyati bir mucize gibi ya realsef den bakiyorum da kadinlara bir oz guven geliyor darisi bize yakin zamanda insallah

:KK15:
Pazartesi günü ön Görüşmeye gideceğim gerçi resimlerimin üzerinden oldukça Detaylı bir görüşme sağladık fakat don noktayı koyabilmek için direk görüşme ayarladı ezgi hanım, Ercan bey karnımı gerecek aynı zamanda o bölgeye lipoliz yapacakmış birde benim yıllardır Savaşı'nı verdiğim basenlerime uyluk bölgeme ve diz içlerimede lipoliz önerdi ben birde bunlara ek minik bir dokunuşta dudaklarıma istiyorum, sevgiler canım
Narkozu aldiktan sonra istedigi yeri lipoliz yapsin canim bir kerede kurtulursun butun cikintilarindan yoksa sonradan gözune batar karnin dumduz olunca :KK49:

Çokta cesur sayılmam fakat canımı dişime takıp kendimi önce Allah'a sonrada Ercan beye emanet edeceğim bu dönemde aradan çıkartmazsam başka zamanda fırsat bulamayabilirim aynalara küs yaşamak ve ezilmiş hissinden kurtulmak istiyorum eşim özgürce alışveriş yaparken ben en sevdiğim şeyden mahrum kalıyorum yanında annesi gibi durmaktan sıkıldım :KK61::KK61::KK61:
ikimiz aynı dönemlerde olacagız operasyonları. Allah izin verirse çok güzel sonuçlar alacagız. Bendede durum tam tersi, o kadar minyon ve cocuksuyum ki cocuklarımın yanında anneleri gibi durmuyorum. Bu dışarıdan bakıldığında avantaj gibi gözükebilir ama ben cok rahatsız oluyorum bu durumdan. Kadınsı hatlara sahip olup cocuklarımın anası eşiminde karısı gibi durmak istiyorum:confused:

ikimiz aynı dönemlerde olacagız operasyonları. Allah izin verirse çok güzel sonuçlar alacagız. Bendede durum tam tersi, o kadar minyon ve cocuksuyum ki cocuklarımın yanında anneleri gibi durmuyorum. Bu dışarıdan bakıldığında avantaj gibi gözükebilir ama ben cok rahatsız oluyorum bu durumdan. Kadınsı hatlara sahip olup cocuklarımın anası eşiminde karısı gibi durmak istiyorum:confused:
Ahhhh o kadınsı hallerimden eser yok şimdi umarım tez zamanda istediğimiz forma kavuşuruz.

Hayirlisi canim artik annesi gibi degilde kizi gibi durursun :KK70: insallahh bak gor bu karin ameliyati bir mucize gibi ya realsef den bakiyorum da kadinlara bir oz guven geliyor darisi bize yakin zamanda insallah
:KK48::KK48::KK48: beni gördün tabi de böyle :oops: cidden mucize eğer sorun varsa spor ve diyet ile çözümlenmiyorsa evet çok doğru karar :KK19: benim öncesini de gördün sonrasını da bende hem yağ hemde sarkan deri vardı çare buydu he özgüven geldi bikini giyiniyorumm:KK23:

:KK48::KK48::KK48: beni gördün tabi de böyle :oops: cidden mucize eğer sorun varsa spor ve diyet ile çözümlenmiyorsa evet çok doğru karar :KK19: benim öncesini de gördün sonrasını da bende hem yağ hemde sarkan deri vardı çare buydu he özgüven geldi bikini giyiniyorumm:KK23:
Zaten seni ve ameliyat olanlari gordukce sabirsizlaniyirum tatlim
Senin de degisim muhtesem olmus cnm memeler dimdik karin desen dumsuz daha ne :nazar:

sen taş gibi hatunsun valla o kadar çocuğu ben doğurmuş olsam 5, dr anca bir araya gelir toplardı kaportayı :KK70:
:D yok be oyle deme benden daha fazla cocuk doguranlar da var hala fistik gibiler
Biz mecburen ameliyat masasina yatiyoruz ama olsun bizim karnimiz daha gergin olacak dimi:P

Evet hepsi aynı anda yapılacak dudak dolgusu hariç onu aml çıktıktan sonra yapacakmış ben iğneye tahammül edemem diye öyle bir öneride bulundum fakat uyuşturucu krem sürüp acısız bir şekilde uygulama yapiyormuş bakalım nasıl olacak
Hayırlı olsun kararınız ;) Bende ameliyatlarımla birlikte dudağıma yağ dolgusu yaptırmıştım ;) Narkozlu iken iyi oluyor,acı yok :)) Ameliyattan çıktıktan iki üç saat sonra şişmeye başlıyor dudaklar :D
Size yağ dolgusumu yapılacak,yoksa Hyalüronik asitmi?

Hayırlı olsun kararınız :KK66: Bende ameliyatlarımla birlikte dudağıma yağ dolgusu yaptırmıştım :KK66: Narkozlu iken iyi oluyor,acı yok :)) Ameliyattan çıktıktan iki üç saat sonra şişmeye başlıyor dudaklar :KK70:
Size yağ dolgusumu yapılacak,yoksa Hyalüronik asitmi?
Bu detayları henüz konuşmadık sizin öneriniz nedir

Bu detayları henüz konuşmadık sizin öneriniz nedir
Benim ilk dolgum hyalüronik asit idi. Daha sonra yağ dolgusu yapıldı. Yağ dolgusu daha hoşuma gitmişti açıkcası,sonrasında birkaç kez daha yağ dolgusu yaptırdım .
Doktorunuzla karar verirsiniz tabi. Ama zaten yağ alınacak sizden,bu değerlendirilebilir bence ;)

Benim ilk dolgum hyalüronik asit idi. Daha sonra yağ dolgusu yapıldı. Yağ dolgusu daha hoşuma gitmişti açıkcası,sonrasında birkaç kez daha yağ dolgusu yaptırdım .
Doktorunuzla karar verirsiniz tabi. Ama zaten yağ alınacak sizden,bu değerlendirilebilir bence :KK66:
Kesinlikle bir taşta iki kuş misali :KK45:

haklısın canım ercan beye amaliyat olan arkadaşların fotolarından biliyorum kendisi çok başarılı bir cerrah sende fıstık gibi olursun herşey gönlünce olsun

haklısın canım ercan beye amaliyat olan arkadaşların fotolarından biliyorum kendisi çok başarılı bir cerrah sende fıstık gibi olursun herşey gönlünce olsun
Bir çok şeye özlemim var beni anlayan kader Arkadaşlarım destekleriniz için çok teşekkür ederim, hepimiz fistuk gibi oluruz inşallah :KK66:

Selam. Yaklaşık bir saat önce ercan beyle olan görüşmemden çıktım. Veeee sanırım bu cuma ameliyat oluyorum :) yani büyük ihtimalle, bir kaç gün içinde ona kesin dönüş yapıcam. Ayy şuanda ayaklarım yerden kesik, inanılmaz bi mutluluk var üzerimde aptalca gülümseyip duruyorum. Gerçekten söylendiği gibi çok güven verici bi insan. İnanılmaz rahatladım ve güvendim.

Selam. Yaklaşık bir saat önce ercan beyle olan görüşmemden çıktım. Veeee sanırım bu cuma ameliyat oluyorum :) yani büyük ihtimalle, bir kaç gün içinde ona kesin dönüş yapıcam. Ayy şuanda ayaklarım yerden kesik, inanılmaz bi mutluluk var üzerimde aptalca gülümseyip duruyorum. Gerçekten söylendiği gibi çok güven verici bi insan. İnanılmaz rahatladım ve güvendim.
Karar vermene çok sevindim benimde pzts günü görüşmem var inanılmaz merak ve heyecan içindeyim, cuma gününe ne kaldı şurda ayyy ben bile mutlu oldum seni hiç düşünemiyorum. Iyi haberlerini bekliyoruz peki hangi işlemleri yaptıracağın konusunda netleştinizmi

Karar vermene çok sevindim benimde pzts günü görüşmem var inanılmaz merak ve heyecan içindeyim, cuma gününe ne kaldı şurda ayyy ben bile mutlu oldum seni hiç düşünemiyorum. Iyi haberlerini bekliyoruz peki hangi işlemleri yaptıracağın konusunda netleştinizmi
Teşekkür ederim. Ben zaten kararlıydım doktorum içime sindiği anda mümkün olan en yakın tarihe alacağım diye. Çünkü sıcağı sıcağına oldu oldu yoksa cok stres oluyor insan öylemi olur böylemi olur diye. Eşimde çok destek oluyor allah içîn, yoksa tek başına cesaret edemez insan. İnşallah sonuda hayırlı ve mutlu biter. Karın germe, yanlara lipo ve meme büyütme olacagım:KK53::KK53::KK53:
Umarım seninde görüşmen olumlu geçer. İşinin ehli olduğu belli acayip güven verici biri

Teşekkür ederim. Ben zaten kararlıydım doktorum içime sindiği anda mümkün olan en yakın tarihe alacağım diye. Çünkü sıcağı sıcağına oldu oldu yoksa cok stres oluyor insan öylemi olur böylemi olur diye. Eşimde çok destek oluyor allah içîn, yoksa tek başına cesaret edemez insan. İnşallah sonuda hayırlı ve mutlu biter. Karın germe, yanlara lipo ve meme büyütme olacagım:KK53::KK53::KK53:
Umarım seninde görüşmen olumlu geçer. İşinin ehli olduğu belli acayip güven verici biri
ay canım çok sevindim..inan kendim ameliyat oluyomuşum gibi hissettim..erkene almakla çok iyi yapmışsın..:KK9:

Ertelenmemesi gereken durumlar herşey gönlünce olsun, şöyle slim fit gömlekler ve jean' ler giyeceğin günler diliyorum. :21::21:

Back